×
سیاسی
شناسه خبر : 148007
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/05/30 ساعت 17:00
امیرعبداللهیان: تبادل زندانیان زن بین ایران و مالزی/ عبدالقادر: سفرم به ایران گامی مثبت برای تقویت همکاری‌هاست

در نشست خبری وزرای خارجه ایران و مالزی اعلام شد؛

امیرعبداللهیان: تبادل زندانیان زن بین ایران و مالزی/ عبدالقادر: سفرم به ایران گامی مثبت برای تقویت همکاری‌هاست

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که به زودی تبادل زندانیان زن بین ایران و مالزی انجام می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «حسین امیرعبداللهیان» بعد از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای مالزیایی خود در تهران با بیان اینکه گفتگوهای مهم و سودمندی با وزیر خارجه مالزی در ارتباط با مسائل دو جانبه و جهان اسلام و همچنین تحولات منطقه داشتیم، ادامه داد: با توجه به جایگاه مالزی در جهان اسلام در مورد تحولات جهان اسلام رایزنی‌های مهم و ارزشمندی داشتیم.

او با بیان اینکه از سال ۲۰۱۷ تا کنون نشست کمیته مشترک اقتصادی ایران و مالزی برگزار نشده است، گفت: در جریان این سفر توافق کردیم که به زودی کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور برگزار شود و این یکی از دستاوردهای سفر اخیر وزیر خارجه مالزی به تهران است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به همکاری‌های ایران و مالزی در حوزه آموزش عالی و حضور دانشجویان ایرانی در مالزی گفت: قرار است ماه آینده وزیر آموزش عالی مالزی به ایران سفر کند.

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به اهمیت دیپلماسی سران دو کشور ادامه داد: نخست وزیر مالزی از آقای رئیسی برای سفر به این کشور دعوت به عمل آورده است و آقای رئیسی هم از نخست وزیر مالزی برای سفر به تهران دعوت کرده است و با توجه به دعوت صورت گرفته ما در حال تنظیم زمان مناسب برای دیدار روسای دو کشور هستیم و در همین چارچوب بر آماده سازی اسناد جهت امضاء در جریان دیدار روسای دو کشور اتفاق نظر داریم و در این ارتباط دو کشور فعالیت و همکاری خواهند داشت.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین با بیان اینکه از دیگر زمینه‌های همکاری ایران و مالزی همکاری‌های علمی، دانشگاهی و فرهنگی است، تصریح کرد: در همین چارچوب صبح امروز وزیر خارجه مالزی در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در جمع تعدادی از فرهیختگان و اندیشمندان ایرانی سخنرانی کرد.

امیرعبداللهیان همچنین با بیان اینکه دو کشور توافق دارند که همکاری‌های خود در حوزه ورزشی را گسترش دهند و مسابقات رفت و برگشت دوستانه‌ای بین تیم‌های ورزشی دو کشور در حوزه‌های مختلف ورزشی انجام شود در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: همانطور که می‌دانید مالزی در حوزه بازار حلال از ظرفیت بالایی برخوردار است و ایران دارای تولیدات حلال با کیفیت بالایی است. در همین چهرچوب اتفاق نظر داریم که در این زمینه دو کشور همکاری بیشتری داشته باشند و قرار است در همین راستا سندی بین سازمان استاندارد ایران و کشور مالزی در آینده به امضا برسد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در جریان رایزنی‌های امروز در ارتباط با مسائل کنسولی نیز گفت‌وگو کردیم، گفت: در بخش کنسولی توافق کردیم که بحث استرداد مجرمین و تبادل زندانیان بین دو کشور شتاب بیشتری پیدا کند و در همین چارچوب در گام اول قرار است تبادل زندانیان زن بین ایران و مالزی در آینده نزدیک انجام شود.

امیرعبداللهیان ایران با بیان اینکه در دیدار امروز با وزیر خارجه مالزی در ارتباط با جنگ اوکراین، تحولات در افغانستان، وضعیت سوریه و مسئله فلسطین گفتگو کردیم، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که منطقه غرب آسیا صفحه جدید از روابط را در حال تجربه کردن است و رهبران منطقه به امنیت درون زا تاکید بیشتری دارند.

او با بیان اینکه رژیم صهیونیستی تنها کنشگر غاصب و تجاوزگر در منطقه غرب آسیا است، گفت: امیدواریم با بصیرت دولت‌ها و ملت‌های منطقه و حمایت جهان اسلام بتوانیم حمایت نیرومندتری از ملت فلسطین و مقاومت فلسطین به عمل آوریم.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه تصریح کرد: دیدگاه‌های ایران و مالزی در بحث مبارزه با تروریسم، حمایت از آرمان فلسطین و افزایش همکاری‌ها بین کشورهای جهان اسلام مشترک است و ما در این زمینه با یکدیگر رایزنی‌های سازنده‌ای داریم.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه در این دیدار هتک حرمت مجدد قرآن و ادیان الهی قویا محکوم شد، گفت: ما به پلیس دانمارک و سوئد هشدار می‌دهیم که جهان اسلام تداوم هتک حرمت قرآن را تحمل نخواهد کرد. کشورهای دانمارک و سوئد با توجه به این روند باید نگرانی جدی در ارتباط با رشد و توسعه افراطی گری و خشونت و تروریسم در اروپا داشته باشند و بدانند که بر اساس نشست اخیر وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی ایده تحریم کالاهای سوئدی و دانمارکی در جهان اسلام مطرح شده و این مسئله توسط وزیران خارجه کشورهای اسلامی پیگیری می‌شود و مناسب است که کشورهای سوئد و دانمارک تا دیر نشده نسبت به این رویه نادرست تجدید نظر کنند.


«زمبری عبدالقادر» وزیر خارجه مالزی نیز در این نشست گفت : سفر اول من به تهران گام مثبتی از سوی مالزی در جهت تقویت مناسبات و نشانگر آمادگی مالزی برای تقویت همکاری ها با کشور ایران است.

این دیپلمات عالی رتبه مالزی با بیان این که  این سفر  همچنین نشان‌دهنده تعهد دولت مالزی در جهت تقویت مناسبات با تمامی کشورهای مسلمان از جمله ایران است، گفت: در  نشست امروز با آقای امیرعبداللهیان در خصوص پیشرفت و پیشبرد روابط دوجانبه و یافتن ظرفیت‌ها برای گسترش همکاری‌های دو کشور در حوزه‌هایی همچون تجارت، گردشگری و آموزش گفتگو کردیم، همچنین در خصوص مسائل منطقه از جمله تحولات فلسطین، اسلام هراسی و مسائل پیش روی جهان اسلام و عرصه بین‌الملل رایزنی کردیم .

وزیر خارجه مالزی همچنین در پایان سخنان کوتاه خود در این نشست خبری گفت: منتظر میزبانی از آقای امیرعبداللهیان در مالزی در اولین فرصت ممکن با هدف تداوم همکاری‌ها و ادامه رایزنی‌ها بین مقامات دو کشور هستم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
منابع سوری: امیرعبداللهیان امشب به دمشق سفر می‌کند
سه‌شنبه 1402/06/07 ساعت 14:50
منابع سوری: امیرعبداللهیان امشب به دمشق سفر می‌کند
منابع سوری از سفر وزیر امور خارجه کشورمان به این کشور خبر دادند.
امیرعبداللهیان با محمد بن‌ سلمان دیدار کرد
جمعه 1402/05/27 ساعت 14:38
امیرعبداللهیان با محمد بن‌ سلمان دیدار کرد
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز جمعه با محمدبن‌سلمان ولیعهد عربستان سعودی در جده دیدار و گفت‌وگو کرد.
امیرعبداللهیان: طرفین مصمم به حرکت مشترک هستند/ بن‌فرحان: عزم جدی عربستان بر توسعه روابط با ایران
پنج‌شنبه 1402/05/26 ساعت 15:35
در ریاض صورت گرفت؛
امیرعبداللهیان: طرفین مصمم به حرکت مشترک هستند/ بن‌فرحان: عزم جدی عربستان بر توسعه روابط با ایران
نشست خبری حسین امیرعبداللهیان و فیصل بن‌فرحان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی در محل وزارت خارجه عربستان در ریاض با حضور خبرنگاران برگزار شد.
پیام امیر قطر به رئیس‌جمهور تسلیم امیرعبداللهیان شد
یکشنبه 1402/05/01 ساعت 18:12
پیام امیر قطر به رئیس‌جمهور تسلیم امیرعبداللهیان شد
وزیر مشاور در امور خارجی دولت قطر در دیدار با حسین امیرعبداللهیان پیام امیر قطر در دعوت از آیت‌الله رئیسی برای سفر به دوحه را تسلیم او کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
X
آگهی تبلیغاتی