×
سیاسی
شناسه خبر : 147971
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/05/30 ساعت 11:15
ترامپ جمعه به زندان جورجیا می‌رود

ترامپ جمعه به زندان جورجیا می‌رود

یکی از مقامات رسمی دولت ایالات متحده آمریکا بدون افشای نام خود به تلویزیون سی‌ان‌ان گفت، دونالد ترامپ که در دادگاه جورجیا با «عدم تمکین در برابر قانون» و 12 فقره جرم دیگر مواجه است، احتمالاً پنجشنبه یا جمعه در بازداشتگاه شهر فولتون این ایالت حاضر خواهد شد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: دوشنبه هفته گذشته هیئت منصفه دادگاه شهر فولتون در ایالت جورجیا آمریکا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق این کشور را به «عدم تمکین در برابر قانون» و «تلاش برای ابطال نتایج انتخابات ۲۰۲۰» متهم و تاریخ ۲۵ اوت (۳ شهریور) را ضرب‌الاجلی برای معرفی او به دادگاه تعیین کرد. با این حال زمان دقیق تسلیم ترامپ در برابر این دادگاه مشخص نیست. او که به همراه مقامات سابق کاخ سفید، وکلای پیشین و کنونی خود در این پرونده‌ها متهم شناخته شده است، انتظار می‌رود تا روز پنج‌شنبه و یا جمعه خود را به دادگاه معرفی کند.

اداره کلانتری شهر فولتون در بیانیه‌ای عنوان داشت: «ترامپ و دیگر متهمان می‌توانند هر زمان خود را به بازداشتگاه محلی معرفی کنند. در این مرحله، طبق راهنمایی‌های دریافت‌شده از سوی دفتر دادستان بخش و رئیس دادگاه، انتظار می‌رود تمامی ۱۹ متهم نامبرده شده در این کیفرخواست در بازداشتگاه رایس استریت حاضر شوند. این بازداشتگاه تمام روزهای هفته به صورت ۲۴ ساعته باز می‌باشد.»

هفته گذشته دادستان فانی ویلیس از شهر فولتون در ایالت جورجیا از پرونده و کیفرخواست جدیدی علیه دونالد ترامپ پرده برداشت. این اتهامات شامل «توطئه برای تغییر نتایج انتخابات، پیمان شکنی، نقض سوگند یاد شده و عدم تمکین در برابر قانون» است.

در کیفرخواست بلند بالای ۹۸ صفحه‌ای دادگاه، ۱۹ متهم (۱۸ مقام سابق به همراه دونالد ترامپ) و ۴۱ فقره اتهام ذکر شده است. همه افراد مذکور به «عدم تمکین در برابر قانون» متهم شده‌اند؛ اتهامی که می‌تواند تا ۲۰ سال حبس به دنبال داشته باشد.

علاوه بر دونالد ترامپ، ۱۸ مقام دیگر از جمله «مارک میدوز» رئیس دفتر کاخ سفید در زمان ترامپ و بسیاری از وکلای فعلی و سابق مانند «رودی جولیانی» که زمانی از مدافعان سابق ترامپ بود، متهم هستند. همه این افراد لیست بلند بالا به «بی‌اعتبار کردن پیروزی جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰» متهم هستند.

دونالد ترامپ در واکنش به حکم کیفرخواست و معرفی‌ خود به دادگاه جورجیا گفت، «پرونده‌سازی همچنان ادامه دارد!»

او در شبکه اجتماعی خود تحت عنوان «تروث سوشال» تأیید کرد، در مناظره حزب جمهوری‌خواهان در روز چهارشنبه شرکت نخواهد کرد.

ترامپ با اشاره به نظرسنجی جدید «سی‌بی‌اس» که در آن ۶۲ درصد آرا را کسب کرده، گفت: «مردم می‌دانند که من کیستم و چه ریاست‌جمهوری موفقیت‌آمیزی داشتم. ما در آن زمان قوی‌ترین مرزها و ارتش را داشتیم. اقتصاد محکمی در تاریخ داشتیم و هیچ گونه تورمی نبود. در نتیجه من در این مناظرات شرکت نخواهم کرد.»

طبق این نظرسنجی که در بحبوحه کیفرخواست‌ علیه او انجام و منتشر شده، ۶۲ درصد از شرکت‌کنندگان به دونالد ترامپ و ۱۶ درصد آن‌ها به ران‌ دی‌سانتیس، فرماندار فلوریدا و نامزد انتخابات ۲۰۲۴ ریاست‌جمهوری آمریکا رأی دادند.

در این میان، طبق گزارش پایگاه خبری آکسیوس، چندین تن از حامیان ارشد مالی حزب جمهوری‌خواه که از انتخاب‌ها و نامزدهای کنونی خود وحشت دارند، بودجه سال ۲۰۲۴ را به امید یافتن جایگزینی برای دونالد ترامپ در دقیقه آخر، نگه می‌دارند. اما البته برخی از حامیان مالی جمهوری‌خواه که از پافشاری ترامپ خسته شده‌اند به آکسیوس گفتند: «برای انتخاب نامزد دیگری جهت ورود به رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری بسیار دیر است».


ایسنا
اخبار مرتبط
ترامپ: استناد به متمم 14 برای شکست من، حقه افراطی‌هاست
سه‌شنبه 1402/06/14 ساعت 13:30
ترامپ: استناد به متمم 14 برای شکست من، حقه افراطی‌هاست
دونالد ترامپ گفت که تلاش‌ها برای ممانعت از نامزدی او در انتخابات 2024 آمریکا با استناد به متمم چهاردهم قانون اساسی این کشور یک «حقه» است، زیرا این ماده قانونی نمی‌تواند در انتخابات 2024 استفاده شود.
ترامپ: بایدن «دیوانه» آمریکا را به سمت جنگ‌ جهانی سوم سوق می‌دهد
چهارشنبه 1402/06/08 ساعت 16:06
ترامپ: بایدن «دیوانه» آمریکا را به سمت جنگ‌ جهانی سوم سوق می‌دهد
دونالد ترامپ ضمن آنکه جو بایدن را «احمق، دیوانه و بی‌کفایت» خواند، گفت که رئیس‌جمهور آمریکا روانی شده و این کشور را به سمت جنگ‌جهانی سوم سوق خواهد داد.
آیا پرونده‌های قضایی ترامپ به نفع کارزار انتخاباتی او است؟
سه‌شنبه 1402/06/07 ساعت 08:48
آیا پرونده‌های قضایی ترامپ به نفع کارزار انتخاباتی او است؟
اطرافیان دونالد ترامپ ادعا می‌کنند که پرونده‌های قضایی در چند هفته گذشته به نفع کارزار انتخاباتی او تمام شده اما کارشناسان معتقدند که مسئله قدری پیچیده‌تر است.
سخت جان!
چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 12:01
نور ویدئو؛
سخت جان!
رئیس جمهور سابق و ماجراجوی آمریکا با این ادعا که آراء او دزدیده شده ، در سه سال گذشته هم نمادها و نمودهای دموکراسی در ایالت متحده را زیر سوال برده و خودش هم هر روز بیشتر از روز قبل در باتلاق حقوقی خود ساخته فرو می‌رود. او که تا هفته پیش با سه پرونده بزرگ درگیر بود، با یک کیفرخواست تازه مواجه است که او را به تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات سه سال پیش در ایالت جورجیا، متهم می‌کند.
ترامپ اواخر هفته خود را تسلیم می‌کند
شنبه 1402/05/28 ساعت 17:20
ترامپ اواخر هفته خود را تسلیم می‌کند
خبرگزاری سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از یک مقام ارشد اجرایی ارشد دولت آمریکا اظهار کرد که دونالد ترامپ احتمالاً در 24 یا 25 اوت (2 و 3 شهریور 1402) خود را تسلیم زندان ایالت جورجیا کند.
ترامپ: به سوی جهنم می‌رویم
جمعه 1402/05/27 ساعت 15:01
هشدار درباره کاهش سلطه دلار آمریکا؛
ترامپ: به سوی جهنم می‌رویم
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره کاهش سلطه دلار در دنیا هشدار داد و درباره وضعیت کشورش گفت: به سوی جهنم می‌رویم.
تشدید منازعه پنهان میان جمهوری‌خواهان با محوریت ترامپ
شنبه 1402/05/21 ساعت 17:06
نورنیوز بررسی کرد؛
تشدید منازعه پنهان میان جمهوری‌خواهان با محوریت ترامپ
ترامپ اساسا خود را به هیچ قاعده و نظم درون حزبی متعهد نمی‌داند و معتقد است باید به برخی چهره‌های شاخص جمهوری‌خواه که به نوعی نمادهای این حزب محسوب می‌شوند، درس عبرت سختی بدهد!
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
X
آگهی تبلیغاتی