×
سیاسی
شناسه خبر : 147936
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/05/29 ساعت 15:32
فرمانده سپاه پاسداران: دشمنان ملت ایران را نمی‌شناسند

فرمانده سپاه پاسداران: دشمنان ملت ایران را نمی‌شناسند

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان انقلاب اسلامی بعد از گذشت 45 سال هنوز ملت ایران و خصیصه‌های عاشورایی آنها را نمی شناسند.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سلامی پیش از ظهر یکشنبه در کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با اتحاد و انسجام هم قسم شدند تا ملت ایران را در ارائه مستحکم خود متزلزل نشان دهند در حالی که این ملت کارآزموده و آبدیده‌تر از آن است که اسیر دست توطئه‌های دشمنان شود.

او تصریح کرد: آنها نمی‌توانند نور خدا را خاموش کنند بلکه عظمت نور الهی به حدی است که شیاطین و مستکبران را می‌سوزاند و هرگز اجازه نمی‌دهد تا آنها به هدف‌های شوم و نیات پلید خود دست پیدا کنند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران مجاهدانه ۴۵ سال است که همه فرعونیان زمان را اعم از غرب و شرق کنار زده تا اهداف نورانی اسلام و کتاب قرآن را تحققی عینی ببخشد و در این بین با تقدیم شهدایی والامقام سعی کرده تا عزت و عظمت این سرزمین را حفظ و صیانت کند.

سردار سلامی تمام اداوت‌ها و کینه‌توزی دشمن را بی‌سرانجام و فاقد اعتبار دانست و افزود: همان طوری که رسالت انبیای الهی باز کردن غل و زنجیر از پای انسان‌های آزاده بود، این انقلاب نیز غل و زنجیر شیاطین را از دست و پای این ملت باز کرده تا نفسی راحت کشیده و در مسیر حریت و آزادگی حرکت کنند.

او در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: هر چند فرعونیان و شیاطین زمان سعی می‌کنند تا در مسیر حرکت این ملت سنگ‌اندازی‌های متعددی را انجام دهند و فتنه‌های کوچک و بزرگی را رقم بزنند اما غافل از این حقیقت هستند که اتحاد و همگرایی ملت ایران مانع از تحقق اهداف پلید آنها خواهد شد.

سردار سلامی انواع فتنه‌ها و دسیسه‌های دشمن را در این چهار دهه یادآور شد و اضافه کرد: از جنگ داخلی و خارجی گرفته تا ترور، عملیاتی روانی، جنگ شناختی، ناامید کردن ملت ایران و به راه انداختن هجمه‌های رسانه‌های مسموم و بیگانه سعی دارند تا در مسیر حرکت ملت ایران خللی ایجاد کنند اما از این اصل غافل هستند که بصیرت و آگاهی ملت ایران هرگز اجازه فتنه‌گری را به آنها نخواهد داد.

وی بیان کرد: دشمنان در این ۴۵ سال آمال ملت ایران را در رسیدن به هدف نهایی نشانه گرفتند که به برکت اطاعت امت اسلامی از رهبری و قائد صالح هیچ وقت دشمنان نمی‌توانند در این نبرد سنگین و سخت اراده‌ها را شکسته و یا ایرانیان را به نقطه تسلیم بکشانند.

سردار سلامی به حرکت راهبردی ملت ایران در به تنگنا کشیدن فتنه اخیر دشمن در یک جنگ شناختی و ترکیبی مختلف ادامه داد: دشمن از ظرفیت رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی استفاده می‌کند تا نفوذ خود را در حوزه‌های مختلف عملیاتی کند در حالی که ما به غربی‌ها اعلام می‌کنیم که آنها هرگز ملت ایران را نشناختند چرا که این ملت محصول اندیشه عاشورایی و قیام آزادیخواهانه امام حسین (ع) است.

او در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: این ملت نه تنها امام خود را تنها نمی‌گذارند بلکه هرگز در برابر زر و زور تسلیم نشده و تلاش می‌کنند تا با درس گرفتن از حوادث صدر اسلام و تاریخ معاصر غفلت‌های تاریخی را نیز جبران کنند.

سردار سلامی تصریح کرد: ملت ایران برخلاف ادعای غربی‌ها نه تنها خسته و ناامید نیستند بلکه آماده حضور در صحنه‌ها و عرصه‌های مختلف هستند و بنده به صراحت اعلام می‌کنند که دشمنان حتی آرزوهای کوچک خود را به گور خواهند برد و هرگز در تحقق آن به نتیجه‌ای نخواهند رسید.

وی شهرت اردبیل را به وفاداری، عشق به ولایت و حریت عباس‌بن علی عنوان کرد و گفت: هر قوم شبیه آن کسی است که او را دوست دارند و به عشق می‌ورزند و قطعاً اردبیلی‌ها نیز عاشق ابوالفضل (ع) هستند و شبیه او با غیرت و وفادار به مکتب اهل بیت و امامت هستند.

سردار سلامی افزود: این ملت در این چهار دهه سرها و دست‌ها تقدیم اسلام کرده اما هرگز راه خفت و ذلت را در پیش نگرفته و امروز اقیانوسی از عظمت ملت ایران را در تبعیت از راه و سیره اهل بیت به ویژه مکتب عاشورایی شاهد هستیم.

او شناخت عمیق و پیمودن مسیر همراه با وفاداری به عهد و پیمان را از برجستگی‌های ملت ایران در مسیر ولایتمداری و جانفشانی در برابر این سرزمین پاک عنوان کرد و ادامه داد: در این موقعیت حساس خوشحال هستیم که مردم اردبیل مقارن با ایام اسارت اهل بیت و در حزن و اندوه کاروان غم‌زده دشت نینوا، کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید والامقام را برگزار می‌کند تا زیباترین جلوه‌های هنری و ادبی را در این آئین شاهد باشیم.

سردار سلامی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: به شکل زیبا و هنرمندانه در این رویداد سعی شد تا از تقابل شیطان با پروردگار متعال تا عظیم‌ترین حادثه عاشورا، جنگ چالدران، ایام دفاع مقدس و مدافعان حرم به تصویر کشیده شده تا در قالب اشعار، حماسه‌سرایی، مدح و شبیه‌خوانی بهترین و زیباترین برنامه در قالب کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل برگزار شود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یاد و خاطره سه هزار و ۴۰۰ شهید والامقام استان اردبیل را گرامی داشت و اضافه کرد: این شهدا با چهره‌های نورانی و بهشتی خود همچون ستارگان درخشان بر سپهر افتخارات ایران اسلامی می‌درخشند و ما به وجود این شهدا، عظمت، شرافت و فضیلت آنها به خود می‌بالیم.

او ماندگاری و جاودانگی ملت ایران را در سایه خون شهدا و جانفشانی رزمندگان بیان کرد و ادامه داد: اردبیل سرزمین سرداران، رزمندگان، ایثارگران و آزادگانی است که در دفاع از این مرز و بوم و هویت اسلامی و دینی سر از پا نمی‌شناسند.

سردار سلامی بیان کرد: جاودانگی ملت ایران مرهون تدین و عشق به اهل بیت به ویژه فرهنگ عاشورایی است که همواره این سرمایه‌ها مورد صیانت قرار می‌گیرد.

او در ادامه سخنان خود اظهار کرد: جامعه‌ای که به عناصر انسانی و ارزشی خود بها بدهد، هیچ وقت در برابر دشمنان و زیاده‌خواهان اسیر و گرفتار نمی‌شود بلکه استقلال خود را حفظ کرده و همواره از این سرمایه‌ها صیانت می‌کند.

سردار سلامی تصریح کرد: ملتی که نتواند مفاخر و سرمایه‌های معنوی انسانی خود را بشناسد قطعاً گرفتار تسلط شیاطین خواهد شد و ما در این ۴۵ سال نشان دادیم که نه تنها ذلت‌پذیر نیستیم بلکه هیچ وقت عزت و عظمت خود را از دست نداده و اسیر قدرت‌های پست روزگار نمی‌شویم.

او گفت: این ایستادگی و پایداری نتیجه خون شهدا و برکت ایثارگری آنها است و از همین رو ما همواره بر منطق قرآن تأکید می‌کنیم که در آن بر جاودانگی شهدا و ماندگاری ابدی آن تأکید شده است.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: دشمن به واسطه این سرمایه عظیم نمی‌تواند لباس ذلت بر تن این ملت بپوشاند بلکه در نقطه مقابل این ملت ایران است که امروز برای کشورهای مختلف صلابت و اقتدار خود را نشان داده و تعیین‌کننده در عرصه‌های جهانی و بین‌المللی است.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
ممنوعیت صدور چک رمزدار از 7 مهر؛ جزئیات تصمیم جدید بانک مرکزی
آغاز ثبت‌نام دومین آزمون زبان MSRT سال 1405 از فردا
اجلاس سازمان همکاری شانگهای در بیشکک؛ دیدار پوتین، شی و پزشکیان
طلای تکواندوی زنان ایران بر گردن ساغر مرادی
واگذاری زمین روستایی به 300 هزار متقاضی مسکن آغاز شد
هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن؛ مسیر شهدا با اقتدار ادامه دارد
هشدار زرد هواشناسی کرمانشاه؛ رگبار باران و تندباد در راه است
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک تا سه‌شنبه
بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن مشترک اسلام
هشدار گرمای 50 درجه‌ای در خوزستان؛ امیدیه داغ‌ترین شهر استان شد
انهدام پاتوق‌های توزیع مواد مخدر در حاشیه بزرگراه‌های تهران
هشدار نارنجی هواشناسی برای گیلان؛ باران شدید و تگرگ در راه است
نورنما | بازسازی مغز با 2 ساعت سکوت در روز
ادعای جدید اسرائیل درباره جاسوسی دو نوجوان برای ایران
کاهش شدید صادرات نفت از تنگه هرمز؛ میانگین روزانه به 3.8 میلیون بشکه رسید
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی ؛ امروز در کدام محورها محدودیت ترافیکی اجرا می شود؟
آملی لاریجانی: پیام وحدت‌بخش رهبر انقلاب ضامن حفظ کشور در برابر استکبار جهانی است
هشدار سازمان سنجش درباره مغایرت معدل داوطلبان ارشد 1405
درخشش خیره‌کننده مسی؛ 4 گل و یک پاس گل در برد 7 بر یک اینترمیامی
قابلیت جدید ChatGPT؛ چت موقت حالا می‌تواند از حافظه کاربر استفاده کند
شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود
قیمت گوشت قرمز امروز 8 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
تاریخ‌سازی والیبال زنان ایران در آسیا؛ ایران چهارم شد
بازسازی 26 پل و تونل آسیب‌دیده در جنگ؛ پل B1 کرج در اولویت
برنامه قطعی برق مازندران امروز 8 شهریور 1405 ؛ زمان قطعی برق ساری و مناطق استان
قطار چینی به سرعت هواپیما رسید؛ 800 کیلومتر بر ساعت در 5.3 ثانیه!
تیراندازی خونین در افسریه تهران ؛ اختلاف مرگبار بر سر شارژ ساختمان
سود سهام عدالت در روزهای آینده واریز می‌شود+ جزئیات زمان و مبلغ سود 1405
هوای تهران در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
سهمیه‌های آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 اعلام شد + جزئیات سهمیه‌ها
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 8 شهریور + لینک مشاهده برنامه خاموشی مناطق
تورم و بدهی سرسام آور دولت آمریکا؛ چالش‌های اقتصادی ترامپ پیش از انتخابات
نورویدئو | هرمز باز است؛ اما هزینه جنگ از کجا سرباز می‌کند؟
دستگیری عامل ارتباطی رسانه‌های ضدایرانی در تهران
جدول قطعی برق قم امروز یکشنبه 8 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
رهبر انقلاب: شرط غلبه نهایی حق بر باطل، اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا دوشنبه 9 شهریور
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + جدول قیمت بازار و نمایندگی
رسانه عبری مدعی رد خواسته عربستان از آمریکا درباره یمن شد
ترامپ به دنبال چپاول ذخایر عظیم نفتی کاراکاس
جزئیات صدور مدارک هویتی جدید برای آسیب‌دیدگان جنگ اعلام شد
پدافند ناکارآمد رژیم صهیونیستی و قرارداد با یونان برای ایجاد شبکه پدافند هوایی
هادی العامری: هیچ درگیری بین دولت عراق و مقاومت وجود نخواهد داشت
جنگ لفظی اردوغان و نتانیاهو؛ ترکیه اتهامات اسرائیل را رد کرد
تأکید رئیس‌جمهور لبنان بر پیگیری سرنوشت امام موسی صدر
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 8 شهریور 1405/ ادامه رکوردشکنی دلار + جدول قیمت ارز
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 8 شهریور؛ قیمت پژو 207، دنا، تارا و ری‌را
جدول قطعی برق کردستان امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + ساعت خاموشی سنندج
نارضایتی 63 درصد آمریکایی‌ها از مدیریت جنگ ایران توسط ترامپ
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + جدول قیمت انواع سکه