×
سیاسی
شناسه خبر : 147936
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/05/29 ساعت 15:32
فرمانده سپاه پاسداران: دشمنان ملت ایران را نمی‌شناسند

فرمانده سپاه پاسداران: دشمنان ملت ایران را نمی‌شناسند

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان انقلاب اسلامی بعد از گذشت 45 سال هنوز ملت ایران و خصیصه‌های عاشورایی آنها را نمی شناسند.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سلامی پیش از ظهر یکشنبه در کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با اتحاد و انسجام هم قسم شدند تا ملت ایران را در ارائه مستحکم خود متزلزل نشان دهند در حالی که این ملت کارآزموده و آبدیده‌تر از آن است که اسیر دست توطئه‌های دشمنان شود.

او تصریح کرد: آنها نمی‌توانند نور خدا را خاموش کنند بلکه عظمت نور الهی به حدی است که شیاطین و مستکبران را می‌سوزاند و هرگز اجازه نمی‌دهد تا آنها به هدف‌های شوم و نیات پلید خود دست پیدا کنند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران مجاهدانه ۴۵ سال است که همه فرعونیان زمان را اعم از غرب و شرق کنار زده تا اهداف نورانی اسلام و کتاب قرآن را تحققی عینی ببخشد و در این بین با تقدیم شهدایی والامقام سعی کرده تا عزت و عظمت این سرزمین را حفظ و صیانت کند.

سردار سلامی تمام اداوت‌ها و کینه‌توزی دشمن را بی‌سرانجام و فاقد اعتبار دانست و افزود: همان طوری که رسالت انبیای الهی باز کردن غل و زنجیر از پای انسان‌های آزاده بود، این انقلاب نیز غل و زنجیر شیاطین را از دست و پای این ملت باز کرده تا نفسی راحت کشیده و در مسیر حریت و آزادگی حرکت کنند.

او در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: هر چند فرعونیان و شیاطین زمان سعی می‌کنند تا در مسیر حرکت این ملت سنگ‌اندازی‌های متعددی را انجام دهند و فتنه‌های کوچک و بزرگی را رقم بزنند اما غافل از این حقیقت هستند که اتحاد و همگرایی ملت ایران مانع از تحقق اهداف پلید آنها خواهد شد.

سردار سلامی انواع فتنه‌ها و دسیسه‌های دشمن را در این چهار دهه یادآور شد و اضافه کرد: از جنگ داخلی و خارجی گرفته تا ترور، عملیاتی روانی، جنگ شناختی، ناامید کردن ملت ایران و به راه انداختن هجمه‌های رسانه‌های مسموم و بیگانه سعی دارند تا در مسیر حرکت ملت ایران خللی ایجاد کنند اما از این اصل غافل هستند که بصیرت و آگاهی ملت ایران هرگز اجازه فتنه‌گری را به آنها نخواهد داد.

وی بیان کرد: دشمنان در این ۴۵ سال آمال ملت ایران را در رسیدن به هدف نهایی نشانه گرفتند که به برکت اطاعت امت اسلامی از رهبری و قائد صالح هیچ وقت دشمنان نمی‌توانند در این نبرد سنگین و سخت اراده‌ها را شکسته و یا ایرانیان را به نقطه تسلیم بکشانند.

سردار سلامی به حرکت راهبردی ملت ایران در به تنگنا کشیدن فتنه اخیر دشمن در یک جنگ شناختی و ترکیبی مختلف ادامه داد: دشمن از ظرفیت رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی استفاده می‌کند تا نفوذ خود را در حوزه‌های مختلف عملیاتی کند در حالی که ما به غربی‌ها اعلام می‌کنیم که آنها هرگز ملت ایران را نشناختند چرا که این ملت محصول اندیشه عاشورایی و قیام آزادیخواهانه امام حسین (ع) است.

او در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: این ملت نه تنها امام خود را تنها نمی‌گذارند بلکه هرگز در برابر زر و زور تسلیم نشده و تلاش می‌کنند تا با درس گرفتن از حوادث صدر اسلام و تاریخ معاصر غفلت‌های تاریخی را نیز جبران کنند.

سردار سلامی تصریح کرد: ملت ایران برخلاف ادعای غربی‌ها نه تنها خسته و ناامید نیستند بلکه آماده حضور در صحنه‌ها و عرصه‌های مختلف هستند و بنده به صراحت اعلام می‌کنند که دشمنان حتی آرزوهای کوچک خود را به گور خواهند برد و هرگز در تحقق آن به نتیجه‌ای نخواهند رسید.

وی شهرت اردبیل را به وفاداری، عشق به ولایت و حریت عباس‌بن علی عنوان کرد و گفت: هر قوم شبیه آن کسی است که او را دوست دارند و به عشق می‌ورزند و قطعاً اردبیلی‌ها نیز عاشق ابوالفضل (ع) هستند و شبیه او با غیرت و وفادار به مکتب اهل بیت و امامت هستند.

سردار سلامی افزود: این ملت در این چهار دهه سرها و دست‌ها تقدیم اسلام کرده اما هرگز راه خفت و ذلت را در پیش نگرفته و امروز اقیانوسی از عظمت ملت ایران را در تبعیت از راه و سیره اهل بیت به ویژه مکتب عاشورایی شاهد هستیم.

او شناخت عمیق و پیمودن مسیر همراه با وفاداری به عهد و پیمان را از برجستگی‌های ملت ایران در مسیر ولایتمداری و جانفشانی در برابر این سرزمین پاک عنوان کرد و ادامه داد: در این موقعیت حساس خوشحال هستیم که مردم اردبیل مقارن با ایام اسارت اهل بیت و در حزن و اندوه کاروان غم‌زده دشت نینوا، کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید والامقام را برگزار می‌کند تا زیباترین جلوه‌های هنری و ادبی را در این آئین شاهد باشیم.

سردار سلامی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: به شکل زیبا و هنرمندانه در این رویداد سعی شد تا از تقابل شیطان با پروردگار متعال تا عظیم‌ترین حادثه عاشورا، جنگ چالدران، ایام دفاع مقدس و مدافعان حرم به تصویر کشیده شده تا در قالب اشعار، حماسه‌سرایی، مدح و شبیه‌خوانی بهترین و زیباترین برنامه در قالب کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل برگزار شود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یاد و خاطره سه هزار و ۴۰۰ شهید والامقام استان اردبیل را گرامی داشت و اضافه کرد: این شهدا با چهره‌های نورانی و بهشتی خود همچون ستارگان درخشان بر سپهر افتخارات ایران اسلامی می‌درخشند و ما به وجود این شهدا، عظمت، شرافت و فضیلت آنها به خود می‌بالیم.

او ماندگاری و جاودانگی ملت ایران را در سایه خون شهدا و جانفشانی رزمندگان بیان کرد و ادامه داد: اردبیل سرزمین سرداران، رزمندگان، ایثارگران و آزادگانی است که در دفاع از این مرز و بوم و هویت اسلامی و دینی سر از پا نمی‌شناسند.

سردار سلامی بیان کرد: جاودانگی ملت ایران مرهون تدین و عشق به اهل بیت به ویژه فرهنگ عاشورایی است که همواره این سرمایه‌ها مورد صیانت قرار می‌گیرد.

او در ادامه سخنان خود اظهار کرد: جامعه‌ای که به عناصر انسانی و ارزشی خود بها بدهد، هیچ وقت در برابر دشمنان و زیاده‌خواهان اسیر و گرفتار نمی‌شود بلکه استقلال خود را حفظ کرده و همواره از این سرمایه‌ها صیانت می‌کند.

سردار سلامی تصریح کرد: ملتی که نتواند مفاخر و سرمایه‌های معنوی انسانی خود را بشناسد قطعاً گرفتار تسلط شیاطین خواهد شد و ما در این ۴۵ سال نشان دادیم که نه تنها ذلت‌پذیر نیستیم بلکه هیچ وقت عزت و عظمت خود را از دست نداده و اسیر قدرت‌های پست روزگار نمی‌شویم.

او گفت: این ایستادگی و پایداری نتیجه خون شهدا و برکت ایثارگری آنها است و از همین رو ما همواره بر منطق قرآن تأکید می‌کنیم که در آن بر جاودانگی شهدا و ماندگاری ابدی آن تأکید شده است.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: دشمن به واسطه این سرمایه عظیم نمی‌تواند لباس ذلت بر تن این ملت بپوشاند بلکه در نقطه مقابل این ملت ایران است که امروز برای کشورهای مختلف صلابت و اقتدار خود را نشان داده و تعیین‌کننده در عرصه‌های جهانی و بین‌المللی است.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
X
آگهی تبلیغاتی