×
سیاسی
شناسه خبر : 147936
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/05/29 ساعت 15:32

فرمانده سپاه پاسداران: دشمنان ملت ایران را نمی‌شناسند

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان انقلاب اسلامی بعد از گذشت 45 سال هنوز ملت ایران و خصیصه‌های عاشورایی آنها را نمی شناسند.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سلامی پیش از ظهر یکشنبه در کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با اتحاد و انسجام هم قسم شدند تا ملت ایران را در ارائه مستحکم خود متزلزل نشان دهند در حالی که این ملت کارآزموده و آبدیده‌تر از آن است که اسیر دست توطئه‌های دشمنان شود.

او تصریح کرد: آنها نمی‌توانند نور خدا را خاموش کنند بلکه عظمت نور الهی به حدی است که شیاطین و مستکبران را می‌سوزاند و هرگز اجازه نمی‌دهد تا آنها به هدف‌های شوم و نیات پلید خود دست پیدا کنند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران مجاهدانه ۴۵ سال است که همه فرعونیان زمان را اعم از غرب و شرق کنار زده تا اهداف نورانی اسلام و کتاب قرآن را تحققی عینی ببخشد و در این بین با تقدیم شهدایی والامقام سعی کرده تا عزت و عظمت این سرزمین را حفظ و صیانت کند.

سردار سلامی تمام اداوت‌ها و کینه‌توزی دشمن را بی‌سرانجام و فاقد اعتبار دانست و افزود: همان طوری که رسالت انبیای الهی باز کردن غل و زنجیر از پای انسان‌های آزاده بود، این انقلاب نیز غل و زنجیر شیاطین را از دست و پای این ملت باز کرده تا نفسی راحت کشیده و در مسیر حریت و آزادگی حرکت کنند.

او در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: هر چند فرعونیان و شیاطین زمان سعی می‌کنند تا در مسیر حرکت این ملت سنگ‌اندازی‌های متعددی را انجام دهند و فتنه‌های کوچک و بزرگی را رقم بزنند اما غافل از این حقیقت هستند که اتحاد و همگرایی ملت ایران مانع از تحقق اهداف پلید آنها خواهد شد.

سردار سلامی انواع فتنه‌ها و دسیسه‌های دشمن را در این چهار دهه یادآور شد و اضافه کرد: از جنگ داخلی و خارجی گرفته تا ترور، عملیاتی روانی، جنگ شناختی، ناامید کردن ملت ایران و به راه انداختن هجمه‌های رسانه‌های مسموم و بیگانه سعی دارند تا در مسیر حرکت ملت ایران خللی ایجاد کنند اما از این اصل غافل هستند که بصیرت و آگاهی ملت ایران هرگز اجازه فتنه‌گری را به آنها نخواهد داد.

وی بیان کرد: دشمنان در این ۴۵ سال آمال ملت ایران را در رسیدن به هدف نهایی نشانه گرفتند که به برکت اطاعت امت اسلامی از رهبری و قائد صالح هیچ وقت دشمنان نمی‌توانند در این نبرد سنگین و سخت اراده‌ها را شکسته و یا ایرانیان را به نقطه تسلیم بکشانند.

سردار سلامی به حرکت راهبردی ملت ایران در به تنگنا کشیدن فتنه اخیر دشمن در یک جنگ شناختی و ترکیبی مختلف ادامه داد: دشمن از ظرفیت رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی استفاده می‌کند تا نفوذ خود را در حوزه‌های مختلف عملیاتی کند در حالی که ما به غربی‌ها اعلام می‌کنیم که آنها هرگز ملت ایران را نشناختند چرا که این ملت محصول اندیشه عاشورایی و قیام آزادیخواهانه امام حسین (ع) است.

او در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: این ملت نه تنها امام خود را تنها نمی‌گذارند بلکه هرگز در برابر زر و زور تسلیم نشده و تلاش می‌کنند تا با درس گرفتن از حوادث صدر اسلام و تاریخ معاصر غفلت‌های تاریخی را نیز جبران کنند.

سردار سلامی تصریح کرد: ملت ایران برخلاف ادعای غربی‌ها نه تنها خسته و ناامید نیستند بلکه آماده حضور در صحنه‌ها و عرصه‌های مختلف هستند و بنده به صراحت اعلام می‌کنند که دشمنان حتی آرزوهای کوچک خود را به گور خواهند برد و هرگز در تحقق آن به نتیجه‌ای نخواهند رسید.

وی شهرت اردبیل را به وفاداری، عشق به ولایت و حریت عباس‌بن علی عنوان کرد و گفت: هر قوم شبیه آن کسی است که او را دوست دارند و به عشق می‌ورزند و قطعاً اردبیلی‌ها نیز عاشق ابوالفضل (ع) هستند و شبیه او با غیرت و وفادار به مکتب اهل بیت و امامت هستند.

سردار سلامی افزود: این ملت در این چهار دهه سرها و دست‌ها تقدیم اسلام کرده اما هرگز راه خفت و ذلت را در پیش نگرفته و امروز اقیانوسی از عظمت ملت ایران را در تبعیت از راه و سیره اهل بیت به ویژه مکتب عاشورایی شاهد هستیم.

او شناخت عمیق و پیمودن مسیر همراه با وفاداری به عهد و پیمان را از برجستگی‌های ملت ایران در مسیر ولایتمداری و جانفشانی در برابر این سرزمین پاک عنوان کرد و ادامه داد: در این موقعیت حساس خوشحال هستیم که مردم اردبیل مقارن با ایام اسارت اهل بیت و در حزن و اندوه کاروان غم‌زده دشت نینوا، کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید والامقام را برگزار می‌کند تا زیباترین جلوه‌های هنری و ادبی را در این آئین شاهد باشیم.

سردار سلامی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: به شکل زیبا و هنرمندانه در این رویداد سعی شد تا از تقابل شیطان با پروردگار متعال تا عظیم‌ترین حادثه عاشورا، جنگ چالدران، ایام دفاع مقدس و مدافعان حرم به تصویر کشیده شده تا در قالب اشعار، حماسه‌سرایی، مدح و شبیه‌خوانی بهترین و زیباترین برنامه در قالب کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل برگزار شود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یاد و خاطره سه هزار و ۴۰۰ شهید والامقام استان اردبیل را گرامی داشت و اضافه کرد: این شهدا با چهره‌های نورانی و بهشتی خود همچون ستارگان درخشان بر سپهر افتخارات ایران اسلامی می‌درخشند و ما به وجود این شهدا، عظمت، شرافت و فضیلت آنها به خود می‌بالیم.

او ماندگاری و جاودانگی ملت ایران را در سایه خون شهدا و جانفشانی رزمندگان بیان کرد و ادامه داد: اردبیل سرزمین سرداران، رزمندگان، ایثارگران و آزادگانی است که در دفاع از این مرز و بوم و هویت اسلامی و دینی سر از پا نمی‌شناسند.

سردار سلامی بیان کرد: جاودانگی ملت ایران مرهون تدین و عشق به اهل بیت به ویژه فرهنگ عاشورایی است که همواره این سرمایه‌ها مورد صیانت قرار می‌گیرد.

او در ادامه سخنان خود اظهار کرد: جامعه‌ای که به عناصر انسانی و ارزشی خود بها بدهد، هیچ وقت در برابر دشمنان و زیاده‌خواهان اسیر و گرفتار نمی‌شود بلکه استقلال خود را حفظ کرده و همواره از این سرمایه‌ها صیانت می‌کند.

سردار سلامی تصریح کرد: ملتی که نتواند مفاخر و سرمایه‌های معنوی انسانی خود را بشناسد قطعاً گرفتار تسلط شیاطین خواهد شد و ما در این ۴۵ سال نشان دادیم که نه تنها ذلت‌پذیر نیستیم بلکه هیچ وقت عزت و عظمت خود را از دست نداده و اسیر قدرت‌های پست روزگار نمی‌شویم.

او گفت: این ایستادگی و پایداری نتیجه خون شهدا و برکت ایثارگری آنها است و از همین رو ما همواره بر منطق قرآن تأکید می‌کنیم که در آن بر جاودانگی شهدا و ماندگاری ابدی آن تأکید شده است.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: دشمن به واسطه این سرمایه عظیم نمی‌تواند لباس ذلت بر تن این ملت بپوشاند بلکه در نقطه مقابل این ملت ایران است که امروز برای کشورهای مختلف صلابت و اقتدار خود را نشان داده و تعیین‌کننده در عرصه‌های جهانی و بین‌المللی است.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(2) - گوام(0) در مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا + گل دوم
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
X
آگهی تبلیغاتی