شناسه خبر : 147928
تاریخ انتشار : 1402/05/29 13:48
تصویب کلیات طرح نحوه تغییر در توزیع قیر تهاتری

تصویب کلیات طرح نحوه تغییر در توزیع قیر تهاتری

کلیات طرح دو فوریتی اصلاح بند ک تبصره (1) قانون بودجه سال 1402 پس از اظهارات نمایندگان موافق و مخالف ،با 185 رأی موافق، 22 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 218 نماینده حاضر در جلسه امروز مجلس تصویب شد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: در نشست علنی امروز یکشنبه ۲۹ مرداد ماه مجلس شورای اسلامی، کلیات طرح دو فوریتی اصلاح بند ک تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ پس از اظهارات نمایندگان موافق و مخالف ،با ۱۸۵ رأی موافق، ۲۲ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۸ نماینده حاضر در جلسه تصویب شد.

«عبدالجلال ایری» سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در خصوص مزایای تصویب این قانون گفت: با اجرایی شدن این قانون آسفالت حدود۳۰ هزار کیلومتر راه و معابر بین روستایی که مطالبه اصلی بسیاری از مردم مناطق محروم است با سرعت بیشتر انجام خواهد شد.

او در مورد کلیات این طرح دو فوریتی اظهار کرد: بر اساس این طرح وزارت نفت مکلف است معادل مبلغ ۲۰۰ هزار میلیارد ریال نفت خام از محل منابع در اختیار شرکت ملی نفت ایران را در اختیار پالایشگاه‌ها قرار دهد و به میزان آن به صورت ماهانه از ابتدای سال ۱۴۰۲، مواد اولیه قیر (وکیوم باتوم) به دستگاه‌های اجرایی شده و در حساب‌های فی‌مابین خود و خزانه‌داری کل کشور اعمال و آن را از محل خوراک تحویلی تسویه کند.

ایری ادامه داد: همچنین وزارت نفت مکلف شده مابه‌التفاوت قیمت هر تن ۷۵ میلیون ریال با میانگین وزنی ماهانه قیمت‌های معاملاتی مواد اولیه (وکیوم باتوم) در بورس را با تعدیل قیمت ماهانه خوراک از طریق شرکت ملی پخش و پالایش جبران و اعمال حساب کند.

او گفت: با تصویب این قانون،بنیاد مسکن می‌تواند تا ۷۰ درصد آسفالت روستاها را به صورت تهاتری انجام دهد.

نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز، گمیشان در مجلس ادامه داد: در این قانون به دستگاه‌های اجرایی اجازه داده می‌شود پس از ابلاغ این قانون راسا نسبت به تامین قیر مورد نیاز خود در سقف سهمیه تعیین شده از طریق شرکت‌های قیرساز اقدام و پس از تخصیص وزارت نفت با شرکت‌های قیرساز تسویه نمایند.

او افزود: همچنین بر اساس این طرح وزارت نفت و دستگاه‌های اجرائی ذی ربط موظفند حداقل هر سه ماه یک بار، گزارش عملکرد خود را به صورت مکتوب به کمیسیون های برنامه و بودجه و محاسبات، عمران و انرژی مجلس شورای اسلامی ارسال و کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات نیز باید پس از رسیدگی گزارش، آن را به مجلس شورای اسلامی ارائه و دیوان محاسبات کشور هم باید بر حسن اجرای این قانون نظارت نموده و گزارش های نظارتی خود را در خصوص عمل به موقع دستگاهها به تعهداتشان به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.


خانه ملت
نظرات

نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

نظر شما

X
آگهی تبلیغاتی