×
سیاسی
شناسه خبر : 147924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/05/29 ساعت 12:41
وزیر اطلاعات: جاسوس‌هایی از فرانسه، سوئد و انگلیس در اختیار داریم

وزیر اطلاعات: جاسوس‌هایی از فرانسه، سوئد و انگلیس در اختیار داریم

وزیر اطلاعات گفت: امروز قدرت دستگاه‌های اطلاعاتی کشور به نحوی است که جاسوس‌هایی از فرانسه، سوئد، انگلیس و کشورهای متعدد دیگری را در اختیار دارند.

نورنیوز - گروه سیاست: حجت الاسلام سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم و مدافعان امنیت و شهدای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سخنان فرمانده معظم کل قوا و مقام معظم رهبری در مورد سپاه مایه افتخار است و عنوان بزرگ‌ترین سازمان ضد تروریستی جهان، ویژگی جدیدی است که رهبر عزیزمان به سپاهی که همه جانبه جذاب و در مسیر پیشرفت نقش موفقی دارد، اضافه فرمودند.

وزیر اطلاعات با اشاره به چهار توصیه رهبر معظم انقلاب؛ وحدت، مشارکت، خدمت، کار شبانه‌روزی و جهادی همراه با امیدبخشی و شوق در جامعه گفت: امیدواریم انقلابمان و پیشرفتی که به تعبیر معظم‌له به‌سوی قله‌ها است را با همت و قدرت ادامه دهیم. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دارای چنین جایگاهی است و ما به همراهی و هم‌رزمی با این نهاد بزرگ افتخار می‌کنیم.

خطیب گفت: دشمن در هر شرایطی دست از سر این انقلابی که توانسته به عنوان یک قدرت در دنیا مطرح شود، برنداشته و بیش از ۵۰ سرویس اطلاعاتی که میز ایران را در ساختار خود با هدف مقابله با یک قدرت جدیدی که در سطح جهان مطرح است، طراحی کرده‌اند، در این شرایط، قدرت مطلق آمریکا در منطقه به دست جهادگران و سپاهیان با شکست روبه‌رو شده و همواره به دنبال این است که بتواند راهی برای جبران آن پیدا کند.

وزیر اطلاعات اعلام کرد: وزارت اطلاعات با کمک جامعه اطلاعاتی و با مشارکت و هم‌افزایی فعالی که با سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب ایجاد کرده، تلاش می‌کند در مبارزه با آنچه را که دشمن تحت عنوان براندازی و تروریسم و تشویق و ترغیب آن‌ها چه در قالب‌های گروهکی و چه در قالب‌های مذهبی، تجزیه‌طلبانه و قومی برنامه‌ریزی می‌کند، مقابله کند، بنابراین موارد فوق یکی از مهم‌ترین مأموریت‌هایی است که به عهده جامعه اطلاعاتی بوده و یکی دیگر از این‌ها، مبارزه با رژیم صهیونیستی است که فعالیت‌های خود را بر این متمرکز کرده تا بتواند محور مبارزه و مقابله علیه ایران باشد.

خطیب با اشاره به هم افزایی دستگاه‌های اطلاعاتی گفت: باید بتوانیم انسجام و هم‌افزایی خود را با اشراف اطلاعاتی و جهاد تبیین باهم تلفیق کنیم. این انسجامی که در این دولت مردمی ایجاد شده، توانسته شرایط جدیدی را در منطقه تعریف کند و خیلی از فتنه‌ها و توطئه‌ها را تبدیل به شرایط بازدارنده کند.

وزیر اطلاعات با اشاره به نقش آمریکا در شکل گیری داعش و ارتباط عوامل آنها با رژیم صهیونیستی گفت: حدود ۲۰۰ نفر از آنها که وارد کشور شده، به دنبال تحرکات ایذایی و بی‌ثبات‌سازی در سطح کشور، منطقه و در ایام اربعین در عراق بودند اما با برخوردها و دستگیری‌های اخیر، شاهد خنثی‌سازی اکثریت آن‌ها هستیم.

خطیب با اشاره به توانمندی دستگاه‌های اطلاعاتی گفت: امروز قدرت دستگاه‌های اطلاعاتی کشور به نحوی است که جاسوس‌هایی از فرانسه، سوئد، انگلیس و کشورهای متعدد دیگری را در اختیار دارند و حتی بعضی از آن‌ها علی‌رغم فشارهایی که آوردند به اعدام محکوم شدند و حکم در مورد آن‌ها اجرا شد که این اقدامات مدیون هماهنگی و همراهی است که در تشکیلات جامعه اطلاعاتی به وجود آمده است.

وزیر اطلاعات با اشاره به بحران‌های درونی رژیم صهیونیستی گفت: شرایطی که هر روزه رژیم صهیونیستی با آن مواجه است نتیجه سرمایه مقاومتی است که با تلاش شهید سلیمانی پایه گذاری شده است. رژیم صهیونیستی که روزی ادعا می‌کرد چهارمین قدرت دنیا است، امروز از اضمحلال درونی خودش سخن می‌گوید. از رئیس‌جمهور تا مسؤولین دیگرش، همه سخن از این می‌گویند که این رژیم در حال فروپاشی است.

خطیب گفت: عملیات مشترکی که بین سپاه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در مقابله با حوادثی همچون اصفهان و حادثه تروریستی اخیر شیراز با هدف ایجاد امنیت و آرامش در جامعه عملی شد، از افتخاراتی است که در این دولت شامل حال مجموعه‌ها شده و امروز راهبرد دشمن در جهت برخورد و ایجاد بحران‌، فقط درصحنه اقدامات تروریستی و جاسوسی نیست، بلکه تلاش می‌کند آن را در صحنه‌های اجتماعی به اشکال مختلفی بروز بدهد. یکسری از آن‌ها را در صحنه‌های اغتشاشات سال گذشته دیدید. در شرایط جدید دشمن تلاش می‌کند با استفاده از بهائیت، نارضایتی‌ها، حرکت‌های صنفی و جریانات سیاسی که جهت‌گیری فتنه و تغییر را زمزمه می‌کنند، به مسیری برود که اثرگذاری اجتماعی و بحران‌سازی‌ها به نحوی شکل گیرد که در بدنه جامعه گسترش پیدا کند.

او افزود: برای همین است که حضور فعال سپاه و بسیج در مشارکت و در خدمت به مردم می‌تواند نقش امیدبخش و شوق‌آفرینی را ایجاد کند. بنابراین مهم‌ترین نقشه دشمن بی‌ثبات‌سازی و کاهش مشارکت در انتخابات است. هرچند برای سالگرد اغتشاشات هم برنامه‌هایی دارند، اما هدف اصلی آن‌ها امسال انتخابات است و باید سعی و تلاش همه مجموعه‌ها در جهتی باشد که بتواند اقتدار و پیروزی بزرگ را فراهم کنند.

وزیر اطلاعات با اشاره به اهمیت جایگاه جهاد تبیین گفت: ما عملاً در جنگ سایبری نیاز داریم به اینکه در بخش جهاد تبیین و رسانه تقویت مضاعفی داشته باشیم و امروز با کمک و همت همه یگان‌هایی که در این جهت فعال هستند مخصوصاً سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شاهد این هستیم که در مقابله سایبری، در آفند و جنگ تهاجمی موفقیت‌های بزرگی را به دست آوردیم.

خطیب در پایان گفت: ما هر آنچه داریم از وحدت و مشارکت و هم‌افزایی است که بین دستگاه‌ها ایجاد شده و از اطاعتی است که از رهنمودها و فرامین رهبر حکیم و فرزانه‌مان داریم که طبیعتاً می‌تواند قدرت نظام را تقویت کند و اقتدار آن را به‌سوی قله‌های پیروزی پیش ببرد. تکیه شما به این کلامی که رهبر عزیزمان در پیام به نشست مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه فرمودند که همکاری، هم‌افزایی مجموعه‌ها، مجاهدت است و آن را جهاد نامیدند و بیان، تبلیغ و ترویج آنچه را که دستاورد دستگاه‌های مختلف نظام، دولت، قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی، نیروهای مسلح و جامعه اطلاعاتی است امروز می‌تواند یکی از راه‌های امید و شوق و در جامعه ما باشد.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ حملات اسرائیل به بنت جبیل ادامه دارد
تابوت تروریست‌های به هلاکت‌رسیده در جنگ ایران در راه بازگشت به آمریکا
کاهش قیمت نفت برنت و وست تگزاس در پی تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 2 استان جدید
پرونده فساد در شهرداری بابلسر؛ رؤسای سابق و فعلی یک سازمان بازداشت شدند
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ 8 نقطه شهر در وضعیت قرمز
سیاست نامه | نمایشنامه ناشیانه جنگ طلبان برای همدردی با جنوب ایران
قیمت جهانی طلا امروز 30 تیر ماه 1405
آمریکا در پی چیست؟