×
اقتصادی
شناسه خبر : 147886
تاریخ انتشار : شنبه 1402/05/28 ساعت 17:41
خاندوزی: اولین تأییدیه مربوط به بانک آف‌شور در حال صدور است

خاندوزی: اولین تأییدیه مربوط به بانک آف‌شور در حال صدور است

وزیر اقتصاد ضمن تشریح جزئیات دستورالعمل متنوع‌سازی روش‌های ورود سرمایه به کشور، گفت: اولین تأییدیه مربوط به بانک «آف شور» توسط بانک مرکزی در حال صدور است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «احسان خاندوزی» در بخش خبری ۱۴ در مورد جزئیات دستورالعمل متنوع سازی روش‌های ورود سرمایه به کشور برای سپرده گذاری بلندمدت ارزی و سرمایه گذاری، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی حوزه رشد اقتصاد کشور تأکید بر اقداماتی است که منجر به افزایش سرمایه گذاری در ایران می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: عملکرد دولت هم نشان داده که هم در حوزه سرمایه گذاری داخلی که سال‌ها نرخ آن صفر و گاهی منفی بود در سال گذشته سرمایه گذاری ۶.۷ درصد افزایش یافت. در حوزه سرمایه گذاری خارجی هم میزان جذب سرمایه گذاری واقعی در طول یک و نیم سال اخیر بسیار بیشتر از مدت مشابه در دولت قبل بود.

او ادامه داد: برای اینکه این زنجیره تکمیل و تحریم ناپذیر شود و سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری خارجی افزایش یابد، در این دستورالعملی که اخیراً از سوی وزارت اقتصاد به همه دستگاه‌های کشور ابلاغ شد چند مسیر مهم و جدید به عنوان متنوع سازی روش‌های ورود سرمایه در پیش گرفته شده است.

خاندوزی در توضیح بندهای این دستورالعمل، گفت: اولاً مسئله تهاتر سرمایه گذاری‌های خارجی بین خود سرمایه گذاران خارجی در زمانی که ورود پول یا خروج سود از سرمایه گذاری وجود دارد، فراهم شده است. همچنین تهاتر سرمایه گذاری خارجی با سرمایه گذاری داخلی پیش بینی شده است؛ به عنوان مثال یک فعال اقتصادی به دنبال ورود تجهیزات و ماشین آلات به کشور است و از آن طرف یک سرمایه گذاری خارجی می‌خواهد میزان سود خود را از کارخانه خارج کند. این موارد را می‌توان به سرعت با هم تهاتر کرد.

وزیر اقتصاد افزود: مشوق خرید ارز از سرمایه گذاران خارجی چه به شکل اسکناس و چه به شکل حواله وارد کنند، پیش بینی شده است؛ در واقع این ارز با نرخ تشویقی از سوی بانک مرکزی خریداری می‌شود.

او اضافه کرد: برای اولین بار اجازه برای بانک برون مرزی (آف شور) گرفته شده و به جهت استقبالی که وجود داشته اولین تاییدیه مربوط به بانک آف شور توسط بانک مرکزی در حال صدور است.

خاندوزی ادامه داد: برای ورود سرمایه بیش از ۱۰۰ هزار دلار چه به شکل اسکناس یا غیر اسکناس مجوز اقامت ۵ ساله صادر می‌شود؛ هر چقدر هم میزان ورود سرمایه بالاتر باشد به شکل بدون سقف این مجوز اقامت افزایش می‌یابد. این بندها مجموعه‌ای از تدبیر برای تداوم رشد سرمایه گذاری داخلی و خارجی در کشور است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد تهاتر تصریح کرد: تهاتر یکی از روش‌های رایج است که رفت و آمد منابع ارزی و ریالی را کم هزینه می‌کند؛ یعنی نیاز نیست سرمایه گذار از طریق بانک‌ها و صرافی‌ها ارز را از کشوری به کشور دیگر جا به جا کند بلکه ارزهای موجود در یک کشور خارجی را با میزان ارز مد نظر خود تهاتر می‌کند، بنابراین هزینه مبادله ارزی و کار صرافی و بانکی و زمان کاهش می‌یابد.

او گفت: تهاتر جذابیت بسیار بالایی داشت که سرمایه گذاران از ما می‌خواستند ایران این زمینه را فراهم کند تا بتوانند به صورت تهاتری سرمایه گذاری کنند، یا سود خود را از کشور خارج کنند یا سرمایه جدیدی یا تجهیزات و ماشین آلات وارد کنند. با این دستورالعمل این خواسته سرمایه گذاران اجابت کردیم.


صداوسیما
اخبار مرتبط
ضرب الاجل بانک مرکزی به بانک های خصوصی برای اصلاح ساختار
شنبه 1402/06/04 ساعت 16:35
وزیر اقتصاد اعلام کرد؛
ضرب الاجل بانک مرکزی به بانک های خصوصی برای اصلاح ساختار
وزیر اقتصاد و امور دارایی اعلام کرد: بانک مرکزی ضرب الاجل 6 ماهه‌ای به بانک‌های خصوصی داده تا با اقدامات مؤثر به اصلاح ساختاری برسند.
وزیر اقتصاد: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدن
چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 12:49
وزیر اقتصاد: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدن
وزیر اقتصاد گفت: برای اولین‌ بار پس از سال‌ها بانک‌های دولتی به غیر از بانک سپه از زیان‌دهی خارج شدند.
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
سه‌شنبه 1402/05/31 ساعت 16:51
وزیر اقتصاد اعلام کرد؛
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
وزیر اقتصاد ضمن اشاره به تشکیل 26 پرونده قطعی در حوزه تأمین مالی تروریسم و 38 پرونده در مقابله با پولشویی، از شناسایی 6 هزار دانه درشت مالیاتی خبر داد.
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود
سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 15:54
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود
وزیر اقتصاد گفت: اگر مانند پارسال پرداخت سود برخی شرکت‌ها با تأخیر مواجه شود، در این صورت پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 16:25
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
وزیر اقتصاد با بیان اینکه برنامه ای برای گرانی بنزین نداریم، گفت: دولت قبل باید پاسخ دهد که چرا تا این اندازه بدهی ایجاد کرد؛ بیش از نیمی از کل اوراق 1401 برای بازپرداخت بدهی دولت قبل است.
خاندوزی: تورم بعد از یک دوره 14 ماهه، به کانال 30 درصد برگشته است
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 13:11
خاندوزی: تورم بعد از یک دوره 14 ماهه، به کانال 30 درصد برگشته است
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران و آمار شاخص بهای مصرف‌کننده در تیرماه، تورم بعد از یک دوره 14 ماهه مجدداً به کانال 30 درصد برگشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
X
آگهی تبلیغاتی