×
اقتصادی
شناسه خبر : 147886
تاریخ انتشار : شنبه 1402/05/28 ساعت 17:41
خاندوزی: اولین تأییدیه مربوط به بانک آف‌شور در حال صدور است

خاندوزی: اولین تأییدیه مربوط به بانک آف‌شور در حال صدور است

وزیر اقتصاد ضمن تشریح جزئیات دستورالعمل متنوع‌سازی روش‌های ورود سرمایه به کشور، گفت: اولین تأییدیه مربوط به بانک «آف شور» توسط بانک مرکزی در حال صدور است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «احسان خاندوزی» در بخش خبری ۱۴ در مورد جزئیات دستورالعمل متنوع سازی روش‌های ورود سرمایه به کشور برای سپرده گذاری بلندمدت ارزی و سرمایه گذاری، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی حوزه رشد اقتصاد کشور تأکید بر اقداماتی است که منجر به افزایش سرمایه گذاری در ایران می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: عملکرد دولت هم نشان داده که هم در حوزه سرمایه گذاری داخلی که سال‌ها نرخ آن صفر و گاهی منفی بود در سال گذشته سرمایه گذاری ۶.۷ درصد افزایش یافت. در حوزه سرمایه گذاری خارجی هم میزان جذب سرمایه گذاری واقعی در طول یک و نیم سال اخیر بسیار بیشتر از مدت مشابه در دولت قبل بود.

او ادامه داد: برای اینکه این زنجیره تکمیل و تحریم ناپذیر شود و سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری خارجی افزایش یابد، در این دستورالعملی که اخیراً از سوی وزارت اقتصاد به همه دستگاه‌های کشور ابلاغ شد چند مسیر مهم و جدید به عنوان متنوع سازی روش‌های ورود سرمایه در پیش گرفته شده است.

خاندوزی در توضیح بندهای این دستورالعمل، گفت: اولاً مسئله تهاتر سرمایه گذاری‌های خارجی بین خود سرمایه گذاران خارجی در زمانی که ورود پول یا خروج سود از سرمایه گذاری وجود دارد، فراهم شده است. همچنین تهاتر سرمایه گذاری خارجی با سرمایه گذاری داخلی پیش بینی شده است؛ به عنوان مثال یک فعال اقتصادی به دنبال ورود تجهیزات و ماشین آلات به کشور است و از آن طرف یک سرمایه گذاری خارجی می‌خواهد میزان سود خود را از کارخانه خارج کند. این موارد را می‌توان به سرعت با هم تهاتر کرد.

وزیر اقتصاد افزود: مشوق خرید ارز از سرمایه گذاران خارجی چه به شکل اسکناس و چه به شکل حواله وارد کنند، پیش بینی شده است؛ در واقع این ارز با نرخ تشویقی از سوی بانک مرکزی خریداری می‌شود.

او اضافه کرد: برای اولین بار اجازه برای بانک برون مرزی (آف شور) گرفته شده و به جهت استقبالی که وجود داشته اولین تاییدیه مربوط به بانک آف شور توسط بانک مرکزی در حال صدور است.

خاندوزی ادامه داد: برای ورود سرمایه بیش از ۱۰۰ هزار دلار چه به شکل اسکناس یا غیر اسکناس مجوز اقامت ۵ ساله صادر می‌شود؛ هر چقدر هم میزان ورود سرمایه بالاتر باشد به شکل بدون سقف این مجوز اقامت افزایش می‌یابد. این بندها مجموعه‌ای از تدبیر برای تداوم رشد سرمایه گذاری داخلی و خارجی در کشور است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد تهاتر تصریح کرد: تهاتر یکی از روش‌های رایج است که رفت و آمد منابع ارزی و ریالی را کم هزینه می‌کند؛ یعنی نیاز نیست سرمایه گذار از طریق بانک‌ها و صرافی‌ها ارز را از کشوری به کشور دیگر جا به جا کند بلکه ارزهای موجود در یک کشور خارجی را با میزان ارز مد نظر خود تهاتر می‌کند، بنابراین هزینه مبادله ارزی و کار صرافی و بانکی و زمان کاهش می‌یابد.

او گفت: تهاتر جذابیت بسیار بالایی داشت که سرمایه گذاران از ما می‌خواستند ایران این زمینه را فراهم کند تا بتوانند به صورت تهاتری سرمایه گذاری کنند، یا سود خود را از کشور خارج کنند یا سرمایه جدیدی یا تجهیزات و ماشین آلات وارد کنند. با این دستورالعمل این خواسته سرمایه گذاران اجابت کردیم.


صداوسیما
اخبار مرتبط
ضرب الاجل بانک مرکزی به بانک های خصوصی برای اصلاح ساختار
شنبه 1402/06/04 ساعت 16:35
وزیر اقتصاد اعلام کرد؛
ضرب الاجل بانک مرکزی به بانک های خصوصی برای اصلاح ساختار
وزیر اقتصاد و امور دارایی اعلام کرد: بانک مرکزی ضرب الاجل 6 ماهه‌ای به بانک‌های خصوصی داده تا با اقدامات مؤثر به اصلاح ساختاری برسند.
وزیر اقتصاد: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدن
چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 12:49
وزیر اقتصاد: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدن
وزیر اقتصاد گفت: برای اولین‌ بار پس از سال‌ها بانک‌های دولتی به غیر از بانک سپه از زیان‌دهی خارج شدند.
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
سه‌شنبه 1402/05/31 ساعت 16:51
وزیر اقتصاد اعلام کرد؛
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
وزیر اقتصاد ضمن اشاره به تشکیل 26 پرونده قطعی در حوزه تأمین مالی تروریسم و 38 پرونده در مقابله با پولشویی، از شناسایی 6 هزار دانه درشت مالیاتی خبر داد.
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود
سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 15:54
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود
وزیر اقتصاد گفت: اگر مانند پارسال پرداخت سود برخی شرکت‌ها با تأخیر مواجه شود، در این صورت پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 16:25
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
وزیر اقتصاد با بیان اینکه برنامه ای برای گرانی بنزین نداریم، گفت: دولت قبل باید پاسخ دهد که چرا تا این اندازه بدهی ایجاد کرد؛ بیش از نیمی از کل اوراق 1401 برای بازپرداخت بدهی دولت قبل است.
خاندوزی: تورم بعد از یک دوره 14 ماهه، به کانال 30 درصد برگشته است
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 13:11
خاندوزی: تورم بعد از یک دوره 14 ماهه، به کانال 30 درصد برگشته است
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران و آمار شاخص بهای مصرف‌کننده در تیرماه، تورم بعد از یک دوره 14 ماهه مجدداً به کانال 30 درصد برگشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
X
آگهی تبلیغاتی