×
اقتصادی
شناسه خبر : 147886
تاریخ انتشار : شنبه 1402/05/28 ساعت 17:41
خاندوزی: اولین تأییدیه مربوط به بانک آف‌شور در حال صدور است

خاندوزی: اولین تأییدیه مربوط به بانک آف‌شور در حال صدور است

وزیر اقتصاد ضمن تشریح جزئیات دستورالعمل متنوع‌سازی روش‌های ورود سرمایه به کشور، گفت: اولین تأییدیه مربوط به بانک «آف شور» توسط بانک مرکزی در حال صدور است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «احسان خاندوزی» در بخش خبری ۱۴ در مورد جزئیات دستورالعمل متنوع سازی روش‌های ورود سرمایه به کشور برای سپرده گذاری بلندمدت ارزی و سرمایه گذاری، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی حوزه رشد اقتصاد کشور تأکید بر اقداماتی است که منجر به افزایش سرمایه گذاری در ایران می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: عملکرد دولت هم نشان داده که هم در حوزه سرمایه گذاری داخلی که سال‌ها نرخ آن صفر و گاهی منفی بود در سال گذشته سرمایه گذاری ۶.۷ درصد افزایش یافت. در حوزه سرمایه گذاری خارجی هم میزان جذب سرمایه گذاری واقعی در طول یک و نیم سال اخیر بسیار بیشتر از مدت مشابه در دولت قبل بود.

او ادامه داد: برای اینکه این زنجیره تکمیل و تحریم ناپذیر شود و سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری خارجی افزایش یابد، در این دستورالعملی که اخیراً از سوی وزارت اقتصاد به همه دستگاه‌های کشور ابلاغ شد چند مسیر مهم و جدید به عنوان متنوع سازی روش‌های ورود سرمایه در پیش گرفته شده است.

خاندوزی در توضیح بندهای این دستورالعمل، گفت: اولاً مسئله تهاتر سرمایه گذاری‌های خارجی بین خود سرمایه گذاران خارجی در زمانی که ورود پول یا خروج سود از سرمایه گذاری وجود دارد، فراهم شده است. همچنین تهاتر سرمایه گذاری خارجی با سرمایه گذاری داخلی پیش بینی شده است؛ به عنوان مثال یک فعال اقتصادی به دنبال ورود تجهیزات و ماشین آلات به کشور است و از آن طرف یک سرمایه گذاری خارجی می‌خواهد میزان سود خود را از کارخانه خارج کند. این موارد را می‌توان به سرعت با هم تهاتر کرد.

وزیر اقتصاد افزود: مشوق خرید ارز از سرمایه گذاران خارجی چه به شکل اسکناس و چه به شکل حواله وارد کنند، پیش بینی شده است؛ در واقع این ارز با نرخ تشویقی از سوی بانک مرکزی خریداری می‌شود.

او اضافه کرد: برای اولین بار اجازه برای بانک برون مرزی (آف شور) گرفته شده و به جهت استقبالی که وجود داشته اولین تاییدیه مربوط به بانک آف شور توسط بانک مرکزی در حال صدور است.

خاندوزی ادامه داد: برای ورود سرمایه بیش از ۱۰۰ هزار دلار چه به شکل اسکناس یا غیر اسکناس مجوز اقامت ۵ ساله صادر می‌شود؛ هر چقدر هم میزان ورود سرمایه بالاتر باشد به شکل بدون سقف این مجوز اقامت افزایش می‌یابد. این بندها مجموعه‌ای از تدبیر برای تداوم رشد سرمایه گذاری داخلی و خارجی در کشور است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد تهاتر تصریح کرد: تهاتر یکی از روش‌های رایج است که رفت و آمد منابع ارزی و ریالی را کم هزینه می‌کند؛ یعنی نیاز نیست سرمایه گذار از طریق بانک‌ها و صرافی‌ها ارز را از کشوری به کشور دیگر جا به جا کند بلکه ارزهای موجود در یک کشور خارجی را با میزان ارز مد نظر خود تهاتر می‌کند، بنابراین هزینه مبادله ارزی و کار صرافی و بانکی و زمان کاهش می‌یابد.

او گفت: تهاتر جذابیت بسیار بالایی داشت که سرمایه گذاران از ما می‌خواستند ایران این زمینه را فراهم کند تا بتوانند به صورت تهاتری سرمایه گذاری کنند، یا سود خود را از کشور خارج کنند یا سرمایه جدیدی یا تجهیزات و ماشین آلات وارد کنند. با این دستورالعمل این خواسته سرمایه گذاران اجابت کردیم.


صداوسیما
اخبار مرتبط
ضرب الاجل بانک مرکزی به بانک های خصوصی برای اصلاح ساختار
شنبه 1402/06/04 ساعت 16:35
وزیر اقتصاد اعلام کرد؛
ضرب الاجل بانک مرکزی به بانک های خصوصی برای اصلاح ساختار
وزیر اقتصاد و امور دارایی اعلام کرد: بانک مرکزی ضرب الاجل 6 ماهه‌ای به بانک‌های خصوصی داده تا با اقدامات مؤثر به اصلاح ساختاری برسند.
وزیر اقتصاد: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدن
چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 12:49
وزیر اقتصاد: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدن
وزیر اقتصاد گفت: برای اولین‌ بار پس از سال‌ها بانک‌های دولتی به غیر از بانک سپه از زیان‌دهی خارج شدند.
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
سه‌شنبه 1402/05/31 ساعت 16:51
وزیر اقتصاد اعلام کرد؛
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
وزیر اقتصاد ضمن اشاره به تشکیل 26 پرونده قطعی در حوزه تأمین مالی تروریسم و 38 پرونده در مقابله با پولشویی، از شناسایی 6 هزار دانه درشت مالیاتی خبر داد.
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود
سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 15:54
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود
وزیر اقتصاد گفت: اگر مانند پارسال پرداخت سود برخی شرکت‌ها با تأخیر مواجه شود، در این صورت پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 16:25
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
وزیر اقتصاد با بیان اینکه برنامه ای برای گرانی بنزین نداریم، گفت: دولت قبل باید پاسخ دهد که چرا تا این اندازه بدهی ایجاد کرد؛ بیش از نیمی از کل اوراق 1401 برای بازپرداخت بدهی دولت قبل است.
خاندوزی: تورم بعد از یک دوره 14 ماهه، به کانال 30 درصد برگشته است
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 13:11
خاندوزی: تورم بعد از یک دوره 14 ماهه، به کانال 30 درصد برگشته است
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران و آمار شاخص بهای مصرف‌کننده در تیرماه، تورم بعد از یک دوره 14 ماهه مجدداً به کانال 30 درصد برگشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
X
آگهی تبلیغاتی