×
سیاسی
شناسه خبر : 147867
تاریخ انتشار : شنبه 1402/05/28 ساعت 13:38
رئیس‌جمهور: مدیرانی که تحول‌خواه نیستند برکنار شوند

رئیس‌جمهور: مدیرانی که تحول‌خواه نیستند برکنار شوند

رئیس جمهور در اولین اجلاس مردمی سازی دولت تأکید کرد: مدیرانی را به‌کار بگیرید که مردمی و تحول‌خواه هستند. ممکن است یک نیروی دولتی سابقه خوبی داشته باشد اما حاضر نیست با شجاعت به‌دنبال تحول باشد.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در نخستین اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت که روز شنبه در سالن اجلاس سران برگزار شد، از ضرورت تحول سخن گفت و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما مبتنی بر دین بوده و انقلاب مردم پایه است که با رهبری امام به پیش رفت.

رئیسی با بیان اینکه در نهضت‌ها و خیزش های دنیا، نیروهای مسلح، مخفی و زیرزمینی و یا گروه‌هایی از احزاب کار را پیش بردند، افزود: نیروی بسیج‌ مردمی در دفاع مقدس نقش محوری داشت و قوت قلب به نیروی‌های مسلح میدان، نیروهای بسیج و مردمی بودند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه در حوزه های مختلف در کشور هر کجا که به مردم نقش داده شد موفق بوده‌ایم‌، اظهار کرد: دولت سیزدهم در عمل به مردم میدان داده و معتقد است در همه حوزه‌ها، دولت باید نقش هدایت و حمایت و نظارت را باید ایفا کند.

آیت الله رئیسی به موضوعات اجتماعی و مشارکت دادن مردم برای رفع آن اشاره کرد و گفت: کاهش مشکلاتی چون طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی شهرها و مفاسد اجتماعی و اخلاقی با نقش آفرینی مردم قابل تحقق است. در حوزه فرهنگ، موسسات اثرگذار فرهنگی هنری فعال در عرصه‌های اجتماعی ومساجد و هیئت‌ها نقش اثرگذار مردم را باید مهم برشمرد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه در حوزه های علمی و کار فناورانه، مردم‌ باید نقش مهمی داشته باشند، اظهار کرد: در این دولت به موسسات دانش‌بنیان میدان داده شد و با هدایت رهبری به دستاوردهای خوبی رسیده‌اند و کارکرد اثر بخشی داشته‌اند. او به این نکته اشاره کرد که تا قبل از دولت سیزدهم وزارت نفت با ده‌ها شرکت دانش‌بنیان ارتباط داشت ولی در این دولت این ارتباط ۱۰ برابر شده و وزارت نفت حداقل با ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در ارتباط است‌.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه آبرسانی به ۱۰ هزار روستا در این دولت هدفگذاری شده است، عنوان کرد: تاکنون به سه هزار روستا آبرسانی انجام شده است و این هدف تا پایان دولت به سامان می‌رسد. با حضور مردم هیچ‌سختی در کار وجود ندارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز بیشترین ‌گزارشات نسبت به حرکت ضد انقلاب و معاندین در سیستم اطلاعاتی، توسط مردم کشف و خنثی می شود، گفت: مردم در سراسر کشور نسبت به وجود امنیت در کشور احساس مسئولیت می‌کنند. در سلامت اداری ببشترین گزارش به مردم اختصاص دارد. در آغاز کار دولت ۷۰۰ خانواده به دلیل ابتلا به کرونا داغدار بودند ولی با کمک مردمی و تأمین‌ واکسن از سوی دولت شرایط بهبود یافت و مردم به آرامش دست یافتند.

او با اشاره به اینکه نقش مردم در حوزه های مختلف مشهود است و نباید از آن غفلت کرد، بیان کرد: به مدیران دولت تأکید کردم در کنار خود از جمع نخبگانی مردم و افراد دانشگاهی مجرب و نیروهای مردمی با تجربه بهره‌مند شوند. میدان دادن به تعاونی ها و حضور نیروهای مردمی بسیار اهمیت دارد. در تولید و بسیاری از حوزه ها نقش مردم‌می تواند برجسته باشد.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه دولت باید از تصدی‌گری خود بکاهد و بر نظارت خود بیفزاید، متذکر شد: باید در عمل این اتفاق بیفتد. برخی خصوصی‌سازی‌هایی که در کشور انجام شد، غلط بود و درست به آن عمل نشد و مردم را آزرده کرد؛ در حالی که اصل خصوصی‌سازی و میدان دادن به بخش خصوصی و افراد کارآمد یک اصل و مورد توجه دولت است‌.

رئیس جمهور با اشاره به در پیش بودن حماسه اربعین، خاطر نشان کرد: معتقدم باید همه دستگاه‌ها برای برگزاری آیین اربعین کمک کنند ولی نقش اصلی را مردم باید برعهده داشته باشند و دولت همه زیر ساخت‌ها را تأمین و آماده می‌کند.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: توصیه من به دستگاه‌ها این است که حرکت تحولی را در پیش گیرند و نیروهایی را به‌کار گیرید که نگاه تحولی داشته باشد اگر نیرویی تحول خواه نیست باید از جلوی پای نیروی‌های تحول خواه کنار زده شود.

او با بیان اینکه دستگاه های اجرایی باید با نگاه تحولی طرحی نو دراندازند، بیان‌ کرد: باید در این مدت کارهایی در مردمی سازی انجام می‌گرفت ولی آنچنان که باید موفق نبودند و این نیاز به بازنگری دارد. رئیس جمهور از دستیار خود در امر مردمی سازی دولت خواست کار را با جدیت دنبال کنند تا گذشته جبران شود و در جهت مردمی سازی حرکتی ماندگار انجام گیرد.

نخستین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت با حضور نخبگان، حلقه های میانی، شبکه دستیاران مردمی سازی و مسئولان دولت از صبح امروز در سالن اجلاس سران آغاز شد و رئیس جمهور پیش از سخنرانی از نشان ملی شهریاران رونمایی و با اعطای لوح زرین سپاس از از «فرزاد بادپا» خادم حرم احمد بن موسی تقدیر و تجلیل کرد.


در این همایش یک روزه که با اهتمام ستاد مردمی سازی دولت طراحی شده، مسئولان و فعالان حوزه مردمی سازی دولت حضور دارند. «محسن منصوری» معاون اجرایی رئیس جمهور، «سید احمد عبودتیان» دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از اعضای دولت سیزدهم از جمله حاضران در این مراسم هستند.

قرار است در این همایش تعدادی از نخبگان، حلقه‌های میانی و مسئولان در فضای عمومی و بخش‌های تخصصی به ارائه دیدگاه‌های خود در زمینه حکمرانی مردمی بپردازند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
مهریه بالای 14 سکه دیگر حبس ندارد؛ جزئیات مصوبه جدید مجلس
چین همچنان مقاوم در برابر فشارها؛ تاب‌آوری اقتصاد پکن ادامه دارد
جنگ ایران و کابوس انتخاباتی ترامپ؛ کاخ سفید در بن‌بست سیاست خارجی
ترامپ برای شکست ایران به‌دنبال راه‌اندازی جنگ جهانی است؟
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
جنایت هولناک در سیدخندان؛ دو مرد جوان با شلیک گلوله کشته شدند
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
قتل هولناک زن جوان در قلعه‌مرغی تهران؛ اصرار برای ازدواج به جنایت ختم شد
درخواست جنجالی نامزد جمهوری‌خواه از آیپک؛ حمایت علنی از من را متوقف کنید
برنامه جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان؛ «هر دانش‌آموز یک مهارت»
درخواست شرکت ملی نفت برای امهال یک‌ساله بدهی به صندوق توسعه ملی
گسترش غیرقانونی 592 شهرک صهیونیستی در اراضی فلسطین
ادعای زلنسکی درباره برنامه روسیه برای تصرف کامل دونتسک در سال 2027
اعتراف روزنامه اسرائیلی به فرسایش ارتش صهیونیست
واکنش سردار ابن‌الرضا به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز: «ترامپ حرف زیادی می‌زند»
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس از مهر
محسن رضایی: هر کشوری در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران شریک شود، دشمن تلقی خواهد شد
ساعت کاری ادارات بعد از 15 شهریور تغییر می‌کند؟
واکنش وزیر امور خارجه به تهدیدات و محاصره اقتصادی دشمن­
بورس امروز بازهم صعودی شد؛ شاخص کل از 6 میلیون واحد عبور کرد
خبر خوش وزیر نفت از کشف ذخایر جدید منابع هیدروکربوری
مکرون میزبان بن‌سلمان در پاریس؛ از قراردادهای انرژی تا رایزنی پیرامون تحولات منطقه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 8 میلیونی سکه + جدول
آغاز رقابت‌های ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های کشور
زمان دقیق پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
کاهش صادرات نفت عربستان از دریای سرخ؛ فقط یک نفتکش بزرگ در ینبع فعال است
قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی دلار و صعود یورو
مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
جدیدترین اخبار تلویزیون و نمایش خانگی؛ از «امیدواران» تا اکران «ضابط» و «وحشی»
180 هزار واحد مسکن حمایتی زیر 20 درصد پیشرفت دارند
نورنما | صدای مهیب صاعقه ها در جریان یک طوفان تندری شدید
پیام پزشکیان به خانواده‌های 20 دولتمرد شهید
اقتصاد آمریکا زیر فشار جنگ ایران؛ افزایش 40 درصدی قیمت بنزین
نرخ طلا و قیمت طلا 24 عیار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت سکه
واکنش گمرک به ابهامات واگذاری گمرکات به بخش خصوصی
قیمت مرغ و سینه مرغ امروز یکشنبه 1 شهریور+ جدول
صنعت داروسازی ایران در جنگ اخیر تاب‌آوری خود را نشان داد
هواشناسی تهران: وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک در پایتخت
واکنش اولیانوف به اظهارات قالیباف درباره ترتیبات امنیتی جدید خلیج فارس
بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دو دیپلمات‌ فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست
چین در حیاط خلوت آمریکا؛ این فقط یک رزمایش نیست
جزئیات حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای اصفهان ؛روایت اسلامی از اهداف حملات
گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
تشکیل کارگروه بنزین در مجلس؛ طرح جدید برای جبران ناترازی بنزین چیست؟
قیمت سکه امامی امروز چند؟
نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند؛ کاهش بدهی شهرداری به بانک‌ها تا 10 درصد
بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم
2000 تن مرغ تاریخ‌گذشته در تهران؛ آیا این مرغ‌ها وارد بازار شدند؟