×
سیاسی
شناسه خبر : 146832
تاریخ انتشار : جمعه 1402/05/27 ساعت 13:44
کلیدی‌ترین عنصر پشتیبانی عملیات تروریستی شاهچراغ دستگیر شد

کلیدی‌ترین عنصر پشتیبانی عملیات تروریستی شاهچراغ دستگیر شد

وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای با بیان اینکه کلیدی‌ترین عنصر پشتیبانی عملیات تروریستی اخیر و مرتبط مستقیم با سرکردگان داعش دستگیر شد، از بازداشت 196 تروریست تکفیری بین 2 حادثه شاهچراغ(ع) خبر داد.

نورنیوز - گروه امنیتی و دفاعی: روابط عمومی وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه ای با اشاره به حادثه تروریستی شاهچراغ(ع)، اعلام کرد: گروهک آمریکا ساخته‌ی داعش که مسئولیت عملیات سال گذشته را برعهده گرفته بود، پس از محاکمه و مجازات تعدادی از عوامل آن جنایت، اعلام کرد که به عملیات انتقامی مبادرت خواهد ورزید. از آن پس تروریست‌های متعددی را به‌سوی خاک پاک ایران روانه کرد که جملگی تروریست‌ها، یا در مبدأ یا در مرزهای کشور، در درگیری با سربازان گمنام امام زمان (عج) معدوم شدند و یا در داخل دستگیر و در مسیر محاکمه قرار گرفتند.

در این اطلاعیه آمده است: از حادثه‌ی اول تا دوم حرم مطهر، تعداد ۱۹۶ تروریست تکفیری معدوم یا بازداشت شدند.

متن این اطلاعیه بدین شرح است:

«باسمه تعالی

با ابراز تأثر و تأسف شدید از وقوع حادثه‌ی تروریستی مجدد در حرم مطهر حضرت احمدبن‌موسی (علیهماالسلام) و عرض تسلیت شهادت مظلومانه‌ی شهدای آن بارگاه نورانی به خانواده‌های محترم داغ‌دیده و دعا برای سلامتی کامل و عاجل آسیب‌دیدگان، به استحضار ملّت شریف ایران می‌رساند:

۱- پیش از حادثه‌ی سال گذشته در آن حرم شریف، عوامل تروریسم تکفیری تلاش‌های متعددی برای انجام عملیات تروریستی علیه مشاهد شریف، بقاع متبرکه، هیآت و دیگر اماکن تجمع مردم متدین کشور طراحی کرده بودند که با تلاش‌های هوشیارانه و شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) و همکاری دیگر حافظان امنیت کشور، از وقوع آن‌ها جلوگیری شده بود. آن پیشگیری مقتدرانه؛ خالقان تروریسم تکفیری را به تغییر راهبرد و اعزام تروریست‌های غیرایرانی رهنمون ساخت. براین اساس در واقعه‌ی سال گذشته، تمامی اعضای تیم تروریستی، اعم از عناصر عملیاتی، پشتیبانی و هدایت صحنه از عناصر بیگانه انتخاب و تنها چند روز پیش از عملیات وارد کشور شده بودند.

۲- همچنانکه در اطلاعیه‌ی مورخ ۱۶ آبان سال گذشته اعلام شد، با اعمال گسترده‌ترین تدابیر اطلاعاتی، امنیتی و فنّی، نه تنها تمامی اعضا و مرتبطین آن تیم ترویستی شناسایی و بازداشت شدند، بلکه تعداد دیگری از عواملی که برای عملیات‌های مشابه وارد کشور شده یا به هر شکلی و در هر حدی با تروریسم تکفیری مرتبط بودند، شناسایی و بازداشت شدند. به‌این ترتیب در مجموعه عملیات‌های معطوف به واقعه‌ی سال گذشته، ۲۶ عامل تکفیری دستگیر شدند که جملگی، غیرایرانی و از ملّیت‌های جمهوری آذربایجان، تاجیکستان و افغانستان بودند.

۳- گروهک آمریکا ساخته‌ی داعش که مسئولیت عملیات سال گذشته را برعهده گرفته بود، پس از محاکمه و مجازات تعدادی از عوامل آن جنایت، اعلام نمود که به عملیات انتقامی مبادرت خواهد ورزید. از آن پس تروریست‌های متعددی را به‌سوی خاک پاک ایران روانه کرد که جملگی تروریست‌ها، یا در مبدأ یا در مرزهای کشور، در درگیری با سربازان گمنام امام زمان (عج) معدوم شدند و یا در داخل دستگیر و در مسیر محاکمه قرار گرفتند. بدین‌سان از حادثه‌ی اول تا دوم حرم مطهر، تعداد ۱۹۶ تروریست تکفیری معدوم یا بازداشت شدند.

۴- عامل عملیات تروریستی اخیر دقیقاً از سنخ همان تروریست‌های تکفیری پیش‌گفته است که با کمال تأسف و دریغ به داخل کشور رخنه نموده است. او نیز همچون تروریست معدوم سال گذشته، تبعه‌ی کشور تاجیکستان است که از طریق سکوی خارجی تلگرام با گروهک داعش آشنا و جذب آن شده است. وی برای ورود به ایران از کشورهای تاجیکستان، ترکیه و پاکستان عبور کرده، سپس در ولایت بدخشان افغانستان آموزش دیده و از مرزهای شرقی به‌طور غیرقانونی وارد کشور شده است. در ایران از طریق همان سکوی خارجی (تلگرام) با سرپُل‌های هدایت‌کننده‌ی عملیات برای دریافت دستورالعمل و اسلحه در ارتباط بوده و نهایتاً در تاریخ یکشنبه ۲۲ مرداد ماه دست به عملیات تروریستی زده است. 

۵- انتخاب زمان انجام هر دو عملیات تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ (ع) کاملاً معنادار است. در سال گذشته، همزمان با اغتشاشات دشمن‌ساخته‌ی پاییز و در سال جاری، در آستانه‌ی سالگرد آن وقایع.

۶- اما علاوه بر این نوع عملیات، کارفرمایان غربی- صهیونیستی داعش در ماه‌های گذشته گونه‌های دیگری از مزدوران خود را نیز برای انجام انواع عملیات خرابکارانه آموزش داده، تجهیز نموده و آماده‌ی اقدامات خرابکارانه کرده بودند که با الطاف الهی، تمامی آن‌ها شناسایی و مورد ضربه قرار گرفتند. تنها در پرونده‌ی کشف ۴۳ بمب در ۷ استان کشور که برای کارگذاری در هیآت و بقاع متبرکه در دهه‌ی اول محرم و مزار مطهر سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و برخی تأسیسات حساس کشور تدارک دیده بودند (موضوع اطلاعیه‌ی مورخ دوم مرداد ماه جاری این وزارت)، ۱۴ تروریست مجهز و آماده عملیات دستگیر شدند.

۷- در روزهای اخیر، عناصر مهم دیگر اعزامی از سوی کانون‌های تروریست‌پرور، در تورها و تله‌های امنیتی گرفتار شدند که در زمان مقتضی پیرامون آن‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

۸- سربازان گمنام امام زمان (عج) گرچه همه‌ی توش و توان و تلاش خود را برای مقابله با اشکال گوناگون تروریسم به‌کار برده و سناریوهای مختلف و متنوع آن را تاکنون خنثی و هسته‌های متعدد عملیاتی را در مبدأ یا در داخل کشور منهدم کرده‌اند، با این‌حال مجموعه‌ی مجاهدت‌های اعلام شده و ناشده‌ی خود را توجیه‌گر وقوع حتی یک رویداد تلخ و تأسف‌بار تروریستی نمی‌دانند. لذا هم‌زمان با ادامه‌ی تحقیقات همه‌جانبه پیرامون حادثه‌ی اخیر، تأکید می‌کنند با افزایش و تقویت همکاری، همراهی و هم‌افزایی کلیه‌ی اعضای جامعه‌ی اطلاعاتی کشور و به‌کارگیری همه‌ی تدابیر مقتضی، وظیفه‌ی مقدس صیانت از امنیتِ کشور و مردم را بیش از پیش عمق و گسترش خواهند داد.

۹- تعهد نسبت به شناسایی و مجازات کلیه‌ی عوامل دخیل در آن جنایت، همچون واقعه‌ی سال گذشته، قطعی است کما این‌که در این چند روز نیز با همکاری تنگاتنگ وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، فرماندهی انتظامی و دستگاه قضایی کشور، تعدادی از عناصر مرتبط با جنایت، شناسایی و بازداشت شده‌اند. مِن‌جمله کلیدی‌ترین عنصر پشتیبانی عملیات تروریستی، مستقر در ایران و مرتبط مستقیم با مسئول عملیاتی داعش (در سوریه و افغانستان) به فضل الهی شناسایی و دستگیر شد. 

۱۰- از رژیم ایالات متحده که پدید آورنده‌ی داعش است و پس از انهدام آن توسط جبهه‌ی مقاومت اسلامی، اکنون درپی «احیای جسد متعفن» آن است، مسلماً انتظاری نیست. اما سکوت مدعیان اروپایی مبارزه با تروریسم در پیرامون عملیات تروریستی اخیر همراه با پای‌کوبی مستانه‌ی رسانه‌های وابسته به آن‌ها در این قبال، نه تنها مصداق واضح دیگری از ریاکاری و استانداردهای دوگانه‌ی آن‌هاست بلکه می‌تواند آدرسی دیگر از باشگاه آفریننده و حامی تروریسم تکفیری را نشان دهد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کنسولگری آمریکا در «پیشاور» به طور دائم تعطیل می شود
درخواست ستاد کل نیروهای مسلح از مردم برای شرکت حداکثری در مراسم روز قدس
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: جنگ را متوقف کنید
فعال سیاسی آلمانی: صدراعظم آلمان شهامت «نه» گفتن به آمریکا را ندارد
بقائی: بی‌تفاوتی اروپا در برابر تجاوز چیزی کمتر از مشارکت نیست
عراقچی: سکوت یونسکو در قبال حمله اسراییل به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است
عارف: استانداران، حامی تمام‌عیار تجمعات مردمی بیعت باشند
اولین پیام آیت الله سید مجتبی خامنه ای تا دقایقی دیگر منتشر می شود
یک تیم خرابکار دیگر در کرمان منهدم شد
وزیر خارجه: محسن چاوشی با اثر جدیدش «صدای ایران سرافراز» شد
ترخیص بیش از 92 هزار تن کالای اساسی از گمرکات در 24 ساعت گذشته
سخنگوی وزارت صمت: فرایند واردات خودرو طبق تعهدات در حال انجام است
شکاف قیمت دلار رسمی و آزاد به کمتر از 4 هزار تومان کاهش یافت
افزایش سقف برداشت خودپردازها به پنج میلیون ریال
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره فروپاشی خدمات درمانی در خاورمیانه
کاهش مصرف بنزین تهران به یک سوم با همراهی مردم
معاون وزیر راه: برنامه‌ریزی برای بازسازی واحدهای خسارت‌دیده در حال انجام است
جریمه تاخیر در بازپرداخت وام‌های بانکی بخشیده می‌شود
آسیب به 229 نقطه از برق تهران
تصادف رانندگی در پارس‌آباد سه کشته برجا گذاشت
موج 41 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک‌های سنگین خرمشهر،قدر،خیبرشکن و فتاح
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404+ جدول
کشورهای اسلامی سدی محکم در برابر هژمونی آمریکایی-اسرائیلی ایجاد کنند
گزارش رسانه‌های صهیونیستی از سنگین‌ترین حملات موشکی حزب الله
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/حمله به بیمارستان بوستان اهواز
راهکار سه گانه پاکستان برای برون رفت از بحران خاورمیانه
طوفان قیمت بلیت هواپیما در آسیا
سرشبکه موساد در خرم‌آباد دستگیر شد
قالیباف: درصورت تعدی به جزایر، خون اشغالگران را جاری خواهیم کرد
نورویدیو | چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
استاندار تهران: حمل‌ونقل عمومی رایگان شد
سقف کارت به کارت خودپردازهای بانک ملی 100 میلیون تومان شد
رویترز: بنزین، برگ برنده ترامپ را سوزاند
افزایش بودجه نظامی کشور در دستور کار مجلس
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404 + جدول
شهادت 2 دانش آموز در تبریز
تمهیدات فعالیت بورس در هفته آینده، اندیشیده شد
قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404 + جدول
یادآوری بقایی به مردم آمریکا: اسرائیل شما را به جنگ با ایران کشاند
حمید هیراد درگذشت
تحلیلگر سیا: ایران با انهدام رادارهای ارتش آمریکا، چشمان آن را نابینا کرده است
آلمان در سمت اشتباه تاریخ ایستاده است
«زیاد النخاله» خطاب به رهبر انقلاب: ملت‌های آزاده در کنار شما هستند
11 شهید و 32 زخمی در جریان حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
بهای نفت از مرز 100 دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی
قطع برق در برخی مناطق کویت پس از حملات پهپادی
چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟
غریب آبادی:‌ حمله به یک کشور مستقل، تجاوز عریان است
رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند
بقائی: ایران درس فراموش‌نشدنی به دشمن خواهد داد