×
سیاسی
شناسه خبر : 146792
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/05/26 ساعت 13:33
هزار توی معمای وحشت‌ناک آزمایشگاه‌های مرگ در اوکراین

نورنیوز بررسی کرد؛

هزار توی معمای وحشت‌ناک آزمایشگاه‌های مرگ در اوکراین

راهبرد کلان آمریکا مبنی بر خلق بحران‌های مزمن امنیتی در دنیا، صرفاً معطوف به استفاده از تسلیحات متعارف نظامی نیست و استفاده از ظرفیت‌های بیولوژیک از طریق خلق پاندمی‌های دستساز نیز متأسفانه در چنین معادله‌ای موضوعیت دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: فعالیت آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکا در سرتاسر دنیا، موضوعی است که حتی مقامات ارشد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه نیز اصل آن را انکار نمی‌کنند.

با این حال، چنین آزمایشگاه‌هایی قطعاً با هدف ارتقاء سلامت عمومی انسان‌ها ایجاد نشده و در ماورای ایجاد آنها، باید بر روی موارد جدی‌تری متمرکز بود!

اخیراً جلسه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف بررسی فعالیت آزمایشگاه‌های تولید سلاح‌های بیولوژیک آمریکا در خاک اوکراین برگزار شد که طبق معمول، سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه مانع از بررسی ابعاد پنهانی و آشکار این پرونده شدند.

از زمان آغاز جنگ اوکراین تاکنون، شواهدی دال بر پنهان‌سازی اسناد مربوط به شیوه فعالیت آزمایشگاه‌های مشکوک تسلیحاتی آمریکا در اوکراین به دست آمده که گویا دبیرکل سازمان ملل متحد و سه عضو غربی شورای امنیت تمایلی نسبت به پاسخ گویی نسبت به آن ندارند.

به عنوان مثال، سخنگوی وزارت خارجه روسیه قبلاً تأکید کرده است که یک تلاش عجولانه برای پاک کردن شواهد برنامه‌های بیولوژیکی نظامی از طریق از بین بردن نمونه‌های آزمایشگاهی طاعون، وبا، سیاه زخم و سایر عوامل بیماری‌زا انجام شده است.

همچنین شواهدی دیگر می‌گوید آزمایشگاه‌های زیر حمایت ایالات متحده در کی‌یف، خارکیف و اودسا روی پاتوژن‌های خطرناکی کار می‌کنند که به طور سفارشی برای هدف قرار دادن نژادهای مختلف (ناظر بر ویژگی‌های محیطی و انسانی) طراحی و ساخته می‌شوند.

مقامات غربی این ادعاها را در حالی نادرست و حتی مضحک می‌خوانند که اساساً، اجازه طرح ابعاد چنین خطر آشکاری را در جلسات شورای امنیت نمی‌دهند.

به عبارت بهتر؛ اصرار واشینگتن، لندن و پاریس بر عدم طرح این موضوع جنجالی در محافل بین‌المللی بیان‌گر خطرات بالقوه و بالفعلی است که بشریت را در این عرصه تهدید می‌کند.

همچنین فعالیت برخی آزمایشگاه‌های مخفی آمریکا در اوکراین می‌تواند ناظر بر خلق نوعی پاندمی تازه در جهان (پس از عبور از دوران شیوع کووید-۱۹) استوار باشد.

واشینگتن می‌تواند از فناوری‌های ظاهراً بیولوژیک، در مسیر اهداف تهاجمی خود استفاده کند. فراموش نکنیم که راهبرد کلان آمریکا مبنی بر خلق بحران‌های مزمن امنیتی در دنیا، صرفاً معطوف به استفاده از تسلیحات متعارف نظامی نیست و استفاده از ظرفیت‌های بیولوژیک از طریق خلق پاندمی‌های دستساز نیز متأسفانه در چنین معادله‌ای موضوعیت دارد.

بدون شک انجام تحقیقات جامع، گسترده و موثر در خصوص شیوه فعالیت آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکا در خاک اوکراین و حتی شفاف‌سازی در خصوص فعالیت شرکت‌هایی دارویی مانند فایزر و مدرنا در این کشور اروپایی، مطالبه‌ای بشری محسوب می‌شود که اگر در قبال آن غفلت شود، در آینده شاهد وقوع بحران‌های انسانی و زیستی شدیدتری در جهان خواهیم بود.

نکته مهم‌تر اینکه رسانه‌های اروپایی و آمریکایی، ترجیح می‌دهند اشاره‌ای نسبت به این موضوع جنجالی و مهم نکرده و کماکان به همان روایت‌سازی کلیشه‌ای خود در جنگ اوکراین مشغول باشند.

قدر متیقن این ماجرا مشخص است: هم‌پوشانی رسانه‌ها و سیاست‌مداران آمریکایی-اروپایی در سانسور اخبار و ادعاهای صورت گرفته در خصوص آزمایشگاه‌های بیولوژیکی که در خاک اوکراین ( آن هم به صورت غیر اعلامی و غیرقانونی) مشغول به فعالیت بوده و هست، موضوعی نیست که بتوان با سکوت یا تسامح از کنار آن گذشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
حملات پهپادی ارتش اوکراین به مسکو خنثی شدند
چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 11:17
حملات پهپادی ارتش اوکراین به مسکو خنثی شدند
رسانه‌های روسیه از حمله پهپادی بامداد امروز توسط ارتش اوکراین به پایتخت روسیه خبر دادند. طبق گزارش‌های اولیه این حملات تلفاتی در پی نداشته است.
پیشنهاد تبادل حق حاکمیت اوکراین با عضویت در ناتو!
یکشنبه 1402/05/29 ساعت 15:50
نور ویدئو؛
پیشنهاد تبادل حق حاکمیت اوکراین با عضویت در ناتو!
عضویت اوکراین در ناتو، موضوع حساس متحدان غربی این کشور باقی مانده و بسیاری از کشورهای عضو ناتو، همچون فرانسه، آمریکا و آلمان نگران عواقب عضویت اوکراین در ناتو و تشدید تنش‌های کنونی هستند.
سالیوان و بلینکن پاشنه آشیل آمریکا در جنگ اوکراین!
شنبه 1402/05/28 ساعت 17:46
نورنیوز بررسی کرد؛
سالیوان و بلینکن پاشنه آشیل آمریکا در جنگ اوکراین!
کاملاً محرز است که دو سیاست‌مدار کلیدی دولت بایدن یعنی «جیک سالیوان» و «آنتونی بلینکن» با بی‌اعتنایی نسبت به گزارش هشداردهنده نهادهای اطلاعاتی و نظامی آمریکا مبنی بر محتوم بودن شکست ضدحمله اوکراین علیه روسیه، دولت زلنسکی را تشویق به انجام این عملیات کرده‌اند.
دست برتر در میز مذاکره، بهانه‌ جدید آمریکا برای تداوم جنگ اوکراین
پنج‌شنبه 1402/03/18 ساعت 18:11
نورنیوز بررسی کرد؛
دست برتر در میز مذاکره، بهانه‌ جدید آمریکا برای تداوم جنگ اوکراین
«جیک سالیوان» اعلام کرده: واشینگتن قصد دارد به کی‌یف کمک کند تا در حد امکان در میدان نبرد پیشرفتی داشته باشد و در نهایت بتواند مطلوب‌ترین موقعیت را در میز مذاکرات صلح آینده به‌دست آورد!
جلوه‌های دیگری از جنگ جهانی سوم؛ احتمال به‌کارگیری «بمب کثیف»
چهارشنبه 1401/08/04 ساعت 16:12
نورنیوز بررسی کرد؛
جلوه‌های دیگری از جنگ جهانی سوم؛ احتمال به‌کارگیری «بمب کثیف»
با توجه به پیامدهای بسیار خطرناک تولید و استفاده احتمالی از سلاح‌های ممنوعه برای استفاده در جنگ اوکراین لازم است هرچه زودتر تحقیقات بین‌المللی برای اثبات و یا رد اخبار منتشر شده در خصوص قصد اوکراین برای استفاده از این سلاح‌ها آغاز شود.
بحران‌های اقلیمی و استانداردهای دوگانه رسانه های غربی
یکشنبه 1401/05/02 ساعت 12:07
نورنیوز بررسی کرد؛
بحران‌های اقلیمی و استانداردهای دوگانه رسانه های غربی
در رویه ای ثابت، رسانه های غربی،خشکسالی، آتش سوزی، تغییرات اقلیمی و ازدیاد ریزگردها را به عملکرد غیر قابل دفاع دولت‌های مشرق زمین و خاورمیانه نسبت می‌دهند در حالی که همین رخدادها در مغرب زمین، صرفا به عنوان تغییرات زیست محیطی مطرح می‌شود و حتی ضعف مدیریتی در مهار و مقابله با عوارض آن نیز هیچگاه متهمی ندارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شرایط کار اتباع افغان در ایران مشخص شد
زلزله 5.7 ریشتری شمال افغانستان را لرزاند
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
قیمت برنج وارداتی دیگر مصوب نیست؛ بازار رقابتی شد
حمله همزمان انتحاری و مسلحانه به پایگاه نظامی پاکستان
لبنیات در خطر؟ کاهش مصرف 10 درصدی در کشور هشدار داد
بارش‌ها کافی نبود؛ بحران آب ادامه دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(141) « جاجرم»
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ دو سامانه بارشی معادل 6 برابر باران پاییز کشور
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
X
آگهی تبلیغاتی