×
سیاسی
شناسه خبر : 146792
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/05/26 ساعت 13:33
هزار توی معمای وحشت‌ناک آزمایشگاه‌های مرگ در اوکراین

نورنیوز بررسی کرد؛

هزار توی معمای وحشت‌ناک آزمایشگاه‌های مرگ در اوکراین

راهبرد کلان آمریکا مبنی بر خلق بحران‌های مزمن امنیتی در دنیا، صرفاً معطوف به استفاده از تسلیحات متعارف نظامی نیست و استفاده از ظرفیت‌های بیولوژیک از طریق خلق پاندمی‌های دستساز نیز متأسفانه در چنین معادله‌ای موضوعیت دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: فعالیت آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکا در سرتاسر دنیا، موضوعی است که حتی مقامات ارشد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه نیز اصل آن را انکار نمی‌کنند.

با این حال، چنین آزمایشگاه‌هایی قطعاً با هدف ارتقاء سلامت عمومی انسان‌ها ایجاد نشده و در ماورای ایجاد آنها، باید بر روی موارد جدی‌تری متمرکز بود!

اخیراً جلسه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف بررسی فعالیت آزمایشگاه‌های تولید سلاح‌های بیولوژیک آمریکا در خاک اوکراین برگزار شد که طبق معمول، سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه مانع از بررسی ابعاد پنهانی و آشکار این پرونده شدند.

از زمان آغاز جنگ اوکراین تاکنون، شواهدی دال بر پنهان‌سازی اسناد مربوط به شیوه فعالیت آزمایشگاه‌های مشکوک تسلیحاتی آمریکا در اوکراین به دست آمده که گویا دبیرکل سازمان ملل متحد و سه عضو غربی شورای امنیت تمایلی نسبت به پاسخ گویی نسبت به آن ندارند.

به عنوان مثال، سخنگوی وزارت خارجه روسیه قبلاً تأکید کرده است که یک تلاش عجولانه برای پاک کردن شواهد برنامه‌های بیولوژیکی نظامی از طریق از بین بردن نمونه‌های آزمایشگاهی طاعون، وبا، سیاه زخم و سایر عوامل بیماری‌زا انجام شده است.

همچنین شواهدی دیگر می‌گوید آزمایشگاه‌های زیر حمایت ایالات متحده در کی‌یف، خارکیف و اودسا روی پاتوژن‌های خطرناکی کار می‌کنند که به طور سفارشی برای هدف قرار دادن نژادهای مختلف (ناظر بر ویژگی‌های محیطی و انسانی) طراحی و ساخته می‌شوند.

مقامات غربی این ادعاها را در حالی نادرست و حتی مضحک می‌خوانند که اساساً، اجازه طرح ابعاد چنین خطر آشکاری را در جلسات شورای امنیت نمی‌دهند.

به عبارت بهتر؛ اصرار واشینگتن، لندن و پاریس بر عدم طرح این موضوع جنجالی در محافل بین‌المللی بیان‌گر خطرات بالقوه و بالفعلی است که بشریت را در این عرصه تهدید می‌کند.

همچنین فعالیت برخی آزمایشگاه‌های مخفی آمریکا در اوکراین می‌تواند ناظر بر خلق نوعی پاندمی تازه در جهان (پس از عبور از دوران شیوع کووید-۱۹) استوار باشد.

واشینگتن می‌تواند از فناوری‌های ظاهراً بیولوژیک، در مسیر اهداف تهاجمی خود استفاده کند. فراموش نکنیم که راهبرد کلان آمریکا مبنی بر خلق بحران‌های مزمن امنیتی در دنیا، صرفاً معطوف به استفاده از تسلیحات متعارف نظامی نیست و استفاده از ظرفیت‌های بیولوژیک از طریق خلق پاندمی‌های دستساز نیز متأسفانه در چنین معادله‌ای موضوعیت دارد.

بدون شک انجام تحقیقات جامع، گسترده و موثر در خصوص شیوه فعالیت آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکا در خاک اوکراین و حتی شفاف‌سازی در خصوص فعالیت شرکت‌هایی دارویی مانند فایزر و مدرنا در این کشور اروپایی، مطالبه‌ای بشری محسوب می‌شود که اگر در قبال آن غفلت شود، در آینده شاهد وقوع بحران‌های انسانی و زیستی شدیدتری در جهان خواهیم بود.

نکته مهم‌تر اینکه رسانه‌های اروپایی و آمریکایی، ترجیح می‌دهند اشاره‌ای نسبت به این موضوع جنجالی و مهم نکرده و کماکان به همان روایت‌سازی کلیشه‌ای خود در جنگ اوکراین مشغول باشند.

قدر متیقن این ماجرا مشخص است: هم‌پوشانی رسانه‌ها و سیاست‌مداران آمریکایی-اروپایی در سانسور اخبار و ادعاهای صورت گرفته در خصوص آزمایشگاه‌های بیولوژیکی که در خاک اوکراین ( آن هم به صورت غیر اعلامی و غیرقانونی) مشغول به فعالیت بوده و هست، موضوعی نیست که بتوان با سکوت یا تسامح از کنار آن گذشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
حملات پهپادی ارتش اوکراین به مسکو خنثی شدند
چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 11:17
حملات پهپادی ارتش اوکراین به مسکو خنثی شدند
رسانه‌های روسیه از حمله پهپادی بامداد امروز توسط ارتش اوکراین به پایتخت روسیه خبر دادند. طبق گزارش‌های اولیه این حملات تلفاتی در پی نداشته است.
پیشنهاد تبادل حق حاکمیت اوکراین با عضویت در ناتو!
یکشنبه 1402/05/29 ساعت 15:50
نور ویدئو؛
پیشنهاد تبادل حق حاکمیت اوکراین با عضویت در ناتو!
عضویت اوکراین در ناتو، موضوع حساس متحدان غربی این کشور باقی مانده و بسیاری از کشورهای عضو ناتو، همچون فرانسه، آمریکا و آلمان نگران عواقب عضویت اوکراین در ناتو و تشدید تنش‌های کنونی هستند.
سالیوان و بلینکن پاشنه آشیل آمریکا در جنگ اوکراین!
شنبه 1402/05/28 ساعت 17:46
نورنیوز بررسی کرد؛
سالیوان و بلینکن پاشنه آشیل آمریکا در جنگ اوکراین!
کاملاً محرز است که دو سیاست‌مدار کلیدی دولت بایدن یعنی «جیک سالیوان» و «آنتونی بلینکن» با بی‌اعتنایی نسبت به گزارش هشداردهنده نهادهای اطلاعاتی و نظامی آمریکا مبنی بر محتوم بودن شکست ضدحمله اوکراین علیه روسیه، دولت زلنسکی را تشویق به انجام این عملیات کرده‌اند.
دست برتر در میز مذاکره، بهانه‌ جدید آمریکا برای تداوم جنگ اوکراین
پنج‌شنبه 1402/03/18 ساعت 18:11
نورنیوز بررسی کرد؛
دست برتر در میز مذاکره، بهانه‌ جدید آمریکا برای تداوم جنگ اوکراین
«جیک سالیوان» اعلام کرده: واشینگتن قصد دارد به کی‌یف کمک کند تا در حد امکان در میدان نبرد پیشرفتی داشته باشد و در نهایت بتواند مطلوب‌ترین موقعیت را در میز مذاکرات صلح آینده به‌دست آورد!
جلوه‌های دیگری از جنگ جهانی سوم؛ احتمال به‌کارگیری «بمب کثیف»
چهارشنبه 1401/08/04 ساعت 16:12
نورنیوز بررسی کرد؛
جلوه‌های دیگری از جنگ جهانی سوم؛ احتمال به‌کارگیری «بمب کثیف»
با توجه به پیامدهای بسیار خطرناک تولید و استفاده احتمالی از سلاح‌های ممنوعه برای استفاده در جنگ اوکراین لازم است هرچه زودتر تحقیقات بین‌المللی برای اثبات و یا رد اخبار منتشر شده در خصوص قصد اوکراین برای استفاده از این سلاح‌ها آغاز شود.
بحران‌های اقلیمی و استانداردهای دوگانه رسانه های غربی
یکشنبه 1401/05/02 ساعت 12:07
نورنیوز بررسی کرد؛
بحران‌های اقلیمی و استانداردهای دوگانه رسانه های غربی
در رویه ای ثابت، رسانه های غربی،خشکسالی، آتش سوزی، تغییرات اقلیمی و ازدیاد ریزگردها را به عملکرد غیر قابل دفاع دولت‌های مشرق زمین و خاورمیانه نسبت می‌دهند در حالی که همین رخدادها در مغرب زمین، صرفا به عنوان تغییرات زیست محیطی مطرح می‌شود و حتی ضعف مدیریتی در مهار و مقابله با عوارض آن نیز هیچگاه متهمی ندارد.
نظرات

آخرین اخبار
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی