×
فرهنگی
شناسه خبر : 146717
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/05/25 ساعت 11:32
هشدار جدی رئیس قوه قضائیه به تسلیح کنندگان منافقین

در گفتگو با شبکه المیادین عنوان شد؛

هشدار جدی رئیس قوه قضائیه به تسلیح کنندگان منافقین

رئیس قوه قضائیه گفت: منافقین به کشورشان خیانت کردند و کشورهای غربی که به اینها پناه داده‌اند اگر واقعاً ملتزم به ضوابط بین‌المللی هستند باید منافقین را تحویل دهند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به مناسبت «روز حقوق بشر اسلامی» با تلویزیون المیادین از رسانه‌های تأثیرگذار و جریان‌ساز منطقه و جهان، به گفتگو نشست. برای انجام این مصاحبه، «غَسان‌بن‌جَدو» مدیر شبکه مزبور که در زمره شخصیت‌های رسانه‌ای سرشناس و برجسته منطقه و جهان است به عنوان مصاحبه‌گر در حوزه ریاست قوه قضائیه حاضر شد.

رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران در مطلع این مصاحبه که بیش از یک ساعت به طول انجامید، به تبیین و تشریح ساختار مستقل قضایی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و سپس در باب ماهیت حقوق بشر اسلامی و تفاوت‌های ملموس آن با حقوق بشر ادعایی غربی، توضیحاتی مبسوط را ارائه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای شب گذشته در این گفتگوی تفصیلی به مناسبت روز حقوق بشر اسلامی گفت: امروز آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای غربی آشکارا به حمایت و تجهیز گروهک منافقین مشغولند؛ گروهکی که هزاران نفر از مردم ایران را به شهادت رسانده و علاوه بر همراهی و همکاری با رژیم متجاوز بعث، جنایت‌هایی فجیعانه و سبعانه را علیه مردم ما مرتکب شده است. لذا کشورهای غربی که به منافقین پناه داده‌اند اگر ملتزم به ضوابط بین‌المللی و مصوبات خود هستند، باید نسبت به تحویل عناصر این گروهک به ایران، اهتمام داشته باشند. ما در جمهوری اسلامی ایران در پی آن هستیم تا یک محاکمه عادلانه را بر اساس اصول و ضوابط دادرسی برای آنها برگزار کنیم و حتی خطاب به آنها برای تعیین وکیل نیز ابلاغ‌های مقتضی را صادر کرده‌ایم. 

حجت اسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه افزود: باید توجه داشت که تعداد قابل توجهی از مردم عادی نیز که اعضای خانواده‌های‌شان در نتیجه اقدامات جنایتکارانه منافقین به شهادت رسیده و یا مجروح و شکنجه شده‌اند، در زمره شاکیان این پرونده هستند. علی‌ایحال چنانچه کشورهای غربی از تحویل عناصر منافقین سرباز بزنند، ما از طریق بین‌المللی به تعقیب آنها مباردت می‌ورزیم کمااینکه تاکنون نیز این کار را کرده‌ایم. دست جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در بسیاری از ترورها، جنایت‌ها و تخریب‌ها که در سطح کشورهای منطقه ما به وقوع می‌پیوندد آشکار است. در قضیه داعش نیز مشاهده شد که مکرراً وقتی عناصر این گروه تروریستی در محاصره نیروهای مقاومت قرار می‌گرفتند این آمریکایی‌ها بودند که به کمک آنها می‌شتافتند. در رقابت‌های انتخاباتی پیشین آمریکا نیز عیان شد که یکی از نامزدها، صریحاً از نقش واشنگتن در تأسیس داعش پرده برداشت.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از بدو شکل‌گیری بر مبنای منویّات امامین انقلاب، منادی وحدت در جهان اسلام بوده است. ما خواهان روابط حسنه با تمام کشورهای اسلامی هستیم و می‌خواهیم که دست اجانب از سر تمامی مسلمین کوتاه شود. وقتی رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در دوره گذشته آن تعبیر سخیف را در مورد عربستان سعودی به کار برد ما واقعاً متأسف شدیم. ما در عین تمایل برای برقراری روابط حسنه و گسترده با تمامی دوّل اسلامی معتقدیم که باید هوشیار باشیم چرا که اجانب نمی‌خواهند روابط میان کشورهای اسلامی وثیق و مستحکم باشد.

قاضی القضات تأکید کرد: آمریکا در موقعیت و جایگاهی نیست که برای جمهوری اسلامی ایران شرط بگذارد. ما از محور مقاومت حمایت می‌کنیم و مسئله فلسطین را یک موضوع مهم تلقی می‌کنیم که هیچ مسلمانی نمی‌تواند در قبال آن بی‌تفاوت باشد. 

او ادامه داد: شخصیت‌های بزرگ محور مقاومت نظیر سید حسن نصرالله، شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و دیگر رهبران و شهدا و مجاهدان و رزمندگان مقاومت، تمام وجود و هستی خود را به میدان آورده‌اند تا مسلمانان در اوج عزت و اقتدار و آرامش باشند. سید حسن نصرالله که خداوند بر عمر او بیفزاید؛ شخصیتی وارسته، متقی، عالم، شجاع، خستگی‌ناپذیر و آگاه به زمان است. همه ما در جنگ ۳۳ روزه و پس از آن در جنگ ۲۲ روزه مشاهده کردیم که در نتیجه انسجام محور مقاومت، چگونه هیمنه پوشالی ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی درهم شکست و مضمحل شد. 

او تأکید کرد: امروز وقتی مقام معظم رهبری خطاب به مستکبران و جهانخواران می‌فرمایند که «دوران بزن در رو تمام شده است»، باید توجه داشت که این فرمایش معظم‌له منحصر به ایران اسلامی نیست بلکه جلوه‌ای از آن را در سرزمین فلسطین نیز مشاهده می‌کنیم و می‌بینیم که جوانان غیور و مقاوم فلسطینی با چه صلابتی به تجاوزات صهیونیست‌ها پاسخ می‌دهند.

اژه‌ای با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد کماکان جزء اولویت‌های اصلی دستگاه قضاست، خاطر نشان کرد: امروز روش مبارزه با فساد ممکن است از حیث تأثیرگذاری و مقوله ریشه‌کن کردن فساد، تفاوت‌هایی با گذشته داشته باشد. معتقد هستم که ما باید اولاً مبارزه با فساد را به صورت علمی، حرفه‌ای و کارشناسی به پیش ببریم و ثانیاً انسداد بسترهای فسادزا را در اولویت اقدامات‌مان قرار دهیم.

او افزود: چنانچه فسادی وجود داشته باشد و ما صرفاً با فرد مفسد برخورد کنیم و اهتمام و توجهی به انسداد بسترهای فساد نداشته باشیم، دائما با افراد مفسد بعدی سروکار خواهیم داشت. به سبب اینکه رئیس‌جمهور کنونی در گذشته مسئولیت ریاست دستگاه قضا را بر عهده داشتند، امروز کار قوه قضائیه و کار دولت در مبارزه با فساد، آسان‌تر از گذشته شده است.


 


مرکز رسانه قوه قضائیه
اخبار مرتبط
محسنی اژه‌ای: نیازمند گفتگو هستیم، هم با مردم و هم بین خودمان
دوشنبه 1402/05/30 ساعت 17:25
محسنی اژه‌ای: نیازمند گفتگو هستیم، هم با مردم و هم بین خودمان
رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: مسئولان باید بنشینند با هم حرف بزنند تا به درک مشترک از مسائل برسند، نه اینکه حرف‌هایمان را در رسانه بزنیم.
رئیس قوه‌قضائیه بر برخورد با همه عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ تأکید کرد
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 16:55
رئیس قوه‌قضائیه بر برخورد با همه عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ تأکید کرد
رئیس قوه قضائیه به مقامات قضایی در استان فارس دستور داد تا همه عناصر و عوامل دخیل در حادثه تروریستی شاهچراغ را شناسایی و دستگیر کنند.
درصورت وقوع فساد باید به سراغ عامل و کارگزار حکومت برویم
شنبه 1402/05/14 ساعت 15:21
رئیس قوه قضائیه:
درصورت وقوع فساد باید به سراغ عامل و کارگزار حکومت برویم
رئیس قوه قضائیه گفت: اگر یک جرم و فسادی در مسائل اقتصادی و غیراقتصادی واقع می‌شود، قبل از آنکه به سراغ مردم برویم، باید به سراغ عامل و کارگزار حکومت برویم.
رسیدگی به پرونده گروهک‌هایی که جنایت کردند در دستور کار است
دوشنبه 1402/05/09 ساعت 15:20
رئیس قوه قضائیه:
رسیدگی به پرونده گروهک‌هایی که جنایت کردند در دستور کار است
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه تخریب اشخاص و نهادها در دستور کار دشمن است، گفت: شاهدیم که هر روز یک شایعه را برای شخصی درست می‌کنند و آن را نشر می‌دهند و با عملیات روانی درصدد سرگردان کردن مردم هستند؛ هدف دشمن از این اقدامات ایجاد شبهه و تفرقه میان مردم و مسئولان و قوا است.
نظرات

آخرین اخبار
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد