×
سیاسی
شناسه خبر : 146702
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 16:14
جزئیات جدید از حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)

فرمانده سپاه فجر استان فارس خبر داد؛

جزئیات جدید از حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)

فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: تروریست دستگیر شده در حادثه حرم شاهچراغ با حضور یک ماهه در شهر شیراز در فاصله‌ای نزدیک به حرم ساکن شده بود.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار یدالله بوعلی امروز در مراسم گرامیداشت هفته خبرنگار که به میزبانی سازمان بسیج رسانه فارس برگزار شد به تشریح مجدد زوایای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) پرداخت و اظهار کرد: این حادثه در ساعت ۱۹ عصر روز(یکشنبه ۲۲ مرداد) در ضلع جنوبی حرم مطهر و یکی از درب‌های فرعی، درب باب المهدی (عج) با ورود این تروریست رخ داد.

او افزود: این تروریست یک فرد نیست و یک شبکه است که عقبه آن صرفاً در کشورهای اسلامی نیست و این شبکه تنها مربوط به شیراز نیست و در چند کشور ادامه دارد و بدون تردید به صورت گسترده به رژیم صهیونیست وصل است.

سردار بوعلی با اشاره به اینکه در این خصوص بیش از ۱۰ نفر دستگیر شده‌اند، اضافه کرد: این تروریست با پوشش یک ماهه در شهر شیراز مستقر شده و اقداماتی که لازم بوده را انجام داده و در فاصله‌ای نزدیک به حرم ساکن شده بود.

فرمانده سپاه فجر فارس ادامه داد: در زمان وقوع حادثه، این تروریست با یک پوشش وارد خیابان فرعی حرم می‌شود و قبل از رسیدن به گیت ورودی اسلحه خود را بیرون می‌آورد و با حالت هجومی به حرم ورود می‌کند.

سردار بوعلی گفت: از زمان ورود و شروع تیر اندازی این تروریست و زمان دستگیری در حرم مطهر کمتر از ۴۰ ثانیه است. اما در هنگام مشاهده تصاویر دوربین حرم این گمان می‌رود که در یک زمان ۱۰ دقیقه‌ای در حرم بوده است.

او افزود: این تروریست هشت خشاب به همراه داشت و اسلحه او یکی از بهترین اسلحه‌های کیفی بود.

فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به اینکه این تروریست از درب مجاورت بهداری حرم مطهر شروع به تیراندازی می‌کند و به سمت ورودی حرکت می‌کند، تصریح کرد: در زمان ورود به حرم، شروع شلیک و تیراندازی این تروریست به سمت خدام حرم بوده است که منجر به شهادت یکی از خدام می‌شود و پس از آن به نفر دوم که از محافظین حرم بوده است شلیک می‌کند که متأسفانه وی شب گذشته به شهادت رسید.

سردار بوعلی خاطر نشان کرد: از تعداد شش نفری که به آنها شلیک شد چهار نفر از خدام و محافظین حرم هستند که تروریست در مسیر به یک نفر زائر تیر اندازی می‌کند و در ادامه طی مسیر به سمت حرم، با یک خانم مواجه می‌شود و یک تیر به وی شلیک می‌کند و در این زمان بلافاصله لایه دوم حفاظت در قالب چهار نیروی حفاظت حرم ورود می‌کند.

او اظهار کرد: کلیه شلیک‌های صورت گرفته توسط این تروریست در گیت ورودی و راهرو حرم بوده است.

فرمانده سپاه فجر استان فارس تأکید کرد: این موضوع که عنوان می‌شود یک تروریست وارد صحن شده و شروع به شلیک کرده است واقعیت ندارد. در کوله پشتی که این فرد تروریست به همراه داشت یک و نیم لیتر بنزین به همراه فندک بود.

او با بیان اینکه این تروریست از وجود محافظین در حرم بی اطلاع بود، اضافه کرد: یکی از نیروهای خدماتی حرم که در فاصله نزدیک به تروریست بوده و از اعضای بسیجی یکی از پایگاه‌های مساجد شیراز است به شکل شجاعانه و بدون توجه به اینکه ممکن است به او شلیک شود به سمت فرد تروریست می‌رود و به آن ضربه می‌زند و پس از دو نیروی حفاظت مسلح به کمک وی می‌آیند.

سردار بوعلی گفت: تمام اتفاقات رخ داده در محل حرم از حضور تروریست تا اتفاقات رخ داده تنها در هشت ثانیه بوده است.

به گفته فرمانده سپاه فجر استان فارس در این حادثه هشت نفر مصدوم شدند که ۶ نفر تیر خوردند و دو نفر دیگر که یک خانم بوده که دچار ایست قلبی شد و فرد دیگر از محافظان حرم است که به دلیل ازدحام در حرم دچار مصدومیت شد که یکی از خادمان در شب حادثه و فرد دیگر که از نیروهای حفاظت بود شب گذشته به شهادت رسید.

سردار بوعلی در پایان خاطر نشان کرد: در حادثه حرم شاهچراغ (ع) حضور خبرنگاران و صدا و سیما مرکز فارس بسیار دقیق بود و اطلاع‌رسانی‌ها مرحله به مرحله صورت گرفت و کمترین حاشیه را داشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
عامل اصلی جنایت تروریستی شاهچراغ به 2 بار اعدام محکوم شد
چهارشنبه 1402/07/05 ساعت 15:33
دادگستری فارس خبر داد؛
عامل اصلی جنایت تروریستی شاهچراغ به 2 بار اعدام محکوم شد
رئیس‌کل دادگستری فارس اعلام کرد که عامل اصلی جنایت تروریستی شاهچراغ به 2 بار اعدام محکوم شد و سایر عوامل دخیل در این پرونده نیز دستگیر شدند.
آخرین نفر از تروریست‌های حادثه شاهچراغ در ایران دستگیر شد
شنبه 1402/05/28 ساعت 16:45
آخرین نفر از تروریست‌های حادثه شاهچراغ در ایران دستگیر شد
وزیر اطلاعات درباره آخرین پیگیری‌ها از عاملان و آمران حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) گفت: آخرین نفر آنان در ایران دستگیر شد و هماهنگ شده تا ان‌شاالله به کشوری که این کار را کرده برویم.
شناسایی 6 نفر از عاملان پشتیبانی کننده حادثه تروریستی شاهچراغ (ع)
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 17:18
فرمانده انتظامی استان فارس خبر داد؛
شناسایی 6 نفر از عاملان پشتیبانی کننده حادثه تروریستی شاهچراغ (ع)
فرمانده انتظامی استان فارس از دستگیری 6 نفر از عاملان مرتبط با حمله تروریستی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) خبر داد.
رئیس قوه‌قضائیه بر برخورد با همه عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ تأکید کرد
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 16:55
رئیس قوه‌قضائیه بر برخورد با همه عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ تأکید کرد
رئیس قوه قضائیه به مقامات قضایی در استان فارس دستور داد تا همه عناصر و عوامل دخیل در حادثه تروریستی شاهچراغ را شناسایی و دستگیر کنند.
نقش‌آفرینی تروریسم رسانه‌ای در جنایت شاه‌چراغ
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 15:26
نورنیوز بررسی کرد؛
نقش‌آفرینی تروریسم رسانه‌ای در جنایت شاه‌چراغ
مطابق معمول بسترسازی‌های پیشینی و فضاسازی‌های پسینی چنین جنایاتی برای تحریف و وارونه‌نمایی اصل ماجرا نزد افکار عمومی غالبا در بستر رسانه‌های پشتیبان صورت می‌گیرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
X
آگهی تبلیغاتی