×
سیاسی
شناسه خبر : 146694
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 15:28
پوتین: شکل‌گیری جهان چند قطبی در حال وقوع است

پوتین: شکل‌گیری جهان چند قطبی در حال وقوع است

رئیس جمهور روسیه طی سخنرانی خود در یازدهمین کنفرانس امنیت بین‌المللی گفت: بحث‌های آزاد، صادقانه و بی‌طرفانه امروز بسیار مهم و مورد تقاضا است. امروزه جهان چندقطبی در حال شکل‌گیری است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در کنفرانس امنیت بین‌المللی در مسکو ضمن خوشامدگویی به مهمانان گفت: چنین گفتگوهای آزاد، صادقانه و بی طرفانه امروز بسیار مهم و مورد تقاضا است زیرا همه ما، کل جامعه جهانی، با هم و در موقعیتی برابر هستیم که باید خطوط آینده را ایجاد کنیم.

او گفت: نمایندگان دپارتمان‌های دفاعی، دیپلمات‌ها و کارشناسان بار دیگر در مسکو گرد هم آمده‌اند تا در مورد موضوعات در دستور کار جهانی و منطقه‌ای بحث کنند. چنین بحث‌های آزاد، صادقانه و بی‌طرفانه امروز بسیار مهم و مورد تقاضا است، زیرا همه ما، کل جامعه جهانی با هم، در شرایط مساوی، آینده را شکل دهیم. امروزه شکل‌گیری جهان چند قطبی در حال انجام است.

پوتین گفت: در مناطق مختلف جهان، درگیری‌های طولانی مدت وجود دارد و درگیری‌های جدید در حال شکل‌گیری است، هدف این است که دولت‌ها را به اطاعت رعیت‌وار  بکشانند.

او خاطرنشان کرد: اکثر دولت‌ها آماده دفاع از حاکمیت و منافع ملی، سنت‌ها، فرهنگ و شیوه زندگی خود هستند. مراکز جدید اقتصادی و سیاسی در حال تحکیم و تقویت هستند. همه اینها می‌تواند مبنای مهمی برای توسعه پایدار و مترقی جهانی، برای حل عادلانه و مهمتر از همه، واقعی مشکلات اجتماعی، اقتصادی، فناوری و زیست محیطی، برای بهبود کیفیت زندگی و رفاه میلیون‌ها انسان بشود.

پوتین تصریح کرد: کشورهای غربی در حال برنامه‌ریزی برای ادغام نیروهای ناتو با پیمان امنیتی آکوس بین استرالیا، بریتانیا و ایالات متحده هستند.

او افزود: ما رد نمی‌کنیم که موضوع به سمت ادغام کامل نیروهای ناتو با ساختارهای بلوک آکوس در حال ایجاد باشد.

استرالیا، ایالات متحده و بریتانیا در سپتامبر ۲۰۲۱ یک شراکت دفاعی سه جانبه جدید به نام آکوس را اعلام کردند. اولین ابتکار اعلام شده تحت پیمان دفاعی آکوس، توسعه فناوری زیردریایی هسته‌ای برای نیروی دریایی سلطنتی استرالیا بود، بنابراین دولت استرالیا تصمیم به کنار گذاشتن توافق با فرانسه گرفت. در آن زمان قرارداد استرالیا با گروه نیروی دریایی فرانسه برای ساخت زیردریایی‌های دیزلی-الکتریکی ۶۶ میلیارد دلار تخمین زده شد.

رئیس جمهور روسیه گفت: ناتو به تقویت پتانسیل خود ادامه می‌دهد و از ابزارهای فشار نظامی و غیرنظامی استفاده می‌کند و آمریکا در تلاش است در منطقه آسیا و اقیانوسیه نفوذ بیشتری داشته باشد.

پوتین گفت: اوکراین نمونه‌ای از تلاش غرب برای کشاندن سایر کشورها به درگیری با ریختن نفت بر روی آتش است. با این حال اکثر کشورها آماده دفاع از حاکمیت و استقلال خود هستند.

کنفرانس امنیت بین‌المللی مسکو

یازدهمین کنفرانس امنیت بین‌الملل مسکو در مرکز پاتریوت آغاز شد. بیش از ۸۰۰ نماینده از ۷۶ کشور در این مجمع شرکت خواهند کرد. موضوع اصلی این رویداد که توسط وزارت دفاع روسیه برگزار می‌شود، ایجاد تعامل در واقعیت‌های جدید خواهد بود.

«سرگئی لاوروف» در سخنرانی خود در یازدهمین کنفرانس امنیت بین‌الملل مسکو خاطرنشان کرد که امکان تسلط یک کشور یا گروهی از دولت‌ها در حال محو شدن است و اکنون زمان تشکیل یک نظم جهانی چندقطبی واقعاً دموکراتیک است.

«سرگئی شویگو» نیز در این کنفرانس گفت: روسیه ممکن است در تصمیم خود برای عدم استفاده از مهمات خوشه‌ای در ارتباط با نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه توسط رژیم کی‌یف تجدید نظر کند. شویگو گفت: «می‌خواستم به این واقعیت توجه کنم که ما همچنین مهمات خوشه‌ای در خدمت داریم. تاکنون به دلایل بشردوستانه از استفاده از آنها خودداری کرده‌ایم. با این حال، این تصمیم قابل تجدید نظر است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
پوتین: اعتماد به غرب تضعیف شده است
سه‌شنبه 1402/06/21 ساعت 14:19
پوتین: اعتماد به غرب تضعیف شده است
رئیس جمهور روسیه عنوان کرد: محدودیت‌های پرداخت به دلار منجر شده است که تمام کشورها درباره پرداخت‌های خود به ارزهای ملی فکر کنند. اعتماد به غرب تضعیف شده است.
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 15:56
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
رئیس جمهور روسیه امروز در پیامی به مناسبت آغاز مجمع ارتش 2023 از آمادگی کشورش برای توسعه همکاری نظامی و از جمله رزمایش‌های مشترک با دیگر کشورها خبر داد.
پوتین: ما با یک خیانت داخلی مواجه هستیم
شنبه 1402/04/03 ساعت 10:48
پوتین: ما با یک خیانت داخلی مواجه هستیم
پوتین تصریح کرد: «ما پاسخ سختی به این شورش مسلحانه می‌دهیم.رژیم ضد تروریستی را در مسکو و تعدادی از استان‌ها اعلام کردیم و اقداماتی برای بازگرداندن ثبات در روستوف انجام خواهد شد».
پوتین قانون خروج از معاهده «نیرو‌های مسلح متعارف اروپا» را امضا کرد
دوشنبه 1402/03/08 ساعت 18:46
پوتین قانون خروج از معاهده «نیرو‌های مسلح متعارف اروپا» را امضا کرد
با ابلاغ فرمان پوتین، روسیه به طور کامل از پیمان نیرو‌های مسلح متعارف اروپا که از سال 2007 در این کشور به حال تعلیق درآمده بود، خارج شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
هشدار درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب
هشدار بغداد و رم درباره تبعات هرگونه تنش جدید علیه ایران
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
کاهش بیش از 50 درصدی ابتلا به آنفلوانزا در کرمانشاه
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
X
آگهی تبلیغاتی