×
سیاسی
شناسه خبر : 146694
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 15:28
پوتین: شکل‌گیری جهان چند قطبی در حال وقوع است

پوتین: شکل‌گیری جهان چند قطبی در حال وقوع است

رئیس جمهور روسیه طی سخنرانی خود در یازدهمین کنفرانس امنیت بین‌المللی گفت: بحث‌های آزاد، صادقانه و بی‌طرفانه امروز بسیار مهم و مورد تقاضا است. امروزه جهان چندقطبی در حال شکل‌گیری است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در کنفرانس امنیت بین‌المللی در مسکو ضمن خوشامدگویی به مهمانان گفت: چنین گفتگوهای آزاد، صادقانه و بی طرفانه امروز بسیار مهم و مورد تقاضا است زیرا همه ما، کل جامعه جهانی، با هم و در موقعیتی برابر هستیم که باید خطوط آینده را ایجاد کنیم.

او گفت: نمایندگان دپارتمان‌های دفاعی، دیپلمات‌ها و کارشناسان بار دیگر در مسکو گرد هم آمده‌اند تا در مورد موضوعات در دستور کار جهانی و منطقه‌ای بحث کنند. چنین بحث‌های آزاد، صادقانه و بی‌طرفانه امروز بسیار مهم و مورد تقاضا است، زیرا همه ما، کل جامعه جهانی با هم، در شرایط مساوی، آینده را شکل دهیم. امروزه شکل‌گیری جهان چند قطبی در حال انجام است.

پوتین گفت: در مناطق مختلف جهان، درگیری‌های طولانی مدت وجود دارد و درگیری‌های جدید در حال شکل‌گیری است، هدف این است که دولت‌ها را به اطاعت رعیت‌وار  بکشانند.

او خاطرنشان کرد: اکثر دولت‌ها آماده دفاع از حاکمیت و منافع ملی، سنت‌ها، فرهنگ و شیوه زندگی خود هستند. مراکز جدید اقتصادی و سیاسی در حال تحکیم و تقویت هستند. همه اینها می‌تواند مبنای مهمی برای توسعه پایدار و مترقی جهانی، برای حل عادلانه و مهمتر از همه، واقعی مشکلات اجتماعی، اقتصادی، فناوری و زیست محیطی، برای بهبود کیفیت زندگی و رفاه میلیون‌ها انسان بشود.

پوتین تصریح کرد: کشورهای غربی در حال برنامه‌ریزی برای ادغام نیروهای ناتو با پیمان امنیتی آکوس بین استرالیا، بریتانیا و ایالات متحده هستند.

او افزود: ما رد نمی‌کنیم که موضوع به سمت ادغام کامل نیروهای ناتو با ساختارهای بلوک آکوس در حال ایجاد باشد.

استرالیا، ایالات متحده و بریتانیا در سپتامبر ۲۰۲۱ یک شراکت دفاعی سه جانبه جدید به نام آکوس را اعلام کردند. اولین ابتکار اعلام شده تحت پیمان دفاعی آکوس، توسعه فناوری زیردریایی هسته‌ای برای نیروی دریایی سلطنتی استرالیا بود، بنابراین دولت استرالیا تصمیم به کنار گذاشتن توافق با فرانسه گرفت. در آن زمان قرارداد استرالیا با گروه نیروی دریایی فرانسه برای ساخت زیردریایی‌های دیزلی-الکتریکی ۶۶ میلیارد دلار تخمین زده شد.

رئیس جمهور روسیه گفت: ناتو به تقویت پتانسیل خود ادامه می‌دهد و از ابزارهای فشار نظامی و غیرنظامی استفاده می‌کند و آمریکا در تلاش است در منطقه آسیا و اقیانوسیه نفوذ بیشتری داشته باشد.

پوتین گفت: اوکراین نمونه‌ای از تلاش غرب برای کشاندن سایر کشورها به درگیری با ریختن نفت بر روی آتش است. با این حال اکثر کشورها آماده دفاع از حاکمیت و استقلال خود هستند.

کنفرانس امنیت بین‌المللی مسکو

یازدهمین کنفرانس امنیت بین‌الملل مسکو در مرکز پاتریوت آغاز شد. بیش از ۸۰۰ نماینده از ۷۶ کشور در این مجمع شرکت خواهند کرد. موضوع اصلی این رویداد که توسط وزارت دفاع روسیه برگزار می‌شود، ایجاد تعامل در واقعیت‌های جدید خواهد بود.

«سرگئی لاوروف» در سخنرانی خود در یازدهمین کنفرانس امنیت بین‌الملل مسکو خاطرنشان کرد که امکان تسلط یک کشور یا گروهی از دولت‌ها در حال محو شدن است و اکنون زمان تشکیل یک نظم جهانی چندقطبی واقعاً دموکراتیک است.

«سرگئی شویگو» نیز در این کنفرانس گفت: روسیه ممکن است در تصمیم خود برای عدم استفاده از مهمات خوشه‌ای در ارتباط با نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه توسط رژیم کی‌یف تجدید نظر کند. شویگو گفت: «می‌خواستم به این واقعیت توجه کنم که ما همچنین مهمات خوشه‌ای در خدمت داریم. تاکنون به دلایل بشردوستانه از استفاده از آنها خودداری کرده‌ایم. با این حال، این تصمیم قابل تجدید نظر است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
پوتین: اعتماد به غرب تضعیف شده است
سه‌شنبه 1402/06/21 ساعت 14:19
پوتین: اعتماد به غرب تضعیف شده است
رئیس جمهور روسیه عنوان کرد: محدودیت‌های پرداخت به دلار منجر شده است که تمام کشورها درباره پرداخت‌های خود به ارزهای ملی فکر کنند. اعتماد به غرب تضعیف شده است.
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 15:56
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
رئیس جمهور روسیه امروز در پیامی به مناسبت آغاز مجمع ارتش 2023 از آمادگی کشورش برای توسعه همکاری نظامی و از جمله رزمایش‌های مشترک با دیگر کشورها خبر داد.
پوتین: ما با یک خیانت داخلی مواجه هستیم
شنبه 1402/04/03 ساعت 10:48
پوتین: ما با یک خیانت داخلی مواجه هستیم
پوتین تصریح کرد: «ما پاسخ سختی به این شورش مسلحانه می‌دهیم.رژیم ضد تروریستی را در مسکو و تعدادی از استان‌ها اعلام کردیم و اقداماتی برای بازگرداندن ثبات در روستوف انجام خواهد شد».
پوتین قانون خروج از معاهده «نیرو‌های مسلح متعارف اروپا» را امضا کرد
دوشنبه 1402/03/08 ساعت 18:46
پوتین قانون خروج از معاهده «نیرو‌های مسلح متعارف اروپا» را امضا کرد
با ابلاغ فرمان پوتین، روسیه به طور کامل از پیمان نیرو‌های مسلح متعارف اروپا که از سال 2007 در این کشور به حال تعلیق درآمده بود، خارج شد.
نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 15 مرداد 1405 + جدول پخش
کالابرگ سه گروه امروز شارژ شد؛ اعتبار یک میلیون تومانی برای مشمولان واریز شد
عامل قتل قهرمان کراس‌فیت کشور پس از ماه‌ها تعقیب به دام افتاد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 15 مرداد 1405+ وضعیت استانها
عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند دستگیر شد
گزارش انفجار در نفتکش عبوری از تنگه هرمز
چرا بعد از رژیم دوباره چاق می‌شویم؟ پاسخ علم به یک پرسش قدیمی
راز تحول دریایی چین؛ وقتی ربات‌ها جای غواصان را می‌گیرند
راز حفظ جوانی فقط مکمل نیست؛ این عادت‌ها از کلاژن بدن محافظت می‌کنند
فاجعه کیهانی، سرنوشت نپتون را تغییر داد
بیماری‌هایی که از باز کردن دهان هویدا می‌شوند
برنج چینی در فضا جوانه زد
ویتامینی که کمبود آن خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می‌دهد
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر قطر را دشمنی خطرناک توصیف کرد
دستگیری عامل انتشار تصاویر پرتاب موشک‌های ایرانی
کشف انبار نان خشک در اراک
فرمان آماده‌باش در یمن؛ صنعا از مرحله جدید تقابل با عربستان خبر داد
یمن خط قرمز دریایی کشید؛ هشدار صنعا به کشتی‌های سعودی
رهبر انقلاب: صیانت از وحدت و پرهیز از تفرقه وظیفه همگانی است
پزشکیان: تداوم اقتدار ایران مدیون نجابت مردم است
رئیس فیفا زیر آتش انتقادات؛ فیگو خواستار کنار رفتن اینفانتینو شد
پایان جولان باند حرفه‌ای سارقان احشام در مازندران
پادکست | ناگفته هایی از جلسه دریاسالار شهید علی شمخانی با فرماندهان در روز نهم اسفند
جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 15 مرداد + جدول به تفکیک شهرستان
مهران رکورد جهان را شکست؛ 266 هزار تردد در یک روز
تشویق به مذاکره درباره تنگه هرمز از سوی سازمان ملل
زمین‌لرزه 5.5 ریشتری جزیره هالماهرا اندونزی را لرزاند
رومانی برای مقابله با کمبود برق، نیروگاه 70 ساله‌اش را روشن کرد!
ماجرا و جزییات نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟
بریکس به دنبال ارتقای خدمات آماری در عصر دیجیتال
تحلیل «فارن افرز» از نامیرایی محور مقاومت
بیش از 15 دستورکار در نشست اوراسیا؛ از بازار مشترک مالی تا توسعه تجارت
رایزنی ایران و عراق برای گسترش همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی
اتحادیه لیگ‌های اروپایی علیه اینفانتینو
محدودیت تردد در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
وزیر صمت راهی قرقیزستان شد
آیین بزرگداشت شهید خلبان مجید کاظمی در شیراز برگزار شد
یک کشتی دیگر در ساحل یمن هدف قرار گرفت
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات سرکش گیلانغرب
بازگشت «آژانس دوستی»؛ فصل دوم سریال نوستالژیک به تولید نزدیک شد
رایزنی مصر و عراق برای احداث خط لوله نفت به دریای سرخ
غریب‌آبادی:پیام‌هایی از آمریکا مبنی بر آمادگی برای بازگشت به تعهدات دریافت کرده ایم
شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
دستگیری باند سرقت پراید با اعتراف به 30 فقره سرقت
واکنش«بی‌بی» به نشست امان؛ مخالفت با تشکیل کشور فلسطین
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز