×
سیاسی
شناسه خبر : 146427
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/05/18 ساعت 13:36
رئیس‌جمهور: بساط کشف حجاب در کشور جمع خواهد شد

در مراسم ملی بزرگداشت شهدای مدافع حرم؛

رئیس‌جمهور: بساط کشف حجاب در کشور جمع خواهد شد

رئیس جمهور ظهر امروز در «مراسم ملی بزرگداشت شهدای مدافع حرم» گفت: خانواده شهدا نگران مسئله کشف حجاب بودند، مطمئن باشید بساط کشف حجاب در کشور جمع خواهد شد.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ظهر امروز (چهارشنبه) در «مراسم ملی بزرگداشت شهدای مدافع حرم» گفت: خانواده شهدا نگران مسئله کشف حجاب بودند، مطمئن باشید بساط کشف حجاب در کشور جمع خواهد شد. برخی غافل هستند که باید بیدار شوند و عده کمی هم به‌صورت سازمان یافته و با آموزش‌های بیگانگان کار می‌کنند که تکلیف آنان روشن است. دشمن در این زمینه با برنامه‌ریزی عمل می‌کند ماهم باید با برنامه‌ریزی عمل کنیم.

رئیس جمهور شهدا و به‌ویژه شهدای مدافع حریم و حرم را شهیدان مظلوم، بابصیرت و زمان‌شناس توصیف کرد که روشنفکران حقیقی جامعه هستند و اظهار کرد: روشنفکر حقیقی کسی است که زمان، دشمن و دشمنی‌هایش را بشناسد و متناسب با آن وظیفه خود را شناخته و آماده خطرپذیری برای ایفای نقش باشد.

سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه در «مراسم ملی بزرگداشت شهدای مدافع حرم»، شهدا و به‌ویژه شهدای مدافع حریم و حرم را شهیدان مظلوم، بابصیرت و زمان‌شناس توصیف کرد که روشنفکران حقیقی جامعه هستند و گفت: روشنفکر حقیقی کسی است که زمان، دشمن و دشمنی‌هایش را بشناسد و متناسب با آن وظیفه خود را شناخته و آماده خطرپذیری برای ایفای نقش باشد.

رئیس جمهور افزود: چهره سیاسی واقعی در جامعه کسانی هستند که جامعه و ضرورت‌ها و نیازهای آن را می‌شناسند و خود را برای رفع این نیازها و ضرورت‌ها مهیا کرده و آماده خطر کردن باشند؛ کسانی که نه صرفاً برای امنیت ایران اسلامی، بلکه برای آماده جانفشانی برای امنیت منطقه باشند.

رئیسی با بیان اینکه حضور نیروهای جمهوری اسلامی ایران برخلاف نیروهای بیگانه و دشمن که در هر منطقه‌ای حضور یافتند، باعث ناامنی شدند، همواره و در هر نقطه‌ای، امنیت‌آفرین بوده است، اظهار کرد: نقش شهدا نقش بی‌بدیلی است؛ شهیدان همچون سرور و سالار شهدا،‌ امام حسین (ع)، خون خود را برای جهل‌زدایی نثار می‌کنند و امروز که ما به جهل مدرن، جهل مجهز به امپراطوری رسانه‌ای مبتلا هستیم، آنچه که قدرت برملا کردن چهره جاهلیت مدرن را دارد، خون مطهر شهیدان است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه خون شهدا نقاب را از چهره نفاق کنار می‌زند، تصریح کرد: این ویژگی خون شهدا مربوط به امروز نیست و همواره اینگونه بوده است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، امروز شهید سلیمانی برای دشمن بسیار خطرناک‌تر از سردار سلیمانی است، چرا که یاد، نام، راه، هدف و آرمان او در جامعه انسان‌سازی می‌کند.

رئیسی خاطرنشان کرد: امروز پیام شهدا که عبارت از خداخواهی، عدالت‌خواهی، حق‌خواهی، دفاع از مظلوم، خروش بر ظالمان، حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی، اطاعت از ولی، تلاش برای تأمین امنیت، آرامش و پیشرفت کشور، ایستادگی در راه خدا و سست نشدن در مقابل دشمنان است، در فضا طنین‌افکن است و نماد این سست نشدن و کوتاهی نکردن در راه هدف را می‌توان در چهره شهید حججی و تک‌تک شهدای عالیقدر کشور دید.

رئیس جمهور با بیان اینکه خانواده‌های شهدا باید به شهدای خود افتخار کنند، گفت: امروز شهدا الگوهای جامعه هستند و همه عصرها و نسل‌ها باید راه نورانی آنان خوب بشناسند چرا که این راه نورانی امتداد راه عاشورای حسینی است؛ خون شهدای شما متصل به ثارالله شده و خود خدا این خون را تضمین کرده است.


 


جماران
اخبار مرتبط
حجاب گران است
شنبه 1402/05/28 ساعت 17:04
حجاب گران است
با استناد به اعتبار چندوجهی مسئله حجاب، ضروری است که تولید محصولات حجاب از کمیت قیمت‌ها گرفته تا کیفیت و آراستگی آنها در اولویت برنامه‌ها و سیاستگذاری‌های خرد و کلان اجتماعی و فرهنگی کشور قرار گیرد.
رئیس‌جمهور: منابع ارزی آزاد شده صرف پشتیبانی از رونق تولید خواهد شد
چهارشنبه 1402/05/25 ساعت 12:24
رئیس‌جمهور: منابع ارزی آزاد شده صرف پشتیبانی از رونق تولید خواهد شد
رئیس جمهور در جلسه هئیت دولت با شاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر حمایت از تولید گفت: منابع ارزی آزاده شده ایران در راستای پشتیبانی از تولید و طرح‌های دارای توجیه اقتصادی در زمینه رشد تولید هزینه خواهد شود.
رئیس‌جمهور: دولت از هیچ خبرنگار و رسانه‌ای شکایت نکرده است
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 13:30
در مراسم روز خبرنگار؛
رئیس‌جمهور: دولت از هیچ خبرنگار و رسانه‌ای شکایت نکرده است
رئیس‌جمهور گفت: تا امروز علی‌رغم همه مواردی که در رسانه‌ها می‌بینید، از هیچ‌کسی و هیچ خبرنگار و رسانه‌ای شکایت نکردم.
رئیسی: ایجاد امید سرلوحه همه برنامه‌ها و اقدامات دولت است
شنبه 1402/05/14 ساعت 14:44
در جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان:
رئیسی: ایجاد امید سرلوحه همه برنامه‌ها و اقدامات دولت است
رئیس‌جمهور گفت: ایجاد امید سرلوحه همه برنامه‌ها و اقدامات دولت است چرا که معتقدیم وجود نشاط و امید، مشارکت عمومی و افزایش سرمایه اجتماعی را به همراه دارد.
رئیس‌جمهور: اساس امر به معروف بر مبنای رویکرد «مردم – مردم» است
جمعه 1402/04/30 ساعت 15:47
رئیس‌جمهور: اساس امر به معروف بر مبنای رویکرد «مردم – مردم» است
رئیس جمهور با اشاره به اینکه اساس امر به معروف بر مبنای رویکرد «مردم – مردم» است تصریح کرد: اگر امر به معروف مردمی شود و بر اساس احساس مسئولیت اجتماعی و با رویکرد دلسوزانه و اصلاح امور اجتماعی دنبال شود، به نتیجه خواهد رسید.
نظرات

آخرین اخبار
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران