×
سیاسی
شناسه خبر : 146422
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/05/18 ساعت 12:09
سرلشکر موسوی: دشمنان چاره‌ای جز تغییر راهبرد خود علیه ایران ندارند

سرلشکر موسوی: دشمنان چاره‌ای جز تغییر راهبرد خود علیه ایران ندارند

فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجلیل از خانواده‌ها و کارکنان ناوگروه 86 گفت: دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی چاره‌ای جز تغییر راهبرد در اجرای نقشه‌های شوم خود علیه ایران عزیز و این ملت قدرشناس و بصیر ندارند.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع خانواده‌ها و کارکنان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش گفت: از خشنودی و ابراز لطف ویژه فرمانده معظم کل قوا بسیار مسروریم و تکلیفی سنگین‌تر را بر دوش خود احساس می‌کنیم. ملت بزرگ و قهرمان ایران اسلامی به وجودتان افتخار می‌کند.

او دیدار صمیمانه کارکنان غیور ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی و خانواده‌های این عزیزان با مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی) را ذخیره‌ای ارزشمند برای ارتش دانست و با اشاره به شور و شعف و ابراز خرسندی خانواده‌ها از این دیدار و ایجاد روحیه مضاعف در آنان، خاطرنشان کرد: حضرت امام خامنه‌ای عزیز با این دیدار و بیانات راهگشا و امیدبخششان، بر تقویت حرکت رو به رشد نیروی دریایی، با عنایت به گذشته ارزشمند سال‍‌های پس از پیروزی انقلاب تا امروز پرافتخار، تأکید فرمودند.

فرمانده‌کل ارتش افزود: با سرلوحه قرار دادن رهنمودهای دوراندیشانه فرمانده معظم کل قوا، این حرکت رو به جلو باید توسط نیروی دریایی ارتش با قدرت ادامه یابد و امیدواریم این نیروی راهبردی به افتخارات بیشتری نیز دست پیدا کند.

امیر موسوی اظهار کرد: لطف و عنایت ویژه فرمانده معظم کل قوا در دیدار با خانواده‌ها و کارکنان ناوگروه ۸۶ نداجا موجب ارتقای روحیه رزم کارکنان ارتش شد.

او در ادامه با اشاره به عظمت صبوری و همراهی خانواده‌های کارکنان ناوگروه ۸۶ گفت: از آن روزی که ناوگروه حرکت کرد تا همین امروز، با هر یک از این عزیزان، از کودکان تا بانوان و  مادرانی که چندین فرزند دارند و پدران و مادران آنها  مواجه می‌شوید، نگاهشان به این مأموریت، نگاهی غرورآمیز و افتخارآفرین است که خودشان را در این موفقیت بزرگ سهیم می‌دانند.

فرمانده‌کل ارتش یادآور شد: یکی از معروف‍ترین سرمشق‍‌های زندگی که در جریان قیام عاشورا و نهضت حسینی(ع) شنیده شده، کلام مبارک حضرت زینب کبری(س) است که  فرمودند: «مارأیت الّا جمیلا».

او  افزود: شما عزیزان نیز از پایین‌ترین تا بالاترین درجات و خانواده‌های صبور و شریف‍تان هر جا سخن گفتید، از اعماق وجودتان از زیبایی و نتیجه دلنشین و ماندگار صبر و استقامت خود و همسران و فرزندان و پدرانتان گفتید. ملت بزرگ و قهرمان ایران سربلند اسلامی با دیدن این روحیه متعالی، به وجودتان افتخار می‍‌کنند و در دلشان امید به وجود چنین رزمندگانی تقویت می‌شود.

سرلشکر موسوی ادامه داد: دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی نیز وقتی با روحیه خستگی‌ناپذیر عزیزان ما در دریاها و اقیانوس‍ها و همراهی و همدلی صبورانه خانواده‌هایشان که ۸ ماه دوری را با وجود مشکلات، تحمل کردند، مواجه می‌شوند، چاره‌ای جز تغییر راهبرد در اجرای نقشه‌های شوم خود علیه ایران عزیز و این ملت قدرشناس و بصیر ندارند.

در ادامه این مراسم، فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، لوح مزین به پیام درود فرماندهی معظم کل قوا (مدّ ظلّه العالی) خطاب به فرماندهان کارآمد و دریانوردان شجاع ناوگروه ۸۶ را به امیر دریادار شهرام ایرانی اهدا و از آحاد فرماندهان و دریادلان مؤمن و غیور این ناوگروه و خانواده‌های گرانقدرشان تجلیل کرد.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش در تاریخ نهم مهرماه سال گذشته (۱۴۰۱) به مأموریت دور دنیا اعزام شد و با پیمودن ۶۵ هزار کیلومتر و گذشت ۲۳۲ روز دریانوردی در تاریخ ۳۰ اردیبهشت در بندرعباس پهلو گرفت.

این ناوگروه پس از اعزام به مأموریت دور کره زمین از مبدأ بندرعباس، در نخستین ایستگاه در بندر بمبئی هند توقف کرد و سپس با عبور از خلیج بنگال و تنگه مالاگا در جاکارتا پایتخت اندونزی پهلو گرفت.


پس از این توقف ناوگروه با ادامه مسیر به‌سمت دریای جاوه و عبور از تنگه ماکاسار و دریای سلبس، برای نخستین بار در تاریخ دریانوردی نظامی ایران پا به عرصه وسیع و پهناور اقیانوس آرام گذاشت و با عبور از بیشترین عرض اقیانوس آرام و گذر از کنار جزایر میکرونزی و پولینزی به‌سمت تنگه ماژلان در جنوب قاره آمریکا حرکت کرد و با عبور از این تنگه وارد اقیانوس اطلس جنوبی شد و سپس با حرکت به‌سمت شمال و عبور از سواحل شیلی، آرژانتین، اروگوئه و برزیل، نهایتاً در بندر ریودوژانیروی برزیل پهلوگیری کرد که این پهلوگیری مصادف با یکصدوبیستمین سالگرد برقراری روابط ایران و برزیل بود.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش پس از توقف چندروزه در ریودوژانیرو، با عبور از عرض اقیانوس اطلس در شهر کیپ‌تاون آفریقای جنوبی پهلوگیری کرد و در این شهر نیز چند روزی توقف کرد و پس از آن طی یک دریانوردی حدوداً ۴۰روزه، در بندر صلاله عمان پهلوگیری کرد.

صلاله آخرین ایستگاه ناوگروه ۸۶ نداجا پیش از رسیدن به ایران بود و دنا و مکران پس از جدا شدن از اسکله صلاله به‌سمت کشورمان حرکت کردند و وارد آب‌های سرزمینی کشورمان شدند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی