×
فرهنگی
شناسه خبر : 146412
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/05/18 ساعت 11:10

رئیس پلیس راهور:

پیش‌بینی چهار میلیون زائر در اربعین حسینی/ استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی ممنوع است

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: طبق پیش‌بینی‌ها بیش از چهار میلیون زائر را در مراسم اربعین امسال خواهیم داشت.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سردار کمال هادیانفر روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک اربعین افزود: طبق پیش‌بینی‌ها بیش از ۹۴ درصد زائران با انتخاب مسیر زمینی با استفاده از حمل و نقل عمومی یا وسائل نقلیه شخصی به سفر عتبات عالیات خواهند رفت.

او هماهنگی همه دستگاه‌ها برای اربعینی بی‌خطر را خواستار شد و گفت: همه دستگاه‌ها با تمام توان باید در خدمت زائران باشند تا سفری ایمن و اربعینی با حداقل مشکل باشند. سردار هادیانفر به همزمانی اربعین با سفرهای تابستانه شهریور اشاره کرد و افزود: این مسئله مدیریت و روانسازی ترافیک و خدمات مناسب را سخت‌تر خواهد کرد.

به گفته سردار هادیانفر دستگاه‌های مسئول و حمل و نقل جاده‌ای باید در مبادی مرزی حاضر باشند تا خدمات مناسب را ارائه کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا بر ممنوعیت استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی تأکید کرد و گفت: این اتوبوس‌ها به‌دلیل مغایرت شکل فرمان، عدم پیوستن به کنوانسیون‌های راهنمایی و رانندگی و فقدان برخورداری از بیمه بین‌المللی همچنین سطح ایمنی و استاندارد ممنوع است و استفاده از این وسائل به طور حتم حادثه‌ساز خواهد بود.

انتقاد از چهار باند نبودن محور ایلام

سردار هادیانفر از برخی نارسایی‌ها انتقاد کرد و گفت: با وجود تأکید چند ساله با برخی مشکلات مواجه هستیم که هنوز برطرف نشده است. یکی از این موارد پایان نیافتن طرح چهاربانده شدن محور ایلام است که یک ضرورت ترافیکی برای مدیریت جابه‌جایی زائران محسوب می‌شود.

او علاوه بر این از ظرفیت پارکینگ‌ها و تکمیل نشدن تونل کربلا انتقاد کرد و افزود: با وزیر راه و شهرسازی در این باره رایزنی شده و امیدواریم قبل از اربعین این چالش‌ها برطرف شود.

رئیس پلیس راهور فراجا بر آمادگی و استقرار بخش‌های اورژانسی و تروما در مسیرها و مبادی مرزی تأکید کرد و گفت: برای خدمت بهداشتی به موقع برای حادثه دیدگان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار استقرار این تجهیزات در نزدیکی مرزها هستیم.

ایام اربعین اتوبوس‌های فاقد صورت وضعیت به شهرهای مبدأ بازگردانده می‌شوند

رئیس پلیس راه فراجا با تأکید بر اینکه تردد همه اتوبوس‌های شهری در محورهای مواصلاتی به خصوص محورهای منتهی به مرز عراق ممنوع است، گفت: همه اتوبوس‌های مسافربری باید صورت وضعیت داشته باشند و در غیر این صورت به شهر مبدأ بازگردانده می شوند.

سردار حسن مومنی اظهار کرد: برخی از مسئولان شهری اصرار بر استفاده از اتوبوس‌های شهری برای جابه جایی مسافران در محورهای مواصلاتی دارند که خلاف قواعد رانندگی است.

او با بیان اینکه در صورت استثنا باید اتوبوس‌های شهری با مجوز راهور وارد جاده شوند، افزود: تردد این وسائل نقلیه نیز مشمول همه قوانین اتوبوس‌های برون شهری است.

اتوبوس‌های ترکیه برای اربعین استفاده می‌شود

رئیس پلیس راه فراجا به استفاده از خودروهای ترکیه‌ برای جابه‌جایی زائران اشاره کرد و گفت: هماهنگی لازم برای بهره‌مندی از این اتوبوس‌ها در حال انجام است.

سردار مومنی تأکید کرد: موضوع ثبت ساعت و صورت وضعیت برای این اتوبوس‌ها در حال انجام است و امیدواریم قبل از موج مسافرت به طور کامل انجام شود.

او استفاده از اتوبوس‌های کشور پاکستان را رد کرد و گفت: اتوبوس‌های پاکستانی به دلیل فرسودگی و فقدان همخوانی با قوانین راهنمایی کشور و مشکلات بیمه‌ای ممنوع است.

به گفته سردار مومنی یکی از ایرادهای این اتوبوس‌ها میزان سوار کردن مسافر است که به صورت غیرمجاز و بیش از حد مجاز سوار می‌کنند که همین موضوع تردد آنها را ممنوع می‌کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
9 دستور رئیس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین
چهارشنبه 1402/05/25 ساعت 13:46
9 دستور رئیس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین
رئیس‌جمهور در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور دستوراتی جهت برگزاری هر چه بهتر راهپیمایی عظیم اربعین صادر کرد.
اجرای عملیات پروازهای اربعین با نرخ مصوب آغاز شد
یکشنبه 1402/05/22 ساعت 15:30
با ابلاغیه سازمان هواپیمایی به ایرلاین‌ها:
اجرای عملیات پروازهای اربعین با نرخ مصوب آغاز شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی از صدور مجوز پروازهای اربعین با نرخ مصوب طی امروز و فردا خبر داد و گفت: ایرلاین‌ها موظف هستند 24 ساعت بعد از صدور مجوز پرواز نسبت به فروش بلیت به عموم مردم اقدام کنند.
جزئیات عرضه ارز اربعین به متقاضیان اعلام شد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 16:24
جزئیات عرضه ارز اربعین به متقاضیان اعلام شد
بانک مرکزی جزئیات و تمهیدات عرضه ارز اربعین حسینی از طریق پنج بانک عامل در سال 1402 را اعلام کرد.
تعیین ‌هزار پرواز از ایران به عراق برای اربعین
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 15:29
وزیر کشور خبر داد؛
تعیین ‌هزار پرواز از ایران به عراق برای اربعین
وزیر کشور گفت: برای ایام اربعین هماهنگی‌های خوبی در مرزها برای تردد راحت زائران، مسائل مربوط به گذرنامه‌، جاده‌ها، حمل و نقل، آب، تغذیه و اسکان با همتای عراقی و استانداران ایلام و واسط مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر کشور عراق: مرزهای زرباطیه و مهران در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین است
دوشنبه 1402/05/09 ساعت 16:44
وزیر کشور عراق: مرزهای زرباطیه و مهران در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین است
وزیر کشور عراق با اشاره به اینکه افزون بر 50 درصد زائران اربعین از مرزهای مهران و زرباطیه تردد می کنند؛ گفت: این مرزها در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین از سوی مسئولان 2 کشور قرار دارند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
X
آگهی تبلیغاتی