×
فرهنگی
شناسه خبر : 146412
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/05/18 ساعت 11:10
پیش‌بینی چهار میلیون زائر در اربعین حسینی/ استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی ممنوع است

رئیس پلیس راهور:

پیش‌بینی چهار میلیون زائر در اربعین حسینی/ استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی ممنوع است

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: طبق پیش‌بینی‌ها بیش از چهار میلیون زائر را در مراسم اربعین امسال خواهیم داشت.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سردار کمال هادیانفر روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک اربعین افزود: طبق پیش‌بینی‌ها بیش از ۹۴ درصد زائران با انتخاب مسیر زمینی با استفاده از حمل و نقل عمومی یا وسائل نقلیه شخصی به سفر عتبات عالیات خواهند رفت.

او هماهنگی همه دستگاه‌ها برای اربعینی بی‌خطر را خواستار شد و گفت: همه دستگاه‌ها با تمام توان باید در خدمت زائران باشند تا سفری ایمن و اربعینی با حداقل مشکل باشند. سردار هادیانفر به همزمانی اربعین با سفرهای تابستانه شهریور اشاره کرد و افزود: این مسئله مدیریت و روانسازی ترافیک و خدمات مناسب را سخت‌تر خواهد کرد.

به گفته سردار هادیانفر دستگاه‌های مسئول و حمل و نقل جاده‌ای باید در مبادی مرزی حاضر باشند تا خدمات مناسب را ارائه کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا بر ممنوعیت استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی تأکید کرد و گفت: این اتوبوس‌ها به‌دلیل مغایرت شکل فرمان، عدم پیوستن به کنوانسیون‌های راهنمایی و رانندگی و فقدان برخورداری از بیمه بین‌المللی همچنین سطح ایمنی و استاندارد ممنوع است و استفاده از این وسائل به طور حتم حادثه‌ساز خواهد بود.

انتقاد از چهار باند نبودن محور ایلام

سردار هادیانفر از برخی نارسایی‌ها انتقاد کرد و گفت: با وجود تأکید چند ساله با برخی مشکلات مواجه هستیم که هنوز برطرف نشده است. یکی از این موارد پایان نیافتن طرح چهاربانده شدن محور ایلام است که یک ضرورت ترافیکی برای مدیریت جابه‌جایی زائران محسوب می‌شود.

او علاوه بر این از ظرفیت پارکینگ‌ها و تکمیل نشدن تونل کربلا انتقاد کرد و افزود: با وزیر راه و شهرسازی در این باره رایزنی شده و امیدواریم قبل از اربعین این چالش‌ها برطرف شود.

رئیس پلیس راهور فراجا بر آمادگی و استقرار بخش‌های اورژانسی و تروما در مسیرها و مبادی مرزی تأکید کرد و گفت: برای خدمت بهداشتی به موقع برای حادثه دیدگان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار استقرار این تجهیزات در نزدیکی مرزها هستیم.

ایام اربعین اتوبوس‌های فاقد صورت وضعیت به شهرهای مبدأ بازگردانده می‌شوند

رئیس پلیس راه فراجا با تأکید بر اینکه تردد همه اتوبوس‌های شهری در محورهای مواصلاتی به خصوص محورهای منتهی به مرز عراق ممنوع است، گفت: همه اتوبوس‌های مسافربری باید صورت وضعیت داشته باشند و در غیر این صورت به شهر مبدأ بازگردانده می شوند.

سردار حسن مومنی اظهار کرد: برخی از مسئولان شهری اصرار بر استفاده از اتوبوس‌های شهری برای جابه جایی مسافران در محورهای مواصلاتی دارند که خلاف قواعد رانندگی است.

او با بیان اینکه در صورت استثنا باید اتوبوس‌های شهری با مجوز راهور وارد جاده شوند، افزود: تردد این وسائل نقلیه نیز مشمول همه قوانین اتوبوس‌های برون شهری است.

اتوبوس‌های ترکیه برای اربعین استفاده می‌شود

رئیس پلیس راه فراجا به استفاده از خودروهای ترکیه‌ برای جابه‌جایی زائران اشاره کرد و گفت: هماهنگی لازم برای بهره‌مندی از این اتوبوس‌ها در حال انجام است.

سردار مومنی تأکید کرد: موضوع ثبت ساعت و صورت وضعیت برای این اتوبوس‌ها در حال انجام است و امیدواریم قبل از موج مسافرت به طور کامل انجام شود.

او استفاده از اتوبوس‌های کشور پاکستان را رد کرد و گفت: اتوبوس‌های پاکستانی به دلیل فرسودگی و فقدان همخوانی با قوانین راهنمایی کشور و مشکلات بیمه‌ای ممنوع است.

به گفته سردار مومنی یکی از ایرادهای این اتوبوس‌ها میزان سوار کردن مسافر است که به صورت غیرمجاز و بیش از حد مجاز سوار می‌کنند که همین موضوع تردد آنها را ممنوع می‌کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
9 دستور رئیس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین
چهارشنبه 1402/05/25 ساعت 13:46
9 دستور رئیس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین
رئیس‌جمهور در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور دستوراتی جهت برگزاری هر چه بهتر راهپیمایی عظیم اربعین صادر کرد.
اجرای عملیات پروازهای اربعین با نرخ مصوب آغاز شد
یکشنبه 1402/05/22 ساعت 15:30
با ابلاغیه سازمان هواپیمایی به ایرلاین‌ها:
اجرای عملیات پروازهای اربعین با نرخ مصوب آغاز شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی از صدور مجوز پروازهای اربعین با نرخ مصوب طی امروز و فردا خبر داد و گفت: ایرلاین‌ها موظف هستند 24 ساعت بعد از صدور مجوز پرواز نسبت به فروش بلیت به عموم مردم اقدام کنند.
جزئیات عرضه ارز اربعین به متقاضیان اعلام شد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 16:24
جزئیات عرضه ارز اربعین به متقاضیان اعلام شد
بانک مرکزی جزئیات و تمهیدات عرضه ارز اربعین حسینی از طریق پنج بانک عامل در سال 1402 را اعلام کرد.
تعیین ‌هزار پرواز از ایران به عراق برای اربعین
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 15:29
وزیر کشور خبر داد؛
تعیین ‌هزار پرواز از ایران به عراق برای اربعین
وزیر کشور گفت: برای ایام اربعین هماهنگی‌های خوبی در مرزها برای تردد راحت زائران، مسائل مربوط به گذرنامه‌، جاده‌ها، حمل و نقل، آب، تغذیه و اسکان با همتای عراقی و استانداران ایلام و واسط مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر کشور عراق: مرزهای زرباطیه و مهران در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین است
دوشنبه 1402/05/09 ساعت 16:44
وزیر کشور عراق: مرزهای زرباطیه و مهران در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین است
وزیر کشور عراق با اشاره به اینکه افزون بر 50 درصد زائران اربعین از مرزهای مهران و زرباطیه تردد می کنند؛ گفت: این مرزها در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین از سوی مسئولان 2 کشور قرار دارند.
نظرات

آخرین اخبار
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند
2200 طرح مدرسه‌سازی در راه است؛ هزاران کلاس آماده می‌شود
تردید آمریکا در دفاع مقابل تلافی‌جویی‌های ایران
آخرین وضعیت پاک‌سازی آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
آماده‌باش ویژه پلیس برای موج میلیونی سفر به مشهد
آب چغندر چگونه فشار بارداری بر کلیه‌ها را کم می‌کند؟
دستور جدید واشنگتن به سفارتخانه‌ها در غرب آسیا
امنیت، کارآمدی و بقا با جوان‌گرایی در حکمرانی
معمار اقتصاد نوین چین درگذشت
تاریخ دربی پایتخت مشخص شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 22 مرداد/ طلا گران می شود؟
جزییات و شرایط برخورداری از بازنشستگی مشاغل سخت وزیان آور
فرجام قمه‌کشی و عربده‌کشی در خیابان‌های تهران
شکستن چارچوب «توافق چارچوب» از سوی صهیونیست‌ها
هشدار هند به چین؛ آرامش در مرز شرط بهبود روابط است
ایران و پاکستان در نقش عقبه راهبردی یکدیگر
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد
گام جدید ایران برای ورود به بانک توسعه نوین بریکس
بکارگیری زیرساخت‌های کانتینری برای پرتاب‎‌های فضایی
روسیه و قرقیزستان وارد رزمایش نظامی مشترک شدند
درخواست آمریکا از اوکراین برای توقف حملات به نفتکش‌ها در دریای سیاه
پهلوان آواز ایران درگذشت
بازگشایی تنگه هرمز آسان نخواهد بود
جزئیات آتش‌سوزی در مجتمع خلیج فارس قشم
رونمایی از مشعل بازی‌های آسیایی 2026؛ تلفیق تکنولوژی و تاریخ در آیچی-ناگویا
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محله‌محور در حوزه سلامت با ظرفیت بسیج
هشدار هواشناسی استان مرکزی: گردوخاک و افزایش ابر در راه است
افزایش دما در تهران؛ پیش‌بینی هوای 38 درجه برای روزهای آینده
درخشش دختران وزنه‌بردار ایران در آسیا
افت شدید تردد در تنگه هرمز؛ کاهش عبور کشتی‌ها به 9 فروند در روز
صدای انفجار در جاسک؛ مردم از نزدیک شدن به منطقه خودداری کنند
نورنما | یادگار عاشقانه امیر حیدری و همسرش در حرم امام رضا(ع)
مرگ تلخ نوجوان 17 ساله در زاینده‌رود؛ 59 نفر امسال در زاینده رود غرق شدند
پوتین: توقیف کشتی‌های روسیه «دزدی دریایی» است؛ واکنش نشان می‌دهیم
راهنمای اسکان زائران در مشهد؛ آدرس و ظرفیت مراکز موقت
نشت نفت به سواحل جزیره قشم؛ عملیات پاکسازی فوری آغاز شد