×
فرهنگی
شناسه خبر : 146412
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/05/18 ساعت 11:10
پیش‌بینی چهار میلیون زائر در اربعین حسینی/ استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی ممنوع است

رئیس پلیس راهور:

پیش‌بینی چهار میلیون زائر در اربعین حسینی/ استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی ممنوع است

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: طبق پیش‌بینی‌ها بیش از چهار میلیون زائر را در مراسم اربعین امسال خواهیم داشت.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سردار کمال هادیانفر روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک اربعین افزود: طبق پیش‌بینی‌ها بیش از ۹۴ درصد زائران با انتخاب مسیر زمینی با استفاده از حمل و نقل عمومی یا وسائل نقلیه شخصی به سفر عتبات عالیات خواهند رفت.

او هماهنگی همه دستگاه‌ها برای اربعینی بی‌خطر را خواستار شد و گفت: همه دستگاه‌ها با تمام توان باید در خدمت زائران باشند تا سفری ایمن و اربعینی با حداقل مشکل باشند. سردار هادیانفر به همزمانی اربعین با سفرهای تابستانه شهریور اشاره کرد و افزود: این مسئله مدیریت و روانسازی ترافیک و خدمات مناسب را سخت‌تر خواهد کرد.

به گفته سردار هادیانفر دستگاه‌های مسئول و حمل و نقل جاده‌ای باید در مبادی مرزی حاضر باشند تا خدمات مناسب را ارائه کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا بر ممنوعیت استفاده از اتوبوس‌های پاکستانی تأکید کرد و گفت: این اتوبوس‌ها به‌دلیل مغایرت شکل فرمان، عدم پیوستن به کنوانسیون‌های راهنمایی و رانندگی و فقدان برخورداری از بیمه بین‌المللی همچنین سطح ایمنی و استاندارد ممنوع است و استفاده از این وسائل به طور حتم حادثه‌ساز خواهد بود.

انتقاد از چهار باند نبودن محور ایلام

سردار هادیانفر از برخی نارسایی‌ها انتقاد کرد و گفت: با وجود تأکید چند ساله با برخی مشکلات مواجه هستیم که هنوز برطرف نشده است. یکی از این موارد پایان نیافتن طرح چهاربانده شدن محور ایلام است که یک ضرورت ترافیکی برای مدیریت جابه‌جایی زائران محسوب می‌شود.

او علاوه بر این از ظرفیت پارکینگ‌ها و تکمیل نشدن تونل کربلا انتقاد کرد و افزود: با وزیر راه و شهرسازی در این باره رایزنی شده و امیدواریم قبل از اربعین این چالش‌ها برطرف شود.

رئیس پلیس راهور فراجا بر آمادگی و استقرار بخش‌های اورژانسی و تروما در مسیرها و مبادی مرزی تأکید کرد و گفت: برای خدمت بهداشتی به موقع برای حادثه دیدگان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار استقرار این تجهیزات در نزدیکی مرزها هستیم.

ایام اربعین اتوبوس‌های فاقد صورت وضعیت به شهرهای مبدأ بازگردانده می‌شوند

رئیس پلیس راه فراجا با تأکید بر اینکه تردد همه اتوبوس‌های شهری در محورهای مواصلاتی به خصوص محورهای منتهی به مرز عراق ممنوع است، گفت: همه اتوبوس‌های مسافربری باید صورت وضعیت داشته باشند و در غیر این صورت به شهر مبدأ بازگردانده می شوند.

سردار حسن مومنی اظهار کرد: برخی از مسئولان شهری اصرار بر استفاده از اتوبوس‌های شهری برای جابه جایی مسافران در محورهای مواصلاتی دارند که خلاف قواعد رانندگی است.

او با بیان اینکه در صورت استثنا باید اتوبوس‌های شهری با مجوز راهور وارد جاده شوند، افزود: تردد این وسائل نقلیه نیز مشمول همه قوانین اتوبوس‌های برون شهری است.

اتوبوس‌های ترکیه برای اربعین استفاده می‌شود

رئیس پلیس راه فراجا به استفاده از خودروهای ترکیه‌ برای جابه‌جایی زائران اشاره کرد و گفت: هماهنگی لازم برای بهره‌مندی از این اتوبوس‌ها در حال انجام است.

سردار مومنی تأکید کرد: موضوع ثبت ساعت و صورت وضعیت برای این اتوبوس‌ها در حال انجام است و امیدواریم قبل از موج مسافرت به طور کامل انجام شود.

او استفاده از اتوبوس‌های کشور پاکستان را رد کرد و گفت: اتوبوس‌های پاکستانی به دلیل فرسودگی و فقدان همخوانی با قوانین راهنمایی کشور و مشکلات بیمه‌ای ممنوع است.

به گفته سردار مومنی یکی از ایرادهای این اتوبوس‌ها میزان سوار کردن مسافر است که به صورت غیرمجاز و بیش از حد مجاز سوار می‌کنند که همین موضوع تردد آنها را ممنوع می‌کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
9 دستور رئیس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین
چهارشنبه 1402/05/25 ساعت 13:46
9 دستور رئیس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین
رئیس‌جمهور در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور دستوراتی جهت برگزاری هر چه بهتر راهپیمایی عظیم اربعین صادر کرد.
اجرای عملیات پروازهای اربعین با نرخ مصوب آغاز شد
یکشنبه 1402/05/22 ساعت 15:30
با ابلاغیه سازمان هواپیمایی به ایرلاین‌ها:
اجرای عملیات پروازهای اربعین با نرخ مصوب آغاز شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی از صدور مجوز پروازهای اربعین با نرخ مصوب طی امروز و فردا خبر داد و گفت: ایرلاین‌ها موظف هستند 24 ساعت بعد از صدور مجوز پرواز نسبت به فروش بلیت به عموم مردم اقدام کنند.
جزئیات عرضه ارز اربعین به متقاضیان اعلام شد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 16:24
جزئیات عرضه ارز اربعین به متقاضیان اعلام شد
بانک مرکزی جزئیات و تمهیدات عرضه ارز اربعین حسینی از طریق پنج بانک عامل در سال 1402 را اعلام کرد.
تعیین ‌هزار پرواز از ایران به عراق برای اربعین
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 15:29
وزیر کشور خبر داد؛
تعیین ‌هزار پرواز از ایران به عراق برای اربعین
وزیر کشور گفت: برای ایام اربعین هماهنگی‌های خوبی در مرزها برای تردد راحت زائران، مسائل مربوط به گذرنامه‌، جاده‌ها، حمل و نقل، آب، تغذیه و اسکان با همتای عراقی و استانداران ایلام و واسط مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر کشور عراق: مرزهای زرباطیه و مهران در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین است
دوشنبه 1402/05/09 ساعت 16:44
وزیر کشور عراق: مرزهای زرباطیه و مهران در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین است
وزیر کشور عراق با اشاره به اینکه افزون بر 50 درصد زائران اربعین از مرزهای مهران و زرباطیه تردد می کنند؛ گفت: این مرزها در اولویت خدمات رسانی به زائران اربعین از سوی مسئولان 2 کشور قرار دارند.
نظرات

آخرین اخبار
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران