×
سیاسی
شناسه خبر : 146364
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 14:40
جمعیت زندان‌های آمریکا با سرعتی بیشتر از جمعیت کلی آن درحال پیر شدن است

جمعیت زندان‌های آمریکا با سرعتی بیشتر از جمعیت کلی آن درحال پیر شدن است

داده‌های تحقیقات اندیشکده «پریسون پالیسی» نشان می‌دهد که جمعیت زندان‌های آمریکا با بسیار سریع‌تر از جمعیت کلی آمریکا در حال پیر شدن است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: داده‌های جدید اداره سرشماری آمریکا نشان می‌دهد که میانگین سنی این کشور به ۳۸.۹ سال رسیده است: افزایش سه سال و نیم در ۲۳ سال گذشته.  جمعیت زندان‌های آمریکا نیز با سرعتی بسیار سریع‌تر از جمعیت کلی آمریکا در حال پیر شدن است.

افزایش سالمندان در زندان‌های آمریکا

سالمندان بخش رو به رشدی از افرادی هستند که هر ساله در آمریکا دستگیر و زندانی می‌شوند؛ پیری جمعیت زندانی نتیجه یک سری تصمیمات و سیاست فاجعه‌بار در پلیس، صدور احکام، و ورود مجدد به زندان، در حدود نیم قرن گذشته در آمریکاست.

در حالی که زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها برای افراد در هر سنی ناسالم هستند، تعامل افراد مسن با این سیستم‌ها اگر کاملا کشنده نباشد، بسیار خطرناک است.

پیری در سراسر نظام حقوقی کیفری آمریکا

افراد مسن به طور فزاینده‌ای در تمام بخش‌های فرآیند حقوقی کیفری آمریکا گرفتار می‌شوند: دستگیری، بازداشت موقت، و زندان.

در سال ۲۰۰۰، سه درصد از کل دستگیری‌های بزرگسالان مربوط به افراد ۵۵ ساله یا بالاتر بود و تا سال ۲۰۲۱، این جمعیت مسن ۸ درصد از کل دستگیری‌های بزرگسالان را تشکیل می‌داد. 

بر اساس جدیدترین داده‌های موجود در مورد زندان‌های محلی در سراسر آمریکا، از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، در طول همه‌گیری کرونا که به ویژه برای افراد مسن خطرناک بود، بخش جمعیت زندان‌های ۵۵ ساله و بالاتر به نسبت بیشتری افزایش یافت؛ ۲۴ درصد در مقایسه با میانگین افزایش ۱۵ درصدی در تمام گروه‌های سنی دیگر.

افزایش ۵ برابری در مقایسه با ۳ دهه گذشته

در همین حال، افراد مسن ۵ برابر سه دهه قبل، جمعیت زندانیان آمریکا را تشکیل می‌دهند؛ از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۱، درصد جمعیت زندانیان ایالتی و فدرال در سراسر این کشور با سن ۵۵ سال یا بیشتر از ۳ به ۱۵ درصد افزایش یافته است. 

این رشد با نگاهی به افرادی که در حال گذراندن حبس ابد هستند، شدیدتر دیده می‌شود: تا سال ۲۰۲۰، بیش از ۶۱ هزار سالمند محکوم به حبس ابد، ۳۰ درصد از افرادی که حبس ابد را سپری می‌کردند، دستکم ۵۵ سال سن داشتند.

خطرات پیری در زندان

زندان‌ها مکان‌های ناسالمی برای هر فردی در هر سنی هستند، اما نگه‌داشتن افراد مسن در حبس به ویژه خطرناک است؛ مجموعه‌ای از تحقیقات معتبر نشان می‌دهد که حبس به خودی خود پیری را تسریع می‌کند: افراد زودتر از آنچه خارج از زندان انتظار می‌رود با بیماری‌های مزمن و تهدیدکننده‌ای مواجه می‌شوند و علائم فیزیولوژیکی پیری در افراد جوان‌تر از حد انتظار رخ می‌دهد. 

علاوه بر این، برآورد محافظه‌کارانه بیش از ۴۴ هزار نفر از ۴۵ سال و بالاتر هر ساله در سلول‌های انفرادی در زندان‌های دولتی، در شرایطی که عمر را کوتاه می‌کند و می‌تواند برای سلامت جسمی، روانی و عاطفی مضر باشد، تجربه می‌کنند. 

سال‌ها محدودیت منابع، عدم دسترسی و کمبود کارکنان در مراقبت‌های بهداشتی زندان‌های آمریکا، وضعیتی را ایجاد کرده است که در آن هر سالی که در زندان سپری می‌شود، دو سال از امید به زندگی فرد کم می‌کند. 

همین کمبود منابع بهداشتی زندان که سلامت افراد مسن را به خطر می‌اندازد، نه تنها بی اثر است، بلکه بسیار گران‌قیمت هم است.


پریسون پالیسی
نظرات

آخرین اخبار
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
تنگه هرمز همچنان بسته است