×
سیاسی
شناسه خبر : 146364
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 14:40

جمعیت زندان‌های آمریکا با سرعتی بیشتر از جمعیت کلی آن درحال پیر شدن است

داده‌های تحقیقات اندیشکده «پریسون پالیسی» نشان می‌دهد که جمعیت زندان‌های آمریکا با بسیار سریع‌تر از جمعیت کلی آمریکا در حال پیر شدن است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: داده‌های جدید اداره سرشماری آمریکا نشان می‌دهد که میانگین سنی این کشور به ۳۸.۹ سال رسیده است: افزایش سه سال و نیم در ۲۳ سال گذشته.  جمعیت زندان‌های آمریکا نیز با سرعتی بسیار سریع‌تر از جمعیت کلی آمریکا در حال پیر شدن است.

افزایش سالمندان در زندان‌های آمریکا

سالمندان بخش رو به رشدی از افرادی هستند که هر ساله در آمریکا دستگیر و زندانی می‌شوند؛ پیری جمعیت زندانی نتیجه یک سری تصمیمات و سیاست فاجعه‌بار در پلیس، صدور احکام، و ورود مجدد به زندان، در حدود نیم قرن گذشته در آمریکاست.

در حالی که زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها برای افراد در هر سنی ناسالم هستند، تعامل افراد مسن با این سیستم‌ها اگر کاملا کشنده نباشد، بسیار خطرناک است.

پیری در سراسر نظام حقوقی کیفری آمریکا

افراد مسن به طور فزاینده‌ای در تمام بخش‌های فرآیند حقوقی کیفری آمریکا گرفتار می‌شوند: دستگیری، بازداشت موقت، و زندان.

در سال ۲۰۰۰، سه درصد از کل دستگیری‌های بزرگسالان مربوط به افراد ۵۵ ساله یا بالاتر بود و تا سال ۲۰۲۱، این جمعیت مسن ۸ درصد از کل دستگیری‌های بزرگسالان را تشکیل می‌داد. 

بر اساس جدیدترین داده‌های موجود در مورد زندان‌های محلی در سراسر آمریکا، از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، در طول همه‌گیری کرونا که به ویژه برای افراد مسن خطرناک بود، بخش جمعیت زندان‌های ۵۵ ساله و بالاتر به نسبت بیشتری افزایش یافت؛ ۲۴ درصد در مقایسه با میانگین افزایش ۱۵ درصدی در تمام گروه‌های سنی دیگر.

افزایش ۵ برابری در مقایسه با ۳ دهه گذشته

در همین حال، افراد مسن ۵ برابر سه دهه قبل، جمعیت زندانیان آمریکا را تشکیل می‌دهند؛ از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۱، درصد جمعیت زندانیان ایالتی و فدرال در سراسر این کشور با سن ۵۵ سال یا بیشتر از ۳ به ۱۵ درصد افزایش یافته است. 

این رشد با نگاهی به افرادی که در حال گذراندن حبس ابد هستند، شدیدتر دیده می‌شود: تا سال ۲۰۲۰، بیش از ۶۱ هزار سالمند محکوم به حبس ابد، ۳۰ درصد از افرادی که حبس ابد را سپری می‌کردند، دستکم ۵۵ سال سن داشتند.

خطرات پیری در زندان

زندان‌ها مکان‌های ناسالمی برای هر فردی در هر سنی هستند، اما نگه‌داشتن افراد مسن در حبس به ویژه خطرناک است؛ مجموعه‌ای از تحقیقات معتبر نشان می‌دهد که حبس به خودی خود پیری را تسریع می‌کند: افراد زودتر از آنچه خارج از زندان انتظار می‌رود با بیماری‌های مزمن و تهدیدکننده‌ای مواجه می‌شوند و علائم فیزیولوژیکی پیری در افراد جوان‌تر از حد انتظار رخ می‌دهد. 

علاوه بر این، برآورد محافظه‌کارانه بیش از ۴۴ هزار نفر از ۴۵ سال و بالاتر هر ساله در سلول‌های انفرادی در زندان‌های دولتی، در شرایطی که عمر را کوتاه می‌کند و می‌تواند برای سلامت جسمی، روانی و عاطفی مضر باشد، تجربه می‌کنند. 

سال‌ها محدودیت منابع، عدم دسترسی و کمبود کارکنان در مراقبت‌های بهداشتی زندان‌های آمریکا، وضعیتی را ایجاد کرده است که در آن هر سالی که در زندان سپری می‌شود، دو سال از امید به زندگی فرد کم می‌کند. 

همین کمبود منابع بهداشتی زندان که سلامت افراد مسن را به خطر می‌اندازد، نه تنها بی اثر است، بلکه بسیار گران‌قیمت هم است.


پریسون پالیسی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان: ترور رهبری حماس در دوحه، یک جنایت بزدلانه است
هنرمند ایرانی با مدال فرانسوی به پاس ثبت تاریخ قاجار تقدیر شد
X
آگهی تبلیغاتی