×
سیاسی
شناسه خبر : 146307
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/05/16 ساعت 15:53
پشت پرده بازی جدید ناتو در حمایت از حمله پهپادی به مسکو

نورنیوز بررسی کرد؛

پشت پرده بازی جدید ناتو در حمایت از حمله پهپادی به مسکو

حمله پهپادی اخیر اوکراین به روسیه، با حکایت کامل ناتو و در راستای کاهش قدرت بازی مسکو در مذاکرات صلح احتمالی در آینده صورت گرفت.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بامداد سه‌شنبه ۱۰ مرداد چند پهپاد در مسیر مسکو توسط سامانه‌های پدافند هوایی روسیه سرنگون شدند اما یکی از آنها به یک آسمان‌خراش آسیب رساند.

خبرگزاری دولتی تاس نیز گزارش داد که یک پهپاد پس از برخورد به به ساختمان مرتفع شهرداری، خساراتی را به طبقه هفدهم وارد کرده است.

پهپادها اوکراینی بودند و دو فروند از آنها بر فراز مسکو سرنگون شدند. کی‌یف رسما به دست داشتن در این حملات اذعان نکرده اما زلنسکی بلافاصله پس از حملات پهپادی اخیر، مدعی شد که اوکراین قصد دارد جنگ را به داخل خاک روسیه بکشاند!

هم‌زمان با وقوع حملات پهپادی اوکراین به مسکو، «اولکسی ماکیف» سفیر اوکراین در برلین مدعی شد که کشورش هنوز هیچ چشم‌اندازی برای صلح از طریق مذاکره با روسیه نمی‌بیند.

او در این خصوص گفت: «برای این صلح باید مبارزه کرد و روسیه باید شکست بخورد، در غیر این صورت صلحی برقرار نخواهد شد. روسیه می‌تواند با خروج تمام نیروهای خود از سرزمین‌های اشغالی از جمله کریمه به سرعت به جنگ پایان دهد.»

آمریکا و انگلیس به عنوان دو عضو ارشد ناتو طی روزهای اخیر بازی خطرناکی را  علیه مسکو آغاز کرده‌اند. این بازی خطرناک، مربوط به حمایت آنها از حملات پهپادی اوکراین به مسکو است.

هر چند این موضوع با سیاست‌های اعلامی و ادعایی ناتو مبنی بر جلوگیری از سرایت دامنه نبرد به داخل روسیه در تعارض است، اما بروز رفتارهای متناقض در میان اعضای ناتو کاملا عادی و مسبوق به سابقه است!

اما آیا واکنش روسیه به این اقدامات، مطابق پیش‌بینی‌ها و محاسبات واشینگتن و لندن تنظیم صورت می‌گیرد یا برای غرب غافل‌گیرکننده خواهد بود؟

واقعیت امر آن است که حمله پهپادی اخیر اوکراین به روسیه، با حکایت کامل ناتو و در راستای کاهش قدرت بازی مسکو در مذاکرات صلح احتمالی در آینده صورت گرفت.

به عبارت بهتر؛ مقامات ناتو از هرگونه اقدامی که منجر به افزایش توان میدانی اوکراین و ارتقاء قدرت بازی دیپلماتیک آتی کی‌یف در مذاکرات صلح شود، حمایت می‌کنند.

این بازی خطرناک اما می‌تواند با ضدحمله روس‌ها یا به قول «دیمیتری مدودف»، واکنشی جبران‌ناپذیر و گسترده از سوی مسکو مواجه شود.

در این صورت، فرمول بازی غربی‌ها به جای آنکه به نقطه اتکاء زلنسکی و همراهانش در کی‌یف تبدیل شود، به پاشنه آشیل آنها تبدیل خواهد شد!

طی روزهای اخیر برخی تحلیل‌گران مسائل امنیتی و سیاسی در اروپا می‌گویند بحران اوکراین در حال ورود به فاز غیرقابل پیش‌بینی است و هرگونه بازی پُر خطر غرب در این مرحله می‌تواند به معنای به آتش کشیده شدن کامل اوکراین باشد.

در مقابل؛ زلنسکی همچنان بر تجهیز کشورش به موشک‌های دوربرد تاکید کرده و دولت آلمان نیز مذاکراتی را با کی‌یف بر سر تحویل موشک‌های دوربرد و موشک کروز تاروس صورت داده است.

به نظر می‌رسد؛ چنانچه تجولات چندماه گذشته نیز نشان می‌دهد، بازنده اصلی فاز جدید سناریوی غرب علیه روسیه، جز اوکراین نباشد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
حملات پهپادی ارتش اوکراین به مسکو خنثی شدند
چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 11:17
حملات پهپادی ارتش اوکراین به مسکو خنثی شدند
رسانه‌های روسیه از حمله پهپادی بامداد امروز توسط ارتش اوکراین به پایتخت روسیه خبر دادند. طبق گزارش‌های اولیه این حملات تلفاتی در پی نداشته است.
انتقاد نامزد دموکرات از بی‌توجهی دولت بایدن به مردم آمریکا و تمرکز بر اوکراین
سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 11:19
انتقاد نامزد دموکرات از بی‌توجهی دولت بایدن به مردم آمریکا و تمرکز بر اوکراین
یک نامزد انتخابات درون حزبی دموکرات‌های آمریکا گفت، واشنگتن بالغ بر 113 میلیارد دلار کمک برای اوکراین صرف کرده در حالی که همزمان دسترسی میلیون‌ها شهروند آمریکایی به کمک‌‌های غذایی و بیمه بهداشت و درمان را سلب کرده است.
پوتین دستور افزایش تولید پهپادهای انتحاری را صادر کرد
چهارشنبه 1402/05/18 ساعت 15:39
پوتین دستور افزایش تولید پهپادهای انتحاری را صادر کرد
ولادیمیر پوتین به رئیس یک شرکت دفاعی دولتی دستور داد تا تولید پهپادهای تهاجمی را افزایش دهد و این در حالیست که جنگ هواپیماهای بدون سرنشین در اوکراین افزایش یافته است.
روسیه: آمریکا دروغ می‌گوید
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 13:04
روسیه: آمریکا دروغ می‌گوید
سخنگوی وزارت خارجه روسیه، واشنگتن را به دروغگویی در موضوع گفتگو درباره اوکراین متهم کرد.
نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید