×
سیاسی
شناسه خبر : 146177
تاریخ انتشار : شنبه 1402/05/14 ساعت 11:15
بیش از 55 درصد آمریکایی‌ها با حمایت بیشتر از اوکراین مخالف‌ هستند

بیش از 55 درصد آمریکایی‌ها با حمایت بیشتر از اوکراین مخالف‌ هستند

آخرین نظرسنجی انجام شده توسط شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» نشان داد که بیشتر آمریکایی‌ها (55 درصد) مخالف اقدام کنگره در صدور مجوز حمایت‌های بیشتر از اوکراین در جنگ با روسیه هستند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: براساس این نظرسنجی، ۵۵ درصد آمریکایی ها مخالف حمایت بیشتر از اوکراین هستند و ۴۵ درصد نیز بر تداوم حمایت‌ها تأکید دارند. ۵۱ درصد افراد نظرسنجی شده معتقدند که آمریکا در سطح خوبی از اوکراین حمایت کرده اما ۴۸ درصد معتقدند که حمایت‌ها کافی نبوده است.

یک نظرسنجی انجام شده در اواخر فوریه ۲۰۲۲ و در اوایل شروع جنگ اوکراین حاکی از این بود که ۶۲ درصد آمریکایی‌ها معتقد بودند که آمریکا باید بیشتر به اوکراین کمک کند. ۶۸ درصد افرادی که معتقدند کمک‌های آمریکا کافی نبوده خواهان کمک‌های بیشتر واشنگتن به کی‌یف هستند اما فقط ۲۳ درصد افرادی که معتقدند کمک‌ها کافی بوده خواهان افزایش کمک‌های واشنگتن به کی‌یف هستند.

براساس این نظرسنجی، ۶۳ درصد آمریکایی‌ها خواهان ارائه کمک‌های اطلاعاتی واشنگتن به کی‌یف هستند و ۵۳ درصد خواستار ارائه کمک‌ها در قالب آموزش نظامی هستند. ۴۳ درصد خواهان کمک تسلیحاتی شده و تنها ۱۷ درصد از مشارکت نظامی نیروهای آمریکایی در جنگ حمایت کرده‌اند.

۷۵ درصد کسانی که خواستار افزایش حمایت آمریکا از اوکراین شده‌اند خواهان ارائه کمک‌های اطلاعاتی واشنگتن به کی‌یف شده‌اند در حالی که ۶۸ درصد آنها بر ارائه آموزش نظامی و ۶۰ درصد آنها بر ارائه تسلیحات تأکید کرده‌اند. ۵۲ درصد از آندسته از افراد نظرسنجی شده که معتقدند کمک‌های آمریکا به اوکراین کافی بوده، از ارائه کمک اطلاعاتی واشنگتن به کی‌یف حمایت کرده‌اند. ۵۶ درصد آمریکایی‌ها نیز، جنگ اوکراین را تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا اعلام کرده‌اند.

اختلاف نظر جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها

براساس این نظرسنجی، از هر ۱۰ آمریکایی، هشت نفر نگران طولانی شدن جنگ اوکراین هستند. ۸۲ درصد دموکرات ها، ۷۵ درصد افراد مستقل و ۷۳ درصد جمهوری‌خواهان در اینباره نگران هستند. تقریباً دو سوم افراد نظرسنجی شده یعنی ۶۴ درصد افراد نگران سرایت جنگ اوکراین به دیگر کشورها هستند و از هر ۱۰ آمریکایی، ۶ نفر یعنی ۵۹ درصد نگران گسترش جنگ به سراسر اروپا هستند.

۷۱ درصد جمهوری‌خواهان مخالف حمایت‌های بیشتر آمریکا از اوکراین هستند و ۵۹ درصد آنها معتقدند که واشنگتن به اندازه کافی به اوکراین کمک کرده است. ۶۲ درصد دموکرات‌ها خواهان حمایت بیشتر آمریکا از اوکراین شده‌اند و ۶۱ درصد از آنها نیز کمک‌های آمریکا را کافی ندانسته‌اند.

۵۶ درصد افراد مستقل معتقدند آمریکا به اندازه کافی از اوکراین حمایت کرده و ۵۵ درصد مخالف حمایت بیشتر واشنگتن از کی‌یف هستند. براساس نظرسنجی «سی‌ان‌ان»، ۴۵ درصد آمریکایی‌ها نحوه مدیریت «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا در ارتباط با اوکراین و ۴۳ درصد نیز نحوه تنظیم روابط واشنگتن-مسکو توسط او را تأیید کرده‌اند. تقریباً از هر ۵ جمهوری خواه، یک نفر یعنی ۱۹ درصد تصمیمات بایدن در ارتباط با اوکراین را تأیید می‌کنند.

در این نظرسنجی که از ۱ جولای تا ۳۱ این ماه انجام شده، یک هزار و ۲۷۹ نفر شرکت کردند. خطای این نظرسنجی، ۳.۷ درصد پیش‌بینی شده است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک