×
سیاسی
شناسه خبر : 146177
تاریخ انتشار : شنبه 1402/05/14 ساعت 11:15

بیش از 55 درصد آمریکایی‌ها با حمایت بیشتر از اوکراین مخالف‌ هستند

آخرین نظرسنجی انجام شده توسط شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» نشان داد که بیشتر آمریکایی‌ها (55 درصد) مخالف اقدام کنگره در صدور مجوز حمایت‌های بیشتر از اوکراین در جنگ با روسیه هستند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: براساس این نظرسنجی، ۵۵ درصد آمریکایی ها مخالف حمایت بیشتر از اوکراین هستند و ۴۵ درصد نیز بر تداوم حمایت‌ها تأکید دارند. ۵۱ درصد افراد نظرسنجی شده معتقدند که آمریکا در سطح خوبی از اوکراین حمایت کرده اما ۴۸ درصد معتقدند که حمایت‌ها کافی نبوده است.

یک نظرسنجی انجام شده در اواخر فوریه ۲۰۲۲ و در اوایل شروع جنگ اوکراین حاکی از این بود که ۶۲ درصد آمریکایی‌ها معتقد بودند که آمریکا باید بیشتر به اوکراین کمک کند. ۶۸ درصد افرادی که معتقدند کمک‌های آمریکا کافی نبوده خواهان کمک‌های بیشتر واشنگتن به کی‌یف هستند اما فقط ۲۳ درصد افرادی که معتقدند کمک‌ها کافی بوده خواهان افزایش کمک‌های واشنگتن به کی‌یف هستند.

براساس این نظرسنجی، ۶۳ درصد آمریکایی‌ها خواهان ارائه کمک‌های اطلاعاتی واشنگتن به کی‌یف هستند و ۵۳ درصد خواستار ارائه کمک‌ها در قالب آموزش نظامی هستند. ۴۳ درصد خواهان کمک تسلیحاتی شده و تنها ۱۷ درصد از مشارکت نظامی نیروهای آمریکایی در جنگ حمایت کرده‌اند.

۷۵ درصد کسانی که خواستار افزایش حمایت آمریکا از اوکراین شده‌اند خواهان ارائه کمک‌های اطلاعاتی واشنگتن به کی‌یف شده‌اند در حالی که ۶۸ درصد آنها بر ارائه آموزش نظامی و ۶۰ درصد آنها بر ارائه تسلیحات تأکید کرده‌اند. ۵۲ درصد از آندسته از افراد نظرسنجی شده که معتقدند کمک‌های آمریکا به اوکراین کافی بوده، از ارائه کمک اطلاعاتی واشنگتن به کی‌یف حمایت کرده‌اند. ۵۶ درصد آمریکایی‌ها نیز، جنگ اوکراین را تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا اعلام کرده‌اند.

اختلاف نظر جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها

براساس این نظرسنجی، از هر ۱۰ آمریکایی، هشت نفر نگران طولانی شدن جنگ اوکراین هستند. ۸۲ درصد دموکرات ها، ۷۵ درصد افراد مستقل و ۷۳ درصد جمهوری‌خواهان در اینباره نگران هستند. تقریباً دو سوم افراد نظرسنجی شده یعنی ۶۴ درصد افراد نگران سرایت جنگ اوکراین به دیگر کشورها هستند و از هر ۱۰ آمریکایی، ۶ نفر یعنی ۵۹ درصد نگران گسترش جنگ به سراسر اروپا هستند.

۷۱ درصد جمهوری‌خواهان مخالف حمایت‌های بیشتر آمریکا از اوکراین هستند و ۵۹ درصد آنها معتقدند که واشنگتن به اندازه کافی به اوکراین کمک کرده است. ۶۲ درصد دموکرات‌ها خواهان حمایت بیشتر آمریکا از اوکراین شده‌اند و ۶۱ درصد از آنها نیز کمک‌های آمریکا را کافی ندانسته‌اند.

۵۶ درصد افراد مستقل معتقدند آمریکا به اندازه کافی از اوکراین حمایت کرده و ۵۵ درصد مخالف حمایت بیشتر واشنگتن از کی‌یف هستند. براساس نظرسنجی «سی‌ان‌ان»، ۴۵ درصد آمریکایی‌ها نحوه مدیریت «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا در ارتباط با اوکراین و ۴۳ درصد نیز نحوه تنظیم روابط واشنگتن-مسکو توسط او را تأیید کرده‌اند. تقریباً از هر ۵ جمهوری خواه، یک نفر یعنی ۱۹ درصد تصمیمات بایدن در ارتباط با اوکراین را تأیید می‌کنند.

در این نظرسنجی که از ۱ جولای تا ۳۱ این ماه انجام شده، یک هزار و ۲۷۹ نفر شرکت کردند. خطای این نظرسنجی، ۳.۷ درصد پیش‌بینی شده است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی