×
سیاسی
شناسه خبر : 146165
تاریخ انتشار : جمعه 1402/05/13 ساعت 23:54

نورنیوز بررسی کرد؛

آنچه رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه مخابره کرد

ایران در کنار نمایش عملی توانایی‌ها و ظرفیت‌های دفاعی خویش از جمله در حوزه دریایی بر تعامل و دیپلماسی دفاعی با کشورهای دوست و همسایه تاکید داشته و آن را مولفه‌ای برای امنیت منطقه‌محور می‌داند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه برای دفاع مستحکم از جزایر ایرانی در خلیج فارس، با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه، دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه و جمعی از فرماندهان و مسئولین نیروهای مسلح و مقامات محلی از بامداد  چهارشنبه در جزیره بوموسی آغاز شد.

این رزمایش با نام «سردار شهید اسحاق دارا» با هدف نمایش اقتدار و آمادگی‌های دفاعی رزمی نیروی دریایی سپاه در صیانت از امنیت خلیج فارس و جزایر ایرانی و اجرای تمرینات و وضعیت‌های متنوع توسط یگان‌های رزمی عملیاتی، شناوری، موشکی، پهپادی، هوا دریا، جنگال، واکنش سریع، گردان‌های امام حسین (ع) استان هرمزگان و بسیج دریایی با پشتیبانی هوایی نیروی هوافضای سپاه برگزار می‌شود.

رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه به عنوان بخشی از ظرفیت‌های دفاعی نیروهای مسلح در عرصه هوایی، زمینی، دریایی و پدافندی مولفه‌ها و پیام‌های ویژه‌ای را با خود به همراه دارد.

نخست؛ این رزمایش با تکیه بر نیروی جوان و توان بومی کشور در ساخت و ارتقاء تسلیحات و توان دفاعی کشور طراحی و اجرا شده و با رونمایی برای اولین بار از سامانه‌های موشکی کروز قدیر و موشک بالستیک فتح مجهز به هوش مصنوعی در جزیره بوموسی، شناور‌های یگان ویژه شهید حججی با موشک برد بلند ۶۰۰ کیلومتر به کار گرفته شدند.

این دستاوردها علاوه بر اینکه نشان از اراده و توان جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت خود و منطقه در حوزه دریایی دارد، بر شکست تحریم‌ها و جنگ ترکیبی دشمن برای تضعیف روحیه خودباوری و خلاقیت ایرانیان و انزوای ایران دلالت می‌کند و بیان‌گر آن است که تقلای غرب برای ممانعت از رفع تحریم‌های موشکی و پهپادی وفق قطع‌نامه 2231، نمی‌تواند خللی در این اراده ایجاد نماید.

دوم؛ رزمایش دریایی مذکور بیان‌گر این امر خدشه‌ناپذیر است که نیروهای مسلح ایران در جهت انجام تکالیف خود با تمام توان و اقتدار آماده هستند و کوچکترین مماشاتی با دشمنان نخواهند داشت.

سوم؛ این رزمایش همچون سایر رزمایش‌های نیروهای مسلح در ارتش و سپاه، پیام‌آور صلح و دوستی برای کشورهای همسایه و پیامی آشکار به بر هم زنندگان نظم و امنیت منطقه است.

رفتارهای اخیر آمریکا نشان می‌دهد که این کشور همچنان در توهم یک‌جانبه‌گرایی و اعزام ناوها و جنگنده‌هایش به منطقه برای ناامن‌سازی است.

ائتلاف آمریکایی موسوم به «سازمان امنیت دریایی بین‌المللی» هفته گذشته رزمایش «سپر نگهبان» را بر روی هواپیمای «پی-٨ ای» متعلق به نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی تنگه هرمز انجام داد که ماهیت تفرقه‌افکن آمریکا در منطقه را آشکار ساخت.

چهارم؛ این رزمایش همزمان با حضور نیروی دریایی ارتش در رژه سالیانه نیروی دریایی روسیه در سن‌پترزبورگ بیانگر آن است که ایران دو اصل میدان و دیپلماسی را همزمان پیگیری می‌کند و این دو حلقه‌هایی تفکیک‌ناپذیر هستند.

ایران در کنار نمایش عملی توانایی‌ها و ظرفیت‌های دفاعی خویش از جمله در حوزه دریایی بر تعامل و دیپلماسی دفاعی با کشورهای دوست و همسایه تاکید داشته و آن را مولفه‌ای برای امنیت منطقه‌محور می‌داند.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
مردادماه 1402/ نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
جمعه 1403/01/03 ساعت 15:40
نورنیوز بررسی کرد؛
مردادماه 1402/ نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
با توجه به ناخشنودی آمریکا نسبت به شکل‌گیری روند تنش‌زدایی در روابط میان ایران و کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس و همچنین گسترش نفوذ چین در منطقه، تقویت حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس، احتمالا در جهت کسب رضایت متحدان عربستانی و اماراتی پس از انتقادات مستمر نسبت به «بی‌عملی» آمریکا در مقابل ایران صورت می‌گیرد.
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 15:56
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
رئیس جمهور روسیه امروز در پیامی به مناسبت آغاز مجمع ارتش 2023 از آمادگی کشورش برای توسعه همکاری نظامی و از جمله رزمایش‌های مشترک با دیگر کشورها خبر داد.
نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 15:00
نور ویدئو؛
نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
با توجه به ناخشنودی آمریکا نسبت به شکل‌گیری روند تنش‌زدایی در روابط میان ایران و کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس و همچنین گسترش نفوذ چین در منطقه، تقویت حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس، احتمالا در جهت کسب رضایت متحدان عربستانی و اماراتی پس از انتقادات مستمر نسبت به «بی‌عملی» آمریکا در مقابل ایران صورت می‌گیرد.
پنتاگون استقرار نیرو در کشتی‌های عبوری از هرمز را رد کرد
یکشنبه 1402/05/15 ساعت 14:46
پنتاگون استقرار نیرو در کشتی‌های عبوری از هرمز را رد کرد
سخنگوی مطبوعاتی پنتاگون در نشستی خبری گزارش اخیر «آسوشیتدپرس» درباره تصمیم آمریکا برای استقرار نیروهای این کشور در کشتی‌های تجاری عبوری از تنگه هرمز را رد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
X
آگهی تبلیغاتی