×
سیاسی
شناسه خبر : 146160
تاریخ انتشار : جمعه 1402/05/13 ساعت 18:17
رمزگشایی از یک نظرسنجی؛ وحشت صهیونیست‌ها از جنگ داخلی!

نورنیوز بررسی کرد؛

رمزگشایی از یک نظرسنجی؛ وحشت صهیونیست‌ها از جنگ داخلی!

گرچه نتانیاهو در تازه‌ترین اظهارات خود به ساکنان اراضی اشغالی اطمینان داده است که جنگی داخلی در کار نخواهد بود و کابینه او با وجود تصویب اصلاحات صورت گرفته، قادر به کنترل منازعات و خارج ساختن تل‌آویو از بحران کنونی است، اما افزایش معترضین، نشان از باطل بودن ادعای نتانیاهو دارد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: اعتراضات علیه اصلاحات پیشنهادی نتانیاهو وارد سی‌ویکمین هفته خود شده و دامنه اعتصاب‌ها نیز هفته‌به‌هفته در حال گسترش به مشاغل و حرفه‌های گوناگون است.

به عبارت بهتر؛ اشغال‌گران وارد منازعه تمام عیاری شده‌اند که دیگر صرفا محدود به اصلاحات قضایی پیشنهادی نتانیاهو نیست و همین مسئله موجب شده تا ساکنان اراضی اشغالی نتوانند نگرانی خود را بابت بحران مزمن و بنیادین ایجاد شده کتمان کنند.

بر اساس گزارش پژوهشی جدیدی که روز سه‌شنبه توسط مرکز تحقیقاتی «پیو» منتشر شد، اسرائیلی‌ها بر سر ماندن یا نماندن نتانیاهو در راس معادلات سیاسی و اجرایی تل‌آویو اختلاف شدیدی با یکدیگر دارند.

نظرسنجی پیو نشان می‌دهد که 52 درصد از صهیونیست‌ها نسبت به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی  نگاه منفی و 48 درصد نظر مثبت دارند.

این نظرات کاملاً بر اساس خطوط حزبی بوده و با حمایت 97٪ از نتانیاهو در میان حامیان ائتلاف و دیدگاه‌های منفی در 91٪  از مخالفان کابینه نتانیاهو همخوانی دارد.

همچنین این نظرسنجی نشان می‌دهد که 93 درصد از اسرائیلی‌های حریدی و مذهبی و 72 درصد از صهیونیست‌های سنتی حامی نخست‌وزیر این رژیم هستند، در حالی که تنها 22 درصد از صهیونیست‌های سکولار از نتانیاهو حمایت می‌کنند.

این نظرسنجی بین مارس و آوریل سال جاری یعنی قبل از تصویب قانون لغو بند معقولیت، اولین جنبه از اصلاحات قضایی بحث‌برانگیز توسط کابینه صورت گرفته است.

یکی دیگر از جنبه‌های گزارش این بود که صهیونیست‌ها تا چه حد به درگیری‌ها در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی نگاه می‌کنند و جالب اینکه؛ مهم‌ترین منازعه‌ای که صهیونیست‌ها نگران آن هستند، جدال میان جریان راست و چپ سیاسی است، جایی که 75 درصد مخاطبین می‌گویند شکاف میان دو جریان سنتی و سکولار، مهم‌ترین عامل تنش و تنازع در اراضی اشغالی است.

مهم اینکه؛ جوانان صهیونیست در سنین بین 18 تا 29 سال، بیشتر از افرد میان‌سال و مسن نسبت به آینده خود در وحشت و هراس هستند اما مهم‌تر اینکه در مجموع، 58 درصد از صهیونیست‌ها از جنگ داخلی در اراضی اشغالی شدیدا می‌ترسند.

به عبارت بهتر؛ شهروندان اسرائیلی معتقدند که منازعات سیاسی و اجتماعی جاری در اراضی اشغالی در حد کنونی باقی نمانده و منجر به بروز سلسله منازعاتی عمیق و جدی‌تر در قالب جنگ داخلی خواهد شد.

گرچه نتانیاهو در تازه‌ترین اظهارات خود به ساکنان اراضی اشغالی اطمینان داده است که جنگی داخلی در کار نخواهد بود و کابینه او با وجود تصویب اصلاحات صورت گرفته، قادر به کنترل منازعات و خارج ساختن تل‌آویو از بحران کنونی است، اما افزایش معترضین، نشان از باطل بودن ادعای نتانیاهو دارد.

سیاست کنونی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر کنترل ابعاد روانی بحران شکل گرفته در اراضی اشغالی نه تنها نتیجه‌بخش نبوده بلکه ترس بخش بزرگی از ساکنان اراضی اشغالی مبنی بر وقوع جنگ تمام عیار در این رژیم را تقویت کرده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وحشت صهیونیست‌ها از جنگ داخلی
یکشنبه 1402/05/15 ساعت 16:33
نور ویدئو؛
وحشت صهیونیست‌ها از جنگ داخلی
گرچه نتانیاهو در تازه‌ترین اظهارات خود به ساکنان اراضی اشغالی اطمینان داده است که جنگی داخلی در کار نخواهد بود و کابینه او با وجود تصویب اصلاحات صورت گرفته، قادر به کنترل منازعات و خارج ساختن تل‌آویو از بحران کنونی است، اما افزایش معترضین، نشان از باطل بودن ادعای نتانیاهو دارد.
مورخ صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را به جنگ داخلی می‌کشاند
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 15:23
مورخ صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را به جنگ داخلی می‌کشاند
هدایت ائتلاف کنونی در اسرائیل را متعصبان مدافع ایدئولوژی برتری‌طلبی یهودی برعهده ‌دارند که خواستار الحاق اراضی فلسطینی به اسرائیل بدون اعطای شهروندی به فلسطینیان است و رؤیای نهایی آن نابود کردن مسجدالاقصی و احداث یک معبد جدید یهودی به جای آن است.
آسیب جدی پایگاه راست‌ها در جامعه صهیونیستی
دوشنبه 1402/05/09 ساعت 18:14
در گفتگو با نورنیوز مطرح شد:
آسیب جدی پایگاه راست‌ها در جامعه صهیونیستی
نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که پایگاه راست سیاسی در جامعه صهیونیستی به شدت آسیب دیده و هر انتخاباتی که برگزار شود به نفع رقبای نتانیاهو خواهد بود.
از تجاوز صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی تا قرآن‌ستیزی در اروپا
جمعه 1402/05/06 ساعت 19:52
نورنیوز بررسی کرد؛
از تجاوز صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی تا قرآن‌ستیزی در اروپا
اساسا جنگ‌افروزی‌های دینی و مذهبی جزو توصیه‌های نژادپرستانه تلمودی و دستورالعمل‌های پایه‌گذاران صهیونیسم محسوب می‌شود که آن را از الزامات بقای لانه عنکبوت خود می‌دانند.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه «سماح»
نورنما | بیهوشی و تصادف راننده اتوبوس بخاطر گرمای شدید در فرانسه
محرم نویدکیا یک فصل دیگر در سپاهان ماند
بقایی: پیگیری حقوقی علیه دبیرکل ناتو و دولت‌های همدست برای تجاوز به ایران آغاز می‌شود
دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان درگذشت
بازیکن خارجی استقلال به نوبهار ازبکستان پیوست
قیمت نقره امروز سه شنبه 9 تیر 1405
بنکداران: قیمت کالاهای اساسی در بازار به ثبات رسید
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تفاهم ایران و آمریکا در «شعام» با رأی مثبت اعضا تصویب شد
بانک مرکزی ادعای هک بانک‌ها را تکذیب کرد
آمادگی 110 هزار نیروی هلال احمر برای پوشش مراسم تشییع رهبر شهید
تکرار سریال آتش‌سوزی در فارس و خوزستان
اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع قائد عظیم الشان شهید امت
اهدای اعضای جوان دشتستانی جان سه بیمار را نجات داد
نخست‌وزیر عراق: اجازه استفاده از خاک عراق برای حمله به همسایگان را نمی‌دهیم
شرکت ملی نفت ایران عضو اصلی بورس انرژی شد
گریم روزبه حصاری در سریال «رویای نیمه‌شب» رونمایی شد
قطر: انتقال دارایی مسدودی ایران با توافق طرفین انجام خواهد شد
معاون اول رئیس‌جمهور: بودجه دانشگاه تهران واقعاً شوخی است
وزیر ارشاد: نهاد دین از دیپلماسی عقلانی همراه با اقتدار حمایت می‌کند
دانیال اسماعیلی‌فر سرخپوش ماند
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 9 تیر 1405
نورنما | سفید پوشی سبلان در نخستین روز های تابستان
فرمانده نیروی زمینی ارتش: یگان‌های واکنش سریع در مرزها مستقر شدند
سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد/ قطر: ویتکاف و کوشنر در دوحه هستند
هشدار نارنجی هواشناسی تهران؛ خطر سیلاب، تگرگ و توفان در راه است
توطئه برای جدا کردن جبهه لبنان از ایران در نطفه خفه شده است
شورش زندانیان در کارولینای شمالی آمریکا
راز سرقت عجیب /گاوصندوق 1.5 تنی چگونه بی‌صدا ناپدید شد؟
جزئیات ثبت‌نام اربعین 1405 برای اتباع خارجی اعلام شد
مرز سومار آماده تردد زائر اربعین
اجرای پروژه «مسیر ترامپ» در قفقاز چشم‌انداز روشنی ندارد
تصویب افزایش کرایه سرویس مدارس در تهران
تاریخ آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی نوبت سال 1404 اعلام شد
ثبت‌نام در سماح برای زائران اربعین الزامی شد+ جزئیات دریافت ارز
تهاتر ریال و افغانی رسمی می‌شود
فهرست جدید واردات کولبری و ملوانی شامل چه کالاهایی است؟
پاداش استمرار خدمت فرهنگیان 1404 واریز شد
عاشورا؛ پرچم جاودان ولایت
اختصاص اعتبار جدید برای رفع تنش آبی تهران و 3 استان دیگر
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 9 تیر 140؛ افت طلا در سایه اخبار سیاسی
راز قتل تلخ آرتین کوچولو در دست نوشته پدرو مادر فاش شد
حضور مقامات بیش از 30 کشور و سران ادیان 90 کشور
بورس به مسیر سبز خود بازگشت
جزئیات قتل هولناک در تویسرکان؛ برادران قاتل به جنایت اعتراف کردند
متلاشی شدن یک تیم گروهک‌های تجزیه‌طلب
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت + جزئیات علت فوت و بیوگرافی
ستاره هالیوود و نامزد اسکار در 98 سالگی درگذشت
ترافیک سنگین در چالوس و هراز
قیمت دلار و دینار امروز سه شنبه 9 تیر 1405 / رشد اندک قیمت دلار