×
سیاسی
شناسه خبر : 146108
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 19:19
سیل تمردها به نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی رسید

سیل تمردها به نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی رسید

منابع صهیونیستی اعلام کردند که سیل تمردها در بخش‌های مختلف ارتش رژیم صهیونیستی، این بار به نیروی زمینی این رژیم رسید.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: شبکه المیادین امروز (سه‌شنبه) به نقل از منابع صهیونیستی اعلام کرد که «پدیده تمردها در ارتش رژیم صهیونیستی در اعتراض به لایحه تغییرات قضایی که کابینه به رهبری "بنیامین نتانیاهو" به‌دنبال تصویب و اجرای آن است، این بار به نیروی زمینی رسید، اما فرماندهی ارتش اسرائیل تلاش می‌کند آن را مخفی نگه دارد.»

روزنامه عبری زبان، هاآرتص نیز فاش کرد که تعدادی از نظامیان واحد ذخیره در تیپ پیاده نظام ارتش رژیم صهیونیستی در اعتراض به اقدامات کابینه نتانیاهو در مورد اختیارات دستگاه قضایی اسرائیل، دست از کار کشیدند، اما در یک اقدام شگفت، ارتش برای این که گسترش تمرد به نیروی زمینی فاش نشود، از فراخوان آنها خودداری کرد و در عین حال به برخی از آنها هشدار داد که در صورت عدم حضور، مجوز جذب آنها در ارتش لغو خواهد شد.

این روزنامه اسرائیلی افزود: از زمانی که نظامیان ذخیره ارتش اسرائیل تهدید به تمرد کردند، ارتش این رژیم سعی می کند ابعاد مسئله را مهار و آن را به حداقل برساند و حتی آمار این افراد را کم نشان دهد، هر چند بیشتر کسانی که تهدید به تمرد کردند جزء نظامیان ذخیره هستند و خدمت الزامی ندارند.

بر این اساس، ارتش اسرائیل سعی می کند، افرادی که تمرد خود را علنا اعلام نکرده اند بعنوان داوطلبانی که درخواستشان از سوی ارتش پذیرفته نشده نشان دهد در حالی که چنین امری بر خلاف نیروی هوایی، تاکنون در نیروی زمینی وجود نداشته است.

به نوشته این روزنامه صهیونیستی، با ادامه این روند ارتش اسرائیل از پذیرش نیروهای ذخیره بیشتر برای پست های غیرضروری خودداری کرده تا بعدا با اعتراضات آنها علیه لایحه تغییرات قضایی و مشکلات ناشی از آن مواجه نشود.

هاآرتص می‌افزاید، به دنبال تنش به‌وجود آمده با حزب الله لبنان، یکشنبه گذشته، شماری از نظامیان تیپ ذخیره "کارملی" برای شبیه سازی و آموزش جنگ در شمال (سرزمین‌های اشغالی) فراخوانده شدند، همان تیپی که در دو دهه گذشته نقش اصلی در هر جنگ یا عملیاتی ایفا کرده است.

در همین راستا از نظامیان این تیپ خواسته شد تا به پایگاه الیاکیم ملحق شوند و از آنجا به بلندی‌های جولان بروند.

هاآرتص افزود: تعدادی از عناصر این تیپ، با امضای تومارهایی اعلام کرده اند، در صورتی که کابینه نتانیاهو پیشبرد تصویب لایحه تغییرات قضایی را ادامه دهد، از پیوستن به خدمت تمرد خواهند کرد.

پیش از این رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده بودند که ارتش رژیم اشغالگر پس از نشستی که برای ارزیابی اوضاع برگزار کرده بود، برای اولین بار رسماً اعلام کرد که آسیب به توانمندی‌های ارتش اسرائیل در صورت جنگ، از هم اکنون آغاز شده است و این امر به‌ویژه پس از تمرد ده‌ها پزشک عضو ارتش و نیز صدها خلبان و افسر نیروی هوایی اسرائیل مشهود است.

پیش از این، شبکه صهیونیستی «کان» نیز گزارش داده بود که ۱۰ هزار نیروی ذخیره از ۴۰ یگان مختلف ارتش اسراییل اعلام تمرد کرده اند، کانال ۱۳ اسرائیل نیز اعلام کرد که آمار تمردکنندگان در نیروی هوایی افزایش خواهد یافت.

در همین حال، هفته گذشته نیز بیش از ۹۵۱ نظامی بخش ذخیره فعال در حوزه اطلاعاتی ارتش رژیم اشغالگر قدس، در اعتراض به لایحه کابینه نتانیاهو برای تضعیف قوه قضائیه، خدمات خود را تعلیق کردند.

کنست رژیم صهیونیستی روز دوشنبه (۲ مردادماه) با حمایت نمایندگان خود، پیش نویس قانون "لغو برهان معقولیت" در چارچوب لایحه تغییرات قضایی پیشنهادی نتانیاهو را در حالی تصویب کرد که این جلسه طولانی، با اعتراض و فریادهای نمایندگان موافق و مخالف بر سر این پیش نویس، به تشنج کشیده شده بود.

کابینه نتانیاهو با تصویب قانون «لغو برهان معقولیت» توسط کنست به‌دنبال آن است که جلوی نظر دیوان عالی رژیم صهیونیستی را درباره مصوبات و انتصابات خود بگیرد و در نهایت این قانون را در کنست به تصویب رساند. این قانون جلوی دیوان عالی این رژیم برای لغو تصمیمات یا انتصابات کابینه را که آن را «فاقد معقولیت» می‌داند، خواهد گرفت.

تصویب این قانون اولین گام در مسیر کاهش اختیارات دستگاه قضائی رژیم صهیونیستی است. با توجه به تصویب این قانون، دیگر دستگاه قضائی رژیم صهیونیستی حق ندارد تصمیمات کابینه رژیم صهیونیستی و وزرای آن را به بهانه معقول نبودن لغو کند.

پیش‌بینی می‌شود که درپی تصویب این قانون، بحران و شکاف در سطح سیاسی و در سطح توده "اسرائیلی‌ها" و ارتش رژیم صهیونیستی در برهه آینده تشدید شود و روند سقوط این رژیم را تسریع کند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جدول قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 5 شهریور
پاکستان تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را رد کرد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از دهه 1980 رسید
همتی: ارز به اندازه کافی داریم؛ اجازه دلالی و شغل‌های کاذب ارزی را نمی‌دهیم
جزئیات طرح نوسازی موتورسیکلت فرسوده؛ وام 400 تا 500 میلیون تومانی
دستگیری 6 عضو باند سرقت در تبریز؛ 4 مالخر در میان متهمان
ضربه مرزبانان بندرلنگه به قاچاقچیان سوخت
توسعه بزرگراه‌های سیستان و بلوچستان؛ گام تازه برای تقویت ترانزیت چابهار
جدول قیمت مرغ امروز پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد
چین خواستار هموار شدن مسیر دیدار مقام‌های ارشد با آمریکا شد
آیت‌الله نوری همدانی: تقریب و گفت‌وگوی علمی نیاز ضروری جهان اسلام است
رونالدو گران‌ترین فوتبالیست جهان شد؛ دستمزد هفتگی ستاره النصر چقدر است؟
هشدار جدید در هرمز؛ انتخاب پرچم و بیمه در هرمز دیگر بی‌هزینه نیست
گروسی از توقف مذاکرات هسته‌ای ایران خبر داد؛ کانال مذاکره وجود ندارد
شریعتمداری از چه می ترسد؟ قالیباف نگران چیست؟
آمریکا: هکرهای چین نهادهای حساس دولتی را هدف گرفتند
شیوع مالاریا در فرودگاه فرانکفورت؛ یک کارمند جان باخت
پزشکیان: وحدت اسلامی یعنی اختلاف ما را به دشمن یکدیگر تبدیل نکند
جشنواره ملی زیتون در طارم سفلی؛ طلای سبز قزوین در مسیر توسعه گردشگری
اعدام قاتل حدیثه اسلامی؛ دختر فیلمبرداری که قربانی اختلاف خانوادگی شد
پالایشگاه فازهای 9 و 10 پارس جنوبی بازسازی می‌شود؛ جزئیات توافق جدید
آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟
علت افزایش 10 درصدی ترافیک تهران در پیک شبانگاهی اعلام شد
فرصت آخر داوطلبان کنکور برای اعلام علاقه‌مندی به آزمون عملی هنر و ورزش
از «شوک بزرگ» تا آزمون جغرافیای ایران
درس عبرت تاریخ از ما
دیپلماسی چکمه در منطقه خاکستری
جدیدترین قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 5 شهریور + جدول
فاجعه سیل در نپال؛ 162 کشته و صدها نفر مفقود شدند
آخرین وضعیت جاده چالوس؛ تردد در مسیر شمال به جنوب ممنوع شد
انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405 آغاز شد؛ مهلت و نحوه انتخاب رشته
واکنش کاخ سفید به سفر وزیر خارجه قطر به تهران:فعلاً هیچ مذاکره‌ای با ایران نداریم
بخشش واشنگتن؛ آغاز یک معامله یا اعتراف به شکست؟
قیمت دلار امروز پنجشنبه 5 شهریور + جدول قیمت ارز
آخرین وضعیت ترافیکی جاده های شمال؛ ممنوعیت تردد از مرزن‌آباد به کرج و تهران
تک ضرب | هفته شگفتی ها و امیدواری ها در لیگ فوتبال
جدول قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 5 شهریور
10 کشور پرآب جهان کدامند؟
یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405+ وضعیت استانها
نوراینفو | 8 راهکار ساده برای کاهش استرس در محیط کار
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 5 شهریور+ جدول
فرمان جدید ترامپ؛ وضعیت اضطراری ملی برای حفاظت از شبکه برق آمریکا
کالابرگ این خانوارها امروز شارژ شد
روسیه: اقدامات تحریک‌آمیز اسرائیل را محکوم می‌کنیم
برنامه پخش بازی‌های امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405؛از والیبال ایران تا بارسلونا و چلسی
قیمت طلا امروز پنجشنبه 5 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز پنجشنبه 5 شهریور+ لینک
برنامه قطعی برق اصفهان امروز پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد + لینک
جدول زمان بندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز پنجشنبه 5 شهریور