×
سیاسی
شناسه خبر : 146088
تاریخ انتشار :

بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید؛

ترامپ همچنان نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان در انتخابات 2024 آمریکا

بر اساس یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده آمریکا، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و جنجالی این کشور به رغم اتهامات کیفری و داشتن پرونده‌های مختلف، بر رقبای خود در حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست جمهوی 2024 آمریکا برتری دارد و نامزد پیشتاز این حزب است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: بر اساس نظرسنجی جدید نیویورک تایمز و دانشگاه سینا که روز دوشنبه به وقت محلی نتایج آن منتشر شد، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات مقدماتی ۲۰۲۴ بر رقبای جمهوری خواه خود برتری دارد درحالی که «ران دسانتیس»، فرماندار فلوریدا و جدی‌ترین رقیب ترامپ، ۳۷ درصد آرای کمتری در مقایسه با او به‌دست آورده است.

این نظرسنجی نشان می دهد که سومین کاندید جمهوری خواه تنها ۳ درصد رأی کسب کرده و در یک رأی‌گیری با حضور دو نامزد، ترامپ ۳۱ درصد بیشتر از دسانتیس رأی کسب کرده است.

در این نظرسنجی، ترامپ ۵۴ درصد رای و دسانتیس ۱۷ درصد رأی کسب کرده‌اند.

«مایک پنس» معاون رئیس جمهور سابق آمریکا، «نیکی هیلی» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و سناتور تیم اسکات هر کدام فقط ۳ درصد رأی کسب کردند.

ترامپ و دسانتیس در مجموع از نظر تمایل مثبت رأی دهندگان رتبه‌های خوبی دارند. این نظرسنجی نشان داد که ۷۶ درصد رأی دهندگان ترامپ و ۶۶ درصد دسانتیس را انتخاب کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام می‌شود که جمهوری‌خواهان برتری جزئی نسبت به دموکرات‌ها دارند. بر اساس تحقیق موسسه گالوپ ۴۵ درصد آمریکایی‌ها جمهوری‌خواه یا تمایل به جمهوری‌خواه هستند، در حالی که ۴۲ درصد از مردم این کشور دموکرات یا تمایل به دموکرات دارند.

این نشان دهنده یک تغییر نسبت به سال های گذشته است. مانند سال ۲۰۲۲ که در آن تعدادی مساوی از آمریکایی ها خود را جمهوری خواه یا دموکرات کردند. بر اساس نظرسنجی نیویورک تایمز و دانشگاه سینا، ۷۱ درصد از رأی دهندگان جمهوری‌خواه فکر می‌کنند که ترامپ مرتکب اقدامات غیر قانونی جدی نشده است. به نظر می‌رسد که رأی ‌دهندگان جمهوری‌خواه، نگران تبعات قانونی دادگاه ترامپ نیستند.

شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز آمریکا ۲۷ تیرماه نیز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که جک اسمیت، بازپرس ویژه آمریکا با نامه‌ای به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، اعلام کرده است که او هدف تحقیقاتش در مورد تلاش‌ها برای تغییر نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ است.

نامه های اطلاع رسانی معمولا در تحقیقات جنایی به افراد داده می شود تا آنها را مطلع کنند که با احتمال کیفرخواست روبه‌رو هستند. ترامپ به طور مشابه پیش از آنکه توسط هیأت منصفه بزرگ در فلوریدا به سوءاستفاده از اسناد محرمانه متهم شود، نامه اطلاع‌رسانی دریافت کرده بود.

دادستان‌های ایالات متحده ۵ مرداد ماه نیز علیه دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و یکی دیگر از کارکنانش، او را به تلاش برای منصرف کردن مقام‌ها از گرفتن اسناد امنیت ملی حساس از ترامپ متهم کردند. جک اسمیت بازپرس ویژه پرونده ترامپ با اشاره به یک مصاحبه رئیس جمهوری سابق آمریکا که از «طرح حمله» به یک کشور دیگر سخن گفته بود، وی را به امتناع از بازگرداندن اسناد طبقه‌بندی شده متهم کرد. او سه اتهام جنایی جدید علیه ترامپ ارائه کرد که مجموع اتهامات را به ۴۰ اتهام رساند و کارلوس دی اولیویرا، یک کارگر در استراحتگاه مارالاگوی ترامپ را به توطئه برای ممانعت از قانون و کمک به ترامپ برای مخفی کردن اسناد متهم کرد.

در مدارک به‌دست آمده، دی اولیویرا ۵۶ ساله، به یکی دیگر از کارگران اقامتگاهی که ترامپ در آن زندگی می کند، گفت که پس از احضار وزارت دادگستری، "رئیس" می‌خواهد ویدئوهای امنیتی ملک فلوریدا حذف شود.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
آغاز نشست مطبوعاتی سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
X
آگهی تبلیغاتی