×
سیاسی
شناسه خبر : 145897
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/03 ساعت 18:02

نورنیوز بررسی کرد؛

اوج رسوایی اخلاقی در اتحادیه اروپا؛ کسی حق مخالفت با همجنس‌گرایی را ندارد!

سران اتحادیه اروپا از قدرت اقتصادی خود در راستای ترویج الگوهای جنسی انحرافی در کشورهای عضو این اتحادیه استفاده کرده و ابایی از ابراز این موضوع ندارند، موضوعی که ماهیت و پشت پرده آزادی بیان و دموکراسی ادعایی در غرب را آشکارا در معرض دید و قضاوت افکار عمومی دنیا قرار داده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: تعارضات و اختلافات اعضای اتحادیه اروپا بر سر موضوعات گوناگون و تحمیل الگوهای رفتاری، حقوقی، سیاسی و امنیتی خاص از سوی برخی اعضای ارشد این مجموعه مانند فرانسه و آلمان به نقطه اوج خود رسیده است. 

یکی از کشورهایی که نمی‌تواند خشم خود را از نهادگرایی اروپایی‌ها و قدرت نامتوازن در اتحادیه اروپا پنهان کند، مجارستان است.

«ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان می‌گوید تعادل بین فدرالیست‌ها و کشورهای مستقل اتحادیه اروپا با خروج بریتانیا از بلوک منتقدان به هم خورد و اکنون تنها ورشو و بوداپست هستند که به مواضع ضد‌فدرالیستی خود پایبند مانده‌اند.

اوربان بار دیگر به اتحادیه اروپا به دلیل آنچه «تعرض ال‌جی‌بی‌تی‌کیو» (LGBTQ) از سوی این اتحادیه خوانده، تاخته و گفته؛ دولت ملی‌گرای او از ریشه‌های مسیحی کشورش محافظت خواهد کرد. این موضوع اما چندان به مذاق سران اتحادیه اروپا خوش نیامده است!

ویکتور+اوربان
ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان

صورت مسئله این است که؛ نخست‌وزیر مجارستان نسبت به ترویج الگوهای جنسی انحرافی از سوی برخی دولت‌های اروپایی شدیدا انتقاد کرده و آنها را در تعارض با اصول انسانی دانسته است.

این منتقد سرسخت بروکسل در سخنانی در رومانی اظهار امیدواری کرد؛ دولت‌هایی که «فدرالیسم» موجود در اتحادیه اروپا به رهبری آلمان و فرانسه را رد می‌کنند در انتخابات سال آتی پارلمان این اتحادیه قدرت بیش‌تری پیدا کنند.

ویکتور اوربان که از سال ۲۰۱۰ میلادی در مجارستان بر سر قدرت است، قانونی را در سال ۲۰۲۱ تصویب کرد که بر اساس آن محتواهایی در مدارس که ترویج همجنس‌گرایی و یا تغییر جنسیت شناخته شوند، ممنوع است.

این اقدام دولت مجارستان، با مخالفت و اعمال فشار کشورهایی مانند فرانسه، آلمان و سوئد روبه‌رو شده است.

به عبارت بهتر؛ کشورهای اروپایی ترویج الگوهای ضد خانواده و سبک زندگی منحرف جنسی در میان نوجوانان و جوانان را تبدیل به یک هدف عینی نموده‌اند!

از سویی؛ روابط دولت اوربان با اتحادیه اروپا بر سر مسائل دیگری مانند ورود خطرناک غرب به صحنه منازعه روسیه و اوکراین دچار تیرگی شده و به بروز اختلافات جدی منجر شده است.

او در رومانی گفت: «اتحادیه اروپا یا یک امپراتوری است یا تشکلی از ملت‌های واحد...؟ نباید هیچ توهمی در این داشته باشیم که تلاش فدرالیست‌ها برای از بین بردن ماست. آنها [اتحادیه اروپا] آشکارا در سال گذشته خواهان تغییر دولت در مجارستان بودند.»

از سوی دیگر در لهستان، دیگر کشور عضو اتحادیه اروپا که سیاست‌هایی همسو با مجارستان دارد، در پاییز سال جاری انتخابات پارلمانی برگزار می‌شود و انتظار می‌رود که حزب محافظه‌کار قانون و عدالت (PiS) برای سومین دوره متوالی قدرت را در ورشو در دست بگیرد.

این حزب نیز در قبال تحمیل الگوهای انحرافی جنسی از سوی اتحادیه اروپا به کشورهای عضو، نگاهی مشابه دولت مجارستان دارد.

ورشو نیز همچون بوداپست سیاست‌هایی را در ارتباط با حاکمیت قانون اتخاذ کرده که در تضاد با آیده‌آل‌های انحرافی بروکسل است.

آنچه در اروپا می‌گذرد، به تمام معنا یک فاجعه محسوب می‌شود. بودجه کشورهای لهستان و مجارستان از سوی اتحادیه اروپا پرداخت نمی‌شود زیرا آنها با ترویج الگوهای ضدانسانی همجنس‌گرایانه مطابق دستورالعمل اتحادیه اروپا مخالف هستند!

به عبارت بهتر، سران اتحادیه اروپا از قدرت اقتصادی خود در راستای ترویج الگوهای جنسی انحرافی در کشورهای عضو این اتحادیه استفاده کرده و ابایی نیز از ابراز این موضوع ندارند، موضوعی که ماهیت و پشت پرده آزادی بیان و دموکراسی ادعایی در غرب را به صورتی آشکار در معرض دید و قضاوت افکار عمومی دنیا قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
X
آگهی تبلیغاتی