×
سیاسی
شناسه خبر : 145892
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/03 ساعت 16:21
بیانیه وزارت اطلاعات: «سلوان مومیکا» عامل قرآن‌سوزی در سوئد جاسوس رژیم صهیونیستی است

بیانیه وزارت اطلاعات: «سلوان مومیکا» عامل قرآن‌سوزی در سوئد جاسوس رژیم صهیونیستی است

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای اطلاعات و مستندات وابستگی سلوان مومیکا به رژیم موقت صهیونیستی را منتشر کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای اطلاعات تکمیلی و مستندات وابستگی «سلوان مومیکا» به رژیم موقت صهیونیستی را منتشر کرد. لازم به توضیح است که این اطلاعیه روز گذشته بر اثر یک اشکال فنی، پیش از ویرایش نهایی برای دقایقی روی خروجی قرار گرفت و بلافاصله برداشته شد. اینک متن نهایی اطلاعیه همراه با تصاویر مورد نظر منتشر می‌شود.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

باسمه‌تعالی

با عرض تسلیت و تعزیت ایام عزاداری سید الشهداء حضرت امام حسین علیه السلام و خاندان مطهر و یاران با وفای حضرتش، در پی اطلاعیه‌ی مورخ نوزدهم تیرماه این وزارتخانه در خصوص کشف ارتباط دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی با «سلوان مومیکا» عنصر هتاک به قرآن مجید در سوئد، اینک اطلاعات تکمیلی ارائه می‌شود.

۱ - طبق مستندات موجود، این عنصر خبیث در سال ۲۰۱۴ اقدام به تأسیس حزبی با عنوان «اتحادیه‌ی دمکراتیک سریانی» در عراق نموده و ادعا می‌کند که او نماینده‌ی اصلی و صدای مسیحیان شمال غرب عراق است! لکن اهداف ضدملّی و تحرکات مشکوک وی، روز بروز استمرار فعالیت‌های حزبش را با سئوالات بیشتری مواجه کرده، باعث افزایش حساسیت و مظنونیت در جامعه‌ی عراق به او می‌گردد. تا آنجا که عرصه را برای ادامه‌ فعالیت خود در آن کشور تنگ می‌بیند.

۲ - اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها حاکی است که «سلوان مومیکا» از چند کشور اروپایی درخواست اقامت می‌کند که پاسخی دریافت نمی‌نماید. لذا تلاش گسترده‌ای برای تماس با رژیم اشغالگر قدس را آغاز می‌کند. وی برای اثبات وفاداری و کارآیی خود برای دستگاه جاسوسی صهیونیزم، کارنامه‌ای از خویش ارائه می‌کند. در این کارنامه، خود را از مهمترین معارضین دولت عراق معرفی می‌نماید. همچنین ادعا می‌کند توسط جریان مقاومت اسلامی عراق به اتهام همکاری با رژیم اشغالگر قدس و تلاش برای تشکیل حکومت مستقل مسیحیان آرامی در استان نینوا، مدتی در بازداشت بوده است.

۳ - مومیکا برای اثبات ارادتش به رژیم اشغالگر قدس، تصاویری از خود با کلاه کیپا (کلاه کوچکی که یهودیان بر سر می‌گذارند) و نیز تصویری از پرچم رژیم صهیونیستی که در یکی از کلیساهای عراق و کنار پرچم «اتحادیه دمکراتیک سریانی» نصب کرده بود برای صهیونیست‌ها ارسال می‌کند.

۴ - دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۹ میلادی او را رسماً به خدمت می‌گیرد و رابطی اطلاعاتی برایش تعیین می‌کند. مأموریت جاسوسی از مقرها و رهبران گروه‌های مقاومت عراق به‌ ویژه در استان نینوا از جمله مأموریت‌های محوله به وی بوده است.


۵ - مومیکا پس از خدمات فراوانش به دستگاه جاسوسی صهیونیست‌ها، درخواست انتقال به یک کشور اروپایی را ارائه می‌دهد. عوامل رژیم اشغالگر نیز با این ارزیابی که «مومیکا در قبال امکان اقامت در اروپا، به هر مأموریتی تن می‌دهد»، اقامت و سپس تابعیت پادشاهی سوئد، یعنی حیاط خلوت سرویس جاسوسی رژیم غاصب صهیونیستی را به این عنصر پلید خیانت‌پیشه اعطاء می‌کنند.

۶ - همچنان که در اطلاعیه‌ی قبلی این وزارتخانه اشاره شد همزمانی پروژه‌ی جنایتکارانه‌ی هتک کلام الله مجید توسط سلوان مومیکا در سوئد با جنایت بزرگ صهیونیست‌ها علیه ساحلِ غربی و جنینِ مظلوم و نیز اوضاع بحران‌ زده در داخل سرزمینهای اشغالی، نشان می‌دهد که پروژه‌ی مومیکا مأموریت ابلاغی صهیونیزم با هدف انحراف افکار عمومی مسلمانان از آن جنایت وحشیانه بوده است. اما سوی دیگر آن اتفاق شوم، سوابق سوء و متعددِ اسلام ستیزانه‌ی پادشاهی سوئد است که عملاً خود را در برابر اعتقادات مقدس و احساسات پاک بیش از دو میلیارد مسلمان جهان قرار داده است.

قطعاً خشم مقدس صدها میلیون مسلمان معتقد دنیا، آثاری به مراتب زیان بارتر از پاداش خون‌آلود صهیونیزم جهانی برای پادشاهی سوئد به‌جا خواهد گذاشت. همچنین مصداقی دیگر از خوی اسلام ستیز رژیم کودک کش اشغالگر قدس شریف، به عنوان مسئول اصلی حوادث شوم تعرض به قرآن مجید و در برابر ادعاهای ریاکارانه‌ی عادی سازی روابط با تعدادی از کشورهای اسلامی رقم خورد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
X
آگهی تبلیغاتی