×
سیاسی
شناسه خبر : 145892
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/03 ساعت 16:21
بیانیه وزارت اطلاعات: «سلوان مومیکا» عامل قرآن‌سوزی در سوئد جاسوس رژیم صهیونیستی است

بیانیه وزارت اطلاعات: «سلوان مومیکا» عامل قرآن‌سوزی در سوئد جاسوس رژیم صهیونیستی است

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای اطلاعات و مستندات وابستگی سلوان مومیکا به رژیم موقت صهیونیستی را منتشر کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای اطلاعات تکمیلی و مستندات وابستگی «سلوان مومیکا» به رژیم موقت صهیونیستی را منتشر کرد. لازم به توضیح است که این اطلاعیه روز گذشته بر اثر یک اشکال فنی، پیش از ویرایش نهایی برای دقایقی روی خروجی قرار گرفت و بلافاصله برداشته شد. اینک متن نهایی اطلاعیه همراه با تصاویر مورد نظر منتشر می‌شود.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

باسمه‌تعالی

با عرض تسلیت و تعزیت ایام عزاداری سید الشهداء حضرت امام حسین علیه السلام و خاندان مطهر و یاران با وفای حضرتش، در پی اطلاعیه‌ی مورخ نوزدهم تیرماه این وزارتخانه در خصوص کشف ارتباط دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی با «سلوان مومیکا» عنصر هتاک به قرآن مجید در سوئد، اینک اطلاعات تکمیلی ارائه می‌شود.

۱ - طبق مستندات موجود، این عنصر خبیث در سال ۲۰۱۴ اقدام به تأسیس حزبی با عنوان «اتحادیه‌ی دمکراتیک سریانی» در عراق نموده و ادعا می‌کند که او نماینده‌ی اصلی و صدای مسیحیان شمال غرب عراق است! لکن اهداف ضدملّی و تحرکات مشکوک وی، روز بروز استمرار فعالیت‌های حزبش را با سئوالات بیشتری مواجه کرده، باعث افزایش حساسیت و مظنونیت در جامعه‌ی عراق به او می‌گردد. تا آنجا که عرصه را برای ادامه‌ فعالیت خود در آن کشور تنگ می‌بیند.

۲ - اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها حاکی است که «سلوان مومیکا» از چند کشور اروپایی درخواست اقامت می‌کند که پاسخی دریافت نمی‌نماید. لذا تلاش گسترده‌ای برای تماس با رژیم اشغالگر قدس را آغاز می‌کند. وی برای اثبات وفاداری و کارآیی خود برای دستگاه جاسوسی صهیونیزم، کارنامه‌ای از خویش ارائه می‌کند. در این کارنامه، خود را از مهمترین معارضین دولت عراق معرفی می‌نماید. همچنین ادعا می‌کند توسط جریان مقاومت اسلامی عراق به اتهام همکاری با رژیم اشغالگر قدس و تلاش برای تشکیل حکومت مستقل مسیحیان آرامی در استان نینوا، مدتی در بازداشت بوده است.

۳ - مومیکا برای اثبات ارادتش به رژیم اشغالگر قدس، تصاویری از خود با کلاه کیپا (کلاه کوچکی که یهودیان بر سر می‌گذارند) و نیز تصویری از پرچم رژیم صهیونیستی که در یکی از کلیساهای عراق و کنار پرچم «اتحادیه دمکراتیک سریانی» نصب کرده بود برای صهیونیست‌ها ارسال می‌کند.

۴ - دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۹ میلادی او را رسماً به خدمت می‌گیرد و رابطی اطلاعاتی برایش تعیین می‌کند. مأموریت جاسوسی از مقرها و رهبران گروه‌های مقاومت عراق به‌ ویژه در استان نینوا از جمله مأموریت‌های محوله به وی بوده است.


۵ - مومیکا پس از خدمات فراوانش به دستگاه جاسوسی صهیونیست‌ها، درخواست انتقال به یک کشور اروپایی را ارائه می‌دهد. عوامل رژیم اشغالگر نیز با این ارزیابی که «مومیکا در قبال امکان اقامت در اروپا، به هر مأموریتی تن می‌دهد»، اقامت و سپس تابعیت پادشاهی سوئد، یعنی حیاط خلوت سرویس جاسوسی رژیم غاصب صهیونیستی را به این عنصر پلید خیانت‌پیشه اعطاء می‌کنند.

۶ - همچنان که در اطلاعیه‌ی قبلی این وزارتخانه اشاره شد همزمانی پروژه‌ی جنایتکارانه‌ی هتک کلام الله مجید توسط سلوان مومیکا در سوئد با جنایت بزرگ صهیونیست‌ها علیه ساحلِ غربی و جنینِ مظلوم و نیز اوضاع بحران‌ زده در داخل سرزمینهای اشغالی، نشان می‌دهد که پروژه‌ی مومیکا مأموریت ابلاغی صهیونیزم با هدف انحراف افکار عمومی مسلمانان از آن جنایت وحشیانه بوده است. اما سوی دیگر آن اتفاق شوم، سوابق سوء و متعددِ اسلام ستیزانه‌ی پادشاهی سوئد است که عملاً خود را در برابر اعتقادات مقدس و احساسات پاک بیش از دو میلیارد مسلمان جهان قرار داده است.

قطعاً خشم مقدس صدها میلیون مسلمان معتقد دنیا، آثاری به مراتب زیان بارتر از پاداش خون‌آلود صهیونیزم جهانی برای پادشاهی سوئد به‌جا خواهد گذاشت. همچنین مصداقی دیگر از خوی اسلام ستیز رژیم کودک کش اشغالگر قدس شریف، به عنوان مسئول اصلی حوادث شوم تعرض به قرآن مجید و در برابر ادعاهای ریاکارانه‌ی عادی سازی روابط با تعدادی از کشورهای اسلامی رقم خورد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
حمله موشکی به اربیل عراق
ایران و تنگه هرمز محور نشست اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ از بمباران بندرعباس و کیش تا پاسخ موشکی ایران به شناورهای آمریکا
گزارش‌ها از تجاوز عربستان سعودی به یمن با چراغ سبز ترامپ
افزایش 9 درصدی بهای نفت در پی اعلام ازسرگیری محاصره ایران از سوی ترامپ
دیدار مدیر اف‌بی‌آی با وزیر کشور پاکستان
امارات مدعی حمله به دو نفتکش این کشور شد
حادثه دریایی در 40 مایلی شمال شرق سواحل عمان
ادعای ترامپ متجاوز: توانمندی‌های ایران را در تنگه هرمز از بین می‌بریم
نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن کاملاً بی‌اساس است
ورود الزیدی به آمریکا و اعلام اهداف سفر وی
فشار سناتورهای دموکرات بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی درباره فاجعه میناب
بررسی راهکارهای تسهیل خدمات کنسولی در دیدار مقامات ایران و افغانستان
وزیر خارجه عمان: سیاست انزوای ایران شکست خورده است
نقض مجدد تفاهمات؛ واشنگتن محاصره دریایی ایران را کلید زد
آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات بلوار رسول اعظم(ص) شیراز
استارمر خواستار از سرگیری آتش‌بس ایران و آمریکا شد
بازداشت یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره آمریکا
توافق ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل و ترانزیت
استقلال در حال بررسی میزبانی از بازی‌های آسیایی در بصره
حمله پهپادی و موشکی یمن به فرودگاه ابها در پاسخ به بمباران صنعا
نقشه راه جدید ایران و روسیه برای اتصال شبکه‌های برق
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ تکذیب خبر انفجار در لار و سیریک
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و قبرس
مخالفت قاطع سازمان بین‌المللی دریانوردی با طرح ترامپ برای دریافت عوارض از تنگه هرمز
سنتکام از آماده‌سازی برای اعمال مجدد محاصره دریایی خبر داد
شنیده شدن صدای انفجار در جده
تقویت پیوند اقتصادی ایران و چین
کریم آدیمی در یک‌قدمی نیوکمپ
کنایه عراقچی به ترامپ: در دریافت عوارض از تنگه هرمز ما منصف تر خواهیم بود!
وزیر آموزش و پرورش: بازنگری در محتوای آموزشی و کتاب‌ها آغاز شد
سقوط ذخایر استراتژیک نفت آمریکا
اعتراض گسترده در یمن به حمله عربستان به فرودگاه صنعاء
قدردانی عارف از عملکرد نهادهای امدادی در مراسم وداع رهبری
محکومیت حمله به فرودگاه صنعا توسط وزارت امور خارجه ایران
ائتلاف سعودی حمله موشکی یمن را تأیید کرد
انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است
علی‌اف: جمهوری آذربایجان در حال بررسی خروج کامل از شورای اروپا است
تشدید تنش‌های سایبری؛ فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد
واکنش باشگاه استقلال به شایعات جدایی یاسر آسانی
مکرون: اروپا باید برای دفاع از خود آماده باشد
واکنش وزیر صمت به قطعی برق صنایع
چرا وزارت صمت نقشی در تعیین قیمت‌ خودرو ندارد؟
بسته 120 میلیون یورویی اروپا برای تقویت پدافند هوایی مولداوی
تعطیلی فرودگاه‌های یمن
روسیه از تبادل جدید اسرا با اوکراین خبر داد
مجلس خبرگان: پیام راهبردی رهبر انقلاب یادآور پیوند ناگسستنی مسیر ملت با مکتب عاشورا بود
پزشکیان: ایران و روسیه یکجانبه‌گرایی و تلاش برای تحمیل اراده بر دیگر ملت‌ها را نمی‌پذیرند
ارتش متجاوز آمریکا: اجرای محاصره دریایی علیه ایران را از اواخر امروز آغاز می‌کنیم