×
سیاسی
شناسه خبر : 145860
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/05/02 ساعت 23:25
سید حسن نصرالله: رژیم صهیونیستی در مسیر فروپاشی است

سید حسن نصرالله: رژیم صهیونیستی در مسیر فروپاشی است

دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به تصویب اصلاحات قضایی نتانیاهو در رژیم صهیونیستی، وضعیت این رژیم را وخیم عنوان کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل:  «سید حسن نصرالله»، دبیر کل حزب‌الله لبنان در سخنانی با تأکید بر اینکه نبرد بر سر آگاهی، درک و اعتقادات از ابتدای خلقت وجود داشته است، خاطرنشان کرد: «این نوع نبرد همواره در تاریخ بشر جریان داشته است. برخی افراد در منطقه ارتش اسرائیل را شکست‌ناپذیر می‌دانستند، این تصور به ویژه پس از شکست ارتش اعراب شکل گرفته بود و بسیاری اسرائیل را در نبردها شکست‌ناپذیر می‌دانستند.»

سید حسن نصرالله در سخنرانی شامگاه دوشنبه (۲۴ ژوئیه ۲۰۲۳) در شب هفتم از شب‌های دهه اول محرم و در آستانه عاشورای حسینی در حومه جنوبی بیروت خاطرنشان کرد که وقتی آگاهی «تحریف» می‌شود، اعتقاد جدیدی شکل می‌گیرد که به اشتباه منجر می‌شود.

او توضیح داد که در سال ۱۹۸۲، زمانی که دشمن اسرائیلی به لبنان حمله کرد و وارد بیروت شد و در آن زمان نسلی در لبنان وجود داشت که اعتقاد آنها این بود که ارتش اشغالگر را می‌توان شکست داد.

او در ادامه اظهار داشت: عقیده ما تبدیل به مقاومت میدانی شد که در سال ۱۹۸۵ دشمن را شکست داد و تا شکست بزرگ در سال ۲۰۰۰ ادامه یافت، در حالی که این ارتش اشغالگر در جهان عرب به ارتشی تسلیم‌ناپذیر معروف شده بود.

او افزود: مقاومت در لبنان با توکل به خدا، ایستادگی و تحمل زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها توانست دشمن را شکست دهد و آگاهی و اعتقاد بسیاری از مردم را تغییر داد.

سید حسن نصرالله اشاره کرد که پس از سال ۲۰۰۰، آگاهی در جهان عرب و در کشور اشغالگر تغییر کرد، به طوری که شهرک‌نشینان با بحران‌های پی‌درپی شروع به زندگی کردند و این وضعیت منجر به آنچه امروز در مسیر سقوط اسرائیل شاهد آن هستند، شد.

به گفته دبیر کل حزب‌الله لبنان، دشمن این روزها بدترین روزهای خود را می‌گذراند.

او تأکید کرد: جنگ فکری و رسانه‌ای شدیدتر و خطرناک‌تر از جنگ‌های نظامی و اقتصادی دیگر است، زیرا ذهن، آگاهی، اعتقادات و هر چیزی که رفتار و موقعیت او را شکل می‌دهد را هدف قرار می‌دهد.

سید حسن نصرالله همچنین تأکید کرد که این نبرد اعم از رسانه، اینترنت، کتاب، دانشگاه، پایان‌نامه و… متفاوت است و ما در همه عرصه‌ها جنگ را می‌کنیم و این یکی از عرصه‌هاست.

او گفت: اهل باطل همیشه تلاش کرده‌اند که اهل حق نتوانند صدای خود و منطق خود را به دیگران برسانند، به عنوان مثال هزاران شبکه ماهواره‌ای موجود است، اما کانال‌های خاصی مانند شبکه المنار مسدود شده و سایت‌ها حذف می‌شوند، حتی در وسایل ارتباطی نیز کلماتی وجود دارد که استفاده از آنها ممنوع است.

نصرالله افزود: اهل باطل برای پنهان کردن حقایق از مردم، پوشاندن و تغییر آنها تلاش می‌کنند تا مقاومت تبدیل به تروریست شود و دشمن تبدیل به موجودی دموکراتیک شود که مراقب حقوق بشر در فلسطین و صلح و مطالبه حقوق بشر است.

سید حسن نصرالله از برگرداندن واقعیت‌ها و شایعه‌پراکنی و اتهام زنی‌ها مثال زد، اخباری که در مورد اتهامات دروغ به حزب‌الله منتشر شد، در مورد انفجار بندر، اوو نقش حزب‌الله در این حادثه را رد کرد و گفت در زمان حادثه و در حالی که مردم مشغول جمع‌آوری اجساد شهدا بودند، دشمنان شروع به متهم کردن سلاح مقاومت کردند که آن دوره و کمک‌های مقاومت باعث افتخار و عزت لبنان شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ستار هاشمی: خبرنگاران حافظان حق دسترسی مردم به ارتباطات هستند
زمان مذاکرات ترمیم دستمزد کارگران مشخص شد؛ رقم واقعی چگونه محاسبه می‌شود؟
اژه‌ای : خبرنگاران هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر هستند
بیانیه وزارت دفاع به مناسبت روز خبرنگار؛ رسانه‌ها در خط مقدم مقابله با جنگ شناختی
رکورد حضور زائران اربعین در نجف؛ 17.5 میلیون نفر به حرم امام علی(ع) رفتند
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 17 مرداد 1405+ اونس طلا اوج گرفت
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 17 مرداد 1405
پیمان مکه و معادله ایران؛بازی تازه آغاز شده است!
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 17 مرداد 1405+ جدال دلار و اونس جهانی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 17 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت ها
نوراینفو | 17 مرداد؛ روز خبرنگار، روز پاسداران حقیقت و آگاهی
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 17 مرداد + قیمت شاهین، اطلس، کوییک و ساینا
قالیباف: خبرنگاران اجازه نمی‌دهند روایت دشمن بر افکار عمومی غلبه کند
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 17 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 17 مرداد 1405 /از منچستریونایتد و PSG تا رئال و بارسلونا
سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 مرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا اقیانوس زیرزمینی «اروپا» محل زندگی موجودات بیگانه است؟
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید