×
فرهنگی
شناسه خبر : 145839
تاریخ انتشار :

هشدار محسنی اژه‌ای به دولت درباره بورس؛

رئیس قوه قضائیه: دولت در مورد بورس به مردم توضیح بدهد

رئیس قوه قضائیه گفت: دولت در مورد بورس به مردم توضیح بدهد، جمعیت کثیری درگیر این مسئله هستند. امروز در مورد بورس فضاسازی صورت می‌گیرد و بورس برای مردم تولید نگرانی کرده است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (۲ مرداد) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، ضمن تسلیت مجدد به مناسبت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و فرزندان و یاران باوفای ایشان، با اشاره به حدیث «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» اظهار کرد: نهضت امام حسین (ع) از همه جهات ممتاز و منحصر به فرد بود و همه ارزش‌های والای الهی و انسانی را متجلی گرداند؛ امام حسین (ع) زمینه را برای همه واماندگان و جاماندگان در همه اعصار فراهم کردند تا به مسیر سعادت بازگردند و سوار بر کشتی نجات شوند.

رئیس قوه قضائیه، ایام محرم را فرصتی مناسب برای تبیین نقشه‌های شیاطین به خصوص مستکبران دانست و گفت: امروز دشمنان بشریت بیش از پیش از قیام عاشورا هراس دارند چرا که به یقین رسیده‌اند که نهضت امام خمینی (ره) مُنبعث از نهضت امام حسین (ع) است؛ جریان سلطه و در رأس آن آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها می‌دانند که جریان مقاومت که در برابر ظلم‌ها و جنایت‌های آن‌ها قدعلم کرده و آن‌ها را به اضمحلال می‌کشاند، نشأت گرفته از قیام امام حسین (ع) است؛ بنابراین بدیهی است است که دشمنان همه توان خود را مصروف دارند تا به زعم باطل خود مردم را از عاشورا و درس‌های این مکتب متعالی جدا کنند، اما برخلاف خواست و تلاش دشمنان، حسب گزارش‌های واصله امسال بیش از سنوات گذشته، مردم نسبت به اقامه عزای سیدالشهداء اهتمام دارند و بیرق‌های عزای برافراشته در خانه‌ها و خیابان‌ها و بازار‌ها و سایر مجامع گواه این امر است؛ حتی علی‌رغم مشکلات اقتصادی، اهتمام مردم آن است که سفره امام حسین (ره) رنگین‌تر باشد؛ البته مشاهده می‌کنید که یزیدیان زمان در خارج و بعضاً در داخل و از طریق فضای مجازی، در اوج خباثت و رذالت چه صحبت‌هایی می‌کنند، اما نور حسین (ع) نور خداست و همیشه جاودان و تابنده است و از درخشش آن کاسته نخواهد شد.

محسنی اژه‌ای با اشاره به یکی از اهداف قیام امام حسین (ع) یعنی احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، بیان کرد: در ایام محرم فرصت مغتنمی فراهم آمده تا هر چه بیشتر ابعاد فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر را تبیین کنیم؛ این ایام فرصت خوبی است تا بر حمایت‌های قانونی خود از ستاد امر به معروف و نهی از منکر و آمران به معروف و ناهیان از منکر بیفزاییم؛ در زمینه این فریضه مهم، در کشور قانون داریم لذا همگان باید بر اجرای این قانون اهتمام داشته باشیم و پشتیبانی‌های لازم را در جنبه‌های مختلف از جمله «آموزش دادن»، «باز کردن سطوح مختلف امر به معروف» و ... از ستاد مزبور به عمل آوریم. 

رئیس قوه قضائیه در ادامه با تبریک و تسلیت شهادت چهار کادر پلیس راهور که دیروز در حمله تروریستی محور خاش – تفتان استان سیستان و بلوچستان به درجه رفیع شهادت نایل شدند، گفت: نیرو‌های امنیتی، انتظامی، نظامی و قضایی در تعقیب عاملان شهادت این چهار شهید اهتمام جدی داشته باشند و به طور کلی هر اقدامی که لازم است را انجام دهند تا از میزان این ناامنی‌ها و اقدامات خبیثانه و تروریستی کاسته شود؛ مسئولان قضایی نیز این قبیل پرونده‌ها را ضمن لحاظ دقیق موازین قانونی، در نهایت سرعت رسیدگی کنند و عناصر دخیل در این نوع جنایت‌ها را که برای مردم ناامنی روانی و فیزیکی ایجاد می‌کنند مطابق با قانون هر چه سریع‌تر مجازات کنند تا درس عبرتی برای سایرین باشد. 

محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به تکرار اهانت به قرآن کریم در برخی کشور‌های اروپایی، اظهار کرد: حقیقتاً انسان از نابخردی و بی‌عقلی مسئولان این کشور‌ها تعجب می‌کند؛ آن‌ها به اسم آزادی، از یک فرد پلید و بد ذات حمایت می‌کنند و بلکه او را هدایت می‌کنند تا او که تحت امر سرویس‌های صهیونیستی است به مقدس‌ترین مقدسات مسلمانان و موحدان و همه آزاداندیشان واقعی عالم، جسارت و اهانت کند!

رئیس قوه قضائیه در همین راستا بیان کرد: اگر مسئولان کشور سوئد با جنایتکاری که به قرآن کریم اهانت کرده برخورد جدی نکنند و او را به مجازات نرسانند و یا او را برای مجازات تحویل دیگران ندهند و عذرخواهی واقعی نکنند (نه عذرخواهی خفیف) و تضمین ندهند که این قبیل اهانت‌ها تکرار نمی‌شود، مطمئن باشند که در دنیا و آخرت مجازات شدید می‌شوند و این مقوله‌ای نیست که مسلمانان و موحدان آن را فراموش کنند.

محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال ناظر بر «مهار تورم و رشد تولید» گفت: مقام معظم رهبری این شخصیت الهی و فرزانه بر پایه نظریات کارشناسی و به صورت حکیمانه، شعار سال را انتخاب کرده‌اند؛ ممکن است قضایایی پشت سر هم تکرار شوند، اما به هیچ وجه نباید از عملیاتی‌سازی مجدانه شعار سال ناظر بر «مهار تورم و رشد تولید» غفلت بورزیم؛ ما در قوه قضائیه چنانچه در مباحثی ناظر بر شعار سال، مسئولیت ذاتی داریم، باید مجدانه به آن مسئولیت عمل کنیم و در سایر جنبه‌ها نیز به دولت برای تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» کمک کنیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: چهار ماه از سال گذشت لذا دولت و مجلس باید برنامه‌های خود را برای تحقق شعار سال برای مردم و دستگاه‌ها توضیح دهند؛ باید اقدامات ما در جهت «مهار تورم و رشد تولید» در سال ۱۴۰۲ با سال قبل، تفاوت داشته باشد؛ قوه قضائیه نیز باید در راستای وظایف خود در این جهت گام بردارد؛ از جمله باید از فعالیت‌های سالم اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌ها حمایت کنیم و امنیت سرمایه را فراهم آوریم و موانع کسب و کار را آن مقدار که به ما مربوط می‌شود، رفع سازیم. 

رئیس قوه قضائیه یکی از موانع و مشکلات در میدان حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌ها را مسئله ممنوع‌الخروجی افراد دانست و گفت: چندین دستگاه از جمله بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی، سازمان ثبت، تعزیرات و دادگستری بر مبنای اختیاراتی که دارند افراد را مستقیماً ممنوع‌الخروج می‌کنند، اما مسئله اینجاست که پس از رفع علت و دلیل ممنوع‌الخروجی افراد، بعضاً نسبت به لغو ممنوع‌الخروجی آن‌ها اهتمام لازم صورت نمی‌گیرد و در این اثناء فرد باید دوندگی کند و احیاناً اقداماتی خارج از ضابطه انجام دهد تا ممنوع‌الخروجی‌اش لغو شود؛ یا در مواردی دیگر، فرد که ممنوع‌الخروج می‌شود، به او اعلام نمی‌شود و همین امر ممکن است به لحاظ حیثیتی و اعتباری یا در برنامه‌های کاری و تعهدات و قرارداد‌های فرد اخلال ایجاد کند.

محسنی اژه‌ای در ادامه اظهار کرد: چند بار رئیس‌جمهور محترم به زیرمجموعه‌اش متذکر شده که چنانچه در برخی مسائل ابهاماتی وجود دارد، نسبت به تبیین مسائل و رفع ابهامات اقدامات مقتضی را به عمل آورند؛ ما نیز در قوه قضائیه چنانچه در مسائلی ابهاماتی وجود دارد باید در چارچوب اختیارات قانونی، مسائل را تبیین کنیم و توضیح دهیم.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به موضوع بورس گفت: یکی از مسائلی که امروز در باب آن فضاسازی می‌شود و برای مردم نگرانی ایجاد می‌کند، مسئله بورس است؛ لذا دولت این مسئله را برای مردم تبیین کند و توضیح دهد تا مردم بدانند در ادامه مسیر و برای آینده خود باید چه کار کنند؛ زمانی مطرح شد که ۵۰ میلیون کد بورسی در کشور وجود دارد؛ این امر بیانگر آن است که جمعیت کثیری در داخل درگیر مقوله بورس هستند؛ در حال حاضر حرف و حدیث‌هایی در خصوص این مقوله مطرح است؛ من الان هیچ قضاوتی نمی‌کنم، اما به هر ترتیب سازمان بازرسی، شورای عالی بورس و دولت، موضوعات این عرصه را برای مردم توضیح دهند و تبیین کنند تا دشمن نتواند از این مقوله سوء‌استفاده کند و خدایی‌ناکرده این موضوع به یک مشکل تبدیل شود چرا که تعداد افرادی که درگیر این موضوع هستند کثیر است و عده زیادی از مردم نیز با بورس آشنا نبودند، اما وارد آن شدند و بعضاً هم احساس می‌کنند متضرر شدند.


مرکز رسانه قوه قضائیه
اخبار مرتبط
اژه‌ای: برخی مدیران دستگاه قضا هنوز به این باور نرسیده‌اند که
چهارشنبه 1402/05/18 ساعت 11:54
اژه‌ای: برخی مدیران دستگاه قضا هنوز به این باور نرسیده‌اند که "توجه به افکار عمومی" ضروری است
رئیس قوه قضائیه گفت: برخی مدیران در سطوح مختلف دستگاه قضا هنوز به این باور نرسیده‌اند که مقوله اطلاع‌رسانی و توجه به افکار عمومی، امری لازم و ضروری است؛ لذا همین موضوع نیز بر سختی کار اطلاع‌رسانی در دستگاه قضائی می‌افزاید.
درصورت وقوع فساد باید به سراغ عامل و کارگزار حکومت برویم
شنبه 1402/05/14 ساعت 15:21
رئیس قوه قضائیه:
درصورت وقوع فساد باید به سراغ عامل و کارگزار حکومت برویم
رئیس قوه قضائیه گفت: اگر یک جرم و فسادی در مسائل اقتصادی و غیراقتصادی واقع می‌شود، قبل از آنکه به سراغ مردم برویم، باید به سراغ عامل و کارگزار حکومت برویم.
اژه‌ای: محاکمات علنی به نفع قاضی و دستگاه قضایی بوده است
سه‌شنبه 1402/04/27 ساعت 11:20
اژه‌ای: محاکمات علنی به نفع قاضی و دستگاه قضایی بوده است
رئیس قوه قضائیه گفت: برپایی محاکمات علنی و انتشار مفاد آنها به نفع قاضی و دستگاه قضایی بوده است.
دستورات اژه‌‌ای برای نظارت بر اجرای مصوبات مربوط به نابهنجاری‌های اجتماعی
دوشنبه 1402/04/19 ساعت 17:03
دستورات اژه‌‌ای برای نظارت بر اجرای مصوبات مربوط به نابهنجاری‌های اجتماعی
رئیس قوه قضائیه در خصوص رویکرد دستگاه قضا در مقابله با مظاهر نابهنجاری‌های اجتماعی گفت: همه باید تلاش کنیم مصوبات و قوانین موجود برای مقابله با نابهنجاری‌های اجتماعی، اجرایی گردد. در همین راستا به سازمان بازرسی دستور داده‌ام نسبت به اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی که در حکم قانون است، نظارت داشته باشد.
اژه‌ای: رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در نهایت سرعت و دقت انجام شود
دوشنبه 1402/04/05 ساعت 17:28
اژه‌ای: رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در نهایت سرعت و دقت انجام شود
رئیس قوه قضائیه به مسئولان ذی‌ربط قضایی دستور داد در رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی نهایت سرعت، دقت و لحاظ موازین قانونی را به کار ببندند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
X
آگهی تبلیغاتی