×
سیاسی
شناسه خبر : 145681
تاریخ انتشار : شنبه 1402/04/31 ساعت 10:31
سخنگوی وزارت امور خارجه هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک را شدیداً محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک را شدیداً محکوم کرد

هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک را شدیداً محکوم کرد و گفت: دولت دانمارک در جلوگیری از اهانت به قرآن کریم و مقدسات اسلامی و پیگرد و مجازات اهانت کنندگان مسئول بوده و افکار عمومی جهان اسلام منتظر اقدام عملی این کشور است.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: پس از آنکه روز پنجشنبه ۲۹ تیر ماه یک تبعه سوئدی - عراقی برای دومین بار ظرف چند هفته اخیر اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد، یک گروه راست‌افراطی در دانمارک، نسخه‌ای از قرآن را مقابل سفارت عراق در کپنهاگ سوزاند.

این اقدام هتاکانه واکنش ناصر کنعانی سخنگوی دستگاه دیپلماسی را به همراه داشت و این اقدام هتاکانه در دانمارک را شدیدا محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید مجدد بر ضرورت وحدت دولت‌ها و ملت‌های اسلامی و همه پیروان ادیان آسمانی برای مقابله مؤثر با هرگونه تعرض به ساحت قرآن کریم و مقدسات ادیان ابراهیمی در هر کجای جهان، گفت: به‌رغم نیات شوم طراحان پشت پرده اهانت به مقدسات و ارزش‌های بیش از ۲ میلیارد مسلمان جهان، معتقدیم آزاد اندیشان و حق‌طلبان جهان یک صدا در مقابل این فتنه شوم و اقدامات نفرت انگیز می‌ایستند و در سایه هوشیاری، وحدت و انسجام، ناقضان واقعی حقوق بشر را رسوا و پشیمان خواهند کرد.

این دیپلمات ارشد ایرانی به تلاش‌های در حال انجام در سطح جهان اسلام برای پاسخگو ساختن متعرضان به مقدسات اسلامی اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران ضمن تداوم تماس‌ها و گفتگوهای خود با کشورهای اسلامی، به اقدامات و تلاش‌های خود برای مقابله با جهالت قرن بیست و یکم که در سایه آزادی بیان دروغین غربی، کرامت انسانی و آزادی بیان اصیل را هدف قرار داده، ادامه خواهد داد.

کنعانی افزود: از منظر جمهوری اسلامی ایران، دولت دانمارک در جلوگیری از اهانت به قرآن کریم و مقدسات اسلامی و نیز پیگرد و مجازات اهانت کنندگان مسئول بوده و در این زمینه افکار عمومی جهان اسلام منتظر اقدام عملی دولت دانمارک است.

(پنجشنبه) ۲۹ تیر ماه و برای دومین بار ظرف چند هفته اخیر «سلوان مومیکا» شهروند عراقی ـ سوئدی با حمایت پلیس سوئد اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد. اقدامی هتاکانه که واکنش کشورهای مسلمان را به همراه داشت. کشورهای اسلامی ضمن محکوم کردن این اقدامات، سفرا و روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک سوئد در این کشورها را احضار کردند. جمهوری اسلامی ایران نیز اقدام به احضار سفیر سوئد به وزارت امور خارجه کرد و علاوه بر این حسین امیرعبداللهیان اعلام کرد که با توجه به پایان ماموریت سفیر سوئد در تهران و به دستور رئیس جمهور، تا زمانی که دولت سوئد اقدام موثری برای حفظ حرمت کتب آسمانی و قرآن مجید صورت ندهد و برخورد جدی با فرد یا جریانی که چنین اهانتی را برای دومین بار در سوئد تکرار کرده، نداشته باشد، سفیر جدید سوئد را که قرار بود طی روزهای آینده وارد ایران شود، نخواهیم پذیرفت. 

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین عنوان کرد که تا زمانی اقدام موثر از سوی سوئد انجام نپذیرد، همچنان سفیر جدید ایران نیز به استکهلم اعزام نخواهد شد.

امیرعبداللهیان همچنین در این خصوص به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نامه نوشت و با فؤاد حسین همتای عراقی خود نیز تلفنی گفت‌وگو کرد. دو وزیر خارجه خواستار برگزاری نشست سازمان همکاری اسلامی شدند. وی در گفتگوی تلفنی با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی خواستار برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی برای رسیدگی به این اقدام هتاکانه شد.


فارس
اخبار مرتبط
کنعانی: قرآن نقطه وحدت امت اسلامی است/ مسیر دیپلماسی باز است و گفتگوها روند رو به جلویی دارد
دوشنبه 1402/05/02 ساعت 12:38
کنعانی: قرآن نقطه وحدت امت اسلامی است/ مسیر دیپلماسی باز است و گفتگوها روند رو به جلویی دارد
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها، رفع انسداد دارایی‌های بلوکه شده ایران و موضوع تبادل زندانیان با آمریکا گفت: مسیر دیپلماسی باز است وگفتگوها روند رو به جلویی دارد.
بیانیه سفارت ایران در آذربایجان در واکنش به هتک حرمت قرآن کریم
شنبه 1402/04/31 ساعت 13:11
بیانیه سفارت ایران در آذربایجان در واکنش به هتک حرمت قرآن کریم
سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذر بایجان در واکنش به هتک حرمت قرآن کریم از سفارتخانه‌های کشورهای اسلامی و غیر اسلامی در باکو برای انجام یک پویش هماهنگ محکومیت دعوت به عمل آورد.
امارات کاردار سوئد در ابوظبی را احضار کرد
شنبه 1402/04/31 ساعت 11:31
در واکنش به هتک حرمت مجدد قرآن کریم؛
امارات کاردار سوئد در ابوظبی را احضار کرد
وزارت خارجه امارات، با احضار کاردار سوئد در ابوظبی، مراتب اعتراض خود را نسبت به هتک حرمت مجدد قرآن کریم در این کشور اعلام کرد.
ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را از اهانت به قرآن پشیمان کنند
جمعه 1402/04/30 ساعت 15:43
خطیب نماز جمعه تهران:
ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را از اهانت به قرآن پشیمان کنند
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد گفت: ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را پشیمان کنند.
سید حسن نصرالله: موساد صحنه‌گردان فتنه آتش زدن قرآن است
جمعه 1402/04/30 ساعت 10:17
سید حسن نصرالله: موساد صحنه‌گردان فتنه آتش زدن قرآن است
دبیر کل حزب الله با اشاره به اینکه موساد در پس فتنه سوزاندن قرآن کریم قرار دارد، گفت که همه کشورهای اسلامی باید سفرای سوئد را اخراج کنند.
نظرات

آخرین اخبار
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است