×
سیاسی
شناسه خبر : 145663
تاریخ انتشار : جمعه 1402/04/30 ساعت 15:43
ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را از اهانت به قرآن پشیمان کنند

خطیب نماز جمعه تهران:

ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را از اهانت به قرآن پشیمان کنند

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد گفت: ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را پشیمان کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد،  در واکنش به اهانت مجدد به قرآن کریم در سوئد  گفت: این اهانت با حمایت دولت و پلیس این کشور انجام شد و باید بگوییم که از این موضوع نگران نیستیم چرا که با این کار‌های احمقانه سبب از جایگاه اسلام و دین کم نخواهد کرد؛ اما ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را پشیمان کنند.

او ضمن قدردانی از دولت ایران و عراق که مقابل این دهن کجی ایستادند، افزود: باید بدانند بازی با قرآن هزینه سنگین دارد و بازی با دم شیر است. همچنین مردم عراق سفیر سوئد را فراری دادند که جای قدردانی دارد.

خطیب نماز جمعه تهران تأکید کرد: اسلام با مجالس حسینی زنده مانده است، امام صادق (ع) می‌فرمایند این مجالس را دوست دارم و این علاقه برای همه مردم وجود دارد و باید مدیران هیئت‌ها این مجالس را قدر بدانند و عاشورای امروز را هم معرفی کنند.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه باید نگاه کنیم که در کدام اردوگاه قرار داریم، افزود: آیا در اردوگاه حسین (ع) هستیم یا اردوگاه یزد؛ اما امروز اردوگاه حسین (ع) اردوگاه نظام اسلامی است و شما مردم ذره از شور حسینی و اطعام با شور کم نکنید و در کنار آن بر شعور حسینی هم تکیه کنید.

او همچنین با اشاره به راهپیمایی ۱۰ کیلومتری عید غدیر در تهران تصریح کرد: در این راهپیمایی خودجوش که دولتی هم نبود، عشق به علی (ع) نمایان شد؛ اما برخی با عناد با خاندان علی (ع) این حرکت را دولتی عنوان می‌کنند که به نظر می‌رسد می‌خواهند از اجر این کار بکاهند.

خطیب نماز جمعه تهران به برگزاری تجمعات حجاب و عفاف پرداخت و با اشاره به اینکه از این تجمعات بوی عشق به فاطمه (س) و عشق به زینب (س) به مشام می‌رسید، گفت:  یکی از راه‌های مقابله با بی‌حجابی همین تجمعات قانونی است. چرا که قوای سه‌گانه از این بی‌حجابی‌ها دلشان خون است و قطعاً از این حرکات حمایت می‌کنند.

آیت‌الله خاتمی تأکید کرد: حجاب را روحانیون و مراجع از خود تولید نکردند، بلکه بیش از ۱۰ آیه قرآن به حجاب تأکید دارد. حتی همان‌گونه که نماز و روز واجب است، حجاب از ضروریات دین است.

او با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره حجاب، گفت: ایشان فرمودند که بی‌حجابی هم منکر شرعی هم منکر سیاسی است. امام خمینی (ره) هم در این باره می‌فرمایند که فردی که مرتکب منکر می‌شود، مریض است و باید با مهربانی و برخورد انسانی درمان شود و رفتار ما هم در این باره باید در چارچوب قرآن انجام شود.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه این ملت بیش از ۲۰۰ هزار شهید داده و همچنان برای حاکم بودن اسلام و قرآن شهید هدیه می‌دهد و این ملت اجازه نمی‌دهند که احکام اسلام مورد هجمه قرار بگیرد، گفت: در برخی از اقوام، افراد مسجدی و اهل حجاب وجود دارد و باید این افراد به معروف امر کنند. همچنین مسئولان و سران قوا متحد هستند که بی‌حجابی منکر است و هیچ مسئولی از این بی‌حجابی‌ها حمایت نمی‌کند.

آیت‌الله خاتمی افزود: مردم با نگرانی سؤال می‌کنند که آیا بی‌حجابی‌ها جمع خواهد شد یا خیر؟ بنده به شما می‌گویم تا زمانی که در صحنه هستید و غیرت و شعور دینی دارید، بدانید که بی‌حجابی هنجار نخواهد شد و هنجار این کشور حجاب است.

او تصریح کرد: به مسئولان می‌گویم که توده مردم ما حجاب را می‌خواهند تا از گوشه و کنار کشور بوی دین به مشام برسد نه اینکه بوی بی‌دینی در کشور طنین‌انداز شود.

خطیب نماز جمعه تهران در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز طی سخنانی، گفت: از صفات خداوند این است که به عهد خود وفا می‌کند و هیچ‌کس به‌اندازه خداوند وفای به عهد ندارد و یکی از وعده‌های خداوند این است که خون شهدا گم نمی‌شود.

او با بیان اینکه اعمال آنهایی که در راه خداوند شهید می‌شوند، گم نمی‌شود، اظهار کرد: حتی قرآن تأکید دارد که به شهید مرده نگویید. چرا که این شهیدان از ما زنده تر هستند و نمونه آن حسین فاطمه است.

خطیب نماز جمعه تهران افزود: هزار و ۳۸۴ سال و حدود ۱۴ قرن از شهادت امام حسین (ع) می‌گذرد، اما سراسر ایران همچنان عزادار حسین (ع) است.

آیت‌الله خاتمی یادآور شد: اگر حسین (ع) خون خود و خانواده‌اش را اهدا نمی‌کرد، از اسلامی چیزی باقی نمی‌ماند، نمونه آن پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن سال ۵۷ است و ما مدیون امام حسین (ع) هستیم.

او اضافه کرد: حتی در سال ۵۶ امام خمینی (ره) با مدد از خون امام حسین (ع) موفق به سرنگونی رژیم پهلوی شد.

خطیب نماز جمعه تهران  با اشاره به شهادت حضرت علی‌اصغر (ع) در واقعه کربلا، گفـت: سیدشهداء (ع) وقتی به علی‌اصغر شیرخوار نگاه کرد و او را در حال جان دادن به دلیل تشنگی دید،‌ علی‌اصغر را بالای دست گرفت و به یزیدیان گفت خودتان این طفل را بگیرید و آن را سیراب آب کنید؛ اما علی‌اصغر حسین را به جای رفع تشنگی با تیری به گلو کشتند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کارت سفر به مرحله اجرا رسید
هت‌تریک طلای زارعی در آسیا
کالابرگ زائران عتبات حذف نمی‌شود
مصر و امارات خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
موج گرما برق اروپا را گران کرد
آیا تنگه هرمز به گران‌ترین مسیر جهان تبدیل می‌شود؟
نوراینفو | 10 نکته کلیدی برای مدیریت بهتر مالی
«مرگ تدریجی» سازمان ملل از زبان گروسی
نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی شد؛ AFC حضور سیرجانی‌ها را تأیید کرد
ایرانیان اندازه چند کشور برق مصرف می کنند؟
انهدام 2 هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب‌شرق کشور
واکنش مجلس به بنزین 87 هزار تومانی ؛چرا فروش به قیمت فوب خلیج فارس متوقف شد؟
بن‌گویر تشنه اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه است
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات سپاهان امروز 22 مرداد؛ رونمایی از نسخه جدید کادرفنی محرم
خشونت نتانیاهو صدای 300نظامی صهیونیست را درآورد
بختیاری‌زاده: نمی‌توانیم به خاطر پنجره بسته گریه کنیم؛کاش رامین رضاییان کمی تخفیف می‌داد
قیمت مرغ امروز پنج شنبه چقدر شد؟+جدول قیمت کالاهای اساسی
عمان میزبان بازی‌های آسیایی تراکتور می شود
تصادف مرگبار در جاده ساوه 2قربانی گرفت
قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 22 مرداد / جدول نرخ دینار
جنایت جدید صهیونیست ها؛ آتش سوزی با فسفر سفید
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود
کشف شبکه سازنده پهپاد در عراق
تیراندازی دانش‌آموز 14 ساله در امریکا و یک مصدوم
زمان پایان حضور نظامی آمریکا در عراق مشخص شد
49 زندانی جرایم غیرعمد در ایلام آزاد شدند
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 22 مرداد 1405+جدول پخش
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران