×
سیاسی
شناسه خبر : 145663
تاریخ انتشار : جمعه 1402/04/30 ساعت 15:43
ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را از اهانت به قرآن پشیمان کنند

خطیب نماز جمعه تهران:

ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را از اهانت به قرآن پشیمان کنند

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد گفت: ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را پشیمان کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد،  در واکنش به اهانت مجدد به قرآن کریم در سوئد  گفت: این اهانت با حمایت دولت و پلیس این کشور انجام شد و باید بگوییم که از این موضوع نگران نیستیم چرا که با این کار‌های احمقانه سبب از جایگاه اسلام و دین کم نخواهد کرد؛ اما ملت‌های مسلمان باید دولت سوئد را پشیمان کنند.

او ضمن قدردانی از دولت ایران و عراق که مقابل این دهن کجی ایستادند، افزود: باید بدانند بازی با قرآن هزینه سنگین دارد و بازی با دم شیر است. همچنین مردم عراق سفیر سوئد را فراری دادند که جای قدردانی دارد.

خطیب نماز جمعه تهران تأکید کرد: اسلام با مجالس حسینی زنده مانده است، امام صادق (ع) می‌فرمایند این مجالس را دوست دارم و این علاقه برای همه مردم وجود دارد و باید مدیران هیئت‌ها این مجالس را قدر بدانند و عاشورای امروز را هم معرفی کنند.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه باید نگاه کنیم که در کدام اردوگاه قرار داریم، افزود: آیا در اردوگاه حسین (ع) هستیم یا اردوگاه یزد؛ اما امروز اردوگاه حسین (ع) اردوگاه نظام اسلامی است و شما مردم ذره از شور حسینی و اطعام با شور کم نکنید و در کنار آن بر شعور حسینی هم تکیه کنید.

او همچنین با اشاره به راهپیمایی ۱۰ کیلومتری عید غدیر در تهران تصریح کرد: در این راهپیمایی خودجوش که دولتی هم نبود، عشق به علی (ع) نمایان شد؛ اما برخی با عناد با خاندان علی (ع) این حرکت را دولتی عنوان می‌کنند که به نظر می‌رسد می‌خواهند از اجر این کار بکاهند.

خطیب نماز جمعه تهران به برگزاری تجمعات حجاب و عفاف پرداخت و با اشاره به اینکه از این تجمعات بوی عشق به فاطمه (س) و عشق به زینب (س) به مشام می‌رسید، گفت:  یکی از راه‌های مقابله با بی‌حجابی همین تجمعات قانونی است. چرا که قوای سه‌گانه از این بی‌حجابی‌ها دلشان خون است و قطعاً از این حرکات حمایت می‌کنند.

آیت‌الله خاتمی تأکید کرد: حجاب را روحانیون و مراجع از خود تولید نکردند، بلکه بیش از ۱۰ آیه قرآن به حجاب تأکید دارد. حتی همان‌گونه که نماز و روز واجب است، حجاب از ضروریات دین است.

او با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره حجاب، گفت: ایشان فرمودند که بی‌حجابی هم منکر شرعی هم منکر سیاسی است. امام خمینی (ره) هم در این باره می‌فرمایند که فردی که مرتکب منکر می‌شود، مریض است و باید با مهربانی و برخورد انسانی درمان شود و رفتار ما هم در این باره باید در چارچوب قرآن انجام شود.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه این ملت بیش از ۲۰۰ هزار شهید داده و همچنان برای حاکم بودن اسلام و قرآن شهید هدیه می‌دهد و این ملت اجازه نمی‌دهند که احکام اسلام مورد هجمه قرار بگیرد، گفت: در برخی از اقوام، افراد مسجدی و اهل حجاب وجود دارد و باید این افراد به معروف امر کنند. همچنین مسئولان و سران قوا متحد هستند که بی‌حجابی منکر است و هیچ مسئولی از این بی‌حجابی‌ها حمایت نمی‌کند.

آیت‌الله خاتمی افزود: مردم با نگرانی سؤال می‌کنند که آیا بی‌حجابی‌ها جمع خواهد شد یا خیر؟ بنده به شما می‌گویم تا زمانی که در صحنه هستید و غیرت و شعور دینی دارید، بدانید که بی‌حجابی هنجار نخواهد شد و هنجار این کشور حجاب است.

او تصریح کرد: به مسئولان می‌گویم که توده مردم ما حجاب را می‌خواهند تا از گوشه و کنار کشور بوی دین به مشام برسد نه اینکه بوی بی‌دینی در کشور طنین‌انداز شود.

خطیب نماز جمعه تهران در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز طی سخنانی، گفت: از صفات خداوند این است که به عهد خود وفا می‌کند و هیچ‌کس به‌اندازه خداوند وفای به عهد ندارد و یکی از وعده‌های خداوند این است که خون شهدا گم نمی‌شود.

او با بیان اینکه اعمال آنهایی که در راه خداوند شهید می‌شوند، گم نمی‌شود، اظهار کرد: حتی قرآن تأکید دارد که به شهید مرده نگویید. چرا که این شهیدان از ما زنده تر هستند و نمونه آن حسین فاطمه است.

خطیب نماز جمعه تهران افزود: هزار و ۳۸۴ سال و حدود ۱۴ قرن از شهادت امام حسین (ع) می‌گذرد، اما سراسر ایران همچنان عزادار حسین (ع) است.

آیت‌الله خاتمی یادآور شد: اگر حسین (ع) خون خود و خانواده‌اش را اهدا نمی‌کرد، از اسلامی چیزی باقی نمی‌ماند، نمونه آن پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن سال ۵۷ است و ما مدیون امام حسین (ع) هستیم.

او اضافه کرد: حتی در سال ۵۶ امام خمینی (ره) با مدد از خون امام حسین (ع) موفق به سرنگونی رژیم پهلوی شد.

خطیب نماز جمعه تهران  با اشاره به شهادت حضرت علی‌اصغر (ع) در واقعه کربلا، گفـت: سیدشهداء (ع) وقتی به علی‌اصغر شیرخوار نگاه کرد و او را در حال جان دادن به دلیل تشنگی دید،‌ علی‌اصغر را بالای دست گرفت و به یزیدیان گفت خودتان این طفل را بگیرید و آن را سیراب آب کنید؛ اما علی‌اصغر حسین را به جای رفع تشنگی با تیری به گلو کشتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
X
آگهی تبلیغاتی