×
سیاسی
شناسه خبر : 145626
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/04/28 ساعت 17:15

آیت‌الله جنتی در سمت دبیری شورای نگهبان ابقاء شد

انتخابات هیئت‌رئیسه شورای نگهبان امروز برگزار شد که در این جلسه دبیر و اعضای هیئت‌رئیسه شورا با رأی اعضا برای یک سال دیگر ابقا شدند.

نورنیوز - گروه سیاست: «هادی طحان‌نظیف» سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به برگزاری جلسه صبح امروز چهارشنبه (۲۸ تیر ۱۴۰۲) شورای نگهبان گفت: انتخابات هیئت‌رئیسه سال جدید شورای نگهبان در جلسه صبح امروز برگزار شد.

گفتنی است، در این انتخابات با رأی اعضای شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی به عنوان دبیر، سیامک ره‌پیک به عنوان قائم‌مقام دبیر و هادی طحان‌نظیف به عنوان سخنگوی شورای نگهبان ابقاء شدند.

براساس آئین‌نامه داخلی شورای نگهبان، انتخابات هیأت‌رئیسه این شورا هر ساله برگزار و طی آن هیئت‌رئیسه جدید برای فعالیت یک ساله انتخاب می‌شوند.

همچنین آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهار‌شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۲) این شورا به سالروز تأسیس شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: این نهاد جایگاه بسیار مهمی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد و تأکیدات مکرر حضرت امام رحمت ‌الله ‌علیه و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بر حفظ حرمت این نهاد به دلیل جایگاه و وظایف مهمی است که این نهاد بر عهده دارد.

او در ادامه گفت: واقعیت این است که در همه دوره‌ها تلاش اعضای شورای نگهبان این بوده که وظایف قانونی خود را به‌ نحو احسن انجام دهند.

دبیر شورای نگهبان اظهار کرد: به نوبه خود از همه افراد و رسانه‌هایی که در چند روز گذشته برای معرفی شورای نگهبان تلاش کردند تشکر می‌کنم.

آیت‌الله جنتی در پایان این بخش از سخنان خود خاطرنشان کرد: واقعیت این است که آشنایی جامعه با جایگاه و وظایف قانونی سازمان‌ها و نهادها و به ویژه آشنایی جامعه با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به اجرای درست قانون و انجام وظیفه بهتر سازمان‌ها و نهادها کمک خواهد کرد.

او در بخش دیگری از سخنانش به فرارسیدن ماه محرم و عزاداری ارادتمندان حضرت سیدالشهدا اشاره و تأکید کرد: این مصیبت جانسوز که داغ آن همواره در دل مؤمنین زنده است را تسلیت می‌گویم و امیدوارم عزاداری‌هایی که در این ایام برگزار می‌شود مقبول درگاه خداوند بزرگ قرار گیرد.

دبیر شورای نگهبان در همین زمینه افزود: عزاداری با معرفت برای حضرت امام حسین علیه‌السلام انسان‌ساز است و در طول تاریخ همواره باعث حفظ مفاهیم اصیل اسلام و منشأ رستگاری و عزت‌طلبی بوده است.

آیت‌الله جنتی با تأکید بر اینکه آشنایی با فلسفه قیام حضرت امام‌حسین(ع) هر انسان آزاده‌ای را شیفته ایشان می‌کند، گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا ایجاد این شناخت است.

او اظهار کرد: متولیان فرهنگی و مسئولان هیأت‌های مذهبی باید این ایام را که هم دل‌ها متوجه معنویت است و هم اجتماعات متعدد مذهبی تشکیل می‌شود قدر بدانند و از آن برای تعمیق باورهای مذهبی جامعه و بخصوص جوانان بهره ببرند.

دبیر شورای نگهبان عزاداری ماه محرم را عامل مهم بازسازی و ترمیم فضای فرهنگی جامعه دانست و خاطرنشان کرد: به همین دلیل دشمنان اسلام همواره برای کم‌رونق شدن و انحراف این سنت حسنه برنامه‌ریزی کرده‌اند، اما حقیقت این است که عظمتی که در حرکت الهی حضرت سیدالشهدا وجود دارد، عامل شکست طراحی دشمنان شده است.


فارس
اخبار مرتبط
پیش ثبت‌نام در انتخابات اجرایی می‌شود
یکشنبه 1402/05/01 ساعت 17:49
سخنگوی شورای نگهبان:
پیش ثبت‌نام در انتخابات اجرایی می‌شود
سخنگوی شورای نگهبان گفت: یکی از مهمترین ویژگی‌های قانون جدید انتخابات، طراحی مرحله‌ای با عنوان «پیش ثبت‌نام» است و با ابلاغ این قانون این مرحله باید از مرداد ماه جاری آغاز شود.
شورای نگهبان از پیروزی یا شکست افراد متضرر نمی‌شود/اینکه بگویند نمی‌دانستیم پاسخ نمی‌شود
پنج‌شنبه 1398/09/07 ساعت 17:57
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد:
شورای نگهبان از پیروزی یا شکست افراد متضرر نمی‌شود/اینکه بگویند نمی‌دانستیم پاسخ نمی‌شود
شورای نگهبان از پیروزی یا شکست افراد متضرر نمی‌شود، بلکه ضرر وقتی است که افراد ناسالم وارد مجلس شوند و مجلس ناکارآمدی داشته باشیم.
شورای نگهبان از پیروزی هیچکس سود نمیبرد
پنج‌شنبه 1398/09/07 ساعت 17:44
سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد:
شورای نگهبان از پیروزی هیچکس سود نمیبرد
دکتر عباسعلی کدخدایی در جمع اعضای هیئت های نظارت شورای نگهبان در فارس، گفت: شورای نگهبان از پیروزی یا شکست افراد متضرر نمی‌شود، بلکه ضرر وقتی است که افراد ناسالم وارد مجلس شوند و مجلس ناکارآمدی داشته باشیم.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی