×
سیاسی
شناسه خبر : 145617
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/04/28 ساعت 15:47
وزیر دفاع: کسی نمی‌تواند ایران مقتدر را تهدید کند

وزیر دفاع: کسی نمی‌تواند ایران مقتدر را تهدید کند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در واکنش به استقرار ناوشکن و جنگنده‌های آمریکایی در تنگه هرمز گفت: جمهوری اسلامی ایران در مرحله‌ای از اقتدار و توانمندی است که کسی نمی تواند او را تهدید کند.

نورنیوز - گروه امنیتی و دفاعی: امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت درخصوص  پاسخ ایران به اقدام آمریکا که اعلام کردهجنگنده و ناو بیشتری را به تنگه هرمز می‌فرستد، گفت: آمریکا کارهای خودش را دنبال می‌کند اما جمهوری اسلامی ایران اساساً در مرحله‌ای از اقتدار و توانمندی است که کسی نمی‌تواند جمهوری اسلامی را تهدید کند.

او با اشاره به قدرت بازدارندگی ایران، اظهار کرد: ما از این مرحله گذر کرده‌ایم و یک نقش آفرینی منطقه‌ای و بین‌المللی داریم که آن را دنبال می‌کنیم که همه اینها حکایت از این دارد که جمهوری اسلامی ایران رو به پیشرفت و توسعه است.

وزیر دفاع همچنین درباره ساخت بالگردهای بومی با همکاری شرکت‌های دانش بنیان، افزود: وزارت دفاع در ابعاد مختلف در حوزه‌های شناوری، پهپادی و بالگردی و حوزه‌های رزم زمینی و سایر مباحث، با توجه به ماموریت پشتیبانی که از نیروهای مسلح دارد و ارتباطی که با تعداد زیادی از شرکت‌های دانش بنیانی که داریم، به‌ دنبال این هستیم که تسلیحات جدید، سلاح‌های جدید یا ارتقای سلاح‌هایی که از قبل داشتیم را در دستور کار داشته باشیم و از نیروهای مسلح پشتیبانی کنیم.

امیر آشتیانی درخصوص ناوشکن دماوند نیز تصریح کرد: وزارت دفاع، ارتش و ستاد کل پیگیر کار هستند و به‌زودی به آب انداخته می شود.

او درباره تقویت و افزایش همکاری‌ها برای مقابله با سیاست‌های سلطه‌جویانه غرب گفت: از آنجایی که وزارت خارجه درباره مباحث مربوط به روابط بین‌الملل مسئولیت‌هایی را بر عهده دارد، وزارت دفاع هم در همان مسیر مسئولیت‌هایی را دنبال می‌کند.

وزیر دفاع با بیان اینکه کشورهای آمریکای لاتین از اهمیت ویژه برخوردار هستند، تاکید کرد:  دلیل آن هم این است که کشورهایی که در محور مقاومت و مستقل هستند و در مسیر مبارزه با سلطه‌طلبی و یکجانبه‌گرایی آمریکا قرار دارند این کشورها همواره مورد توجه خواهند بود، از این رو تلاش می‌کنیم که در ابعاد مختلف این کشورها و به ویژه کشورهای آمریکای لاتین را حمایت کنیم.

امیر آشتیانی خاطرنشان کرد: اخیرا هم سفر رئیس جمهور به آن منطقه داشتیم الان هم کشورهای آن مستقل آن منطقه تمایل زیادی دارند که با ایران ارتباط و تعامل داشته باشند. ما هم در دنیا به شکلی رفتار کرده‌ایم که مورد توجه قرار گرفته‌ایم.

او با بیان اینکه صداقت و استحکام جمهوری اسلامی در ابعاد بین‌المللی  و حضور در مناطق مختلف و همچنین قدرت منطقه‌ای ما نشان از این دارد که کشورهای دیگر تمایل زیادی دارند که با جمهوری اسلامی ارتباط داشته باشند، افزود: کشور بولیوی هم کشور مستقلی است که تلاش می‌کند در ابعاد فناوری، علم و دانش و امور صنعتی و سایر موارد توسعه پیدا کند و ما هم به این کشور و هم به سایر کشورها کمک خواهیم کرد.

وزیر دفاع با اشاره به پیشنهاد خرید پهپاد از عربستان، اظهار کرد: اینگونه نیست که بخواهیم کشور خاصی را مورد توجه قرار دهیم چرا که ما قدرت پهپادی در دنیا هستیم قطعا پهپاد نقش مهمی در حوزه های رزمی، شناسایی و کشاورزی ، امور خدماتی و صنعتی دارد.

امیر آشتیانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی این توانمندی را دارد و غالبا همه کشورها به‌دنبال این هستند که برای ارتقای توان دفاعی‌شان از پهپاد استفاده کنند.

وی درباره اینکه کدامیک از پهپادهای ما مورد توجه قرار گرفته است، گفت: همه پهپادهای ایران مورد توجه هستند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛هر گرم به 24 میلیون تومان رسید
5.6 میلیون تن گندم کجاست؟
رابطه ایران با چین و روسیه
نورنما | ویدئوی منتشر شده در فضای مجازی از حمله ربات به انسان
نتایج مرحله کتبی آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی اعلام شد
جایزه یک میلیون دلاری برای OpenAI؛ آیا هوش مصنوعی بر ریاضیات غلبه کرد؟
جهش دوباره قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
افزایش تنش صهیونیست‌ها با لندن؛ اسرائیل کنسولگری انگلیس را تعطیل می‌کند
بیانیه وزارت خارجه در پی تعرض آمریکا به شناورهای ایرانی
قیمت طلاو سکه امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ سکه در آستانه 240 میلیون تومان
هزارمین پیوند مغز استخوان در مرکز طبی کودکان؛ 20 بیمارستان فوق‌تخصصی اطفال در کشور
ناتالی هارپ دوباره خبرساز شد؛ ماجرای هدیه نقدی 45 هزار دلاری ترامپ
پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
نوراینفو | همه پهپادهای انتحاری ایران در یک نگاه + مشخصات و تصاویر
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار به کانال 231 هزار تومان رسید
ایران 3 - چین 1؛ صدرنشینی ایران در والیبال آسیا ؛ فینال برابر سامورایی ها
استقلال راهی بصره می‌شود؛ زمان دیدار با السد در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
قیمت دینار عراق امروز 18 شهریور؛ اختلاف نرخ خرید با کارت و پول نقد
سریال پایتخت را با کیفیت فراتر ببینید
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ نفت 100 دلاری مانع صعود طلا
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ قیمت به 162 هزار تومان رسید
نسخه جدید برای جهش تجارت ایران و عراق؛ کرمانشاه در کانون توجه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ رونمایی از گرانترین محصول
طرح E1 دوباره خبرساز شد؛ هشدار درباره تغییر نقشه کرانه باختری
مستندساز آمریکایی: ایلان ماسک تهدیدی جدی برای دموکراسی‌های جهان است
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ اختلاف عجیب قیمت کارخانه و بازار
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ کدام خودرو 800 میلیون تومان گران شد؟
هشدار توانیر؛ قطع یارانه برق ماینرهای غیرمجاز برای یک سال
آمار جدید مرزبانی از کشفیات 6 ماهه؛ 1200 قبضه سلاح توقیف شد
12 کشور غربی علیه شهرک‌سازی اسرائیل موضع گرفتند
از پرونده محمدباقر خرازی چه می‌دانیم؟
جنایت هولناک خانوادگی در فارس؛ اختلاف مرگبار چهار برادر بر سر ارثیه
بیانیه سپاه شهداء در پی شهادت ماموستا محمدنزهتی در حادثه ترور گروهک‌های تجزیه طلب
فروش جدید ایران‌خودرو شهریور 1405 آغاز شد؛ ثبت‌نام 8 خودرو بدون حساب وکالتی+ نحوه ثبت نام
مدال طلای سمیه رحیمی در سری جهانی پاراتیروکمان
افزایش مبلغ کالابرگ در انتظار تصویب هیات دولت
آمریکا امنیت‌فروشی کرد؛ غرب آسیا حالا خریدار ندارد
پایان سرشماری سنتی در ایران؛ جزئیات روش جدید ثبت اطلاعات جمعیتی
یمن زیر آتش هواپیماهای عربستان؛ 32 حمله هوایی به چند استان
نتیجه درگیری های شب گذشته؛ هرمز خلوت‌تر، نفت گران‌تر، رسیدن هزینه محاصره به آمریکا
درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خروج نیروهای اسرائیل از خاک لبنان
محور کندوان بازگشایی شد
بورس سبزپوش شد
قیمت گوشت قرمز امروز 18 شهریور 1405 + جدول قیمتها
پژوهشگر ایرانی نوعی مقاوم‌سازی مدل‌های هوش مصنوعی در برابر حملات خصمانه را ارائه کرد
2 میلیون گردشگر خارجی طی پنج ماه گذشته وارد کشور شدند
آمار جدید پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکا در درگیری با ایران
چرا رتبه دانشگاه‌های ایران کاهش یافت؟ پاسخ معاون پژوهشی وزیر علوم
وال‌استریت ژورنال: نگرانی آمریکا از توان تسلیحاتی ایران پس از حملات به کشتی‌های آمریکایی
اختلال اینترنت کشور برطرف شد