×
سیاسی
شناسه خبر : 145595
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/04/28 ساعت 12:24

نورنیوز بررسی کرد؛

دوگانه «هرتزوگ-نتانیاهو» در واشینگتن و یک آدرس غلط!

ادعای آنکه دموکرات‌ها مخالف توسعه‌طلبی، جنایات و نژادپرستی صهیونیست‌ها بوده و در مقابل، صرفاً جمهوری‌خواهان حامی این روند هستند، نوعی آدرس نادرست محسوب می‌شود زیرا هر دو حزب سنتی آمریکا در شکل‌گیری، استمرار و تثبیت این جنایات در مقاطع مختلف زمانی نقش پررنگی ایفا کرده‌اند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: موضوع سفر دو مقام ارشد رژیم صهیونیستی به ایالات متحده، این روزها به بحرانی سیاسی در میان سناتورها و نمایندگان کنگره منجر شده است.

از یک سو؛ گرچه «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی برای دیدار با «جو بایدن» و مقامات کاخ سفید راهی واشینگتن شده اما برخی نمایندگان کنگره گفته‌اند سخنرانی هرتزوگ در کنگره را تحریم خواهند کرد.

پیش از این گزارش شده بود که هرتزوگ در حالی روز سه‌شنبه برای دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا راهی واشینگتن خواهد شد که اختلافات عمیقی بین بایدن و نتانیاهو وجود دارد.

اما ماجرا به این نقطه ختم نشده و برخی سناتورهای کنگره مانند «تام کاتن»، «تد کروز» و «لیندسی گراهام» که ارتباطات گسترده‌ای با لابی آیپک دارند، معتقدند دولت بایدن با دعوت از هرتزوگ به جای نتانیاهو دچار اشتباه بزرگی شده و روابط کلان فیمابین و لزوم هم‌افزایی مطلق این دو در نظام بین‌الملل را نادیده انگاشته است! 

البته اخیرا رئیس جمهور آمریکا در مکالمه‌ای تلفنی با نتانیاهو، از او نیز جهت سفر به واشینگتن دعوت به میان آورد اما بر همگان مسجل است که چنین دعوتی بیشتر جنبه‌ای ظاهری و تشریفاتی دارد. 

واقعیت امر آن است که نارضایتی شدید دموکرات‌ها نسبت به نتانیاهو و کابینه افراطی او نه به دلیل توحش و نژادپرستی آنها، بلکه به دلیل ارتباطاتی است که میان این افراد و سران حزب جمهوری‌خواه وجود دارد.

دموکرات‌ها از تمایل نتانیاهو و بن‌گویر به سرکار آمدن دوباره جمهوری‌خواهان آگاه هستند. فراتر از آن، نتانیاهو با استمرار شهرک‌سازی‌ها در اراضی اشغالی و بر هم زدن راه‌کار دو دولتیِ مدنظر دموکرات‌ها، در پیشبرد پروژه‌های منطقه‌ای کاخ سفید نیز اختلال ایجاد کرده است. 

در چنین شرایطی مخالفت دموکرات‌ها با نتانیاهو و حتی هرتزوگ را می‌توان نوعی مخالفت تاکتیکی و مقطعی و نه مخالفت دائمی و راهبردی تلقی کرد. 

طی روزهای اخیر برخی رسانه‌های وابسته به حزب دموکرات و حتی نمایندگان کنگره، سخن از نژادپرست بودن کابینه نتانیاهو به میان می‌آورند که گرچه چنین ادعایی صحیح است اما طرح آن از سوی دموکرات‌هایی که بارها در پروژه‌های خونین و سرکوب‌گرایانه تل‌آویو علیه فلسطینیان و ملت‌های منطقه حامی مطلق تل‌آویو بوده‌اند، جای بسی تأمل دارد.

در واقع؛ مخالفت دموکرات‌ها با نتانیاهو و سیاست‌های کابینه او، نه تنها گره خورده با معادلات انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا، بلکه گره خورده با اغراض سیاسی و تاکتیک‌های منطقه‌ای این حزب است. 

در چنین شرایطی ادعای آنکه دموکرات‌ها مخالف توسعه‌طلبی، جنایات و نژادپرستی صهیونیست‌ها بوده و در مقابل، صرفاً جمهوری‌خواهان حامی این روند هستند، نوعی آدرس نادرست محسوب می‌شود زیرا هر دو حزب سنتی آمریکا در شکل‌گیری، استمرار و تثبیت این جنایات در مقاطع مختلف زمانی نقش پررنگی ایفا کرده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(4) - ارمنستان (0) | نبرد سرنوشت‌ساز در انتخابی جام جهانی 2026
انگلیس(1) - آندورا(0) | تیم هری کین آماده دیدار با آندورا در مقدماتی جام جهانی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
X
آگهی تبلیغاتی