×
سیاسی
شناسه خبر : 145560
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/04/27 ساعت 14:07
رئیس جمهور: ساخت یک میلیون مسکن در سال نیاز کشور است نه یک بحث انتزاعی و انتخاباتی

در دومین سفر رئیسی به کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد؛

رئیس جمهور: ساخت یک میلیون مسکن در سال نیاز کشور است نه یک بحث انتزاعی و انتخاباتی

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تأکید کرد: وعده ساخت مسکن در زمان انتخابات که بیان کردیم نیاز کشور و قانون مصوب است و نه فقط یک بحث انتزاعی. ساخت 10 هزار مسکن در جهت رفع عقب‌ماندگی در اجرای قانون جهش تولید مسکن در استان برنامه‌ریزی شده است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جمع گسترده مردم بهمئی به درخواست مردم این شهرستان درباره بومی گزینی ساکنان مناطق نفتخیز اشاره کرد و افزود: تا زمانی که نیروهای بومی منطقه متقاضی باشند مسئولان حق ندارند از نیروهای غیربومی استفاده کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به برخی کمبودهای امکانات زندگی مردم بهمئی گفت: حضور در مناطق محروم برای کاهش مشکلات ساکنان این مناطق است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سهم مسئولیت‌های نفت در سفر نخست به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت و افزایش سهم مردم این منطقه محروم مورد تأکید است.

رئیسی بن‌بست بودن راه‌های ارتباطی بهمئی را یادآور شد و عنوان کرد: وجود این مشکلات قابل قبول نیست و مسئولان باید برای تقویت زیرساخت‌‌های زندگی ساکنان این شهرستان تلاش بیشتری کند.

شهرستان بهمئی که با مساحت یکهزار و ۴۴۷ کیلومتر مربع در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد و در ۴۰ کیلومتری شهرستان بهبهان واقع شده است. شهرستان بهمئی به جز در مشرق که با شهرستان کهگیلویه در استان هم مرز است از سه جهت با شهرستان های استان خوزستان همسایه است به طوری که در شمال با باغملک ، در جنوب با بهبهان ، در غرب با رامهرمز و در جنوب غربی با امیدیه و آغاجاری در استان خوزستان مرز مشترک دارد. براساس آمار از چاه‌های نفت بهمئی روزانه قریب به ۲۰۰ هزار بشکه نفت از سوی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در حوزه مناطق نفت خیز خوزستان استخراج می‌شود. بهمیی دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، گردشگری و طبیعی است و توسعه این زیرساخت‌ها نیازمند توجه جدی مسئولان برای توسعه و اشتغالزایی در این حوزه‌ها است.

آیت الله رییسی تأکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب منطقه در گردشگری شهرستان بهمئی شایسته سرمایه‌گذاری در این حوزه است. نیاز است با توجه به وجود بناهای تاریخی و ظرفیت‌های طبیعی شهرستان بهمئی برای توسعه زیرساخت‌های امکانات گردشگری در این شهرستان مورد توجه قرار گیرد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه ضمن عذرخواهی از مردمی که در گرمای طاقت فرسای بهمئی در این مراسم شرکت کردند، از استقبال باشکوه ساکنان این شهرستان قدردانی کرد. رئیس جمهور تصریح کرد: بهره مندی مردم شهرستان بهمئی از آب سدهایی که اطراف این منطقه قرار دارد از جمله اولویت‌های دولت است. برای توسعه صنعت گردشگری ، خروج از بن بست ارتباطی و همچنین رفع مشکل کم آبی، اعتبارات بسیار خوبی در این سفر پیش‌بینی شده که امید داریم این بودجه بتواند گره گشای کاهش کمبود زیرساخت‌های زندگی مردم این دیار باشد.

رئیس جمهور گفت: با توجه به نفت خیز بودن شهرستان بهمئی نیاز است سهم این شهرستان از محل آلایندگی‌های منابع نفتی مورد توجه مسئولان باشد تا اثرات زیست محیطی آن به حداقل کاهش یابد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به عمق محرومیت‌های شهرستان بهمئی و بالا بودن نرخ بیکاری این منطقه نسبت به دیگر نقاط کهگیلویه و بویراحمد، از مسئولان خواست کارگروهی برای اشتغال جوانان بیکار دراین شهرستان تشکیل دهند تا هر چه سریعتر مطالبات مردم محقق شود.

رئیسی عنوان کرد: تکمیل سد ایلی آباد، توجه به مقوله مهم مسکن و ایجاد صنایع پایین دستی اولویت مسئولان در شهرستان بهمئی باشد.

او همچنین خاطر نشان کرد: اجرای مصوبات دور اول سفر از برنامه‌هایی بود که در این سفر آنرا پیگیری کردیم. به حمدالله با کار شبانه‌روزی که در این مدت کوتاه انجام شد، سد چمشیر به بهره‌برداری رسید. مدیریت منابع آب در استان باید در دستور کار قرار گیرد؛ اتمام سایر سدهایی که در دست اقدام است به منظور مدیریت منابع آب لازم است.

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی است؛ اعتبارات، نیروی انسانی کارآمد و فعالیت مدیران کارآمد لازم است که این ظرفیت‌ها فعال شوند. آمار بیکاری در استان نسبت به زمان شروع فعالیت دولت کاهش یافته است اما کافی نیست. استانی با ظرفیت‌های کشاورزی، صنعتی و گردشگری فراوان نباید بیکار داشته باشد.

رئیسی تأکید کرد: وعده ساخت مسکن در زمان انتخابات که بیان کردیم نیاز کشور و قانون مصوب است و نه فقط یک بحث انتزاعی. ساخت ۱۰ هزار مسکن در جهت رفع عقب‌ماندگی در اجرای قانون جهش تولید مسکن در استان برنامه‌ریزی شده است.

رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت در دومین سفر استانی به کهگیلویه و بویراحمد صبح روز گذشته(دوشنبه) وارد یاسوج شدند. همزمان با سفر۲ روزه رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد پروژه‌های مهمی در حوزه اقتصادی، عمرانی صنعتی، تولیدی و سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده که تحول عظیمی در عمران و آبادانی و بهبود معیشت مردم ایجاد می‌کند.

طرح‌های مهم عمرانی از جمله سد چم شیر،کارخانه پتروشیمی گچساران، احیای کارخانه قند یاسوج و جاده پاتاوه به دهدشت و بیمارستان بهمئی با حضور رئیس جمهور و هیئت همراه بهره‌برداری می‌شود.

در سفر نخست رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد در مهر ۱۴۰۰، تعداد ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعه‌محور در بخش‌های مختلف اعم از گردشگری، راه، آب، نفت و گاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیت‌ها و شتاب‌بخشی به روند توسعه‌ای این استان به تصویب رسید.


نورنیوز
اخبار مرتبط
رئیسی: دولت در حمایت از تولید جدی است
چهارشنبه 1402/04/28 ساعت 16:27
رئیسی: دولت در حمایت از تولید جدی است
رئیس‌جمهور صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت گفت: احیای واحدهای تولیدی راکد به فعالان اقتصادی اطمینان می‌دهد که دولت در حمایت از تولید جدی است.
رئیسی: افراد ناکارآمد را از سازمان‌ها کنار بگذارید/ آبروی افراد بسیار مهم است اما آبروی نظام و سازمان اهمیت بیشتری دارد
شنبه 1401/08/28 ساعت 12:12
در یازدهمین اجلاس شورای‌ عالی استان‌ها؛
رئیسی: افراد ناکارآمد را از سازمان‌ها کنار بگذارید/ آبروی افراد بسیار مهم است اما آبروی نظام و سازمان اهمیت بیشتری دارد
رئیس جمهور در یازدهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: امور اصلاحی در امور اداری، افراد و... را با جدیت پیگیری کنید این مورد عقب نشینی نیست. افرادی که کارآمدی لازم در سازمان را ندارند کنار بگذارید.
رئیسی :سند تحول نقشه راه دولت برای تحول در همه عرصه‌هاست
دوشنبه 1401/02/05 ساعت 09:27
رئیسی :سند تحول نقشه راه دولت برای تحول در همه عرصه‌هاست
رئیس جمهور سند تحول دولت را نقشه راه قوه مجریه دانست و گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تلاش کرده‌ایم اقدامات‌مان در چارچوب یک نقشه راه انجام شود و کاملا قابل ارزیابی باشد.
نظرات

آخرین اخبار
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟