×
سیاسی
شناسه خبر : 145282
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/04/20 ساعت 17:07

هشدار رئیس ستادکل نیروهای مسلح؛

گروه‌های تجزیه‌طلب شمال عراق خلع سلاح نشوند، عملیات علیه آنان تکرار می‌شود/ تا شهریور صبر می‌کنیم

سرلشکر باقری گفت: تا شهریور ماه که زمان تعهد دولت عراق است، صبر می‌کنیم و امیدواریم که دولت عراق به مسئولیتش عمل کند، اما اگر این زمان بگذرد و این‌ها مسلح باقی بمانند و یا عملیاتی انجام دهند، قطعاً عملیات‌های ما علیه این گروه‌ها با شدت بیشتر تکرار خواهد شد.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در همایش سالانه فرماندهان نیروی زمینی سپاه که در مجتمع آیه‌های مشهد برگزار شد، از رشد دیپلماسی دفاعی کشور خبر داد و اظهار کرد: امروز با اکثر کشورهای همسایه ارتباط داریم و تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای متعددی امضا شده یا در مسیر امضا قرار دارد. رهاورد این توافقات، ارتقای امنیت، آرامش و دوستی میان این کشورها خواهد بود.

سرلشکر باقری افزود: مبنای این تفاهمنامه‌ها، حفظ امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه است و اینکه یک صدا بگوییم برای تامین امنیت منطقه نیازی به حضور بیگانگان نیست و صهیونیست‌ها در این منطقه جایی ندارند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح وضعیت امنیتی مرزها را نسبت به گذشته فوق‌العاده بهتر توصیف و خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از کشورهای همجوار درباره مسئولیت‌شان نسبت به مرزها به درستی عمل نمی‌کنند. در شمال عراق گروه‌های تجزیه طلب مسلح حضور دارند که ناامنی‌هایی را در مرزهای ما ایجاد می‌کنند.

باقری ادامه داد: نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای صیانت و حفظ امنیت کشور، عملیات‌های تاثیرگذار موشکی و پهپادی را علیه این گروه‌ها انجام داد و پس از اینکه دولت عراق متعهد شد تا شهریورماه این گروه‌ها را خلع سلاح و از اقدامات آنان ممانعت کند، این عملیات متوقف شد.

او اضافه کرد: تا شهریور ماه که زمان تعهد دولت عراق است، صبر می‌کنیم و امیدواریم که دولت عراق به مسئولیتش عمل کند، اما اگر این زمان بگذرد و این‌ گروه‌ها، مسلح باقی بمانند یا عملیاتی انجام دهند، قطعاً عملیات‌های ما علیه آن‌ها با شدت بیشتر تکرار خواهد شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه در بخشی از مرزهای جنوب شرقی در ماه‌های اخیر شاهد تحرکاتی از سوی تروریست‌ها بوده‌ایم، بیان کرد: نیروی زمینی سپاه چه در شمال غرب و چه در جنوب شرق فرماندهی و مسئولیت میدانی را بر عهده دارد و کارهای بسیار گسترده و عظیمی در استحکام و انسداد مرز و استقرار و پایش انجام شده و امنیت امروز قابل قبول است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سپاه پاسداران، باقری ادامه داد: هرچند که بعضاً شاهد موارد نادری از ناامنی هستیم، اما موارد بسیاری هم کشف و خنثی می‌شود و تلاش نیروی زمینی سپاه در کنار مرزبانی انتظامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با شرارت‌ها در امتداد مرزهای افغانستان با جدیت در حال انجام است.

او همچنین به رشد تصاعدی همکاری‌های نیروهای مسلح با شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: امروز بیش از ۵۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان با وزارت دفاع و همچنین صدها شرکت با ارتش و سپاه از جمله نیروی زمینی سپاه کار می‌کنند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: پارک‌های علم و فناوری در بسیاری از استان‌ها ایجاد شده و امروز معمولاً کارهای تحقیقاتی و تولیدی نیروهای مسلح به نحوی با مشارکت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان و جوانان دانشمند کشورمان در حال انجام است و این مسیری است که رشد و پیشرفت آن را دنبال خواهیم کرد.


فارس
اخبار مرتبط
سرلشکر باقری: سپاه می‌تواند پیشرفت 100 برابری داشته باشد
شنبه 1402/05/28 ساعت 13:19
سرلشکر باقری: سپاه می‌تواند پیشرفت 100 برابری داشته باشد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح تأکید کرد: سپاه می‌تواند پیشرفت 100 برابری داشته باشد و این دور از دسترس نیست. مسئولان سپاه باید کار جهادی کنند تا بتوانیم در جهت پیشرفت کشور گام برداریم.
سرلشکر باقری:‌ چند سال است که دشمن دیگر حرف از گزینه نظامی نمی‌زند
سه‌شنبه 1402/04/27 ساعت 12:33
سرلشکر باقری:‌ چند سال است که دشمن دیگر حرف از گزینه نظامی نمی‌زند
رئیس ستادکل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: چند سال است که دشمن دیگر حرف از گزینه نظامی نمی‌زند. به خصوص در جنگ زمینی، جمع‌بندی استکبار جهانی، آمریکای جنایتکار، رژیم صهیونیستی و دیگر دشمنان جمهوری اسلامی این است که نبرد زمینی با جمهوری اسلامی جز شکست و آسیب، اثر و نتیجه‌ای ندارد.
سرلشکر باقری: تأثیرگذاری راهبردی سپاه عامل عصبانیت و تحقیر آمریکا است
جمعه 1399/01/08 ساعت 11:23
سرلشکر باقری: تأثیرگذاری راهبردی سپاه عامل عصبانیت و تحقیر آمریکا است
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی با تبریک روز پاسدار، تاکید کرد: سپاه امروز به سطحی از اقتدار و تأثیرگذاری راهبردی رسیده است که جبهه دشمنان انقلاب به ویژه رژیم تروریستی و مستکبر آمریکا را به شدت عصبانی و حتی در جدال های نفسگیر رو در رو تحقیر و زمین‌گیر ساخته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
X
آگهی تبلیغاتی