×
سیاسی
شناسه خبر : 145267
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/04/20 ساعت 15:02
گزارشی مهم از نژادپرستی صهیونیست‌ها که بایکوت شد!

نورنیوز بررسی کرد؛

گزارشی مهم از نژادپرستی صهیونیست‌ها که بایکوت شد!

خانم آلبانیز حکومت اسرائیل را رژیمی سرطانی خوانده که زندگی فلسطینی‌ها را حتی خارج از زندان احاطه کرده و در گزارش خود می‌گوید: «اسرائیل در 56 سال گذشته مناطق اشغالی فلسطین را با مجرمانه کردن حقوق اساسی و زندانی کردن جمع بسیاری از مردم اداره کرده است.»

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: گزارش‌گر حقوق بشر سازمان ملل در اقدامی قابل توجه، اشغال سرزمین‌های فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی را آپارتاید خواند.

خانم «فرانچسکا آلبانیز» در گزارش ویژه خود به شورای حقوق بشر سازمان ملل نوشته؛ فلسطینی‌ها در یک «زندان روباز و زیر نظارت دائم» زندگی می‌کنند.

او اقدامات صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی را معادل «جنایت بین‌المللی» دانسته و تل‌آویو را به تغییر سیستماتیک کاربری زمین و خلع مالکیت فلسطینی‌ها از زمین‎‌هایشان متهم کرده است.

به گفته خانم آلبانیز که برای تهیه گزارشش حتی اجازه سفر به سرزمین‌های اشغالی را نیز به او نداده بودند، اقدامات تل‌آویو نیازمند تحقیقات فوری دادگاه کیفری بین‌المللی است.  

پیش از این، دیده‌بان حقوق بشر و عفو بین‌الملل در گزارش‌های خود دولت رژیم صهیونیستی را به آپارتاید متهم کرده بود.

خانم آلبانیز حکومت اسرائیل را رژیمی سرطانی خوانده که زندگی فلسطینی‌ها را حتی خارج از زندان احاطه کرده و در گزارش خود می‌گوید: «اسرائیل در ۵۶ سال گذشته مناطق اشغالی فلسطین را با مجرمانه کردن حقوق اساسی و زندانی کردن جمع بسیاری از مردم اداره کرده است.»

بر اساس این گزارش؛ از سال ۱۹۶۷ تاکنون ۸۰۰ هزار فلسطینی از جمله کودکان ۱۲ ساله بدون هیچ مدرکی گناه‌کار محسوب و بدون هیچ حکمی بازداشت شده و در زندان‌های اسرائیل مورد بدرفتاری قرار گرفته‌اند.

در این گزارش تاکید شده است که؛ اسرائیل فلسطینی‌ها را در یک بسته‌بندی «تهدید امنیتی» گذاشته و از دستورهای بی‌رحمانه ارتش برای مجازات آنها بابت استفاده از حقوق اساسی و مشروعشان استفاده می‌کند.

خانم آلبانیز خواستار پایان اشغال غیرقانونی فلسطین شده و از کشورهای عضو خواسته با عمل به تعهد خود، شهرک‌های یهودی‌نشین ایجاد شده در زمین‌های فلسطینیان را به رسمیت نشناسند و تمامی تدابیر سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادی خود را بر اساس مرام‌نامه سازمان ملل متحد به کار بگیرند تا اشغال استعماری اسرائیل و بانیان آن را به دست عدالت بسپارند.

این گزارش در حالی منتشر شده که اذعان به ماهیت نژادپرستانه رژیم صهیونیستی امری سابقه‌دار است، چنانچه در نشست دوربان پیش از حادثه 11 سپتامبر 2001 نیز این رژیم به عنوان ساختاری آپارتایدی شناخته شده و بر مقابله با آن تاکید شده بود که با قلدری غرب هرگز اجرایی نشد.

در این خصوص چند نکته قابل توجه است:

نخست؛ آپارتاید و تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی ناشی از حمایت‌های بی‌چون‌ و چرای غرب از این رژیم است. به عنوان نمونه در تجاوز و جنایت اخیر صهیونیست‌ها به جِنین، شبکه عبری‌زبان «کان» به نقل از یک مسئول نظامی رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو پیشتر واشینگتن را در جریان قصد خود برای حمله نظامی به جنین قرار داده بود.

در نمونه‌ای دیگر از این حمایت فاجعه‌بار و جنایت‌کارانه، دولت و مجلس انگلیس قانون جلوگیری از تحریم کالا‌های اسرائیلی را در این کشور تصویب کردند.

حتی واکنش اروپایی‌ها به جنایات اخیر در جنین نیز دو پهلو و غیر بازدارنده بود، چنانچه نماینده اتحادیه اروپا به جای اقدام عملی علیه جنایات اشغال‌گران قدس و محکوم کردن تجاوزات آنها، با بیانی دیپلماتیک خواستار پایان دادن به چرخه خشونت و رسیدن به یک راه‌حل سیاسی میان فلسطینی‌ها و اسرائیل شد.

از سویی؛ اقدامات فریب‌کارانه و مغرضانه کشورهای غربی از جمله نشست اخیر شورای حقوق بشر با ادعاهای واهی علیه ایران، شکایت کشورهای کانادا، انگلیس، اوکراین و سوئد به دیوان بین‌المللی دادگستری درباره هواپیمای اوکراینی، هوچی‌گری در نشست شورای امنیت درباره برنامه‌های هسته‌ای و توان موشکی و پهپادی ایران و... را باید با هدف انحراف افکار عمومی از وضعیت بحرانی رژیم صهیونیستی و جنایات گسترده آن ارزیابی نمود.

سکوت غرب در برابر شهادت شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی با شلیک مستقیم و تعمدی ارتش صهیونیستی، شهادت خضر عدنان اسیر فلسطینی پس از 86 روز اعتصاب غذا در اردوگاه‌های رژیم صهیونیستی، بی‌اثر کردن گزارش گلدستون درباره جنایات صهیونیست‌‌ها در جنگ غزه، بی‌تفاوتی نسبت به 17 سال محاصره غزه و... نمودی آشکار از هم‌دستی غرب با جنایات اشغال‌گران صهیونیست است.

دوم؛ گزارش مذکور حقانیت گرایش فلسطینی‌ها به مقاومت مسلحانه در برابر آپارتاید صهیونیستی را‌ آشکار می‌سازد که در غالب اصل دفاع مشروع صورت می‌گیرد، حال آنکه غرب با نادیده گرفتن این حق مسلم، با تروریستی عنوان کردن گروه‌های فلسطینی و تجهیز صهیونیست‌ها به پیشرفته‌ترین تسلیحات به مقابله با آن می‌پردازند.

سوم؛ رسانه‌های غربی از جمله فارسی‌زبانان، نه تنها با سانسور شدید خبری تحولات فلسطین و جنایات صهیونیست‌ها می‌کوشند واقعیت‌ها را مقلوبه کنند، بلکه هم‌راستا با صهیونیست‌ها، با هزاران دروغ و خبرسازی جعلی برای به آشوب کشاندن حامیان فلسطین تلاش می‌کنند. جنگ روانی این رسانه‌ها علیه سوریه، لبنان و ایران نمونه‌ای از این رفتارها است.

این موضوع در پرداخت مغرضانه بی‌بی‌سی به گزارش خانم آلبانیز کاملا مشهود است: «گروه‌های مسلح فلسطینی که از عملکرد تشکیلات خودگردان به ستوه آمده‌اند به مرور قدرتمندتر شده‌اند و با اسرائیل درگیر می‌شوند!»

این رسانه‌ها عملا جنایت صهیونیست‌ها را کتمان و با دروغ‌پردازی به دنبال نمایش جنگ داخلی در فلسطین هستند تا رسما گزارش خانم آلبانیز و سایر نهادهای حقوق بشری در باب آپارتاید رژیم صهیونیستی را کم‌رنگ سازند.

به هر شکل؛ با توجه به گزارش خانم آلبانیز به عنوان اقدامی موثر درباره ماهیت تروریستی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی که رسما این رژیم را به آپارتاید متهم ساخته، اکنون این سوال مطرح است که چگونه غرب با آن همه ادعاهای حقوق بشری، نه تنها در این خصوص ساکت است بلکه به این آپارتاید پر و بال هم می‌دهد؟


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد
ساپینتو ماندنی شد
دانمارک مدعی شد: یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کردیم
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز