×
سیاسی
شناسه خبر : 145256
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/04/20 ساعت 13:01
از جیب ملت ‌به جیب وطن‌فروش

علیرضا احمدی

از جیب ملت ‌به جیب وطن‌فروش

کسب درآمد با سوءاستفاده از شعارهای فریبنده، از مهم‌ترین شیوه‌های درآمدزایی علی‌نژاد طی سال‌های گذشته بوده‌است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رسوایی‌ چهره‌های مدعی رهبری جریان اپوزیسیون جمهوری‌اسلامی ایران همچنان ادامه دارد و درآخرین پرده از این نمایش ضدملی، دادگاه منطقه کلمبیا در آمریکا، در پرونده شکایت مسیح علی‌نژاد از جمهوری‌اسلامی، ایران را به پرداخت بیش‌از 3 میلیون دلار غرامت به او محکوم کرده‌است؛ پولی که براساس رأی اعلام شده، قرار است از محل دارایی‌های مسدودشده مردم ایران در آمریکا یا اروپا پرداخت شود.

انتشار این خبر که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشت، رسوایی دیگری از عملکرد یک جریان ضدایرانی به‌حساب می‌آید.

اگرچه علی‌نژاد در پیامی توییتری، مدعی شد این پول را دریافت نخواهد کرد، اما طرح شکایت او علیه دولت ایران در دادگاه، آن‌هم با ادعای واردشدن ضربه روحی به او ناشی از اقدام‌های جمهوری‌اسلامی، چه مقصود دیگری به‌جز کاسبی با پول مردم ایران می‌تواند داشته‌باشد؟

این درحالی‌است که کسب درآمد با سوءاستفاده از شعارهای فریبنده، یکی از مهم‌ترین شیوه‌های درآمدزایی علی‌نژاد، به‌ویژه طی ماه‌های گذشته بوده‌است؛ شیوه‌ای که با حمایت لابی‌های ضدایرانی در آمریکا و اروپا، با درآمدهای سرشاری برای او همراه بوده‌است.

در خدمت لابی‌های ضدایرانی

در روزهای میانی اسفندماه1401بود که اسناد جدیدی از قراردادهای مالی علی‌نژاد با لابی‌های ضدایرانی در آمریکا منتشر شد که نشان می‌داد آژانس رسانه‌های جهانی آمریکا قرارداد سالانه‌ای به «ارزش پایه» 99هزاردلار برای سال2023با او منعقد کرده‌است؛ قراردادی که از تجارت سودمند این چهره خودخوانده اپوزیسیون با امنیت و جان مردم ایران حکایت دارد.

این البته نخستین‌بار نبود که اسنادی از قراردادهای این چهره ضدملی با لابی‌های ضدایرانی منتشر می‌شد و پیش‌از این هم شاهد رسوایی‌های مالی او و انتشار اسنادی از این دست بوده‌ایم.

شعار سیاسی؛ زندگی لاکچری

انتشار این خبر اما نخستین رسوایی این چهره ضدایرانی است و طی ماه‌های گذشته اخبار مختلفی درباره فعالیت‌های وی بر ضد‌مردم ایران منتشر شده‌است؛ اقدام‌هایی که با رنگ‌وبوی سیاسی و مخالفت با جمهوری‌اسلامی در کسوت یک چهره اپوزیسیون، بیش‌از هرچیز هدف کسب درآمدهای سرشار را دنبال کرده‌است.

اقامت علی‌نژاد در خانه‌ای گران‌قیمت در منطقه بروکلین نیویورک آمریکا، که چندی قبل اسنادی درباره آن در فضای‌مجازی منتشر شد، نشان می‌دهد او از رهاورد اقدام‌های ضدایرانی خود، درآمدهای کلانی کسب کرده‌است که بدون حمایت‌های دولتی و امنیتی دولت آمریکا، امکان تحقق ندارد.

وقتی صدای همفکران هم درمی‌آید

افشاگری ماه‌های اخیر یکی از مجریان رسانه‌های ضدانقلاب درباره دلالی علی‌نژاد، یک پرده دیگر از تجارت او با تحولات ایران را کنار زد.

در یک فایل صوتی که در نخستین روزهای مهرماه1401منتشر شد، مجری شبکه «من‌وتو» افشا کرد که علی‌نژاد چگونه با «اشک تمساح» خود برای مردم ایران، کاسبی می‌کند و برای انتشار کلیپی از مادر پویا بختیاری، از جان‌باختگان اغتشاشات آبان ماه98، برای مدیرعامل این شبکه صورتحساب 10هزار پوندی ارسال کرده‌است.

در خدمت ترامپ

پایگاه «Responsible Statecraft» در ۶ژانویه ۲۰۲۰ گزارشی منتشر کرد که نشان می‌داد علی‌نژاد بین ‌ماه مه ۲۰۱۵ تا ۱۰سپتامبر ۲۰۱۹، بیش‌از ۳۰۵هزار دلار از صدای آمریکا دریافت کرده‌است؛ رسانه‌ای که در دوره ریاست‌جمهوری‌ ترامپ، تمرکز ویژه‌ای بر رویکردهای ضدایرانی داشت و در چارچوب سیاست «فشارحداکثری» علیه ایران، می‌کوشید با استفاده از مهره‌هایی مانند علی‌نژاد، رویکردهای ضدایرانی خود را پیش ببرد.

در این دوره علی‌نژاد به یکی از اصلی‌ترین حامیان سیاست‌های ضدایرانی ترامپ تبدیل شده بود.

پشت‌پرده کمپین‌های بی‌حجابی

بخش دیگری از کاسبی‌های علی‌نژاد با جان و امنیت مردم ایران، در نخستین روزهای آبان‌ماه 1401منتشر شد. هک گوشی و ای‌میل او ازسوی یک گروه هکری، از همکاری‌های مالی او با لابی‌های ضدایرانی مانند «خانه آزادی» «موقوفه ملی دمکراسی» حکایت داشت.

خانه آزادی از نهادهایی است که در راستای ترویج ارزش‌های آمریکایی در دنیا فعالیت و منابع مالی خود را از کمک‌های دولتی و خصوصی تامین می‌کند.

ازسوی دیگر مشخص شد موقوفه ملی دمکراسی (ند) از حامیان مالی اقدام‌های ضدحجاب علی‌نژاد بوده‌است.

منفعت‌طلبی بدون توقف

بازتاب گسترده دریافت غرامت علی‌نژاد از پول‌های مسدود شده مردم ایران در آمریکا در شرایطی است که تجربه‌های پیشین نشان می‌دهد چهره‌های ضدمردمی و ضدملی در دستیابی به مطامع خود نه‌تنها ابایی از خیانت به ملت ایران ندارند، بلکه به خویشاوندان خود هم رحم نمی‌کنند.

نمونه چنین رویکردی، افشای کلاهبرداری اخیر علی کریمی از خواهرش بود؛ خیانتی که به حبس خواهر انجامید و او اکنون بیش‌از 17ماه است که به‌دلیل چک‌هایی که در اختیار برادر قرار داده، در زندان به‌سر می‌برد.

این نشان می‌دهد چهره‌هایی از قبیل علی‌نژاد یا علی کریمی، برای کسب منفعت شخصی خود، هیچ خط قرمزی ندارند و جان‌، مال و امنیت مردم نیز برایشان اهمیتی ندارد.


روزنامه همشهری
نظرات

آخرین اخبار
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد