×
فرهنگی
شناسه خبر : 145167
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/04/18 ساعت 17:52

مدیرعامل باشگاه سایپا: انتظاری جز اجرای قانون نداریم

مدیرعامل باشگاه سایپا در خصوص علت تأخیر این تیم در ثبت شکایت اظهار کرد: وقتی تخلفی در این سطح رخ می‌دهد، باشگاه مورد ظلم قرار گرفته باید ابتدا نسبت به صحت اطلاعات بدست آمده اطمینان کافی را به‌دست آورد. ما بلافاصله پس از صحت سنجی اقدام به ثبت شکایت کردیم.

نورنیوز - گروه ورزشی: سید مهدی حسینی‌پور، مدیرعامل باشگاه سایپا در خصوص علت تأخیر این تیم در ثبت شکایت اظهار کرد: وقتی تخلفی در این سطح رخ می‌دهد، باشگاه مورد ظلم قرار گرفته باید ابتدا نسبت به صحت اطلاعات بدست آمده اطمینان کافی را به‌دست آورد و بعد اقدام به شکایت کند. بحث ما بحث اخلاق است و ما در گروه سایپا به اخلاق مداری بسیار حساس هستیم. مدارک مورد نظر هم بعد از پایان لیگ به‌دست ما رسید و بلافاصله پس از صحت سنجی اقدام به ثبت شکایت کردیم.

مدیرعامل باشگاه سایپا تصریح کرد: ما تاکنون چنین پرونده‌ای در سطح صعود به لیگ برتر نداشتیم اما در پرونده مشابه باشگاه نفت امیدیه در لیگ دسته دوم رأی تغییر نتایج بازی‌ها برایش اعلام شد اکنون هم انتظار ما در خصوص اعلام رأی این پرونده از آقای مهدی تاج به عنوان ریاست فدراسیون فوتبال و تمام ارکان قضایی فدراسیون این است که نسبت به عملی کردن وعده‌ها و شعارهای خود در خصوص فوتبال پاک اقدام کنند و رأی را با مبنی عدالت صادر فرمایید ضمن اینکه این موضوع قابل پیگیری است؛ قانون چیز مشخصی است و بحث بازیکن غیر مجاز بسیار مشخص است  و در متن صریح قانون تصویب خود آقایان هم ذکر شده است.

مدیرعامل سایپا ادامه داد: من شنیدم که برخی می‌گویند باید از تیم شمس آذر در فصل آینده لیگ برتر امتیاز کسر شود در حالی که تیم شمس آذر در لیگ یک تخلف کرده و است اصلا درست نیست که بخواهیم از حق تیمی در لیگ برتر بگذریم، در متن دقیق قانون هم آمده و انتظاری جز اجرای قانون نداریم.

مدیرعامل باشگاه سایپا افزود: حراست فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی و هر نهاد قضایی که می‌خواهد این رای صادر کند می‌تواند استعلام بگیرد و متوجه شود که حق با کیست، ماهم استعلام‌های لازم را انجام دادیم و پیگیر خواهیم بود.

حسینی‌پور افزود: ما به اجرای عدالت از سوی فدراسیون فوتبال ایران ایمان داریم و از رئیس محترم کمیته انضباطی جناب آقای حسن زاده درخواست دارم نسبت به این پرونده همان طوری برخورد کند که نسبت به نفت امیدیه رای صادر کرد، ما هم جناب آقای حسن زاده را به عنوان یک انسان پاک می‌شناسیم؛ یک اتفاقی در لیگ یکی رخ داده که باید صحتش تأیید شود و اگر این جعل رخ داده بر اساس مفاد آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال موصب ۱۳۹۷، طبق ماده ۶۱ باید به این موضوع رسیدگی شود و انشالله رای درستی هم صادر می‌شود اما اگر خدایی ناکرده رای چیز دیگری باشد، باشگاه سایپا قطعا این موضوع را در دادگاه قضایی فیفا و CAS پیگیری خواهد کرد.

مدیرعامل سایپا در خصوص آخرین وضعیت تیم سایپا در صورت لیگ برتری شدن احتمالی گفت: ما در حال حاضر مشغول آماده سازی جهت حضور در مسابقات است اما همه چیز منوط به رای کمیته انضباطی است و اگر این رای به سود لیگ برتری شدن ما باشد باید تدابیر خاصی بیندیشیم اما در حال حاضر تیم را بر اساس نیازهای لیگ یک آماده و مهیای مسابقات کردیم اما اگر رای تا دوشنبه صادر شود، ما این فرصت را داریم تا تیم خودمان را بر اساس لیگ برتر آماده کنیم و تدابیر لازم را اعمال کنیم.

مدیرعامل باشگاه سایپا در خصوص اینکه اگر فدراسیون بخواهد با ریش سفیدی و مصلحت اندیشی در خصوص این پرونده نگاه داشته باشد تصریح کرد: اینگونه که نمی‌شود فوتبال را اداره کرد این موضوع دقیقاً مثل این می‌ماند که من بروم و یک خلاف بسیار سنگینی را انجام دهم و قانون و دادگاه علیه من حکم صادر کند اما بخواهیم با ریش سفیدی نسبت به آن برخورد کنیم و از قاضی بخواهیم این حکم را برگرداند و خلاف قانون عمل کند!

حسینی‌پور در پایان خطاب به مدیران و مسوولان فدراسیون فوتبال گفت: فقط می‌توانم بگویم که همه ما امام حسینی هستیم.


ورزش دات آنلاین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
X
آگهی تبلیغاتی