×
سیاسی
شناسه خبر : 145007
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/04/14 ساعت 23:00
تحولات فرانسه و تناقض‌های تهوع‌آور رسانه‌های غربی

نورنیوز بررسی کرد؛

تحولات فرانسه و تناقض‌های تهوع‌آور رسانه‌های غربی

استفاده این رسانه‌ها از واژگانی چون «خیزش انقلابی زنان و دختران تاریخ ساز، شجاع، آزادی‌خواه، فرهیخته و...» برای تحریک جامعه و جوانان ایرانی را قیاس کنید با واژگانی چون «جوانان ناقض قانون، بر هم زننده نظم عمومی، بی‌توجه به هشدار پلیس، آشوب‌گر، اوباش و...» در مورد اتفاقات فرانسه.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سه‌شنبه هفته گذشته بود که شلیک مرگ‌بار پلیس فرانسه به نوجوان 17 ساله آفریقایی‌تبار موج گسترده‌ای از اعتراضات مردمی به نژادپرستی ساختاری حاکم بر فرانسه را به همراه داشت و طی آن هزاران نفر بازداشت و صدها نفر نیز مجروح شدند.

موج گسترده اعتراضات چنان بوده که وزارت دادگستری فرانسه دامنه بازداشت‌ها و مجازات‌ها را از معترضان به خانواده‌های آنها نیز گسترش داده و از جریمه 2 سال زندان و 30 هزار یورویی خانواده‌هایی خبر داده که فرزندانشان در اعتراضات حضور داشته‌اند.

در همین حال کاخ الیزه، شخص مکرون و وزارت کشور فرانسه نیز ضمن اشاره به نقش شبکه‌های اجتماعی در اعتراضات بر ضرورت محدودسازی شبکه‌های اجتماعی و بازداشت افراد فعال در این فضا تاکید کرده‌اند.

هم‌زمان با این اظهارات و در شرایطی که مقامات سایر کشورهای اروپایی مانند انگلیس، ایتالیا، آلمان و... از گسترش دامنه اعتراضات فرانسه به دیگر نقاط اروپا ابراز نگرانی می‌کنند،  امپراتوری دروغ رسانه‌های غربی مشغول به حاشیه راندن اخبار اعتراضات فرانسه با ادعای افشاگری و آگاهی‌بخشی در شناخت اخبار جعلی و صحیح هستند!

مثلا بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی مدعی شده: هم‌زمان با اتفاقات فرانسه تصاویر جعلی به‌طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که بر اساس تحقیقات بی‌بی‌سی به اتفاقات خیر ارتباطی نداشته‌اند! 

بی‌بی‌سی در حالی ادعای آگاهی‌بخشی در شناخت اخبار جعلی و حقیقی می‌کند که نگاهی به کارنامه این شبکه و دیگر رسانه‌های غربی نشان از سابقه سیاه آنها در جعل اخبار و انتشار تصاویر ساختگی و نامربوط  دارد که اوج آن را در حوادث پاییز گذشته ایران می‌توان مشاهده کرد.

آمارها نشان می‌دهد که این رسانه‌ها ده‌ها هزار خبر جعلی بدون هیچ پشتوانه مستندی را در ابعاد گسترده‌ای منتشر کرده‌اند، چنانچه در اواخر سال گذشته و در حالی که خیابان‌های ایران آرام و مردم زندگی روزمره خود را داشتند، کنتور کشته‌سازی آنها همچنان شماره می‌انداخت و تاسف‌بارتر اینکه هنوز هم در گزارش‌های خود به آن اعداد و ارقام خودساخته استناد می‌کنند!

انتشار فیلم‌های ساختگی از خشونت نیروهای انتظامی ایران و بزرگ‌نمایی آشوب‌های خیابانی در حالی که آمار تجمع‌کنندگان به چند ده نفر هم نمی‌رسید، بُعد دیگر این دروغ‌پراکنی‌ها بود.

دروغ پراکنی‌ها و مصاحبه‌های ادعایی مبتنی بر توهمات ذهنی این رسانه‌ها درباره وضعیت زندانیان و بازداشت‌شدگان با کلیدواژه‌های تجاوز، تعرض، شکنجه، بیماری بدون درمان، قرص‌های اعصاب و روان بدون نسخه پزشک، انتقال به زندانی نامعلوم، وضعیت بحرانی اعتصاب غذا کنندگان در زندان‌های ایران، نمایش تصاویر آرشیوی قدیمی که بعضا هیچ ارتباطی به ایران نداشته و برای سال‌های قبل سوریه، عراق و افغانستان بود، تنها گوشه‌ای از این دروغ پراکنی‌هاست.

وقاحت تهوع‌آور رسانه‌هایی مثل بی‌بی‌سی، اینترنشنال، من‌وتو و صدای آمریکا در انتشار اخبار جعلی و دروغ را در پردازش‌ و بازنشر گسترده پست‌های دروغ وطن‌فروشان متوهمی چون علی‌نژاد، پهلوی، اسماعیلیون، بنیادی و علی کریمی می‌توان مشاهده کرد که مردم را به آشوب و اغتشاش تحریک می‌کردند.

استفاده این رسانه‌ها از واژگانی چون «خیزش انقلابی زنان و دختران تاریخ ساز، شجاع، آزادی‌خواه، فرهیخته و...» برای تحریک جامعه و جوانان ایرانی را قیاس کنید با واژگانی چون «جوانان ناقض قانون، بر هم زننده نظم عمومی، بی‌توجه به هشدار پلیس، آشوب‌گر، اوباش و...» در مورد اتفاقات فرانسه که می‌کوشد سرکوب وحشیانه اعتراضات را عادی‌سازی کند.

با این تفاسیر؛ تحولات فرانسه بار دیگر نشان داد که ادعاهای «آزادی بیان»، «گردش آزاد اطلاعات» و «توجه به حقوق مخاطب در کسب اخبار صحیح»، فریبی بیش نیست و سلاطین دروغ و جعل خبر نه تنها اعتقادی به این امر ندارند بلکه از این شعارها تنها برای کسب منافع سیاسی اربابان خویش بهره می‌برند.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
تیر1402 | گزارش جهت‌دار کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی علیه ایران
پنج‌شنبه 1403/01/02 ساعت 08:22
نورنیوز بررسی کرد؛
تیر1402 | گزارش جهت‌دار کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی علیه ایران
این گزارش بخشی از ثمره یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار و چندلایه است که در پاییز گذشته علیه ملت ایران رقم خورد و عاملان آن امروز در پی چیدن میوه‌های آن از رهگذر این نمایش نخ‌نما و تکراری هستند.
رکورد جدید دستگیری و شمار زندانیان در فرانسه/ بیش از 2 هزار زندانی باید روی زمین بخوابند
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 17:39
رکورد جدید دستگیری و شمار زندانیان در فرانسه/ بیش از 2 هزار زندانی باید روی زمین بخوابند
آمار رسمی دولت فرانسه نشان می‌دهد که جمعیت زندان‌های این کشور رکورد تازه‌ای ثبت کرد و به 74 هزار و 513 نفر رسید.
آنچه در دو نشست اخیر شورای حقوق بشر و شورای امنیت سانسور شد!
شنبه 1402/04/17 ساعت 20:55
نورنیوز بررسی کرد؛
آنچه در دو نشست اخیر شورای حقوق بشر و شورای امنیت سانسور شد!
رسانه‌های غربی سعی کردند نقش و جایگاه جهانی ایران را که موجب شده تا بسیاری از کشورها ضمن اذعان به دروغین بودن ادعاهای ضد ایرانی غرب، به حمایت از مواضع و حقوق تهران بپردازند، سانسور کنند.
بیانیه‌ای رسواکننده از پلیس فرانسه که دیده نشد!
چهارشنبه 1402/04/14 ساعت 18:48
نورنیوز بررسی کرد؛
بیانیه‌ای رسواکننده از پلیس فرانسه که دیده نشد!
روز جمعه، اتحادیه مسئول نیمی از نیروهای پلیس فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در شب‌های اعتراضات شکل گرفته به علت تیراندازی یک مامور انتظامی به نوجوانی سیاه‌پوست و مرگ این نوجوان، نیروهای انتظامی در حال جنگ علیه جانوران پست هستند!
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
دوشنبه 1402/04/12 ساعت 14:20
نور ویدئو؛
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
ژست مردم‌داری و پرهیز از خشونت، فقط نسخه‌ای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست.
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
شنبه 1402/04/10 ساعت 16:31
نورنیوز بررسی کرد؛
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
ژست مردم‌داری و پرهیز از خشونت، فقط نسخه‌ای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست.
نظرات

آخرین اخبار
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
عراق به جام جهانی بعد از 40 سال صعود کرد
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده