×
سیاسی
شناسه خبر : 145007
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/04/14 ساعت 23:00
تحولات فرانسه و تناقض‌های تهوع‌آور رسانه‌های غربی

نورنیوز بررسی کرد؛

تحولات فرانسه و تناقض‌های تهوع‌آور رسانه‌های غربی

استفاده این رسانه‌ها از واژگانی چون «خیزش انقلابی زنان و دختران تاریخ ساز، شجاع، آزادی‌خواه، فرهیخته و...» برای تحریک جامعه و جوانان ایرانی را قیاس کنید با واژگانی چون «جوانان ناقض قانون، بر هم زننده نظم عمومی، بی‌توجه به هشدار پلیس، آشوب‌گر، اوباش و...» در مورد اتفاقات فرانسه.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سه‌شنبه هفته گذشته بود که شلیک مرگ‌بار پلیس فرانسه به نوجوان 17 ساله آفریقایی‌تبار موج گسترده‌ای از اعتراضات مردمی به نژادپرستی ساختاری حاکم بر فرانسه را به همراه داشت و طی آن هزاران نفر بازداشت و صدها نفر نیز مجروح شدند.

موج گسترده اعتراضات چنان بوده که وزارت دادگستری فرانسه دامنه بازداشت‌ها و مجازات‌ها را از معترضان به خانواده‌های آنها نیز گسترش داده و از جریمه 2 سال زندان و 30 هزار یورویی خانواده‌هایی خبر داده که فرزندانشان در اعتراضات حضور داشته‌اند.

در همین حال کاخ الیزه، شخص مکرون و وزارت کشور فرانسه نیز ضمن اشاره به نقش شبکه‌های اجتماعی در اعتراضات بر ضرورت محدودسازی شبکه‌های اجتماعی و بازداشت افراد فعال در این فضا تاکید کرده‌اند.

هم‌زمان با این اظهارات و در شرایطی که مقامات سایر کشورهای اروپایی مانند انگلیس، ایتالیا، آلمان و... از گسترش دامنه اعتراضات فرانسه به دیگر نقاط اروپا ابراز نگرانی می‌کنند،  امپراتوری دروغ رسانه‌های غربی مشغول به حاشیه راندن اخبار اعتراضات فرانسه با ادعای افشاگری و آگاهی‌بخشی در شناخت اخبار جعلی و صحیح هستند!

مثلا بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی مدعی شده: هم‌زمان با اتفاقات فرانسه تصاویر جعلی به‌طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که بر اساس تحقیقات بی‌بی‌سی به اتفاقات خیر ارتباطی نداشته‌اند! 

بی‌بی‌سی در حالی ادعای آگاهی‌بخشی در شناخت اخبار جعلی و حقیقی می‌کند که نگاهی به کارنامه این شبکه و دیگر رسانه‌های غربی نشان از سابقه سیاه آنها در جعل اخبار و انتشار تصاویر ساختگی و نامربوط  دارد که اوج آن را در حوادث پاییز گذشته ایران می‌توان مشاهده کرد.

آمارها نشان می‌دهد که این رسانه‌ها ده‌ها هزار خبر جعلی بدون هیچ پشتوانه مستندی را در ابعاد گسترده‌ای منتشر کرده‌اند، چنانچه در اواخر سال گذشته و در حالی که خیابان‌های ایران آرام و مردم زندگی روزمره خود را داشتند، کنتور کشته‌سازی آنها همچنان شماره می‌انداخت و تاسف‌بارتر اینکه هنوز هم در گزارش‌های خود به آن اعداد و ارقام خودساخته استناد می‌کنند!

انتشار فیلم‌های ساختگی از خشونت نیروهای انتظامی ایران و بزرگ‌نمایی آشوب‌های خیابانی در حالی که آمار تجمع‌کنندگان به چند ده نفر هم نمی‌رسید، بُعد دیگر این دروغ‌پراکنی‌ها بود.

دروغ پراکنی‌ها و مصاحبه‌های ادعایی مبتنی بر توهمات ذهنی این رسانه‌ها درباره وضعیت زندانیان و بازداشت‌شدگان با کلیدواژه‌های تجاوز، تعرض، شکنجه، بیماری بدون درمان، قرص‌های اعصاب و روان بدون نسخه پزشک، انتقال به زندانی نامعلوم، وضعیت بحرانی اعتصاب غذا کنندگان در زندان‌های ایران، نمایش تصاویر آرشیوی قدیمی که بعضا هیچ ارتباطی به ایران نداشته و برای سال‌های قبل سوریه، عراق و افغانستان بود، تنها گوشه‌ای از این دروغ پراکنی‌هاست.

وقاحت تهوع‌آور رسانه‌هایی مثل بی‌بی‌سی، اینترنشنال، من‌وتو و صدای آمریکا در انتشار اخبار جعلی و دروغ را در پردازش‌ و بازنشر گسترده پست‌های دروغ وطن‌فروشان متوهمی چون علی‌نژاد، پهلوی، اسماعیلیون، بنیادی و علی کریمی می‌توان مشاهده کرد که مردم را به آشوب و اغتشاش تحریک می‌کردند.

استفاده این رسانه‌ها از واژگانی چون «خیزش انقلابی زنان و دختران تاریخ ساز، شجاع، آزادی‌خواه، فرهیخته و...» برای تحریک جامعه و جوانان ایرانی را قیاس کنید با واژگانی چون «جوانان ناقض قانون، بر هم زننده نظم عمومی، بی‌توجه به هشدار پلیس، آشوب‌گر، اوباش و...» در مورد اتفاقات فرانسه که می‌کوشد سرکوب وحشیانه اعتراضات را عادی‌سازی کند.

با این تفاسیر؛ تحولات فرانسه بار دیگر نشان داد که ادعاهای «آزادی بیان»، «گردش آزاد اطلاعات» و «توجه به حقوق مخاطب در کسب اخبار صحیح»، فریبی بیش نیست و سلاطین دروغ و جعل خبر نه تنها اعتقادی به این امر ندارند بلکه از این شعارها تنها برای کسب منافع سیاسی اربابان خویش بهره می‌برند.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
تیر1402 | گزارش جهت‌دار کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی علیه ایران
پنج‌شنبه 1403/01/02 ساعت 08:22
نورنیوز بررسی کرد؛
تیر1402 | گزارش جهت‌دار کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی علیه ایران
این گزارش بخشی از ثمره یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار و چندلایه است که در پاییز گذشته علیه ملت ایران رقم خورد و عاملان آن امروز در پی چیدن میوه‌های آن از رهگذر این نمایش نخ‌نما و تکراری هستند.
رکورد جدید دستگیری و شمار زندانیان در فرانسه/ بیش از 2 هزار زندانی باید روی زمین بخوابند
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 17:39
رکورد جدید دستگیری و شمار زندانیان در فرانسه/ بیش از 2 هزار زندانی باید روی زمین بخوابند
آمار رسمی دولت فرانسه نشان می‌دهد که جمعیت زندان‌های این کشور رکورد تازه‌ای ثبت کرد و به 74 هزار و 513 نفر رسید.
آنچه در دو نشست اخیر شورای حقوق بشر و شورای امنیت سانسور شد!
شنبه 1402/04/17 ساعت 20:55
نورنیوز بررسی کرد؛
آنچه در دو نشست اخیر شورای حقوق بشر و شورای امنیت سانسور شد!
رسانه‌های غربی سعی کردند نقش و جایگاه جهانی ایران را که موجب شده تا بسیاری از کشورها ضمن اذعان به دروغین بودن ادعاهای ضد ایرانی غرب، به حمایت از مواضع و حقوق تهران بپردازند، سانسور کنند.
بیانیه‌ای رسواکننده از پلیس فرانسه که دیده نشد!
چهارشنبه 1402/04/14 ساعت 18:48
نورنیوز بررسی کرد؛
بیانیه‌ای رسواکننده از پلیس فرانسه که دیده نشد!
روز جمعه، اتحادیه مسئول نیمی از نیروهای پلیس فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در شب‌های اعتراضات شکل گرفته به علت تیراندازی یک مامور انتظامی به نوجوانی سیاه‌پوست و مرگ این نوجوان، نیروهای انتظامی در حال جنگ علیه جانوران پست هستند!
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
دوشنبه 1402/04/12 ساعت 14:20
نور ویدئو؛
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
ژست مردم‌داری و پرهیز از خشونت، فقط نسخه‌ای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست.
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
شنبه 1402/04/10 ساعت 16:31
نورنیوز بررسی کرد؛
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
ژست مردم‌داری و پرهیز از خشونت، فقط نسخه‌ای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست.
نظرات

آخرین اخبار
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده