×
سیاسی
شناسه خبر : 145007
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/04/14 ساعت 23:00
تحولات فرانسه و تناقض‌های تهوع‌آور رسانه‌های غربی

نورنیوز بررسی کرد؛

تحولات فرانسه و تناقض‌های تهوع‌آور رسانه‌های غربی

استفاده این رسانه‌ها از واژگانی چون «خیزش انقلابی زنان و دختران تاریخ ساز، شجاع، آزادی‌خواه، فرهیخته و...» برای تحریک جامعه و جوانان ایرانی را قیاس کنید با واژگانی چون «جوانان ناقض قانون، بر هم زننده نظم عمومی، بی‌توجه به هشدار پلیس، آشوب‌گر، اوباش و...» در مورد اتفاقات فرانسه.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سه‌شنبه هفته گذشته بود که شلیک مرگ‌بار پلیس فرانسه به نوجوان 17 ساله آفریقایی‌تبار موج گسترده‌ای از اعتراضات مردمی به نژادپرستی ساختاری حاکم بر فرانسه را به همراه داشت و طی آن هزاران نفر بازداشت و صدها نفر نیز مجروح شدند.

موج گسترده اعتراضات چنان بوده که وزارت دادگستری فرانسه دامنه بازداشت‌ها و مجازات‌ها را از معترضان به خانواده‌های آنها نیز گسترش داده و از جریمه 2 سال زندان و 30 هزار یورویی خانواده‌هایی خبر داده که فرزندانشان در اعتراضات حضور داشته‌اند.

در همین حال کاخ الیزه، شخص مکرون و وزارت کشور فرانسه نیز ضمن اشاره به نقش شبکه‌های اجتماعی در اعتراضات بر ضرورت محدودسازی شبکه‌های اجتماعی و بازداشت افراد فعال در این فضا تاکید کرده‌اند.

هم‌زمان با این اظهارات و در شرایطی که مقامات سایر کشورهای اروپایی مانند انگلیس، ایتالیا، آلمان و... از گسترش دامنه اعتراضات فرانسه به دیگر نقاط اروپا ابراز نگرانی می‌کنند،  امپراتوری دروغ رسانه‌های غربی مشغول به حاشیه راندن اخبار اعتراضات فرانسه با ادعای افشاگری و آگاهی‌بخشی در شناخت اخبار جعلی و صحیح هستند!

مثلا بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی مدعی شده: هم‌زمان با اتفاقات فرانسه تصاویر جعلی به‌طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که بر اساس تحقیقات بی‌بی‌سی به اتفاقات خیر ارتباطی نداشته‌اند! 

بی‌بی‌سی در حالی ادعای آگاهی‌بخشی در شناخت اخبار جعلی و حقیقی می‌کند که نگاهی به کارنامه این شبکه و دیگر رسانه‌های غربی نشان از سابقه سیاه آنها در جعل اخبار و انتشار تصاویر ساختگی و نامربوط  دارد که اوج آن را در حوادث پاییز گذشته ایران می‌توان مشاهده کرد.

آمارها نشان می‌دهد که این رسانه‌ها ده‌ها هزار خبر جعلی بدون هیچ پشتوانه مستندی را در ابعاد گسترده‌ای منتشر کرده‌اند، چنانچه در اواخر سال گذشته و در حالی که خیابان‌های ایران آرام و مردم زندگی روزمره خود را داشتند، کنتور کشته‌سازی آنها همچنان شماره می‌انداخت و تاسف‌بارتر اینکه هنوز هم در گزارش‌های خود به آن اعداد و ارقام خودساخته استناد می‌کنند!

انتشار فیلم‌های ساختگی از خشونت نیروهای انتظامی ایران و بزرگ‌نمایی آشوب‌های خیابانی در حالی که آمار تجمع‌کنندگان به چند ده نفر هم نمی‌رسید، بُعد دیگر این دروغ‌پراکنی‌ها بود.

دروغ پراکنی‌ها و مصاحبه‌های ادعایی مبتنی بر توهمات ذهنی این رسانه‌ها درباره وضعیت زندانیان و بازداشت‌شدگان با کلیدواژه‌های تجاوز، تعرض، شکنجه، بیماری بدون درمان، قرص‌های اعصاب و روان بدون نسخه پزشک، انتقال به زندانی نامعلوم، وضعیت بحرانی اعتصاب غذا کنندگان در زندان‌های ایران، نمایش تصاویر آرشیوی قدیمی که بعضا هیچ ارتباطی به ایران نداشته و برای سال‌های قبل سوریه، عراق و افغانستان بود، تنها گوشه‌ای از این دروغ پراکنی‌هاست.

وقاحت تهوع‌آور رسانه‌هایی مثل بی‌بی‌سی، اینترنشنال، من‌وتو و صدای آمریکا در انتشار اخبار جعلی و دروغ را در پردازش‌ و بازنشر گسترده پست‌های دروغ وطن‌فروشان متوهمی چون علی‌نژاد، پهلوی، اسماعیلیون، بنیادی و علی کریمی می‌توان مشاهده کرد که مردم را به آشوب و اغتشاش تحریک می‌کردند.

استفاده این رسانه‌ها از واژگانی چون «خیزش انقلابی زنان و دختران تاریخ ساز، شجاع، آزادی‌خواه، فرهیخته و...» برای تحریک جامعه و جوانان ایرانی را قیاس کنید با واژگانی چون «جوانان ناقض قانون، بر هم زننده نظم عمومی، بی‌توجه به هشدار پلیس، آشوب‌گر، اوباش و...» در مورد اتفاقات فرانسه که می‌کوشد سرکوب وحشیانه اعتراضات را عادی‌سازی کند.

با این تفاسیر؛ تحولات فرانسه بار دیگر نشان داد که ادعاهای «آزادی بیان»، «گردش آزاد اطلاعات» و «توجه به حقوق مخاطب در کسب اخبار صحیح»، فریبی بیش نیست و سلاطین دروغ و جعل خبر نه تنها اعتقادی به این امر ندارند بلکه از این شعارها تنها برای کسب منافع سیاسی اربابان خویش بهره می‌برند.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
تیر1402 | گزارش جهت‌دار کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی علیه ایران
پنج‌شنبه 1403/01/02 ساعت 08:22
نورنیوز بررسی کرد؛
تیر1402 | گزارش جهت‌دار کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی علیه ایران
این گزارش بخشی از ثمره یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار و چندلایه است که در پاییز گذشته علیه ملت ایران رقم خورد و عاملان آن امروز در پی چیدن میوه‌های آن از رهگذر این نمایش نخ‌نما و تکراری هستند.
رکورد جدید دستگیری و شمار زندانیان در فرانسه/ بیش از 2 هزار زندانی باید روی زمین بخوابند
سه‌شنبه 1402/05/10 ساعت 17:39
رکورد جدید دستگیری و شمار زندانیان در فرانسه/ بیش از 2 هزار زندانی باید روی زمین بخوابند
آمار رسمی دولت فرانسه نشان می‌دهد که جمعیت زندان‌های این کشور رکورد تازه‌ای ثبت کرد و به 74 هزار و 513 نفر رسید.
آنچه در دو نشست اخیر شورای حقوق بشر و شورای امنیت سانسور شد!
شنبه 1402/04/17 ساعت 20:55
نورنیوز بررسی کرد؛
آنچه در دو نشست اخیر شورای حقوق بشر و شورای امنیت سانسور شد!
رسانه‌های غربی سعی کردند نقش و جایگاه جهانی ایران را که موجب شده تا بسیاری از کشورها ضمن اذعان به دروغین بودن ادعاهای ضد ایرانی غرب، به حمایت از مواضع و حقوق تهران بپردازند، سانسور کنند.
بیانیه‌ای رسواکننده از پلیس فرانسه که دیده نشد!
چهارشنبه 1402/04/14 ساعت 18:48
نورنیوز بررسی کرد؛
بیانیه‌ای رسواکننده از پلیس فرانسه که دیده نشد!
روز جمعه، اتحادیه مسئول نیمی از نیروهای پلیس فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در شب‌های اعتراضات شکل گرفته به علت تیراندازی یک مامور انتظامی به نوجوانی سیاه‌پوست و مرگ این نوجوان، نیروهای انتظامی در حال جنگ علیه جانوران پست هستند!
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
دوشنبه 1402/04/12 ساعت 14:20
نور ویدئو؛
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
ژست مردم‌داری و پرهیز از خشونت، فقط نسخه‌ای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست.
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
شنبه 1402/04/10 ساعت 16:31
نورنیوز بررسی کرد؛
تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری
ژست مردم‌داری و پرهیز از خشونت، فقط نسخه‌ای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست.
نظرات

آخرین اخبار
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟
اتحادیه اروپا از میزان واقعی ذخایر سوخت بی‌اطلاع است
اکونومیست: نفت ممکن است به 200 دلار برسد
برتری ناتینگهام مقابل استون‌ویلا در جدال تمام‌انگلیسی لیگ اروپا
درخواست اسپانیا از اتحادیه اروپا برای تعلیق توافق شراکت با اسرائیل
درخواست سازمان ملل برای واکنش فوری اروپا به توقیف ناوگان الصمود
واکنش تند ایتالیا به اقدام اسرائیل علیه کشتی‌های بشردوستانه
احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا
لیلاز: سعی کردیم جلوی جنگ را بگیریم و نشد/محاصره دریایی قابل مدیریت است
دیدار و گفت و گو وزیران خارجه عمان و فرانسه درباره آخرین تحولات منطقه