×
سیاسی
شناسه خبر : 145003
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/04/14 ساعت 18:48

نورنیوز بررسی کرد؛

بیانیه‌ای رسواکننده از پلیس فرانسه که دیده نشد!

روز جمعه، اتحادیه مسئول نیمی از نیروهای پلیس فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در شب‌های اعتراضات شکل گرفته به علت تیراندازی یک مامور انتظامی به نوجوانی سیاه‌پوست و مرگ این نوجوان، نیروهای انتظامی در حال جنگ علیه جانوران پست هستند!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: پس از آنکه طیف وسیعی از شهروندان فرانسوی به دنبال قتل «ناهل مرزوق» نوجوان سیاه‌پوست 17 ساله به دست ماموران امنیتی و انتظامی فرانسه، خیابان‌های این کشور را به صحنه اعتراضاتی فراگیر علیه حاکمیت تبدیل کردند، جهان شاهد خشونتی مثال‌زدنی از سوی پلیس علیه معترضین بود.

قتل ناهل با نژاد متعلق به شمال آفریقا به برانگیخته شدن آتش اعتراضات شهروندان فرانسه علیه خشونت نیروهای انتظامی و نژادپرستی ساختاری حاکمیت فرانسه انجامیده است.

تیراندازی روز سه‌شنبه هفته گذشته، سومین تیراندازی مرگ‌بار در هنگام بازرسی راهنمایی و رانندگی در سال 2023 بوده و چنانچه سخن‌گوی پلیس ملی فرانسه اعلام کرده، در سال 2022 نیز 13 نفر در تیراندازی‌های مشابه از سوی پلیس به قتل رسیده‌اند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، تاریخ‌چه استعمارگرایانه فرانسه و نژادپرستی سازمانی این کشور را علت اعتراضات کنونی در فرانسه دانسته و گفته: در کشورهای دارای تاریخ‌چه استعماری، نژادپرستی فرهنگی به نژادپرستی ساختاری و سازمانی تکامل و تغییر یافته است.

گرچه فرانسه، همواره دیگر کشورهای جامعه جهانی را به نقض حقوق بشر متهم و محکوم می‌کند اما بین واقعیت و شعارها و رویکردهای تصنعی کشورهای غربی برای دفاع از حقوق بشر، حفره‌ای عمیق وجود دارد.

به نقل از گزارش‌های رسمی، در اعتراضات اخیر فرانسه، حتی نوجوانان 12 الی 13 ساله نیز توسط نیروهای امنیتی، دستگیر شده و چنانچه «جرالد دارمانین» وزیر کشور فرانسه گفته؛ میانگین سنی  حدود 4000 شهروند بازداشت شده 17 سال بوده است!

در همین حین، بسته حمایت مالی ایجاد شده برای خانواده نیروی مسئول تیراندازی به ناهل و قاتل او، به بیش از 840 هزار یورو رسیده است! بسته‌ای که توسط «جین مسیحا» سیاستمدار راست افراطی و یکی از مشاوران پیشین «مارین لوپن» ایجاد شده است.

ویرانی نمایش‌های تصنعی فرانسه زیر پوشش حقوق بشر اما بسیار عمیق‌تر است، چنانچه روز جمعه، اتحادیه مسئول نیمی از نیروهای پلیس فرانسه در بیانیه‌ای نژادپرستانه که رسانه‌های غربی عامدانه از انتشار وسیع آن جلوگیری کردند اعلام کرد: در شب‌های اعتراضات، نیروهای انتظامی در حال جنگ علیه جانوران پست هستند!

در این بیانیه آمده: برای مقابله با گلّه‌ای از حیوانات وحشی، حفظ آرامش و عدم خشونت کافی نیست، باید آنها را وادار کرد. اکنون زمان مبارزه و پیکار علیه این حیوانات پست است. در شرایط کنونی، تسلیم شدن و عدم استفاده از رویکردهای خشونت‌بار و جلب رضایت این افراد، راه‌کاری واقع‌گرایانه نخواهد بود.

از سویی؛ برخی منابع و خبرگزاری‌های غربی اعتراضات کنونی فرانسه را به جنگی بین جامعه متشکل از مهاجران آفریقایی در فرانسه و اکثریت اروپایی و سفیدپوست این کشور تشبیه کرده و حتی در شبکه‌های اجتماعی، برخی از نژادپرستان اروپایی از این جنگ و شیوه تفکر برای پاک‌سازی اروپا از افراد غیراروپایی حمایت کرده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
محققان استنفورد علائم اوتیسم در موش‌ها را حذف کردند
آیفون ایر از سیم‌کارت فیزیکی پشتیبانی نمی کند
جزئیات مشتری اماراتی جهانبخش منتشر شد
اعتراف کاخ سفید: ترور رهبران حماس، هدفی باارزش برای واشنگتن است
روایت رسانه‌های عبری از حمله تروریستی به نشست رهبران حماس در دوحه
مادورو: جنگ جهانی سوم از هم‌اکنون آغاز شده است
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت
جنایات اسرائیل در بیانیه شورای مجالس آسیایی–آفریقایی در بیروت محکوم شد
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(5) - صربستان (0) |طوفان پنج‌گله انگلیس در بلگراد؛ شاگردان توخل در یک قدمی صعود
پرتغال 3-2 مجارستان؛ شب انفجار رونالدو و کانسلو در بوداپست + خلاصه بازی
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
X
آگهی تبلیغاتی