×
سیاسی
شناسه خبر : 143685
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/04/05 ساعت 15:49
تأکید ایران و قطر بر ضرورت رفع موانع و مسائل مالی و بانکی

در دیدار معاون اول رئیس جمهور و وزیر کار دولت قطر صورت گرفت؛

تأکید ایران و قطر بر ضرورت رفع موانع و مسائل مالی و بانکی

محمد مخبر در دیدار وزیر کار دولت قطر بر ضرورت حل مسائل بانکی، مالی و پولی فی‌مابین تأکید کرد و گفت: دلیلی ندارد دو کشور همسایه با فرهنگ، دین و رویکرد مشترک با ارز کشور ثالث مبادلات و تهاترهای مورد نیاز خود را انجام دهند.

نورنیوز - گروه سیاست: «محمد مخبر» ظهر امروز (دوشنبه ۵ تیر ماه) در دیدار با «علی بن صمیح المری» وزیر کار دولت قطر با اشاره به اینکه ارتباطات سیاسی بین ایران و این کشور و هماهنگی و همکاری در مجامع بین‌المللی هم اکنون به سطح بسیار خوب و بالایی رسیده است، افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران از ثبات و پیشرفت‌های داخلی و بین‌المللی دولت قطر خرسند است.

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: زمینه‌های همکاری بین دو کشور فوق العاده زیاد است اما سطح مبادلات اقتصادی در سال‌های گذشته متناسب با سطح بالای روابط سیاسی نبوده و زمینه‌های مشترک دینی، فرهنگی، تاریخی و همسایگی دو دولت و ملت حرکت و برنامه‌ریزی جدی برای توسعه و ارتقای روابط را می‌طلبد.

او با بیان اینکه رهبران سیاسی دو کشور همواره بر ارتقا مبادلات و ارتباطات تهران و دوحه در همه زمینه‌ها تأکید دارند، گفت: حل سازوکارهای مالی برای فعالین اقتصادی و بخش خصوصی به‌عنوان محورهای اصلی توسعه حائز اهمیت اساسی است که در سال‌های گذشته دولت‌های دو کشور نتوانستند تا با ایجاد بستر مناسب از این علاقه و اراده دو دولت و ملت به خوبی استفاده کنند.

مخبر بر ضرورت حل مسائل بانکی، مالی و پولی فی‌مابین تأکید کرد و ادامه داد: دلیلی ندارد دو کشور همسایه با فرهنگ، دین و رویکرد مشترک با ارز کشور ثالث مبادلات و تهاترهای مورد نیاز خود را انجام دهند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به همکاری‌های ایران و قطر در زمینه انرژی و به‌ویژه گاز خاطرنشان کرد: همکاری‌های ایران و قطر در این بخش می‌تواند دو کشور را تبدیل به هاب گازی و انرژی منطقه کند.

او تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا صدور خدمات فنی و مهندسی و دانش‌بنیان، رفع احتیاجات کشاورزی و سرمایه‌گذاری مشترک را در دستور کار قرار داده تا رفع نیازهای آموزشی فنی و حرفه‌ای و دانشگاهی به‌صورت متقابل بیش از گذشته فعال شود.

علی بن صمیح المری، وزیر کار دولت قطر نیز در این دیدار با قدردانی از حمایت‌های دولت جمهوری اسلامی از دولت این کشور در اجلاس‌ها و مجامع جهانی بین‌المللی تأکید کرد: دولت و ملت قطر هیچ‌گاه مواضع ایران در زمان مشکلات و بحران‌ها را فراموش نخواهد کرد.

او با تأکید بر اینکه سطح مبادلات تجاری دو کشور کماکان در سطح مورد انتظار و دستورات رهبران سیاسی ایران و قطر نیست، افزود: در این سفر پیاده سازی و عملیاتی کردن هر چه سریع‌تر پیمان‌نامه‌ها و توافقات رئیس جمهور ایران و امیر قطر در دستور کار قرار دارد.

صمیح المری خاطر نشان کرد: دیدارها و ملاقات‌های رئیس جمهوری اسلامی ایران و امیر قطر نشانگر علاقه و اراده دو دولت بر توسعه روابط فی‌مابین و هماهنگی در زمینه‌های مختلف تجاری و سرمایه‌گذاری است.

وزیر کار دولت قطر با اشاره به امضای بیانیه مشترک میان رؤسای کمیسیون همکاری‌های اقتصادی ایران و قطر تصریح کرد: تبادل تجربیات آموزشی و دانشگاهی و استفاده از مراکز آموزشی دو کشور، توسعه همکاری‌ها در زمینه اشتغال، تسهیل روابط بین بازرگانان ایرانی و قطری و نهایی و پیاده‌سازی سازوکار اجرایی توافقات انجام شده در دستور کار دولت قطر قرار دارد.

او با تأکید بر ضرورت رفع موانع ومسائل مالی و بانکی بین ایران و قطر تأکید کرد: ایجاد یک پنجره واحد برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت فعالین اقتصادی ایرانی در قطر نشان می‌دهد که عزمی جدی و راسخ برای حل موانع پیش روی سرمایه گذاران بخش خصوصی دو کشور وجود دارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405+ جدول
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد