×
سیاسی
شناسه خبر : 143625
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/04/04 ساعت 15:05
نوازش داعشی‌ها از سوی حکومت آلمان!

نورنیوز بررسی کرد؛

نوازش داعشی‌ها از سوی حکومت آلمان!

اکنون سوالات و ابهامات زیادی در خصوص چگونگی هدایت صدها تروریست آلمانی به سوریه و عراق و عضویت آنها در داعش و نقش آنها در تجارت غیر علنی تسلیحات میان شرکت‌های اسلحه‌سازی آلمانی و تروریست‌های تکفیری وجود دارد که قطعا مقامات آلمانی قصد پاسخ‌گویی به آنها را ندارند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: اخبار مربوط به صدور حکم دادگاه آلمان علیه یک تبعه زن داعشی در این کشور، این روزها مورد توجه بسیاری از محافل حقوق بشری مستقل قرار گرفته است.

ماجر از این قرار است که یک زن آلمانی که به داعش پیوسته بود به تحمل ۹ سال زندان محکوم شده است.

یکی از جرایم او نگه داشتن یک زن ایزدی به عنوان برده و کنیز است، او همچنین به جرم ارتکاب جنایت علیه بشریت و پیوستن به یک سازمان تروریستی خارجی گناه‌کار شناخته شده است.

دادگاهی در شهر کوبلنز در غرب آلمان این زن ۳۷ ساله آلمانی به نام «نادین» را به جرم آزار و سوءاستفاده از یک زن جوان ایزدی مجرم شناخته است. این زن همچنین به این علت که شوهر خود را برای کتک زدن و تجاوز به این زن جوان ایزدی تشویق می‌کرده، محکوم شناخته شد.

واقعیت امر این است که ژرمن‌ها، در طول مدت حضور داعش در سوریه و عراق از اصلی‌ترین حامیان تسلیحاتی این گروه تروریستی به شمار آمده و تسلیحات آلمانی به کرات از طریق واسطه‌ها در اختیار تروریست‌های تکفیری قرار می‌گرفت.

در چنین شرایطی، صدها تن از اتباع آلمانی به صفوف داعش پیوسته و در حوزه شامات به قتل و غارت مردم بی‌دفاع روی آوردند.

اکنون مقامات آلمانی با صدور حکمی نسبتا سبک برای یکی از جانیان داعشی در این کشور، نشان داده‌اند که اساسا اراده‌ای جهت مجازات واقعی اتباع آلمانی داعشی ندارند.

فراتر از آن، طبق شواهد و مستندات موجود، ده‌ها پرونده مربوط به جنایات اتباع آلمانی داعش در سوریه و عراق وجود دارد که هنوز هیچ‌یک مورد استماع و استناد دستگاه قضایی و امنیتی آلمان قرار نگرفته است.

به عبارت دقیق‌تر؛ مقامات آلمانی و اروپایی اساسا علاقه‌ای نسبت به طرح و بررسی جنایات اتباع داعشی خود نشان نمی‌دهند و صرفا برخی پرونده‌ها را به دلیل حساسیت افکار عمومی و به تواتر رسیدن جنایات صورت گرفته در آنها مورد بررسی قرار می‌دهند.

اکنون سوالات و ابهامات زیادی در خصوص چگونگی هدایت صدها تروریست آلمانی به سوریه و عراق و عضویت آنها در داعش و نقش آنها در تجارت غیر علنی تسلیحات میان شرکت‌های اسلحه‌سازی آلمانی و تروریست‌های تکفیری وجود دارد که قطعا مقامات آلمانی قصد پاسخ‌گویی به آنها را ندارند.

سران احزاب سوسیال دموکرات، دموکرات مسیحی، دموکرات‌های آزاد و حتی حزب سبز آلمان که طی سال‌های گذشته و اخیر در قدرت حضور داشته و دارند، جملگی در جریان این جنایات قرار داشته‌اند اما نه تنها به صورت عامدانه در برابر آنها سکوت کرده‌اند، بلکه با ایجاد نوعی حاشیه امن برای تروریست‌های آلمانی عضو داعش، زمینه را برای ارتکاب بیشتر جنایات ضدبشری توسط آنها فراهم ساخته‌اند.

در چنین شرایطی نمایش حقوق بشری ژرمن‌ها اساسا محلی از اعتبار و اعراب ندارد و قطعا افشای جنایات متعدد اتباع اروپایی داعش در سوریه و عراق، جایی برای استمرار این محاکمه‌های محدود، نمایشی و بی‌اثر باقی خواهد گذاشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شانس 2 طلا و یک برنز تیم محمد بنا در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا
میدری: الگوهای موفق اقتصادی استان‌ها در سراسر کشور اجرا می شود
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات