×
سیاسی
شناسه خبر : 143625
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/04/04 ساعت 15:05
نوازش داعشی‌ها از سوی حکومت آلمان!

نورنیوز بررسی کرد؛

نوازش داعشی‌ها از سوی حکومت آلمان!

اکنون سوالات و ابهامات زیادی در خصوص چگونگی هدایت صدها تروریست آلمانی به سوریه و عراق و عضویت آنها در داعش و نقش آنها در تجارت غیر علنی تسلیحات میان شرکت‌های اسلحه‌سازی آلمانی و تروریست‌های تکفیری وجود دارد که قطعا مقامات آلمانی قصد پاسخ‌گویی به آنها را ندارند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: اخبار مربوط به صدور حکم دادگاه آلمان علیه یک تبعه زن داعشی در این کشور، این روزها مورد توجه بسیاری از محافل حقوق بشری مستقل قرار گرفته است.

ماجر از این قرار است که یک زن آلمانی که به داعش پیوسته بود به تحمل ۹ سال زندان محکوم شده است.

یکی از جرایم او نگه داشتن یک زن ایزدی به عنوان برده و کنیز است، او همچنین به جرم ارتکاب جنایت علیه بشریت و پیوستن به یک سازمان تروریستی خارجی گناه‌کار شناخته شده است.

دادگاهی در شهر کوبلنز در غرب آلمان این زن ۳۷ ساله آلمانی به نام «نادین» را به جرم آزار و سوءاستفاده از یک زن جوان ایزدی مجرم شناخته است. این زن همچنین به این علت که شوهر خود را برای کتک زدن و تجاوز به این زن جوان ایزدی تشویق می‌کرده، محکوم شناخته شد.

واقعیت امر این است که ژرمن‌ها، در طول مدت حضور داعش در سوریه و عراق از اصلی‌ترین حامیان تسلیحاتی این گروه تروریستی به شمار آمده و تسلیحات آلمانی به کرات از طریق واسطه‌ها در اختیار تروریست‌های تکفیری قرار می‌گرفت.

در چنین شرایطی، صدها تن از اتباع آلمانی به صفوف داعش پیوسته و در حوزه شامات به قتل و غارت مردم بی‌دفاع روی آوردند.

اکنون مقامات آلمانی با صدور حکمی نسبتا سبک برای یکی از جانیان داعشی در این کشور، نشان داده‌اند که اساسا اراده‌ای جهت مجازات واقعی اتباع آلمانی داعشی ندارند.

فراتر از آن، طبق شواهد و مستندات موجود، ده‌ها پرونده مربوط به جنایات اتباع آلمانی داعش در سوریه و عراق وجود دارد که هنوز هیچ‌یک مورد استماع و استناد دستگاه قضایی و امنیتی آلمان قرار نگرفته است.

به عبارت دقیق‌تر؛ مقامات آلمانی و اروپایی اساسا علاقه‌ای نسبت به طرح و بررسی جنایات اتباع داعشی خود نشان نمی‌دهند و صرفا برخی پرونده‌ها را به دلیل حساسیت افکار عمومی و به تواتر رسیدن جنایات صورت گرفته در آنها مورد بررسی قرار می‌دهند.

اکنون سوالات و ابهامات زیادی در خصوص چگونگی هدایت صدها تروریست آلمانی به سوریه و عراق و عضویت آنها در داعش و نقش آنها در تجارت غیر علنی تسلیحات میان شرکت‌های اسلحه‌سازی آلمانی و تروریست‌های تکفیری وجود دارد که قطعا مقامات آلمانی قصد پاسخ‌گویی به آنها را ندارند.

سران احزاب سوسیال دموکرات، دموکرات مسیحی، دموکرات‌های آزاد و حتی حزب سبز آلمان که طی سال‌های گذشته و اخیر در قدرت حضور داشته و دارند، جملگی در جریان این جنایات قرار داشته‌اند اما نه تنها به صورت عامدانه در برابر آنها سکوت کرده‌اند، بلکه با ایجاد نوعی حاشیه امن برای تروریست‌های آلمانی عضو داعش، زمینه را برای ارتکاب بیشتر جنایات ضدبشری توسط آنها فراهم ساخته‌اند.

در چنین شرایطی نمایش حقوق بشری ژرمن‌ها اساسا محلی از اعتبار و اعراب ندارد و قطعا افشای جنایات متعدد اتباع اروپایی داعش در سوریه و عراق، جایی برای استمرار این محاکمه‌های محدود، نمایشی و بی‌اثر باقی خواهد گذاشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کشف چند جسد در واگن قطار باری ؛ هویت قربانیان مشخص نیست
توقیف املاک خبرنگار اینترنشنال با دستور قوه قضاییه
خداحافظی با مدارس دولتی ؛ همه مدارس هیات امنایی می شوند
نورنما | روایت دست هایی که دست ایران را پر کردند
استرالیا 7 فرد و 4 نهاد ایرانی را تحریم کرد
توضیح شهرداری درباره افزایش سفیدبالک‌ها در پایتخت
هوش مصنوعی وارد چیدمان داوران لیگ برتر شد
وزیر ارتباطات: اینترنت نیاز اساسی مردم است
تهدید موشکی ایران محور نگرانی تل‌آویو است
هشدار سازمان هواشناسی درباره هزینه‌تراشی با ادعای تاثیر انهدام رادارها بر وضعیت جوی
مرد اعدامی سردسته باند مأموران قلابی پایتخت بود
هشدار پزشکیان درباره سوءاستفاده اقتصادی در شرایط جنگی
رئیس قوه قضاییه: خط سفید و اینترنت‌پرو باید شفاف‌سازی شود
عطسه و کهیر در بهار نشانه پاکسازی بدن است
وضعیت آب وهوای آذربایجان‌غربی تا پایان هفته
دو مشتری جدید لواندوفسکی معرفی شدند
نوراینفو | برخی از علائم استرس و اضطراب
دلیل بسته شدن شبانه تونل‌های تهران چیست؟
گفت وگوی آمریکا با متحدان درباره بحران تنگه هرمز
واکنش تند تل‌آویو به تحریم‌های جدید اروپا علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی
معاون نیروی دریایی سپاه: امنیت خلیج فارس خط قرمز ایران است
درخواست یمن از شورای امنیت برای رفع محاصره
حمله تند ترامپ به حزب دموکرات آمریکا
چرا حال و آینده اقتصاد جهان به چند تنگه گره خورده؟
چرا بازار مسکن با رکود تورمی شدید مواجه شده است؟
افشای جزئیات جدید از پایگاه سری اسرائیل در عراق
جشن قهرمانی یامال با پرچم فلسطین جنجال‌ساز شد + فیلم
مذاکره درباره مذاکره
تشدید حملات اسرائیل در لبنان ونقض 1700 مورد آتش بس
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 22 اردیبهشت 1405
دکترین ملی کریدورها
کشف کلید کنترل خارش در مغز انسان
طرح جدید برای ائتلاف دموکراتیک علیه واشنگتن
عثمان دمبله ستاره فصل لیگ فرانسه شد
کشف کهکشانی بدون چرخش توسط تلسکوپ جیمز وب
اعدام عضو آموزش‌دیده گروهک تروریستی انصارالفرقان در شرق کشور
مجلس آمریکا برای هفتمین بار قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ را به رای می گذارد
سفیر ایران: معماری امنیتی منطقه نیاز به بازنگری دارد
ماجرای حضور هواپیماهای ایرانی در پایگاه نورخان پاکستان چیست؟
تعادل؛ گوهر گمشده در مذاکرات
خطای محاسباتی دشمن و درس بازدارندگی اتحاد مقدس
آخرین جزئیات از حضوری شدن کلاس‌ها و امتحانات دانشگاه ها
وزارت بهداشت اسرائیل: شمارمجروحان از آغاز جنگ با ایران به 8683 رسید
آخرین آمار از هزینه های سنگین جنگ ترامپ علیه ایران
آغاز فروش مشارکتی محصولات سایپا از امروز + جدول خودرو و نحوه ثبت نام
روسیه در انتظار پاسخ اروپا درباره مذاکرات دوجانبه
سیاست‌نامه | اختلاف دو نظر نماینده ولی فقیه درباره حجاب به کجا رسید
دیگر فرودگاه بین‌المللی کارآمدی در اسرائیل وجود ندارد
انصارالله: هدف حمله به ایران مهار استقلال منطقه است
زمان ترخیص کالاهای اساسی به حداقل رسید