×
سیاسی
شناسه خبر : 143585
تاریخ انتشار : شنبه 1402/04/03 ساعت 18:36
واکنش‌های بین‌المللی به تحولات داخلی روسیه

واکنش‌های بین‌المللی به تحولات داخلی روسیه

کشورهای غربی در بیانیه‌های جداگانه‌ای اعلام کردند که تحولات روسیه را از نزدیک دنبال می‌کنند، از طرفی رئیس جمهور بلاروس نیز در تماس با پوتین در جریان آخرین تحولات این کشور قرار گرفت.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: مسئولان کاخ سفید اعلام کردند که ایالات متحده اتفاقات روسیه را از نزدیک دنبال می‌کند و اوضاع به اطلاع بایدن رسیده است.

در همین حال، مسئولان کی‌یف مدعی شدند این اتفاقات را تنها شروع بحران روسیه می‌دانند.

میخائیلو پودولیاک، مشاور رئیس جمهور اوکراین در توئیتر نوشت: «شکاف بین نخبه روس بسیار عمیق و واضح است. تظاهر به اینکه همه چیز تحت کنترل است، فایده‌ای ندارد.»

وزارت دفاع بریتانیا اما اتفاقات جمعه شب روسیه را «بزرگترین چالش» روسیه در دوران جدید برشمرد و افزود: «وفاداری نیروهای روسیه به‌ویژه گارد ملی این کشور، تعیین کننده است.»

رئیس جمهور بلاروس هم در تماسی با پوتین، تحولات این کشور را جویا شد. دفتر ریاست جمهوری بلاروس اعلام کرد که پوتین، لوکاشنکو را در جریان امور قرار داده است.

دولت فرانسه نیز همچون ایالات متحده این‌گونه اظهار نظر کرد که «رئیس‌جمهور مکرون، اتفاقات روسیه را از نزدیک دنبال می‌کند.» کاخ الیزه افزود: «تمرکز ما همچنان بر روی پشتیبانی از اوکراین معطوف است.»

رئیس جمهور لهستان هم اظهار کرد که با نخست‌وزیر و وزیر دفاع خود در مورد تحولات روسیه گفتگو کرده و ورشو تحولات را از نزدیک دنبال می‌کند.

آندری دودا افزود: «اتفاقاتی که در پشت مرزهای شرقی ما در جریان است را به دقت دنبال میکنیم.»

سخنگوی دفتر رسانه‌ای دولت آلمان نیز اعلام کرد که صدر اعظم آلمان، در جریان امور قرار گرفته و ما تحولات دیشب و امروز روسیه را از نزدیک دنبال می‌کنیم.

وزرای خارجه سوئد و استونی نیز هرکدام در پیام هایی جداگانه اعلام کردند که این تحولات مهم را از نزدیک زیر نظر دارند. در همین حال وزارت خارجه ایتالیا نیز به شهروندان خود که در روسیه حضور دارند، هشدار داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران این رویداد را موضوع داخلی روسیه دانست و گفت ایران از حاکمیت قانون در روسیه حمایت می‌کند.

رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با پوتین اعلام کرد از گام‌های رئیس‌جمهور روسیه در پی شورش مسلحانه گروه واگنر به‌طور کامل حمایت می‌کند.

رئیس‌جمهور گرجستان اما از بیم مهاجرت‌های احتمالی دستور تقویت بیشتر مرزهای شمالی این کشور با روسیه را صادر کرد.

دولت قطر هم اعلام کرد که با نگرانی شدید تحولات روسیه دنبال می‌کند و خواستار رعایت حداکثر خویشتن‌داری، توسل به عقلانیت و در امان‌ماندن غیرنظامیان از عواقب درگیری‌ها شد.


سی ان ان
اخبار مرتبط
شورش واگنر؛ طراحی غربی یا سناریوی شطرنج‌باز روسی؟!
دوشنبه 1402/04/05 ساعت 10:03
نورنیوز بررسی کرد؛
شورش واگنر؛ طراحی غربی یا سناریوی شطرنج‌باز روسی؟!
با انتشار اولین مصاحبه‌های پریگوژین و انتقاد شدید او از مقامات نظامی روسیه درخصوص عدم استفاده از سلاح هسته‌ای در جنگ اوکراین، مشخص شد که تسلط احتمالی‌ واگنر بر انبارهای سلاح هسته‌ای مسکو قطعا موجب بروز فاجعه‌ای غیرقابل پیش‌بینی برای غرب و متحدانش خواهد شد.
ابعاد شورش واگنر و جنگ شناختی غرب علیه روسیه
یکشنبه 1402/04/04 ساعت 15:04
نور ویدئو؛
ابعاد شورش واگنر و جنگ شناختی غرب علیه روسیه
گرچه اقدامات گروه واگنر از نظر شکلی با توجه به درگیر بودن روسیه در جنگ اوکراین، می‌تواند آثار روانی مخربی را به‌دنبال داشته باشد اما این گروه از نقطه‌نظر ماهیتی فاقد حداقل توان لازم برای به چالش کشاندن ارتش روسیه است‌ و احتمال اینکه واگنر بتواند موفقیت قابل توجهی به دست آورد، بسیار اندک است.
امیرعبداللهیان: روسیه از این مرحله عبور خواهد کرد
شنبه 1402/04/03 ساعت 22:03
امیرعبداللهیان: روسیه از این مرحله عبور خواهد کرد
«حسین امیرعبداللهیان» و «سرگئی لاوروف» وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، در یک گفتگوی تلفنی، آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه و همچنین تحولات مربوط به وضعیت ایجاد شده در مناطقی از روسیه را مورد رایزنی قرار دادند.
پسکوف: پوتین در کرملین است
شنبه 1402/04/03 ساعت 16:08
پسکوف: پوتین در کرملین است
کاخ کرملین به دنبال انتشار شایعاتی مبنی بر انتقال ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به یک اقامتگاه دیگر درحالی‌که گزارش‌هایی در مورد نزدیک شدن گروه واگنر به مسکو وجود دارد، این ادعاها را رد کرد.
ابعاد شورش واگنر و جنگ شناختی غرب علیه روسیه
شنبه 1402/04/03 ساعت 13:18
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد شورش واگنر و جنگ شناختی غرب علیه روسیه
گرچه اقدامات گروه واگنر از نظر شکلی با توجه به درگیر بودن روسیه در جنگ اوکراین، می‌تواند آثار روانی مخربی را به‌دنبال داشته باشد اما این گروه از نقطه‌نظر ماهیتی فاقد حداقل توان لازم برای به چالش کشاندن ارتش روسیه است‌ و احتمال اینکه واگنر بتواند موفقیت قابل توجهی به دست آورد، بسیار اندک است.
پوتین: ما با یک خیانت داخلی مواجه هستیم
شنبه 1402/04/03 ساعت 10:48
پوتین: ما با یک خیانت داخلی مواجه هستیم
پوتین تصریح کرد: «ما پاسخ سختی به این شورش مسلحانه می‌دهیم.رژیم ضد تروریستی را در مسکو و تعدادی از استان‌ها اعلام کردیم و اقداماتی برای بازگرداندن ثبات در روستوف انجام خواهد شد».
نظرات

آخرین اخبار
رم، وین و فرانکفورت در حمایت از ایران به‌پا خواستند
منزل دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بمباران شد
قیمت مواد غذایی در آمریکا افزایش یافت
حمایت مردم منتقم ایران از نیروهای مسلح
آغاز طرح تماس با سالمندان تنهای پرخطر در تهران
پزشکیان: هر چه را ویران کرده‌اند، بهتر از قبل می‌سازیم
اجرای «پرستار داوطلب محله» در دستور کار قرار گرفت
مدارس غیردولتی به پرداخت حقوق معلمان طبق قرارداد ملزم شد
شورای نگهبان لایحه بودجه 1405 را مغایر شرع و قانون اساسی نشناخت
عراقچی تاکید کرد: ایران به هرگونه حمله علیه تأسیسات انرژی پاسخ خواهد داد
استرالیا میزان ذخایر انرژی اش را اعلام کرد/اوضاع وخیم است
اعتراف رسانه اسرائیلی به هدف قرار داده شدن بانک‌های آمریکایی در منطقه
هلال احمر: تاکنون به 160 مرکز بهداشتی- درمانی آسیب وارد شده است
تعلیق بخشی از محرومیت‌های چک برگشتی
شورای امنیت درباره تمدید مأموریت یوناما رأی‌گیری می‌کند
پسکوف: روسیه با ونزوئلا در تماس است
گزارش تصویری / مراسم دریا سالار شهید علی شمخانی در امامزاده صالح بن موسی الکاظم (ع)
دبیرکل کتائب سیدالشهدا عراق: خروج از غرب آسیا برای آمریکا پرهزینه خواهد بود
ترامپ دست به دامن چین شد
دیپلماسی همچنان بهترین راه برای حل‌وفصل تنش‌های کنونی است
77 امدادگر در حملات اسرائیل به لبنان شهید و مجروح شدند
سرنوشت نتانیاهو همچنان در هاله‌ای از ابهام
تداوم صادرات و واردات ️از مرزهای کرمانشاه
طومار حزب انگلیسی خطاب به استارمر برای توقف تجاوز علیه ایران
رادیو اسرائیل تایید کرد: ایران، مرکز و جنوب اسرائیل را موشک باران کرد
کرملین: نفت روسیه برای بازار جهانی ضروری است
قالیباف: پایگاه‌های آمریکایی از هیچ‌کس محافظت نمی‌کنند
گزارش تصویری / مراسم وداع با دریا سالار شهید علی شمخانی در مسجد ولیعصر (عج) تهران
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به یزد، اصفهان و قشم
ترامپ: هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا آسیب ندیده اند!/اعتراف به حمله از عربستان به ایران
دانشجویان با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای اعلام بیعت می‌کنند
سخنگوی سپاه: حمله به شعب بانک‌های آمریکایی در پاسخ به تجاوز دشمن به دو بانک ایرانی بود
بارگیری 2.7 میلیون بشکه‌ای 2 نفتکش، امروز از خارک
یمن: احتمال بستن باب‌المندب وجود دارد
حماس: ایران حق دارد به هر شیوه‌ای که مناسب می‌داند به تجاوز پاسخ دهد
چه خبر از تحویل خودروهای ثبت‌نامی؟
ناخدای امنیت ایران در ساحل ابدیت آرام گرفت؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی + فیلم
گزارش تصویری / مراسم وداع با دریا سالار شهید علی شمخانی در مسجد ولیعصر (عج) تهران
بقائی: گفته بودیم عواقب حمله به ایران کل منطقه را درگیر خواهد کرد
هشدار فوری به ساکنان امارات
گروسی: درباره نیروگاه زاپروژیا با مسکو رایزنی کردیم
انهدام 87 پهپاد اوکراینی توسط روسیه
صلیب سرخ: باید از زیر ساخت‌های غیر نظامی حفاظت شود
کمک‌های بشردوستانه ترکمنستان وارد خراسان رضوی شد
هنوز از 6 کلاس موشکی ایران رونمایی نشده است
انهدام دو تانک مرکاوا در عملیات جدید حزب الله
جنگ با ایران هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد
درس‌های مهمی که ایران به عرب‌های منطقه داد
فراخوان آتش زدن پرچم‌ آمریکا و اسرائیل در چهارشنبه سوری امسال
افشای اطلاعات 50 افسر ارشد نیروی دریایی رژیم صهیونیستی