×
اقتصادی
شناسه خبر : 143562
تاریخ انتشار : شنبه 1402/04/03 ساعت 12:52
حضور همراه اول در نمایشگاه الکامپ 2023 با شعار تجربه جهان دیجیتال

حضور همراه اول در نمایشگاه الکامپ 2023 با شعار تجربه جهان دیجیتال

گروه همراه اول با شعار تجربه جهان دیجیتال، در الکامپ 2023 به ارائه آخرین دستاوردهای فنی و سرویس‌های دیجیتال خود می‌پردازد و رونمایی‌های ویژه‌ای را برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ (Elecomp ۲۰۲۳) از ۴ تا ۷ تیر ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور فعالان عرصه فناوری برگزار می‌شود که «همراه اول» به عنوان طلایه دار هوشمندسازی کسب و کارها و پیشران تحول دیجیتال کشور نیز در آن حضور دارد.

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور به شکلی متمرکز در سالن ۳۵ به همراه اعضای گروه خود و در فضایی نزدیک به ۱۲۰۰ مترمربع حضور دارد که به ارائه آخرین دستاوردهای دیجیتال و فناوری‌های نسل نو در قالب محصولات و سرویس‌های تجاری، یوزکیس و دموهای کاربردی می‌پردازد.

همراه اول با در اختیار داشتن بیشترین سهم بازار مشترکان تلفن همراه کشور، در قالب ۳ زون اصلی «شبکه و زیرساخت»، «راه‌حل‌های کسب و کاری» و «زندگی دیجیتال» در این رویداد حاضر می‌شود و به ارائه جامعی از خدمات و سرویس‌های مربوط به این زون‌ها می‌پردازد.

محوریت حضور سگمنت شبکه و زیرساخت بر «تکنولوژی و اتصال» است که ضمن برقراری پوشش 5G در سطح نمایشگاه، مقدمه‌ای از فناوری‌های نسل جدید ارائه می‌دهد و همچنین پلتفرم ویژه اینترنت اشیاء را به نمایش می‌گذارد.

سگمنت راه‌حل‌های کسب و کاری نیز با شاخه‌های محصولات و خدمات سازمانی، لجستیک و حمل و نقل، ابزارهای هوشمند، آینده تحرک پذیری، فینتک، خدمات ابری و مرکز داده، سلامت الکترونیکی، خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی و استارتاپ‌های موجود در سبد سرمایه گذاری همراه اول در این رویداد حاضر می‌شود.

در نهایت هم زون زندگی دیجیتال با ساختار توریسم، فینتک (فناوری مالی)، بازی و سرگرمی، کودک و نوجوان، محصولات و خدمات مخابراتی، حمایت از مشتریان، آموزش الکترونیکی، خدمات و سلامت هوشمند به میزبانی از بازدیدکنندگان الکامپ ۲۰۲۳ می پردازد.

همراه اول به منظور تفکیک خدمات دیجیتال و ارائه سرویس‌های نمایشگاهی، در غرفه‌های محیطی خود که در محوطه نمایشگاه تدارک دیده است، ضمن پاسخگویی به تمامی درخواست‌ها، به فروش انواع سیمکارت، مودم، موبایل و مودم قسطی و همچنین رونمایی از مودم 5G می‌پردازد.

علاقه مندان به سرویس‌های نوظهور دنیای دیجیتال، می‌توانند با مراجعه به غرفه‌های اپراتور اول تلفن همراه که با فراهم آوردن بالغ بر ۸۵ درصد پوشش جمعیتی نسل‌های نوین ارتباطی در کشور، هم اکنون بیشترین سهم بازار «مشترکان پهن باند سیار» را در اختیار دارد، از نزدیک با مقولات، «اینترنت اشیاء»، «تماس تصویری بر بستر نسل چهارم یا ViLTE»، «احراز هویت بایومتریک»، «API کنسول همات»، «سامانه رمز ارز» و «کیف پول فراگیر» آشنا شوند.

علاوه بر این سرویس‌ها، امکان آشنایی و تعامل با «چت بات حج»، «خودنویس هوشمند برای مدیریت صورت جلسات»، «خدمات و محصولات دیتاسنتری»، «مرکز تماس ابری»، «خودروی متصل»، «مدیریت هوشمند انرژی»، «لجستیک هوشمند»، «تماس امن»، «سرویس بی‌سیم سازمانی»، «استارتاپ‌های موجود در سبد سرمایه‌گذاری اپراتور اول تلفن همراه نظیر نت باکس، دیدیمون، نبض و میاره»، «پلتفرم‌های دیجیتال اوانو، ذره بین و شاد»، «بازی و سرگرمی»، «آی بیمه»، «سیمکارت‌های گردشگری، انارستان و نوجوان» و «باشگاه مشتریان» نیز در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک فراهم است.

در این نمایشگاه برای نخستین بار یوزکیسی مربوط به سرویس‌های هوشمند با عنوان «عکس با سلبریتی‌ها» که توسط مرکز تحقیق و توسعه همراه اول پیاده‌سازی شده است، آورده می‌شود و در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد تا بتوانند با چهره‌ها و قهرمانان ورزشی مورد علاقه خود عکس اختصاصی بگیرند.

حضور همراه اول به عنوان لوکوموتیو پرقدرت مسیر حرکتی ایران دیجیتال منوط به فضای سالن نمایشگاهی نمی‌شود و به منظور اشتراک مساعی، شبکه‌سازی و هم افزایی تجربیات فن سالاران در حوزه‌های گوناگون ICT، درصدد است با حضور و ارائه‌هایی ویژه در بخش الکام تاکز به گفتمان سازی در حوزه های تحول دیجیتال، اقتصاد دیجیتال، دولت الکترونیک و هوشمند سازی بپردازد.

در این راستا دو سخنرانی با موضوعات «نقش آفرینی اپراتورهای تلکام در توانمندسازی و توسعه اکوسیستم دانش بنیان صنعت ICT کشور» و «مدل‌های کاربردی هوش مصنوعی در صنعت سلامت و چالش‌های پیش‌رو» به ترتیب در روزهای «یکشنبه ۴ تیر ساعت ۱۰» و «دوشنبه ۵ تیر ساعت ۱۵» در سالن ۴۴ برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه و آشنایی با محصولات و خدمات نوین توسعه یافته توسط گروه همراه اول می‌توانند در بازه زمانی ۸ تا ۱۶ تاریخ‌های مذکور به سالن ۳۵ نمایشگاه بین‌المللی تهران مراجعه کنند.


شرکت ارتباطات سیار ایران
اخبار مرتبط
همراه اول برترین روابط‌عمومی در «ارتباطات رسانه‌ای» و «روابط‌عمومی دیجیتال»
شنبه 1402/02/30 ساعت 16:54
همراه اول برترین روابط‌عمومی در «ارتباطات رسانه‌ای» و «روابط‌عمومی دیجیتال»
با کسب بالاترین امتیاز، روابط‌عمومی همراه اول در دهمین دوره جشنواره ستارگان روابط‌عمومی ایران، لوح ویژه «ارتباطات رسانه‌ای» را دریافت کرد و به‌عنوان روابط‌عمومی برتر در بخش «روابط عمومی دیجیتال» معرفی شد.
همراه اول؛ پرچمدار یوزکیس‌های عملی 5G در ایران
چهارشنبه 1401/11/12 ساعت 15:27
همراه اول؛ پرچمدار یوزکیس‌های عملی 5G در ایران
نسل پنجم ارتباطات یا 5G را می‌توان مهم‌ترین ترند سال‌های اخیر در دنیای فناوری نامید، فناوری که به راحتی می‌تواند زندگی بشر را دگرگون کند و تجربیاتی را برای ما به ارمغان بیاورد که تاکنون آن‌ها را در رویا یا فیلم‌های سینمایی تخیلی می‌دیدیم.
همراه اول عنوان «تنها روابط عمومی شبکه‌ای ایران» را از آن خود کرد
سه‌شنبه 1401/09/22 ساعت 22:30
همراه اول عنوان «تنها روابط عمومی شبکه‌ای ایران» را از آن خود کرد
همراه اول در نوزدهمین دوره جشنواره برترین‌های روابط‌عمومی ایران با کسب بالاترین امتیاز، نشان ویژه «روابط عمومی شبکه‌ای» و عنوان برتر «ارتباطات رسانه‌ای» را دریافت کرد.
نظرات

آخرین اخبار
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق