×
اقتصادی
شناسه خبر : 143562
تاریخ انتشار : شنبه 1402/04/03 ساعت 12:52
حضور همراه اول در نمایشگاه الکامپ 2023 با شعار تجربه جهان دیجیتال

حضور همراه اول در نمایشگاه الکامپ 2023 با شعار تجربه جهان دیجیتال

گروه همراه اول با شعار تجربه جهان دیجیتال، در الکامپ 2023 به ارائه آخرین دستاوردهای فنی و سرویس‌های دیجیتال خود می‌پردازد و رونمایی‌های ویژه‌ای را برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ (Elecomp ۲۰۲۳) از ۴ تا ۷ تیر ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور فعالان عرصه فناوری برگزار می‌شود که «همراه اول» به عنوان طلایه دار هوشمندسازی کسب و کارها و پیشران تحول دیجیتال کشور نیز در آن حضور دارد.

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور به شکلی متمرکز در سالن ۳۵ به همراه اعضای گروه خود و در فضایی نزدیک به ۱۲۰۰ مترمربع حضور دارد که به ارائه آخرین دستاوردهای دیجیتال و فناوری‌های نسل نو در قالب محصولات و سرویس‌های تجاری، یوزکیس و دموهای کاربردی می‌پردازد.

همراه اول با در اختیار داشتن بیشترین سهم بازار مشترکان تلفن همراه کشور، در قالب ۳ زون اصلی «شبکه و زیرساخت»، «راه‌حل‌های کسب و کاری» و «زندگی دیجیتال» در این رویداد حاضر می‌شود و به ارائه جامعی از خدمات و سرویس‌های مربوط به این زون‌ها می‌پردازد.

محوریت حضور سگمنت شبکه و زیرساخت بر «تکنولوژی و اتصال» است که ضمن برقراری پوشش 5G در سطح نمایشگاه، مقدمه‌ای از فناوری‌های نسل جدید ارائه می‌دهد و همچنین پلتفرم ویژه اینترنت اشیاء را به نمایش می‌گذارد.

سگمنت راه‌حل‌های کسب و کاری نیز با شاخه‌های محصولات و خدمات سازمانی، لجستیک و حمل و نقل، ابزارهای هوشمند، آینده تحرک پذیری، فینتک، خدمات ابری و مرکز داده، سلامت الکترونیکی، خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی و استارتاپ‌های موجود در سبد سرمایه گذاری همراه اول در این رویداد حاضر می‌شود.

در نهایت هم زون زندگی دیجیتال با ساختار توریسم، فینتک (فناوری مالی)، بازی و سرگرمی، کودک و نوجوان، محصولات و خدمات مخابراتی، حمایت از مشتریان، آموزش الکترونیکی، خدمات و سلامت هوشمند به میزبانی از بازدیدکنندگان الکامپ ۲۰۲۳ می پردازد.

همراه اول به منظور تفکیک خدمات دیجیتال و ارائه سرویس‌های نمایشگاهی، در غرفه‌های محیطی خود که در محوطه نمایشگاه تدارک دیده است، ضمن پاسخگویی به تمامی درخواست‌ها، به فروش انواع سیمکارت، مودم، موبایل و مودم قسطی و همچنین رونمایی از مودم 5G می‌پردازد.

علاقه مندان به سرویس‌های نوظهور دنیای دیجیتال، می‌توانند با مراجعه به غرفه‌های اپراتور اول تلفن همراه که با فراهم آوردن بالغ بر ۸۵ درصد پوشش جمعیتی نسل‌های نوین ارتباطی در کشور، هم اکنون بیشترین سهم بازار «مشترکان پهن باند سیار» را در اختیار دارد، از نزدیک با مقولات، «اینترنت اشیاء»، «تماس تصویری بر بستر نسل چهارم یا ViLTE»، «احراز هویت بایومتریک»، «API کنسول همات»، «سامانه رمز ارز» و «کیف پول فراگیر» آشنا شوند.

علاوه بر این سرویس‌ها، امکان آشنایی و تعامل با «چت بات حج»، «خودنویس هوشمند برای مدیریت صورت جلسات»، «خدمات و محصولات دیتاسنتری»، «مرکز تماس ابری»، «خودروی متصل»، «مدیریت هوشمند انرژی»، «لجستیک هوشمند»، «تماس امن»، «سرویس بی‌سیم سازمانی»، «استارتاپ‌های موجود در سبد سرمایه‌گذاری اپراتور اول تلفن همراه نظیر نت باکس، دیدیمون، نبض و میاره»، «پلتفرم‌های دیجیتال اوانو، ذره بین و شاد»، «بازی و سرگرمی»، «آی بیمه»، «سیمکارت‌های گردشگری، انارستان و نوجوان» و «باشگاه مشتریان» نیز در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک فراهم است.

در این نمایشگاه برای نخستین بار یوزکیسی مربوط به سرویس‌های هوشمند با عنوان «عکس با سلبریتی‌ها» که توسط مرکز تحقیق و توسعه همراه اول پیاده‌سازی شده است، آورده می‌شود و در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد تا بتوانند با چهره‌ها و قهرمانان ورزشی مورد علاقه خود عکس اختصاصی بگیرند.

حضور همراه اول به عنوان لوکوموتیو پرقدرت مسیر حرکتی ایران دیجیتال منوط به فضای سالن نمایشگاهی نمی‌شود و به منظور اشتراک مساعی، شبکه‌سازی و هم افزایی تجربیات فن سالاران در حوزه‌های گوناگون ICT، درصدد است با حضور و ارائه‌هایی ویژه در بخش الکام تاکز به گفتمان سازی در حوزه های تحول دیجیتال، اقتصاد دیجیتال، دولت الکترونیک و هوشمند سازی بپردازد.

در این راستا دو سخنرانی با موضوعات «نقش آفرینی اپراتورهای تلکام در توانمندسازی و توسعه اکوسیستم دانش بنیان صنعت ICT کشور» و «مدل‌های کاربردی هوش مصنوعی در صنعت سلامت و چالش‌های پیش‌رو» به ترتیب در روزهای «یکشنبه ۴ تیر ساعت ۱۰» و «دوشنبه ۵ تیر ساعت ۱۵» در سالن ۴۴ برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه و آشنایی با محصولات و خدمات نوین توسعه یافته توسط گروه همراه اول می‌توانند در بازه زمانی ۸ تا ۱۶ تاریخ‌های مذکور به سالن ۳۵ نمایشگاه بین‌المللی تهران مراجعه کنند.


شرکت ارتباطات سیار ایران
اخبار مرتبط
همراه اول برترین روابط‌عمومی در «ارتباطات رسانه‌ای» و «روابط‌عمومی دیجیتال»
شنبه 1402/02/30 ساعت 16:54
همراه اول برترین روابط‌عمومی در «ارتباطات رسانه‌ای» و «روابط‌عمومی دیجیتال»
با کسب بالاترین امتیاز، روابط‌عمومی همراه اول در دهمین دوره جشنواره ستارگان روابط‌عمومی ایران، لوح ویژه «ارتباطات رسانه‌ای» را دریافت کرد و به‌عنوان روابط‌عمومی برتر در بخش «روابط عمومی دیجیتال» معرفی شد.
همراه اول؛ پرچمدار یوزکیس‌های عملی 5G در ایران
چهارشنبه 1401/11/12 ساعت 15:27
همراه اول؛ پرچمدار یوزکیس‌های عملی 5G در ایران
نسل پنجم ارتباطات یا 5G را می‌توان مهم‌ترین ترند سال‌های اخیر در دنیای فناوری نامید، فناوری که به راحتی می‌تواند زندگی بشر را دگرگون کند و تجربیاتی را برای ما به ارمغان بیاورد که تاکنون آن‌ها را در رویا یا فیلم‌های سینمایی تخیلی می‌دیدیم.
همراه اول عنوان «تنها روابط عمومی شبکه‌ای ایران» را از آن خود کرد
سه‌شنبه 1401/09/22 ساعت 22:30
همراه اول عنوان «تنها روابط عمومی شبکه‌ای ایران» را از آن خود کرد
همراه اول در نوزدهمین دوره جشنواره برترین‌های روابط‌عمومی ایران با کسب بالاترین امتیاز، نشان ویژه «روابط عمومی شبکه‌ای» و عنوان برتر «ارتباطات رسانه‌ای» را دریافت کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
X
آگهی تبلیغاتی