×
فرهنگی
شناسه خبر : 143557
تاریخ انتشار : شنبه 1402/04/03 ساعت 11:49
پیام ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ

پیام ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ

ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ در پیامی اظهار کرد: تلاش داریم این سازمان -در عین خدمت‌رسانی و پشتوانه‌ بودن برای حرکت‌های خودجوش مردمیِ برآمده از روح و جان‌های پاک- به جایگاه اصلی خود یعنی تبدیل شدن به نهادِ راهبری و پشتیبانی جریانِ مردمیِ تبلیغ اسلامی نزدیک‌تر شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: متن پیام رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

اقتضای نهضت توحیدی انقلاب اسلامی، صف‌بندیِ میان دو جبهه‌ حق و باطل است و لاجرم دشمنی‌ها و تقابل‌هایی را برمی‌انگیزد. به‌ویژه در دورانی که حربه‌ سرسلسله‌ دشمنی، یعنی ابلیس و اعوانِ قسم‌خورده‌اش؛ قلب مضامینِ دینی، بی‌تفاوت‌سازی مردم نسبت به دین، نشر انحرافات و ترویج زشتی‌هاست؛ پیش‌بُردِ نهضتِ نشر‌ خوبی‌ها –به مثابه‌ی قیامِ مجاهدانه- بر تک تک ما مفروض است.  

هر چند سازمان تبلیغات اسلامی، از ارکانِ ترویج و توسعه‌ فرهنگ دینی در کشور است، اما پُرواضح است که همه باید در امر تبلیغِ اسلام، مشارکت داشته باشیم. تبلیغ؛ وظیفه‌ای حکومتی و یا متعیّن در یک صنف و قشرِ خاص یا یک نهادِ سازمانی و دولتی نیست و همه‌ی آحاد مؤمنین، به‌‌قدرِ تعلق و بهره‌مندی از معارف دینی، در این امر خطیر، سهیم بوده و هستند. 

البته تعمیق، تفقّه و تفکر برای فهمِ باطن و حقیقتِ معارفِ اصیل و کاربردیِ اسلامِ نابِ محمدی(ص) و همچنین ارتقای دستگاه محاسباتیِ معادباور و در یک کلام «رشد عقلانیت دینی»، وظیفه‌ هر مؤمنِ دلسوز‌ی‌ست که در اصل، هر آنکه دل و جان و ذهن خود را به خدا سپرده باشد؛ با گفتار، کردار، ظاهر و باطنش مبّلغ دین خواهد بود.

بدون شک توقع می‌رود که در مسئله‌ی تبلیغ، به عمق و غنای بیشتری برسیم و صد البته هم واقفیم که آنچه امروز در ساحتِ تبلیغ می‌گذرد، از آن غنا و ژرفای اصیلِ اسلامی فاصله دارد. اما بخش‌های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی در عرصه‌های مختلفِ تبلیغ و ترویج اسلامِ نابِ محمدی(ص) با دو رسالت اصلی «تبیین و عرضه‌ی فکر و فرهنگ و معارف اسلامی با توجه به نیازهای روز و با نوآوری در ادبیات و روش‌ها» و «رصد و مقابله‌ی هوشمندانه با تهاجمات فکری و فرهنگی و تبلیغی و رسانه‌ای دشمنان دین و انقلاب و کشور» فعال و مشغول به خدمت‌رسانی مخلصانه هستند.

تلاش داریم این سازمان -در عین خدمت‌رسانی و پشتوانه‌ بودن برای حرکت‌های خودجوش مردمیِ برآمده از روح و جان‌های پاک- به جایگاه اصلی خود یعنی تبدیل شدن به نهادِ راهبری و پشتیبانی جریانِ مردمیِ تبلیغ اسلامی نزدیک‌تر شود. چه آنکه حرکت‌های مؤمنانه و مجاهدانه‌ای که در مدار افق‌گشایی ولیّ جامعه و مبتنی بر اندیشه‌ها، بیانات و انتظارات امامین انقلاب اسلامی باشد را پشتیبانی و حمایت نموده و خواهیم نمود. 

همه‌ ما خادمانِ نهضتِ تبیینِ اسلامِ ناب، کمر همت بسته‌ایم که با درک اقتضائات اجتماعیِ تبلیغ و فهمِ این نکته که فطرت انسان به‌طور طبیعی در پیِ حرف تازه و نو می‌گردد، در این بازار متنوع و متکثرِ فکری و ذائقه‌ای، به زبان روز از معارف حقه دینِ مبین خود سخن بگوییم و با پیوند زدن حلقه‌های زنجیره تولیدات فرهنگی و همچنین با محوریت قراردادن مسئله‌ جهاد تبیین (در همه برنامه‌ریزی‌ها و خروجی‌ها) ضمن توجه به توسعه مخاطب، آن حقیقت روشن را (با همه ملاحظات و دقت‌های بسیاری که برای خود تعریف و تعیین نمودیم) بازنمایی و روایت‌پردازی نماییم. 

همدلی بر پایه مشترکات، بین فعالان و موثرین سپهر فرهنگی انقلاب اسلامی را از مهم‌ترین الزاماتِ طی این طریق می‌دانیم و معتقدیم که مُصلح خود باید صالح باشد. لذا علی‌رغم همه‌ مجاهدت‌های بی‌وقفه و مخلصانه‌ دوستان، همکاران و عزیزانِ همراه در ساحت تبلیغ، با اشراف بر کاستی‌ها، پذیرای نقدها، نظرات و پیشنهادات همه مسئولین و هم‌وطنان مؤمن و شریف خود هستیم. 

با سپاس خاضعانه از ساحت مقدس پروردگار و با تضرع و خشوع، سر بر سجده‌ی شکر می‌گذارم که توفیق خدمت به مردمی شریف را به واسطه‌ امر ولیّ حکیم و فرزانه‌مان بر دوش ما نهاد و ضمن طلب شرح صدر، توفیق هدایت، اعطای فرقان و معرفت اختیار در این مسیر سخت و مقدس، به عنوان کمترین خادم نهضت تبیین اسلام ناب از همه‌ آن‌هایی که در این سال‌ها در این وادی مقدس عمر خود را مصروف داشته و دارند کمال تشکر و خاکساری را به عمل می‌آورم.

 


 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زلزله در جام جهانی 2026؛ پایان تلخ آلمان و هلند در یک شب تاریخی
قیمت گوشت قرمز امروز 9 تیر 1405 + جدول
سیاست نامه | اصولگرایی علیه افراط گرایی و تندرویی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 9 تیر 1405+ جدول
شهادت دو پاسدار سپاه در حمله تروریستی پاوه؛ روایت سپاه از جزئیات حادثه
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
خداحافظی احساسی گلر آلمان از مانشافت
نبویان از کدام کودتا حرف می زند؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 9 تیر 1405 + وضعیت استانها
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین