×
فرهنگی
شناسه خبر : 143557
تاریخ انتشار : شنبه 1402/04/03 ساعت 11:49
پیام ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ

پیام ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ

ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ در پیامی اظهار کرد: تلاش داریم این سازمان -در عین خدمت‌رسانی و پشتوانه‌ بودن برای حرکت‌های خودجوش مردمیِ برآمده از روح و جان‌های پاک- به جایگاه اصلی خود یعنی تبدیل شدن به نهادِ راهبری و پشتیبانی جریانِ مردمیِ تبلیغ اسلامی نزدیک‌تر شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: متن پیام رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

اقتضای نهضت توحیدی انقلاب اسلامی، صف‌بندیِ میان دو جبهه‌ حق و باطل است و لاجرم دشمنی‌ها و تقابل‌هایی را برمی‌انگیزد. به‌ویژه در دورانی که حربه‌ سرسلسله‌ دشمنی، یعنی ابلیس و اعوانِ قسم‌خورده‌اش؛ قلب مضامینِ دینی، بی‌تفاوت‌سازی مردم نسبت به دین، نشر انحرافات و ترویج زشتی‌هاست؛ پیش‌بُردِ نهضتِ نشر‌ خوبی‌ها –به مثابه‌ی قیامِ مجاهدانه- بر تک تک ما مفروض است.  

هر چند سازمان تبلیغات اسلامی، از ارکانِ ترویج و توسعه‌ فرهنگ دینی در کشور است، اما پُرواضح است که همه باید در امر تبلیغِ اسلام، مشارکت داشته باشیم. تبلیغ؛ وظیفه‌ای حکومتی و یا متعیّن در یک صنف و قشرِ خاص یا یک نهادِ سازمانی و دولتی نیست و همه‌ی آحاد مؤمنین، به‌‌قدرِ تعلق و بهره‌مندی از معارف دینی، در این امر خطیر، سهیم بوده و هستند. 

البته تعمیق، تفقّه و تفکر برای فهمِ باطن و حقیقتِ معارفِ اصیل و کاربردیِ اسلامِ نابِ محمدی(ص) و همچنین ارتقای دستگاه محاسباتیِ معادباور و در یک کلام «رشد عقلانیت دینی»، وظیفه‌ هر مؤمنِ دلسوز‌ی‌ست که در اصل، هر آنکه دل و جان و ذهن خود را به خدا سپرده باشد؛ با گفتار، کردار، ظاهر و باطنش مبّلغ دین خواهد بود.

بدون شک توقع می‌رود که در مسئله‌ی تبلیغ، به عمق و غنای بیشتری برسیم و صد البته هم واقفیم که آنچه امروز در ساحتِ تبلیغ می‌گذرد، از آن غنا و ژرفای اصیلِ اسلامی فاصله دارد. اما بخش‌های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی در عرصه‌های مختلفِ تبلیغ و ترویج اسلامِ نابِ محمدی(ص) با دو رسالت اصلی «تبیین و عرضه‌ی فکر و فرهنگ و معارف اسلامی با توجه به نیازهای روز و با نوآوری در ادبیات و روش‌ها» و «رصد و مقابله‌ی هوشمندانه با تهاجمات فکری و فرهنگی و تبلیغی و رسانه‌ای دشمنان دین و انقلاب و کشور» فعال و مشغول به خدمت‌رسانی مخلصانه هستند.

تلاش داریم این سازمان -در عین خدمت‌رسانی و پشتوانه‌ بودن برای حرکت‌های خودجوش مردمیِ برآمده از روح و جان‌های پاک- به جایگاه اصلی خود یعنی تبدیل شدن به نهادِ راهبری و پشتیبانی جریانِ مردمیِ تبلیغ اسلامی نزدیک‌تر شود. چه آنکه حرکت‌های مؤمنانه و مجاهدانه‌ای که در مدار افق‌گشایی ولیّ جامعه و مبتنی بر اندیشه‌ها، بیانات و انتظارات امامین انقلاب اسلامی باشد را پشتیبانی و حمایت نموده و خواهیم نمود. 

همه‌ ما خادمانِ نهضتِ تبیینِ اسلامِ ناب، کمر همت بسته‌ایم که با درک اقتضائات اجتماعیِ تبلیغ و فهمِ این نکته که فطرت انسان به‌طور طبیعی در پیِ حرف تازه و نو می‌گردد، در این بازار متنوع و متکثرِ فکری و ذائقه‌ای، به زبان روز از معارف حقه دینِ مبین خود سخن بگوییم و با پیوند زدن حلقه‌های زنجیره تولیدات فرهنگی و همچنین با محوریت قراردادن مسئله‌ جهاد تبیین (در همه برنامه‌ریزی‌ها و خروجی‌ها) ضمن توجه به توسعه مخاطب، آن حقیقت روشن را (با همه ملاحظات و دقت‌های بسیاری که برای خود تعریف و تعیین نمودیم) بازنمایی و روایت‌پردازی نماییم. 

همدلی بر پایه مشترکات، بین فعالان و موثرین سپهر فرهنگی انقلاب اسلامی را از مهم‌ترین الزاماتِ طی این طریق می‌دانیم و معتقدیم که مُصلح خود باید صالح باشد. لذا علی‌رغم همه‌ مجاهدت‌های بی‌وقفه و مخلصانه‌ دوستان، همکاران و عزیزانِ همراه در ساحت تبلیغ، با اشراف بر کاستی‌ها، پذیرای نقدها، نظرات و پیشنهادات همه مسئولین و هم‌وطنان مؤمن و شریف خود هستیم. 

با سپاس خاضعانه از ساحت مقدس پروردگار و با تضرع و خشوع، سر بر سجده‌ی شکر می‌گذارم که توفیق خدمت به مردمی شریف را به واسطه‌ امر ولیّ حکیم و فرزانه‌مان بر دوش ما نهاد و ضمن طلب شرح صدر، توفیق هدایت، اعطای فرقان و معرفت اختیار در این مسیر سخت و مقدس، به عنوان کمترین خادم نهضت تبیین اسلام ناب از همه‌ آن‌هایی که در این سال‌ها در این وادی مقدس عمر خود را مصروف داشته و دارند کمال تشکر و خاکساری را به عمل می‌آورم.

 


 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیام شینا انصاری به مناسبت روز طبیعت
چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر؟
انجمن اسلامی امیرکبیر به نامه رئیس دانشگاه تهران واکنش نشان دادند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
چین: وضعیت تنگه هرمز نتیجه جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله دشمن متجاوز به آبادان و خرمشهر
جو کنت: اهداف آمریکا در جنگ با ایران با اهداف اسرائیل متفاوت است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
تجارت خارجی کشور در سال 1404 به حدود 110 میلیارد دلار رسید
آغاز موج 90 عملیات وعده صادق 4/ صنایع فلزی آمریکا زیر ضربات موشکی
مسکو: آماده سوق دادن تنش‌ها به مسیر صلح‌آمیز در خاورمیانه هستیم
جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است
بقائی نسبت به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد واکنش داد
پنتاگون تلفات نیروهای آمریکایی در جنگ با ایران را مخفی می‌کند
عامل تیراندازی در وردآورد دستگیر شد
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است
نخست‌وزیر استرالیا: ما می‌خواهیم شاهد کاهش تنش در خاورمیانه باشیم
حمله سایبری حنظله به شرکت های طراح سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی رژیم اسرائیل
ایران برای نشست اضطراری به یونسکو پیشنهاد داد
پیوستن رئیس قوه قضاییه به پویش «جانفدا برای ایران»
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فیلیپین
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود