×
سیاسی
شناسه خبر : 143527
تاریخ انتشار : جمعه 1402/04/02 ساعت 14:15
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی

نورنیوز بررسی کرد؛

ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی

آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» بر می‌آید، بیانگر حقیقت جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها و ذات تروریستی و تروریسم پروری بوده که از یک سو فروپاشی منشور همبستگی اعلام شد و از سوی دیگر منفعت‌طلبی‌های فردی آنه آشکار ساخت.

نورنیوز - گروه سیاست: شبکه «السومریه نیوز» به‌نقل از یک مقام پیش‌مرگۀ اقلیم کردستان عراق از درگیری شدید مسلحانه میان ۲ گروهک تجزیه‌طلب کُرد مخالف ایران در روستایی نزدیک مرز ایران خبر داد که طی آن ۲ کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت. این درگیری پس‌از آن رخ داد که ۲ گروهک تروریستی «زحمت‌کشان کردستان» و «زحمت‌کشان انقلابی کردستان» اعلام کردند پس‌از هفت ماه، به اتحاد میان خود پایان داده‌اند.

اخبار و گزارش‌های منتشره در باب درگیری میان تجزیه طلبان در حالی منتشر شده است که این جریان‌ها طی ماه‌های گذشته در لوای شعار«ژن، ژیان، آزادی» مدعی اتحاد علیه جمهوری اسلامی و در عمل تجزیه و چند پاره سازی ایران در لوای واژگانی همچون تکثر گرایی، جایگزینی یکپارچگی سرزمینی به جای تمامیت ارضی بوده‌اند.

فعالیت این گروهک‌ها در حالی موجب شده تا صدها نفر از ساکنان بومی این مناطق مجبور به ترک خانه و روستای خود شوند و مشکلات بسیاری را برای عراق ایجاد کرده‌اند که همزمان با حوادث پاییز سال گذشته این جریان‌ها نیز فعالیت‌های تروریستی، خربکارانه، تجزیه طلبانه خود را با محوریت اغتشاش و ترور و به زعم خویش ناامن سازی مناطق مختلف ایران به‌ویژه مناطق کرد نشین تشدید کردند.

در همین حال سرکرده‌های این گروهک‌های تجزیه طلب و تروریستی همچون مهتدی، ادعای پیوند و نزدیکی با سایر جریان‌های تجزیه طلب و ضد انقلاب و مردم ایران همچون منافقین، سلطنت طلبان، اپوزیسیون خارج نشین و… را مطرح کرده‌اند.

با توجه به ذات و خمیرمایه جاه طلب، خودبرتر پندار هر کدام از این گروه‌ها که نه تنها صرفاً در اهداف شخصی و در قبال یکدیگر که حتی در داخل هر کدام از این گروه‌ها و دسته جان جریان داشته در کنار وابستگی‌هایی که هر کدام از آنها به یکی از سرویس‌های کشورها و رژیم‌های معاند ایران با اهداف متفاوت داشته‌اند، اختلافات و تقابل‌های درونی میان آنها از سطح هواداران سریعاً در میان خود سرکرده‌هایشان نیز نمودار شد.

دو ماه از منشور همبستگی ادعایی نمی‌گذشت که پهلوی با صدور بیانیه‌ای و متهم سازی دیگران به دیکتاتوری و بی توجهی به نظرات دیگران از منشور کناره گیری کرد. چند روز پس از آن نیز حامد اسماعیلیون نیز با افشاگری رسانه‌ای در قبال پهلوی و دیکتاتور و غیر انسانی دانستن رفتارهای پهلوی از منشور کنار کشید. نازنین بنیادی و سایر اعضای منشور از جمله مهتدی نیز در نهایت کناره‌گیری از منشور و فروپاشی آن را مطرح کردند.

گروهک تروریستی منافقین نیز که با ترور و کشتار در حوادث پاییز ساز گذشته به دنبال نمایش خود به عنوان جایگزین جمهوری اسلامی برای کشورهای معاند ایران بود، در نهایت نقاب ماهیت تروریستی‌اش بر همگان آشکار شد به‌گونه‌ای که حتی کشورهایی همچون فرانسه و آلبانی که سال‌ها بود به پناه‌گاه امنی برای آنها مبدل شده بودند، برای حفظ امنیت خویش، اقدام علیه آنها را ضروری دانستند.

این افشای ماهیت از یک سو موجب شد تا فرانسه ممنوعیت برگزاری نشست این گروهک را به خاطر مسائل امنیتی اعلام کند و از سوی دیگر وزارت کشور آبانی رسماً با معرفی این گروهک به عنوان گروهی تروریستی که رفتارهای خرابکاران و تروریستی داشته است به مقر آنها حمله کرده که در نتیجه رفتارهای تروریستی و مسلحانه اعضای این گروهک، درگیری پلیس با آنها شدت گرفته که در نتیجه آن نیز تعدادی زخمی و تعدادی نیز بازداشت شدند.

در جدیدترین رسوایی برای امضا کنندگان به اصطلاح منشور همبستگی جرج تاوان و تجزیه طلبانی که در لوای شعار «ژن، ژیان، آزادی» به دنبال کاسب کاری‌های شخصی و تجزیه طلبانه بوده‌اند، سرانجام جریان‌های کومله نیز مانند همتایان خود در منشور همبستگی و اپوزیسیون خارج نشین به جان هم افتاده که نتیجه آن نیز درگیری‌های خونین میان   ۲ گروهک تروریستی «زحمت‌کشان کردستان» و «زحمت‌کشان انقلابی کردستان» بوده است.

درگیری‌‌هایی که پرده از ماهیت و نیات درونی این جریان‌ها که همانا منفعت طلبی و جاه طلبی‌های تجزیه طلبانه برای رسیدن به انحصار قدرت بوده است را آشکار ساخت چنانکه حتی ادعای اتحادشان نیز چند ماهی بیشتر دوام نمی‌آورد و به ذات انحصار طلب تروریستی خود باز می‌گردند.

به هر تقدیر آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» (ژن، ژیان، آزادی) بر می‌آید، بیانگر حقیقتی به نام جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها، وابستگی به اربابان و دستگاه‌های اطلاعاتی کشورهای معاند با اهداف متفاوت، ذات تروریستی و تروریسم پروری، است به‌گونه‌ای که هیچ کدام از آنها حتی چشم دیدن یکدیگر را نیز ندارند و سرانجام نیز از یک سو فروپاشی منشور همبستگیشان اعلام شد و از سوی دیگر منفعت طلبی فردی هر کدام از آنها آشکار گردید.

این در حالی است که این بی وطنان بی هویت نه تنها در میان مردم ایران و جهان بلکه حتی در میان کشورهای معاند جمهوری اسلامی ایران نیز دیگر جایگاهی نداشته که سرنوشت منافقین در آبانی و فرانسه و نیز رویکرد کشورهای معاند نظیر فرانسه که نقشی مهم در اغتشاشات پاییز گذشته داشته‌اند، به گسترش روابط با جمهوری اسلامی و کنار نهادن وعده‌های داده شده به اپوزیسیون مبنی بر رد هرگونه مذاکره با تهران، نمودی از این حقیقت بوده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
لزوم اجرای توافق‌نامه امنیتی بغداد-تهران برای مقابله با تروریسم
سه‌شنبه 1402/04/06 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
لزوم اجرای توافق‌نامه امنیتی بغداد-تهران برای مقابله با تروریسم
قطعا با اجرای دقیق مفاد توافق‌نامه امنیتی بغداد-تهران علاوه بر کاهش قابل ملاحظه تهدیدات تروریستی و جلوگیری از ایجاد ناامنی‌های مرزی، زمینه‌های توسعه همه‌جانبه روابط دو کشور در ابعاد سیاسی، اقتصادی و امنیتی، بیش از پیش فراهم خواهد شد.
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
شنبه 1402/04/03 ساعت 16:56
نور ویدئو؛
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» بر می‌آید، بیانگر حقیقت جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها و ذات تروریستی و تروریسم پروری بوده که از یک سو فروپاشی منشور همبستگی اعلام شد و از سوی دیگر منفعت‌طلبی‌های فردی آنه آشکار ساخت.
چند نکته مهم پیرامون کلاه‌برداری علی کریمی از خواهرش
سه‌شنبه 1402/03/30 ساعت 13:03
نورنیوز بررسی کرد؛
چند نکته مهم پیرامون کلاه‌برداری علی کریمی از خواهرش
رنج‌های تحمیل شده توسط علی کریمی که در ماه‌های گذشته ژست ناجی زنان گرفته به خواهرش به عنوان یک زن، رونمایی از باطن حقیقی نقاب فریبنده‌ای است که مدعیان حقوق بشر و حقوق زنان را رسوا می‌کند.
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 15:20
نور ویدئو؛
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن عناصر ضدانقلاب پی برده‌اند چنانچه بایدن در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات‌متحده در نشست مشترک با کنگره، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!
سپاه حملات مجدد به گروهک تروریستی کومله را از سر گرفت
دوشنبه 1401/07/04 ساعت 13:25
سپاه حملات مجدد به گروهک تروریستی کومله را از سر گرفت
نیروی زمینی سپاه پاسداران از صبح امروز دور جدید حملات توپخانه‌ای و پهپادی خود علیه مواضع گروهک‌های تروریستی در اقلیم کردستان عراق را آغاز کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها
مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
واکنش صریح ایتالیا :ما در جنگ ایران مشارکت نداشتیم
جادوی تاکتیکی در خدمت آلمان/پایان طلسم 10 ساله ژرمن ها با ناگلزمان
پشت‌پرده تغییرات نظامی رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان؛ تخلیه یا جابه‌جایی؟
پاسخ تأمین اجتماعی به ابهامات متناسب‌سازی بازنشستگان+ نحوه اعتراض
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا
چالش عجیب اخلاقی در گروه D جام جهانی
چرا بازیکنان جام جهانی جوراب‌های خود را سوراخ می‌کنند؟
واکنش عجیب فیفا به حاشیه نمادهای رنگین‌کمانی در بازی ایران و مصر
آیا شعار علیه آمریکا و آتش‌زدن پرچم ممنوع شده است؟
واکنش قالیباف به ادعای خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط ایران