×
سیاسی
شناسه خبر : 143527
تاریخ انتشار : جمعه 1402/04/02 ساعت 14:15
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی

نورنیوز بررسی کرد؛

ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی

آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» بر می‌آید، بیانگر حقیقت جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها و ذات تروریستی و تروریسم پروری بوده که از یک سو فروپاشی منشور همبستگی اعلام شد و از سوی دیگر منفعت‌طلبی‌های فردی آنه آشکار ساخت.

نورنیوز - گروه سیاست: شبکه «السومریه نیوز» به‌نقل از یک مقام پیش‌مرگۀ اقلیم کردستان عراق از درگیری شدید مسلحانه میان ۲ گروهک تجزیه‌طلب کُرد مخالف ایران در روستایی نزدیک مرز ایران خبر داد که طی آن ۲ کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت. این درگیری پس‌از آن رخ داد که ۲ گروهک تروریستی «زحمت‌کشان کردستان» و «زحمت‌کشان انقلابی کردستان» اعلام کردند پس‌از هفت ماه، به اتحاد میان خود پایان داده‌اند.

اخبار و گزارش‌های منتشره در باب درگیری میان تجزیه طلبان در حالی منتشر شده است که این جریان‌ها طی ماه‌های گذشته در لوای شعار«ژن، ژیان، آزادی» مدعی اتحاد علیه جمهوری اسلامی و در عمل تجزیه و چند پاره سازی ایران در لوای واژگانی همچون تکثر گرایی، جایگزینی یکپارچگی سرزمینی به جای تمامیت ارضی بوده‌اند.

فعالیت این گروهک‌ها در حالی موجب شده تا صدها نفر از ساکنان بومی این مناطق مجبور به ترک خانه و روستای خود شوند و مشکلات بسیاری را برای عراق ایجاد کرده‌اند که همزمان با حوادث پاییز سال گذشته این جریان‌ها نیز فعالیت‌های تروریستی، خربکارانه، تجزیه طلبانه خود را با محوریت اغتشاش و ترور و به زعم خویش ناامن سازی مناطق مختلف ایران به‌ویژه مناطق کرد نشین تشدید کردند.

در همین حال سرکرده‌های این گروهک‌های تجزیه طلب و تروریستی همچون مهتدی، ادعای پیوند و نزدیکی با سایر جریان‌های تجزیه طلب و ضد انقلاب و مردم ایران همچون منافقین، سلطنت طلبان، اپوزیسیون خارج نشین و… را مطرح کرده‌اند.

با توجه به ذات و خمیرمایه جاه طلب، خودبرتر پندار هر کدام از این گروه‌ها که نه تنها صرفاً در اهداف شخصی و در قبال یکدیگر که حتی در داخل هر کدام از این گروه‌ها و دسته جان جریان داشته در کنار وابستگی‌هایی که هر کدام از آنها به یکی از سرویس‌های کشورها و رژیم‌های معاند ایران با اهداف متفاوت داشته‌اند، اختلافات و تقابل‌های درونی میان آنها از سطح هواداران سریعاً در میان خود سرکرده‌هایشان نیز نمودار شد.

دو ماه از منشور همبستگی ادعایی نمی‌گذشت که پهلوی با صدور بیانیه‌ای و متهم سازی دیگران به دیکتاتوری و بی توجهی به نظرات دیگران از منشور کناره گیری کرد. چند روز پس از آن نیز حامد اسماعیلیون نیز با افشاگری رسانه‌ای در قبال پهلوی و دیکتاتور و غیر انسانی دانستن رفتارهای پهلوی از منشور کنار کشید. نازنین بنیادی و سایر اعضای منشور از جمله مهتدی نیز در نهایت کناره‌گیری از منشور و فروپاشی آن را مطرح کردند.

گروهک تروریستی منافقین نیز که با ترور و کشتار در حوادث پاییز ساز گذشته به دنبال نمایش خود به عنوان جایگزین جمهوری اسلامی برای کشورهای معاند ایران بود، در نهایت نقاب ماهیت تروریستی‌اش بر همگان آشکار شد به‌گونه‌ای که حتی کشورهایی همچون فرانسه و آلبانی که سال‌ها بود به پناه‌گاه امنی برای آنها مبدل شده بودند، برای حفظ امنیت خویش، اقدام علیه آنها را ضروری دانستند.

این افشای ماهیت از یک سو موجب شد تا فرانسه ممنوعیت برگزاری نشست این گروهک را به خاطر مسائل امنیتی اعلام کند و از سوی دیگر وزارت کشور آبانی رسماً با معرفی این گروهک به عنوان گروهی تروریستی که رفتارهای خرابکاران و تروریستی داشته است به مقر آنها حمله کرده که در نتیجه رفتارهای تروریستی و مسلحانه اعضای این گروهک، درگیری پلیس با آنها شدت گرفته که در نتیجه آن نیز تعدادی زخمی و تعدادی نیز بازداشت شدند.

در جدیدترین رسوایی برای امضا کنندگان به اصطلاح منشور همبستگی جرج تاوان و تجزیه طلبانی که در لوای شعار «ژن، ژیان، آزادی» به دنبال کاسب کاری‌های شخصی و تجزیه طلبانه بوده‌اند، سرانجام جریان‌های کومله نیز مانند همتایان خود در منشور همبستگی و اپوزیسیون خارج نشین به جان هم افتاده که نتیجه آن نیز درگیری‌های خونین میان   ۲ گروهک تروریستی «زحمت‌کشان کردستان» و «زحمت‌کشان انقلابی کردستان» بوده است.

درگیری‌‌هایی که پرده از ماهیت و نیات درونی این جریان‌ها که همانا منفعت طلبی و جاه طلبی‌های تجزیه طلبانه برای رسیدن به انحصار قدرت بوده است را آشکار ساخت چنانکه حتی ادعای اتحادشان نیز چند ماهی بیشتر دوام نمی‌آورد و به ذات انحصار طلب تروریستی خود باز می‌گردند.

به هر تقدیر آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» (ژن، ژیان، آزادی) بر می‌آید، بیانگر حقیقتی به نام جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها، وابستگی به اربابان و دستگاه‌های اطلاعاتی کشورهای معاند با اهداف متفاوت، ذات تروریستی و تروریسم پروری، است به‌گونه‌ای که هیچ کدام از آنها حتی چشم دیدن یکدیگر را نیز ندارند و سرانجام نیز از یک سو فروپاشی منشور همبستگیشان اعلام شد و از سوی دیگر منفعت طلبی فردی هر کدام از آنها آشکار گردید.

این در حالی است که این بی وطنان بی هویت نه تنها در میان مردم ایران و جهان بلکه حتی در میان کشورهای معاند جمهوری اسلامی ایران نیز دیگر جایگاهی نداشته که سرنوشت منافقین در آبانی و فرانسه و نیز رویکرد کشورهای معاند نظیر فرانسه که نقشی مهم در اغتشاشات پاییز گذشته داشته‌اند، به گسترش روابط با جمهوری اسلامی و کنار نهادن وعده‌های داده شده به اپوزیسیون مبنی بر رد هرگونه مذاکره با تهران، نمودی از این حقیقت بوده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
لزوم اجرای توافق‌نامه امنیتی بغداد-تهران برای مقابله با تروریسم
سه‌شنبه 1402/04/06 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
لزوم اجرای توافق‌نامه امنیتی بغداد-تهران برای مقابله با تروریسم
قطعا با اجرای دقیق مفاد توافق‌نامه امنیتی بغداد-تهران علاوه بر کاهش قابل ملاحظه تهدیدات تروریستی و جلوگیری از ایجاد ناامنی‌های مرزی، زمینه‌های توسعه همه‌جانبه روابط دو کشور در ابعاد سیاسی، اقتصادی و امنیتی، بیش از پیش فراهم خواهد شد.
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
شنبه 1402/04/03 ساعت 16:56
نور ویدئو؛
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» بر می‌آید، بیانگر حقیقت جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها و ذات تروریستی و تروریسم پروری بوده که از یک سو فروپاشی منشور همبستگی اعلام شد و از سوی دیگر منفعت‌طلبی‌های فردی آنه آشکار ساخت.
چند نکته مهم پیرامون کلاه‌برداری علی کریمی از خواهرش
سه‌شنبه 1402/03/30 ساعت 13:03
نورنیوز بررسی کرد؛
چند نکته مهم پیرامون کلاه‌برداری علی کریمی از خواهرش
رنج‌های تحمیل شده توسط علی کریمی که در ماه‌های گذشته ژست ناجی زنان گرفته به خواهرش به عنوان یک زن، رونمایی از باطن حقیقی نقاب فریبنده‌ای است که مدعیان حقوق بشر و حقوق زنان را رسوا می‌کند.
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 15:20
نور ویدئو؛
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن عناصر ضدانقلاب پی برده‌اند چنانچه بایدن در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات‌متحده در نشست مشترک با کنگره، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!
سپاه حملات مجدد به گروهک تروریستی کومله را از سر گرفت
دوشنبه 1401/07/04 ساعت 13:25
سپاه حملات مجدد به گروهک تروریستی کومله را از سر گرفت
نیروی زمینی سپاه پاسداران از صبح امروز دور جدید حملات توپخانه‌ای و پهپادی خود علیه مواضع گروهک‌های تروریستی در اقلیم کردستان عراق را آغاز کرده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
تهران شنبه و یکشنبه هم تعطیل می‌شود ؟
نورنما | طبیعت جذاب دنیا
رمزگشایی از ماجرای هراس‌فروشی تل‌آویو در آسمان عراق
روسیه: هیچ امتیازی در بحران اوکراین نخواهیم داد!
واکنش دفتر پزشکیان به بحث‌‌ اینترنت سفید
سخنان عجیب اردوغان : ترکیه وارث ابن سینا و لقمان حکیم است!
کودتای نظامی در گینه بیسائو / دستگیری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن ارتش
اسرائیل دروغ می‌گوید؛ ایران و محور مقاومت شکست نخورده‌اند
مهار آتش در شاهرود / جنگل ابر در امان ماند!
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
حساب‌های کاربری سربازان زیر ذره بین ارتش اسرائیل
پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از 26 دی‌ماه برقرار می‌شود
انفجار انبار مهمات در ادلب سوریه
دولت برای اصلاحات احتمالی در مصوبه بنزین به نفع مردم آمادگی دارد
کاتس: امنیت کشورش تضمین نشود، «هیچ آرامشی» در لبنان وجود نخواهد داشت
شیخ نعیم قاسم: دور باطل تجاور آمریکایی-اسرائیلی به پایان خواهد رسید
نتانیاهو از حضور مکرر در دادگاه شکایت کرد!
لاریجانی: حاضریم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم
آلودگی هوا تا اواسط هفته آینده در تهران می ماند
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
X
آگهی تبلیغاتی