×
سیاسی
شناسه خبر : 143477
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/03/31 ساعت 17:04
لایحه دولت برای حمایت از ایرانیان خارج از کشور به مجلس می‌رود

لایحه دولت برای حمایت از ایرانیان خارج از کشور به مجلس می‌رود

سخنگوی دولت با اعلام این خبر که دولت با ارسال لایحه‌ای به مجلس برای حمایت ایرانیان خارج از کشور موافقت کرد، اظهار کرد: حمایت از نخبگان ایرانی خارج از کشور در لایحه دیده شده است.

نورنیوز - گروه سیاست: علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه ۳۱ خردادماه) هیئت دولت در جمع خبرنگاران، ضمن تشریح مصوبات هیئت دولت، گفت: آیین‌نامه‌ای برای مشوق‌های مالیاتی برای کسب‌وکار‌های فعال در سکو‌های داخلی در فضای مجازی تدبیر و تصویب شد تا مقوم فعالیت‌های مجازی در سکو‌های داخلی باشد.

او افزود: آیین‌نامه دیگری تصویب شد که مطابق آن برخی شرایط برای نقل و انتقال کارمندان و کارکنان دستگاه‌های اجرایی در کلانشهر‌ها تسهیل شود. ممنوعیت‌هایی در گذشته وجود داشت و مثلاً انتقال کارمند به تبعیت از همسرش که در محل دیگری مشغول است یا انتقال کسی که در خانواده‌اش یا خودش معلولیت یا بیماری خاصی دارد که امکان درمانش در هر شهری وجود ندارد. این موارد و نظایر آن تسهیل شد تا شامل ممنوعیت‌های پیشین نباشند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت با ارسال لایحه‌ای با هدف حمایت از ایرانیان خارج از کشور به مجلس موافقت کرد که طی آن تدابیری اندیشیده شود و در حوزه‌های مختلف از ایرانیان خارج از کشور حمایت شود،اظهار کرد:  ارائه خدمات حقوقی، ارائه خدمات دولت الکترونیک و امور قضایی. امکان شناسایی و جذب ایرانیان دارای استعداد برای عضویت در هیئت علمی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان از این موارد است.

بهادری جهرمی تاکید کرد: حمایت از نخبگان ایرانی خارج از کشور و حفظ و اتصال فرهنگی ایرانیان خارج از کشور با سرزمین اصلی از دیگر محور‌های این لایحه است.

او افزود: دولت پیش از این مجوزی از مجلس در لایحه بودجه گرفته بود که بتواند یک درصد از هزینه‌های تمامی شرکت‌های دولتی و بانک‌ها و موسسات انتفاعی را به حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری بخش خصوصی اختصاص دهد که بخش زیادی از آن یا محوریت اجرایی صندوق هنر انجام می‌شود و این امر هم به تصویب هیئت وزیران رسید.

سخنگوی دولت همچنین با بیان اینکه دولت با ارسال لایحه‌ای به مجلس برای امکان نظارت موثرتر بانک مرکزی به شرکت‌های تعاونی اعتبار موافقت کرد، اظهار کرد: همچنین در این جلسه اصلاحی هم برای تقویت آیین‌نامه حمایت بیمه‌ای از ناباروری و مراقبت‌های دوران بارداری انجام شد تا حمایت موثرتری از مادران در دوره بارداری و شیردهی در مجموعه‌های غیردولتی انجام شود.

بهادری جهرمی درباره تغییر ساعات اداری، گفت: دولت برنامه‌ای برای تغییر رویه ندارد چرا که ساعتی که امسال برای شروع کار اعلام شده معادل ساعتی است که پارسال اعلام شده بود.

او با بیان اینکه پارسال در ایام ساعت اوج مصرف آغاز ساعت کاری هفت صبح اعلام شده بود،اظهار کرد:  حالا با توجه به تغییر نکردن ساعت، هفت صبح پارسال همان شش صبح امسال است. پس معادل طلوعی همان است. دولت نگاهش این بود که برای کمک به کارمندان اتمام ساعت کار را زودتر در نظر بگیرید. در آیین‌نامه آمده بود که با ایراد رئیس مجلس مواجه شد. منتظریم لایحه دولت در مجلس تدبیر شود.

سخنگوی دولت گفت: اعتقاد حقوقی دولت این است که دستگاه‌های اجرایی می‌توانند اتمام ساعت کار را مدیریت کنند، اما برای شروع تغییری نیست تا لایحه در مجلس تدبیر شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شکست استراتژی ترامپ در جنگ با ایران
رسوایی بزرگ در فیفا؛ افشای رابطه غیراخلاقی اینفانتینو با همکار سابقش
زلزله 4.7 ریشتری اندیمشک، شهرهای شمال خوزستان را لرزاند
اذعان رسانه اسرائیلی بر قطعی بودن تسلیم ترامپ در برابر ایران
رئیس جدید ستادکل نیروهای مسلح را بیشتر بشناسید
کارت بازی یاسر آسانی صادر شد
ادعای مضحک ترامپ برای دریافت غرامت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران
ایران هیمنه آمریکا را شکست
کاهش دمای تهران از فردا
جدیدترین تحولات یمن؛ تداوم حملات پهپادی به مواضع عربستان
نورویدئو | پاتریوت ها شلیک کردند؛امنیت چه کسی ماند ؟
خسارت 13 میلیارد دلاری آمریکا در جنگ علیه ایران
عربستان راه‌اندازی مجدد پالایشگاه جازان را به تعویق انداخت
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 15 شهر؛ تهران و مشهد در اولویت
قیمت مرغ در بازار تغییر می‌کند؟ وزارت جهاد کشاورزی از برنامه جدید صادرات خبر داد
عارف: برنامه هفتم پیشرفت باید با شرایط جدید کشور اصلاح شود
جزئیات سبد 40 میلیون تومانی بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
انتصاب 6 فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا؛مطالبات مهم رهبری از فرماندهان
تصویر جدیدی از رهبر معظم انقلاب منتشر شد
آخرین تصاویر ماهواره‌ای از تنگه‌ هرمز؛ ترامپ همچنان دروغ می‌گوید
شرایط ترخیص کالاهای کولبری و ملوانی اعلام شد
پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در نیمه دوم پاییز
پزشکیان: رهبر معظم انقلاب کاملاً سلامت هستند
حدادعادل: پیروی از رهبر شهید یعنی حکیمانه فکر کردن و حکیمانه عمل کردن
نورنما | فضاهای خالی؛ ترسی مدرن در اینترنت
رایزنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی درباره توافق مکه
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه 20 مرداد 1405؛ بازار در انتظار سیگنال دلار و اونس
قطعی برق ایلام امروز دوشنبه 19 مرداد+ لینک
اولین اعترافات قاتلان حمیدرضا رجب‌زاده؛ بازداشت متهم زن هنگام فرار از کشور
تبریک عراقچی به محسن رضایی؛ تأکید بر هماهنگی دیپلماسی و شورای عالی امنیت ملی
قطعی برق همدان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک
روایت پزشکیان از دیدار 7 ساعته با رهبر انقلاب؛ توصیه های مقام معظم رهبری چه بود؟
قیمت ران و سینه مرغ و قیمت مرغ امروز 19 مرداد اعلام شد + جدول
وزیر کشور: پیش‌بینی و پیشگیری مهمترین اصول مدیریت بحران است
صادرات 400 میلیون دلاری ایران به کویت متوقف شد
زمان برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا اعلام شد
قطعی برق سیستان و بلوچستان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک
مقابله عراق با دفاتر جعلی حشد الشعبی و پهپادهای بدون مجوز
آخرین اخبار فرهنگیان و بازنشستگان امروز دوشنبه 19 مرداد
قتل هولناک زن جوان در پارک نیما تهران‌نو؛ ردپای معامله عتیقه در این جنایت
پیش بینی آب و هوای مازندران/هوا کی خنک می شود؟
سخنگوی دولت: مهمترین دغدغه امروز دور کردن سایه جنگ از کشور است
کالابرگ مرداد این افراد واریز نمی‌شود؛ مهلت احراز سکونت تا پایان شهریور
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 20 مرداد/ کانال جدید در انتظار بازار
پورعلی‌گنجی لژیونر شد
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه 20 مرداد
نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی و سمپاد 1405 اعلام شد
بیمه سلامت برای کدام دهک ها رایگان شد؟+ جزییات
اگر شمخانی بر تشکیل جلسه در 9 اسفند اصرار داشته، 7 جلسه دیگر با اصرار چه کسی برگزار شده؟!
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات پرسپولیس دوشنبه 19 مرداد؛ از ماندن سرگیف تا توافق با دانیال ایری