×
سیاسی
شناسه خبر : 143419
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/03/30 ساعت 13:03
چند نکته مهم پیرامون کلاه‌برداری علی کریمی از خواهرش

نورنیوز بررسی کرد؛

چند نکته مهم پیرامون کلاه‌برداری علی کریمی از خواهرش

رنج‌های تحمیل شده توسط علی کریمی که در ماه‌های گذشته ژست ناجی زنان گرفته به خواهرش به عنوان یک زن، رونمایی از باطن حقیقی نقاب فریبنده‌ای است که مدعیان حقوق بشر و حقوق زنان را رسوا می‌کند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: اخیراً دادستان تهران با حضور در بند محکومان مالی ندامت‌گاه مرکزی زنان استان تهران، ضمن برپایی میز خدمت به صورت چهره به چهره با مددجویان این بند دیدار کرد و پاسخ‌گوی درخواست‌های آنها شد. 

یکی از پرونده‌های قابل توجه در این ملاقات حضوری، اظهارات لیلا کریمی خواهر علی کریمی درباره کلاه‌برداری برادرش از او بود که جزئیات آن در رسانه‌ها منتشر شد.

اسناد و مدارک این پرونده و همچنین اظهارات و مکاتبات خانم کریمی نشان می‌دهد دقیقاً زمانی که علی کریمی با انتشار مطالب مختلف در صفحات مجازی شخصی‌اش، خود را حامی حقوق زنان معرفی و شعار تبلیغاتی «زن، زندگی، آزادی» را تکرار می‌کرده، حتی به خواهر خود که دو فرزند ۵ و ۱۵ ساله دارد نیز رحم نکرده است.

درد و رنج‌های جان‌سوزی که به واسطه رفتار غیر انسانی و غیر اخلاقی کریمی در این ۱۷ ماه بر خواهرش با دو فرزند گذشته است، گرچه با اسناد و مدارک غیرقابل انکار منتشر شده اما کریمی بدون هیچ توضیحی سیاست فرار به جلو را در پیش گرفته است.

در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است:

نخست؛ رنج‌های تحمیل شده توسط علی کریمی ـ که در ماه‌های گذشته ژست ناجی زنان گرفته و بر آن بوده تا به کمک پروپاگاندای رسانه‌های معاند در قامت یک اپوزیسیونِ انسان‌دوست ظاهر شود ـ به خواهرش به عنوان یک زن، رونمایی از باطن حقیقی نقاب فریبنده‌ای است که مدعیان حقوق بشر و حقوق زنان را رسوا می‌کند. 

مسلماً فردی که به خانواده و نزدیک‌ترین افراد به خود خیانت می‌کند و هیچ مسئولیتی در قبال آنها نمی‌پذیرد، ذره‌ای برای دیگران ارزش قائل نبوده و جز منافع شخصی به چیز دیگری نمی‌اندیشد، چنانچه طی ماه‌های گذشته با تحریک جوانان موجب بروز خسارات جبران‌ناپذیر به مردم و کشور شده و جیب خود را پُر کرده است. 

دوم؛ ماهیت کلاه‌بردار و ضد انسانی علی کریمی از منظر ماهیت حاضران در سیرک جورج تاون با ادعای منشور همبستگی نیز قابل بررسی است، چه، همه آن افراد یک به یک با رسوایی‌هایی از جنس فساد و کلاه‌برداری‌ در پوشش «زن زندگی آزادی» مواجه شدند. 

در این خصوص؛ اظهارات علی جوانمردی عنصر ضدایرانی مشغول در صدای آمریکا علیه کاسبی کردن پهلوی از کمک‌های مالی ضدانقلاب جالب توجه است: «مبارزه فرزندان ما به عاملی برای پول جمع کردن و تقویت بنیه مالی این افراد تبدیل شده است. فقط بیش از یک میلیون دلار در لس‌آنجلس جمع شده است، اینکه در اروپا چقدر جمع شده، مهم نیست؛ به‌زودی ما خواهیم گفت چقدر از اسرائیل گرفتند! این پول‌ها که به اسم مردم ایران برای اعتصاب سراسری، برای اعتراضات جمع شده، به کجا رسیده است؟ در مورد ثروت میلیارد دلاری در باهاما و جزایر دیگر هنوز صحبت نکرده‌ام!»

نکته اینکه؛ کاسبی به نام مردم ایران و هزینه کردن آن در سرمایه‌گذاری‌ها و خوش‌گذرانی‌های شخصی تنها شامل پهلوی نیست، چنانچه طبق شواهد موجود، حامد اسماعیلیون نیز به سرکیسه کردن و کسب منافع مالی شخصی پرداخته است که همین موضوع شکایت بسیاری از خانواده‌های هواپیمای اوکراینی را به همراه داشته است.

مسیح علی‌نژاد هم طبق آنچه در ستون هزینه‌های آژانس رسانه‌های جهانی ایالات متحده آمریکا آمده، قرارداد سالانه جدیدی به ارزش پایه ۹۹ هزار دلار برای سال مالی ۲۰۲۳ با آنها منعقد کرده است.

این وب‌گاه همچنین نشان می‌دهد که علی‌نژاد که خود را حامی و دلسوز مردم ایران نشان می‌دهد در سال مالی اول مارس ۲۰۲۲ (۱۰ اسفند ۱۴۰۰) تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۳ (۹ اسفند ۱۴۰۱) مبلغ ۱۰۸ هزار دلار پاداش از آژانس رسانه‌های جهانی آمریکا برای خوش‌خدمتی به دولت آمریکا علیه ملت ایران دریافت کرده است.

البته پیش از این در دعوای میان او و مجری من‌وتو مشخص شد که علی‌نژاد چگونه با اعتراضات تجارت می‌کند و گریه خود را می‌فروشد و برای مصاحبه‌ای که حتی پخش نشده ۱۰ هزار پوند مطالبه می‌کند.

نازنین بنیادی، گلشیفته فراهانی و دیگران هم هر یک به عناوینی زیر پوشش «زن زندگی آزادی» به کاسبی خود در قالب دریافت کمک‌های مالی و یا حضور در جشنواره‌ها و گرفتن جوایز به اصطلاح حقوق بشری و هنری پرداخته‌اند.

سوم؛ نوع رفتار رسانه‌های بیگانه از جمله فارسی‌زبانان معاند در پرونده مربوط به خواهر علی کریمی حاوی معانی بسیاری است. بی‌بی‌سی فارسی، من‌وتو، اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و... که همواره خود را ناجی و حامی زنان معرفی کرده و شبانه‌روز با شعار و هشتگ «زن زندگی آزادی»، خود را رهایی‌بخش زنان ایران معرفی می‌کنند، طی ۱۷ ماه زندانی بودن لیلا کریمی به دلیل کلاه‌برداری برادرش نه تنها هیچ اشاره‌ای به موضوع نداشته و هیچ کدام از دادخواهی‌ها و درخواست‌های او را پوشش نداده‌اند بلکه با حمایت‌های تهوع‌آور از علی کریمی سعی در معرفی او در قامت یک قهرمان داشته‌اند.

 این رسانه‌ها که با پردازش‌های خبری به دنبال قهرمان‌سازی از یک کلاه‌بردار بوده‌اند حتی حاضر به پوشش رنج‌های اخیر لیلا کریمی نشده و در حالی که اسناد متقن کلاه‌برداری علی کریمی به عنوان کسی که حتی به خانواده خودش هم رحم نکرده منتشر شده، فقط شعارهای علی کریمی که حکم فرار به جلو را دارد منتشر کردند! 

حقیقت کاملاً روشن است؛ برای این رسانه‌ها و اربابانشان، زن فقط ابزاری برای رسیدن به اهدافشان علیه سایر کشورهاست و در عمل هیج اعتقادی به حقوق زن و حمایت از آن ندارند.

آنچه توسط علی کریمی و رسانه‌های بیگانه علیه لیلا کریمی صورت گرفته، درسی بزرگ برای کسانی است که در خیال خود علی کریمی را قهرمان و حامی زن تصور کرده و متأثر از همین خیال، گرفتار فضاسازی‌های القایی و دروغ او و رسانه‌های حامی او شده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
جمعه 1402/04/02 ساعت 14:15
نورنیوز بررسی کرد؛
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» بر می‌آید، بیانگر حقیقت جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها و ذات تروریستی و تروریسم پروری بوده که از یک سو فروپاشی منشور همبستگی اعلام شد و از سوی دیگر منفعت‌طلبی‌های فردی آنه آشکار ساخت.
فروپاشی منشور همبستگی؛ دُم خروس سناریوی سوریه‌سازی ایران
چهارشنبه 1402/02/06 ساعت 18:44
نور ویدئو؛
فروپاشی منشور همبستگی؛ دُم خروس سناریوی سوریه‌سازی ایران
فروپاشی منشور همبستگی عملا نشان داد که هدف از این جریان‌سازی‌ها در اصل همان سناریویی بود که از روزهای آغازین اغتشاش در ایران گرچه زیر عنوان تکثرگرایی شکل گرفت اما هدفی جز تجزیه و نابودی کشور نداشت.
منشور همبستگی، طبل تو خالی که چند روزی بیش دوام نیاورد!
دوشنبه 1402/01/28 ساعت 17:51
نورنیوز بررسی کرد؛
منشور همبستگی، طبل تو خالی که چند روزی بیش دوام نیاورد!
آنچه از سوی پهلوی در باب منشور همبستگی ذکر شده است بیانگر ذوب شدن یخ وحدت دروغینی است که غرب با رسانه‌ها و مهره‌هایش فریاد می‌زد تا از این رهگذر اجازه افول و مرگ پروژه آشوب را ندهد.
نظرات

آخرین اخبار
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری
شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان
آخرین قیمت طلا و سکه امروز 3 شهریور 1405؛ طلا در مرز 22 میلیون تومان
آغاز ثبت‌نام طرح آشیان در 12 شهر+ لینک ثبت نام
برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور اعلام شد+جزییات
یک منبع مطلع: مواضع و شروط ایران درباره تنگه هرمز به طور شفاف به واسطه پاکستانی اعلام شد
پایان ماموریت ناو لینکلن در خاورمیانه؛ پهلوگیری در تایلند پس از 250 روز
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 3 شهریور چقدر کاهش یافت؟
سیاست‌های مالی ترامپ و بمب ساعتی بدهی آمریکا
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405؛دلار 203 هزار تومان شد
تقابل دوباره اسماعیلی و نصیب‌اف؛ جدال طلای المپیک در لهستان تکرار می‌شود
علت صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌های سوخت چیست؟؛مردم چه می‌گویند؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟
رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
قطر: تحریم‌های آمریکا علیه ایران یکجانبه است
زلنسکی: برگزاری انتخابات در اوکراین می‌تواند کشور را از هم بپاشد
نوجوانان والیبال ایران با قدرت به یک‌چهارم رفتند
آنفلوآنزا از کرونا پیشی گرفت؛ بوشهر و خوزستان بالاتر از آستانه خطر
تیراندازی نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
باد شدید در تهران؛ احتمال گردوخاک در جنوب و غرب استان
دستگیری 255 سارق و مالخر در تهران
نورنما | ابعاد تازه‌ای از زلزله شدیدی که چند روز قبل کلمبیا را لرزاند
تمجید آسیایی‌ها از پرچم‌داری زهرا کیانی در ناگویا
حبس ابد برای یک عراقی به اتهام ترویج افکار صهیونیستی
توئیت احدیان درباره موضع دبیر جدید شعام و شروط تفاهم‌نامه
سبزپوشی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 6.2 میلیون واحد شد
طرح مقابله با نفوذ دوباره به کمیسیون امنیت ملی رفت
کشف تغییرات بیولوژیکی آتش‌نشانان پس از مهار آتش
سرلشکر رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
چند ماه پلاک‌های فک‌ شده در انبار نگهداری می‌شوند؟
جنگ؛ نقطه عطف شکست راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
قیمت میوه و تره بار امروز 3 شهریور اعلام شد+ جدول
تحریم ایران یعنی انزوای بیشتر آمریکا
زمان انتخاب مدیرعامل استقلال مشخص شد/ رقابت سه‌نفره برای نشستن روی صندلی ریاست
انتقال پیام آمریکا به ایران از طریق فرمانده ارتش پاکستان
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی 7 برابر شد
تصمیم جدید بانک مرکزی برای خرید اسکناس ارز
زلزله مرگبار ونزوئلا؛ شمار قربانیان به 6509 نفر رسید
هشدار قاطع ارتش به گروهک‌های تکفیری و معاند در آن‌سوی مرزها
محدودیت در تجارت غذا و دارو با ایران نقض حقوق بشر است